Foorum
2018-04-17 09:20
Mul on üks fantaasia.
Ma olen noor tütarlaps, minu ema elukaaslaseks on mees kes ei ole minu isa. On tekkinud aja jooksul meil selline kirglik suhe. Iga kord kui me jääme kahekesi siis ta püüab mind silitada pepu pealt ja katsuda minu väikseid rindu. Mina naudin seda ja püüan talle seda ka alati pakkuda.
Juhul kui ema on läinud tööasjus mõneks ööks teise linna ja ei ööbi kodus siis on meil suur armupidu. Ma olen talle naise eest ja me kepime kõikjal oma elamises kus aga pähe tuleb. Vahel tulevad talle külla ka tema sõbrad, kes on ka juba vanemad mehed. Siis ta jagab mind nendega ja nad kepivad mind koos ja ka eraldi.
Ma olen oma toas voodil pikali ja nad kordamööda tulevad ja võtavad mind nii nagu igaüks soovib. Nad lõpetavad mulle kehale ja suhu, kuidas keegi aga soovib.
Hommikuti kui kasuisa sõpradega kohvi joob siis mina laua alla kordamööda imen neil riistasid ja nemad naudivad hommikukohvi.
Vahel kui ma istun oma kirjutuslaua taga tuleb ta minu juurde paneb seljatagant käed õlgadele ja libistab need t-särgi alla äärde ja tõstab selle rindadest üle, mul ei ole rinnahoidjat ja ta hakkab mu rinna nibusid mudima.
Siis ta keerab mind tooliga enda poole ja lõkkab oma kivikõva riista mulle suhu. Ma ime seda isukalt seni kui ta mulle suhu lõpetab.
Need on minu fantaasiad mis ei täitu reaalsuses, aga elavad minu peas juba pikka aega.
Vahest on soov et keegi mees võtaks mind täna nii nagu mu fantaasia on hoolimatta sellest et kes me oleme.
Sooviks olla sellise tütarlapse rollis ja anduda mehele või meestele.
˅ näita rohkem ˅
2018-04-17 20:45
Alati võib vastavasisulise kuulutuse lisada ja parimat loota.
˅ näita rohkem ˅