Foorum
2010-05-24 12:20
Kuna ka siin on BDSMi fantaasiatega inimesi, siis üks minu poolt kirjutatud jutuke:

Kostis vaikne koputus, mees avas ukse ja astus tuppa. Keset tuba seisis üleni mustas naine. Mees astus tema juurde ja haaras naise embusesse ning hakkas naist suudlema. naine võttis mehel ümbert kinni, kallistas korra, lükkas siis ta eemale ja virutas lahtise käega vastu mehe põske.
Mees haaras põsest ja taganes üllatusest juhmi näoga.
"Mis viga, kallis," püüdis ta naiselt selgitust saada, "kas sul polegi hea meel mind näha?"
"Oo ja, mul on isegi väga hea meel sind näha," vastan naine ja astus mehele lähemale.
"Lõpuks saad sa mulle kõik omad võlad tasuda, kallis."
Naine haaras mehel juustest ja surus ta enda ette põlvili.
"Sa palud mult roomates andestust, kuulsid. Too mulle oma kaelarihm ja kett."
Mees liikus käpuli voodi juurde, võttis sealt kaelarihma koos ketiga hambusse ja roomas naise ette tagasi. Naine võttis rihma ja asetas selle mehele kaela.
"Nüüd too piits!" kamandas ta meest edasi. Mees tõi ka selle ja ulatas naisele. Naine keeras jalutusrihma otsa tugevalt ümber oma käe ja vedas meest enda järel voodi juurde.
"Võta riidest lahti."
Sõnadele järgnes piitsahoop vastu kannikaid, ootamatus pani mehe võpatama. Ta hakkas aegamööda ennast riidest lahti võtma.
"Kiiremini" ütles naine ja taas tabas piits mehe tagumikku. Mees võttis riided seljast ja jäi täies alastuses naise ette rihma otsas põlvili, pea alla lastud ootama.
Hoides rihma pingul, tegi naine mõne ringi ümber alandlikult põlvitava mehe, aeg ajalt piitsaotaga tema keha silitades. Äkki astus ta mehe selja taha, kummardus rindadega vastu mehe selga ja surus piitsa talle kõri peale, sundides sellega meest endale otsa vaatama.
"Ma olen sind kaua oodanud, sa ei kujuta ettegi kui kaua," sosistas naine mehele kõrva ja puudutas tema kaela õrnalt huultega.
Mees läbis erutusvärin, ta tahtis midagi vastata, kuid kõrile surutud piits, pigistas sõnad kurku kinni ja nii kostis vaid kähin.
"Sinu öö tuleb pikk, väga pikk," jätkas naine sosinal.
"Sa pead kõik ööd ja päevad tasa tegema, mil sa minust eemal olid."
Naine võttis piitsa mehe kõrilt ja lasi rihma lõdvemaks. Astus tema ette, haaras juustest ja sundis meest endale silma vaatama.
"Sa tead kes sa oled- mitte keegi, sa oled asi mis on mõeldud minu lõbustamiseks. Sinu osaks jääb vaid minu soove ära aimata ja täita need enne kui ma suudan need välja öelda. Sinu õiguseks on mulle kuuletuda ja teha kõik mida mina ütlen."
Naine eemaldus mehest, võttis diivanil istet ja sikutas rihmast. Mees lähenes talle põlvili. Naine vabastas keti kaelarihma küljest:"Vala mulle shampust!"


* Mees tõusis ja avas pudeli ning ulatas kihiseva pokaali naisele.
"Tule siia," ütles naine oma ette põrandale viidates.
Mees laskus taas põlvili, seekord naise jalgade kõrvale. Naine rüüpas shampust ja sasis mehe juukseid. Aeg ajalt libistas ta varvastega üle mehe riista ja munade, justkui nii sama möödaminnes. Mees tundis kuidas erutus kasvab iga korraga kui varbad üle kerade liikusid.
"Võta riist pihku," kuulis ta naise korraldust;" ma tahan näha kuidas sa endal lahti hõõrud."
Mees täitis kohmetunult käsu ja hakkas vaikselt riista hõõruma. Naine asetas klaasi lauale ja keeras kogu kehaga mehe poole, libistas kätega üle mehe keha ja pigistas nibusid. Mehe hingamine muutus kiiremaks.
Enne purset ulatas naine mehele pooliku klaasi ja käskis sinna sisse lasta. Mees oli küll segaduses, kuid täitis käsu ja valge vedelik segunes kihiseva joogiga. Naine võttis mehe käest klaasi, vaatas seda, loksutas natuke ja ulatas mehele tagasi.
"Joo," andis ta mehele uue käsu. Mees viivitas hetkeks ja sellega teenis ta ära laksu vastu mune.
"Ma ütlesin, et joo ja kohe," kordas naine oma käsku, seekord kõvema häälega.
Mees tõstis klaasi suule ja võttis vastumeelselt lonksu.
"Kõik, sa jood kõik ära kui ma ka ise pean selle sulle kurku valama."
Mees tõstis uuesti klaasi suule, naine haaras tal samal ajal juustest, kiskus mehe pea kuklasse ja kallutas koos mehe käega klaasi sisu talle kurku.

* Naine lasi klaasil käest kukkuda ja surus käe mehe suule.
Mees neelatas ja naine vabastas tema juuksed oma haardest.
"Tubli, poiss- just sellise sõnakuulekana sa mulle meeldid," ütles ta ja patsutas mees põsele.
Naine laskus diivanile ja vaatles diivani ees põlvitavat meest. Ta muigas ja lasi pilgul üle mehe kössitava kogu libiseda. Seal ta siis oligi, see tugev ja kartmatu mees- hetkel aga paistis ta pigem mehe haleda varjuna. Naine muigas veelkord.
"Tõuse ja mine tee mulle midagi head ja ära uut klaasi shampusega unusta, kullake," sosistas naine ja lükkas meest jalaga. Mees tõusis, kummardas ja tõi naisele uue klaasi kihisevat jooki.
"Palun, Emand, siin on Teie jook."
Mees kummardas uuesti, suudles naise klaasi hoidvat kätt ja suundus selg ees köögi suunas.
Mõne aja pärast saabus ta kandikuga, mis oli täidetus erinevate suupistetega, ja jäi naise kõrvale seisma.
"Lasku põlvili, " sai ta naiselt korralduse.
Mees täitis käsu, laskus põlvili ja jäi sinna kandikut hoidma.
Naine rüüpas klaasist juua ja näksis suupisteid. Aega ajalt käskis ta mehel suu avada ja andis ka talle natuke juua või pistis midagi kandikult talle suhu.
Mõne aja möödudes naine sirutas ennast, nii et paljastusid keha intiimsemad kohad. Ta tõusis istuli, võttis mehe kätelt kandiku ja asetas selle lauale. Siis keeras naine ennast kogu kehaga mehe poole ja paljastas oma keha, lastes siidisel pitsil diivanile langeda. Mees ei suutnud oma pilku maas hoida ja vaatas ahnelt naise poole. Vastutasuks sai ta litaka vastu nägu.
"Ja kes andis sulle õiguse mid passida," ütles naine võimukal häälel. "Sina hoia oma pilk maas, vaatad mulle otsa vaid siis kui seda luban, on selge." Ja justkui oma sõnade kinnituseks andis ta veel üle laksu vastu mehe põske, mis saadud hoobist punetama ja kuumama hakkas. Instiktiivselt tahtis mees haiget saanud kohta käega katta, kuid naine haaras sellest kinni ja väänas selja taha. ta kummardas mehe kõrva äärde, nii et tema rinnad puudutasid mehe õlga ja sosistas talle kõrva.
"Sa tead, et sa pole minu jaoks mitte keegi. Ma võin su peal trampida ja sind maatasa teha, ning sa tänad mind selle eest."
Mees noogutas peaga ja suudles alistumise märgiks naise jalgu.
Naine vabastas mehe käe, võttis kinni tema lõuast ja sundis nii meest sirge seljaga enda ees põlvitama. Naine tõsis jalad ja asetas need mehe õlgadele, nii et häbe jäi tema näost vaid mõne sentimeetri kaugusele. Mees tundis oma näol sealt õhkavat soojust ja võitles ihaga seda suudelda...

* Nii ta põlvitas seal alasti oma Emanda ees, naise jalad tema õlgadele toetatud ja pilk kinnitunud tema häbemele. Naine silitas piitsaga mehe keha, mängis tema riistaga. Mehe käed tõmbusid krampi, nii väga oleks ta tahtnud naise keha kõikjalt puudutada. Oleks piisanud vaid pisikesest kummardamist ja ta oleks saanud oma näo sinna soojusesse peita. Kuid teadmine, et sellisele teole järgneb karm karistus, hoidis teda tagasi. Mees neelatas mitu korda närviliselt ja lootis vaid, et õige varsti saab ta sinna jalgevahele.
Kuid tundus nagu oleks naine tema mõtteid lugenud. Ta õrritas meest ja jälgis tema pinges olekut.
Naine lükkas piitsaota omale tuppe ja liigutas seda tasakesi edasi tagasi. Siis aga surus selle otsa mehele suhu, kes seda ahnelt limpsima hakkas. Naine surus piitsa risti mehele hammaste vahele.
Naine lasi ennast mõnusalt diivani seljatoe vastu ja hakkas oma häbemega mängima. Ta tegi sõrmed aeglaselt suus märjaks ja kõdistas kliitorit, mängis sõrmedega oma häbeme ümber ja tupes sees. Vahepeal võttis ta piitsa mehe hambust, lasi omad sõrmed tal puhtaks lakkuda ja asetas siis piitsa talle hambusse tagasi.
Kogu see mäng ajas mehe hullumise piirini, tema riist oli jäigastunud ja meeled viidud viimse piirini. Just siis kui ta tundis, et enam ei suuda, võeti piits hambust ja tema pea suruti naise jalgevahesse. Mees asus keelega naist hellitama. Naine haaras ühe käega mehe juustest, surudes tema pea nii tugevalt vastu enda jalgevahelt, et mees sai vaevu hingata. Teises käes oleva piitsaga silitas naine mehe keha, andes vahete vahel ka mõne tugevama laksu vastu kannikaid või kintse. See ajas mehe pööraseks. Ta tegutses nii, nagu sõltuks sellest kogu tema edasine saatus.
Ühel hetkel aga tõukas naine ta enast eemale, nii et mees istuli prantsatas.
"Mine pane mulle vann valmis."
Mees tõusis, olles äsjasest sündmusest pooleldi oimetu ja läks vannituppa, et naise soov täita.
"Teie vann on valmis, kas soovite veel midagi", küsis mees vannitoast tulles.
"Jah, ma tahan et sa joogi ja kandikuga vannituppa tuleksid."
Naine tõusis ja pitsiline riideese vajus tema jalgede ümbert põrnadale, ta seisis täiesti alasti mehe ees. Naine läks vannituppa ja vajus sooja vette, lõhnava vahu sisse. Mees aga seisis vanni kõrval, hoides kandikut joogi ja suupistetega...

* Saabus hommik. Naine sirutas käe ja sasis enda kõrval oleva mehe juukseid.
"Tõuse üles ja vaata midagi söödavat," ütles ta tõustes mehele. Naine läks ennast vannituppa värskendama ja mees suundus köögi poole. Soojast veest õhetavana tuli naine tagasi elutuppa, kus mees juba teda kandikuga ootas. Naine võttis istet, kohendas läbikumavat hommikumantlit enda ümber ja nautis hommikueinet. Naisest õhkuv aroom ja läbi riiete kumav ihu, tekitasid mehes erutuse mis ei jäänud naisel märkamata.
Söömise lõpetanud andis naine käega märku, et mees võib kandiku ära viia.
"Lähme, "ütles naine meest kaelarihmast vannitoa poole talutades:" Roni vanni."
Mees täitis käsu, naine võttis tal rihma kaelast ja surus mehe põlvili vanni põhja. Siis võttis ta duÅ¡Å¡i ja keeras külavee kraani lahti ning kastis mehe üleni märjaks.
"Vot nii tuleb kiimas isased maha rahustada, "ütles naine ning surus mehe laubaga vastu vannipõhja ja hoidis kätt tugevalt mehe pea peal ning lasti külmal veejoal üle mehe keha voolata. Lõpuks vabastas ta mehe oma haardest ja lahkus vannitoast.
Mees tuli tagasi ja laskus põlvili diivani kõrvale. Naine aga tõusis ja hakkas riideid vahetama.
"Ma lähen linna, sina teed nii kaua siin kõik korda. Et minu tagasi tulles kõik läigiks. On arusaadav."
"Jah, Emand," vastas mees vaikselt ja suudles naise kätt.
Naine võttis pika keti, kinnitas ühe otsa kaelarihma külge ja teise otsa lukustas diivani jala külge.
"Et sa lollusi ei teeks," ütles ta ja lahkus mehe poole vaatamata.

Naine avas ukse ja astus tuppa kus mees talle koheselt shampuse klaasi ulatas. Naine rüüpas lonksu ja valas ülejäänud enda jalge ette põrandale.
"Laku puhtaks," kamandas ta meest.
Mees näis kahtlevat ja see maksis talle ühe hoobi jalgevahele.
Naine haaras mehe juustest ja rebis teda põranda suunas.
"Laku puhtaks, ütlesin ma sulle," ja mees suruti näoli shampuse loiku.
Mees hakkas aeglaselt jooki ära lakkuma. Naine vabastas mehe juuksed ja asetas oma jala mehele kuklale ning surus teda põranda ligi.
Kui kogu shampus oli põrandalt ära lakutud võttis naine jala mehe kalelalt ja astus tuppa, vaatas hoolega ringi, vedas sõrmega üle mööbli. Kohad mis tundusid talle mustad olema, pidi mees üle lakkuma.
Naine vahetas riided, istus diivanile ja mees roomas tema ette.
"Masseeri mu jalgu, "ütles naine ja tõstis kingas jala mehele õla peale. Mees vabastas kõigepealt naise jalad kingadest, siis sukkadest ning hakkas neid tasakesi mudima.


* Naine laskis ennast mugavalt diivani seljatoe vastu ja shampust rüübates vaatas kuidas mees tema jalgu masseeris.
"Laku", ütles naine ja torkas varbad mehele suhu. Mees libistas keelega üle naise jalgade jätmata vahele ühtegi kohta.
"Tubli," lausus naine ja valas endale shampust pihku ning andis mehele lakkuda.
"Mine tee midagi kerget süüa ja pane vannivesi valmis," anti mehele uus korraldus ja kui mees tõusma hakkas lükkas naine teda jalaga takka.
Natukese aja pärast ilmus mees uksele:"Teie vann on valmis, Emand- kas soovite veel midagi?"
Naine tõusis ja läks sõnagi lausumata vannituppa, ta mõnules rikkalikus vahus ja hellitas sellega oma keha. Olles mõnda aega vanni nautinud, kutsus ta mehe enda juurde, et see talle midagi näksimiseks vanni juurde tooks.
Mees tuli natukese aja pärast kandikuga ja laskus vanni kõrvale põlvili. Naine nautis kandikul olevaid suupisteid. Aeg ajalt lasi ta mõnel suutäiel justkui kogemata maha kukkuda, kust siis mees pidi selle suuga üles korjama ja alla neelama.
Vannis lesimise lõpetanud, naine tõusis ja astus vahust tilkudes vannist välja. Võtnud mehel juustest, suunas ta tema pea oma jalgevahele :"Laku kuivaks!" sai mees käsu. Kui tutt oli kuivaks lakutud lasi naine mehel juustest lahti ja ilma mehele otsagi vaatamata suundus oma tuppa riietuma.
Naine jõudis riietumiega valmis samal ajal kui mees einega.
"Emand, kus te soovite süüa," küsis mees sügava kummarduse saatel Emanda ees seistes.
"Too siia," sai ta vastuseks ja mees kummardas uuesti ning läks kööki.
* Naine sättis ennast mugavamalt patjade najale ja pani vaikselt muusika mängima. Mees tuli kummargil olles kandikuga ja põlvitas diivani kõrvale taas maha, hoides kandikut kogu aeg käes.
Naine võttis kandikult mõned suutäied ja rüüpas shampanjat peale.
"Tee suu lahti," käsutas ta meest. Mees avas suu, naine võttis tal lõuast ja lasi shampusel oma suust mehe suhu voolata ning sulges oma käega mehe suu. Mees neelatas küll kiiresti, kuid osa jpoogist valgus siiski suust välja. Ootamatult tabas mehe põske käehoop, mis oleks mehe peaaegu külili löönud. Kandik kätel hakkas ohtlikult vibama ja instinktiivselt oleks mees tahtnud oma punetavat põske hõõruda, kuid vaid üks pilk Emanda poole pani ta sellest mõttest loobuma ja ennast kokku võtma. Naine naaldus taas patjade najale ja muigas.
Mõnda aega nii sama lebasklenud ja suupoolist ning jooki nautinud, saatis Emand mehe kandikuga kööki.
Vaikselt läks naine talle järgi ja tabas mehe salaja söömast.
"Ja mida siin tehakse!" käratas Emand nii, et mehel ehmatusest töit peaaegu kurku kinni jäi. naine haaras mehel kaelarihmast ja lohistas ta karistustuppa. Seal surus ta mehe põlvili ja käskis tal käed kuklale panna. Väike viivitus käsu täitmisel sai taas mehele saatuslikuks ja tema põske tabas selle õhtu teine hoop. Mees haaras põsest, kuid sellel järgnes omakorda hoop munadesse mis pani mehe kõverasse kiskuma.
Naine haaras mehel juustest ja vedas ta taas sirgelt põlvitama. "mida sa endale omaarust õige lubad?" Ja taas sai mees litaka vastu põske. See kord mees vaid võpatas kuid suutis oma käed kuklal hoida.
Naine lasi juuksed lahti, jättis mehe toakeskele põlvitama ja läks minema. Tagasi tulles oli tal kaasas taldrik toidujääkidega.
"Heida pikali," sai mees käsu. Naine astus mehe kohale ja kükitas.
"Tee suu lahti"
Mees avas suu ja naine lükkas talle toidu suhu. Suutäis oli liiga suur ja mees ei suutnud seda koheselt neelata: "Söö sa vana krants, seda sa ju tahtsid" käsutas naine ja surus oma jalgevahele mehe suule, et see ei saaks sööki völja ajada. Mees läkastas, kuid neelas pika ponnistamise peale toidu alla. Nii jätaks naine, kuni taldrik oli peaaegu tühi. Siis tõusis ta mehe kohalt püsti, pani taldriku põrandale ja sundis meest rihmast põlvili tulema.
"Laku puhtaks" ning mehe nägu suruti taldrikusse ning naise jalg toetus mehe peale. Kui taldrik oli puhas, pidi mees selle hambusse võtma ja põlvili nagu koer, selle kööki viima.

* Kuna oli juba hilja, sättis naine ennast magama. mees aga pidi seekordse öö naise voodi ees vaibal ja ketis veetma...

Hommiku saabumisest andis märku heledalt tuppa paistev päike. Naine avas silmad ja ringutas laisalt, üle voodiserva vaadates nägi ta vaibal kössitavat meest, kes omakorda tema poole vaatas.
"Hommikust, kullake- kas oli mõnus magada"
Naine ringutas veelkord ja mees võis näha magamisest õhetavat paljast naiseihu.
"Roni voodisse," sai mees käsu. Õhtusest karmusest veel segaduses olev mees ei julgenud ennast koha liigutada.
"Koht," kordas naine juba rangema häälega ja patsutas käega kohta enda kõrval. Mees ronis voodisse, kus naine ta endale kaissu haaras ja mõlema kehad tekika kattis.
"Sa oled nii külm, ma soojendan sind" ja naine veeretas ennast mehe peale. Tundes naise sooja ja niisekt paljast keha enda palja keha vastu, tekkis mehel erutus mis loomulikult ei jäänud naisel märkamata. Ta tõusis mehe peale istuli ja muigas kurjakuulutavat. Mehe süda hakkas eelaimusest värisema. ja see eelaimus ei petnud teda.
" Ja mis see sul siin tilbendab?" naeris ta, samal ajal käega mehe riistaga mängides " tahad öelda, et see peaks sinu riist või siis nö meheau olema."
Mees neelatas närviliselt ja tahtis midagi öelda, kuid naine pani käe tema suule ja surus selle kinni. Naine võttis mehe munad oma pihku ja pigistas sõrmed nende ümber kinni. Mees oigas valust ja mõnust. Naine pigistas veelkord ja hakkas munadele vinti sisse keerama. Mees oigas kõvemini ja sonis midagi.
"Mida," naine võttis käe mehe suult, "mida sa kobised".
"Halastust, Emand. Ma palun halastust."
"Vaevalt küll, sa pead õppima, mida tähendab olla kuulekas ori. Sul ei tohi olla ihasid, sinu kohus on mind kuulda ja mulle kuuletuda. Sinu ainus võimalus oma riista kõvaks ajada on siis, kui mina seda luban, et saaksid minu ihasid rahuldada. Kas on selge?"
"Jah, Emand," sosistas mees jõuetult.
Naine tõusis voodist, vabastas mehe ketist ja saatis selle enne vanni tegema ja siis süüa.
"Sul on kümme minutit, et kandikuga mulle järgi tulla," hüüdis ta enne vahusesse vette sukeldusmist mehele.
Nii pea kui mees kandikuga vannituppa astuda jõudis, tõusis naine vannis püsti ja lõi mehel kandiku käest maha.
"Ma ütlesin kümme mitte kakskümmend minutit, kas oled kurt või loll? " Seda öelnud rabas ta mehel juustest , sundis selle vanni kõrvale põlvitama ja surus mehe pea juustest hoides üle vanniääre vee alla. Hoidnud mõned sekundit meest vee alla, tõmbas ta juustest mehe tagasi kes koheselt õhku hakkas ahmima.
" Ma ütlesin kümme minutit," ja taas suruti mehe pea vee alla. Nüüd hoidis naine meest juba natuke pikemalt vee all, hoidis seni kuni mees rabelema hakkas. Alles siis lasi ta juuksed lahti, mees tõmbas pea koheselt veest välja, ahmis õhku ja raputas pead, sest märjad juuksed tungisid silma ja suhu.
"Idioot," karjatas naine, "kas sa mõtled ka mida teed, see läheb sul kalliks maksma."
Naine astus vannist välja ja läks tilkuvana elutuppa.
" Kasi siin kõik ära, ja kiiresti. Ning siis laku minu märjad jäljed ka ära"
˅ näita rohkem ˅
2010-05-24 12:43
Kõik arvamused on oodatud siia, paluks mitte eraposti koormata.
Kui on soovi siis võite mulle mõne juhtlõnga anda, millele ma siis uue loo peale katsun kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2010-05-24 19:59
Minu mõistus ei võta,milleks selline teema.Või tahad ise olla see,kellest kirjutad poogna
˅ näita rohkem ˅
2010-05-24 22:03
Kõik ei peagi kõike mõistma . Kes aga tahab, see saab aru. Foorumi alamteema oli seksuaalfantaasiad ja nagu erakirjadest näha, on arusaajaid väga palju. Igaühele oma.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-24 23:13
No see arulage fantaasia
˅ näita rohkem ˅
2010-05-24 23:50
DevGirl - fantaasia, mis ei tundunud mulle fiktsioonina. tundus reaalsemana... nagu olekski selle representatsioon.
kas sa ka kunagi midagi nendest teinud oled?

elmar - sina ei fantaseeri kunagi?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 09:31
Juuksur,seksfantaasia peaks igalühel olema,muidu ei toimi midagi
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 09:59
to Elmar59: Ma kujutan ette, kui palju pöördumisi DevGirl nüüd saab ... Sa ei usuks, kui väidan, et muret tekitav protsent mehi pakub ennast mullegi orjaks ...
Ma ei tea, olen imelik või mis, aga miks see kõik mind karvavõrdki ei eruta?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 10:10
See on sageli just positsiooniga meeste fantaasia, olla alandatud. Vist on domineeriv roll igapäevaelus liiga kurnav ja siis hakatakse ihaldama midagi, mis oleks täiesti vastandlik ja ekstreemne. Muide, ka BDSM-is olevat rollid niipidi, et domineeriv pool on naudingu pakkuja, mitte saaja. Naudib just see pool, keda alandatakse. Olen sellest lugenud, endal ektreemsed kogemused puuduvad
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 11:20
Muide ma pole kohanud ühtegi madala IQ-ga, saamatut, ebaviisakat sub-i. See ongi mõistusega inimeste pärusmaa. Enamasti on need mehed tõesti ise juhtuvatel kohtadel, edukad ja omavad ise tööalaselt alluvaid. Aga mis selles siis nii arusaamatut või perversset on? Kellele ei meeldi ei peagi sellest aru saama kui ei viitsitagi süveneda. Samas on selliseid mehi oi kui palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 12:35
Millegipärast ei näe ma siin meeskommijaid Muide Paldiski mnt 52 kohtab ka positsiooniga ja juhtivatel kohtadel mehi.Mina sinna pole veel jõudnud ja oskagi teemat kommenteerida
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 14:34
elmar - nähakse seda, mida näha tahetakse. mis naistel nendest teistest, kui oled sina. kas sina ei olegi mehelik?
sinust oleks mehelikum olnud tunnistada, et on fantaasiaid, milleni sina ei küündi (nud)
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 14:47
juuksur,sulle ma ei pea oma mehelikkust tõestama.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 14:53
mulle? mulle ei peagi. ma suudan selletagi näha. sa oled teinud seda, mida teha suutsid ja mina olen teinud sellest järeldused.
aga seda suhtumist, et sa küündimatu oled, ma ei muuda
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 16:58
Ei, Elmar, Paldiski mnt 52 ei ole mitte selliste fantaasiate koht! Seal enamus ikka haigustega ravil!!! va personal, kes haritud ja töötab, ppositsiooniga ja ametilt, üsna kõrgel kohal
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 17:44
Sellepärast mulle sõjavägi meeldibki. Et keegi karjub mu peale Ja peale karjumist antakse "License to kill"
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 18:11
parmaleikin,tore kui ikka mõnda asja naljaga võtad Mulle jäävad mõned teemad küll arusaamatuks.Olen vist maalt ja hobusega
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 18:22
Ikka. Mõned asjad ongi siin ilmas keerulised.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 18:51
Elmar59- igaühel oma. Kes peksab salaja pihku ja käib liputamas, kes fantaseerib alluvus suhetest. Kumb on perverssem, minu jaoks esimene.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 19:05
Paneme siis lugu edasi.
Naine astus vannist välja ja läks tilkuvana elutuppa.
" Kasi siin kõik ära, ja kiiresti. Ning siis laku minu märjad jäljed ka ära"

Mees keda juba mitu päeva oli mõnitatud, kees vihast ja alandusest. Otsustas naisele kätte maksta.
Põrandat lakkudes oli ta leidnud põrandapesu kaltsu. Sellise märja ja mustuse järgi haiseva.
Naine tuli tagasi lõi jalga ukse lahti ja samal hetkel haaras mees temast seljatagant kinni. Tõmbas selle kaltsu talle ümber pea ja sidus tugevasti kinni. Haaras käest ja väänas naise wc poti peale käpuli. Naine ei jõudnud arugi saada, mis toimub kui sai tugeva laksu vastu kannikaid. Löögi tagajärjel vajusid tal põlved nõrgaks ja jäi abituna poti peale lebama.
Mees tõmbas tal jalad laiali ja vannilina abiga sidus ta sinna jalad harkis kinni.
Mees pani jala naisele kaelapeale ja vaatas rahuloleva näoga oma kätetööd. Seal ta nüüd oli see võimukas käskjanna. Kalts peas ja jalad harkis. Vaatas ja hakkas igav. Lõi naisele veel ühe laksu vastu kanikaid, vaatas põlastava näoga, lõi ukse pauguga kinni. Pani teleka mängima, korkis õlle suure vahupurske saatel lahti ja hakkas jalgpalli vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 19:07
See on haigeinimese fantaasia.Su unistus on,et su ees pihku pekstakse ja keegi liputaks.Pihku on enamus mehi elu jooksul peksnud olude sunnil ja nii ka naised end oma käega rahuldanud.Selles pole mingit perverssust välja arvatud avalikus kohas liputamine.Mina eelistaks küll enne pihku löömist kui haiglase inimesega voodisse minna
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 19:29
Elmar- vaat siin sa eksid, mina ei lähe kunagi kellegagi voodisse.
Tegelikult see ei ole unistus- see on reaalsus ja sa ei kujuta ette kui palju on mehi, kes oleks valmis sellise asja toimumise eest korralike summasid välja käima. Kui ma teeks seda raha eest, oleksin juba ammu vist miljonär.
Ja nagu ütlesin- igaühele oma. Kuid tundub, et ka sinust ei lähe see päris mööda. Siin on teisigi samasse teemasse postitusi kus sa pole sõna võtnud, siin aga oled nagu väga sage külaline.
Jõudu sulle.

Parmaleikin- ka see on üks võimalus. Aga neid võiks siia veel kümneid juurde kirjutada. Lase fantaasial lennata.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 19:36
Kui haige siis haige!

Mees vaatas jalgaplli ära ja õllest tuli jube pissihäda. Läks vannituppa ja ei hakanud naist lahti siduma. Mõtleb "ah kusen niisama, niikuinii tal kalts peas". Võttis vello välja ja hakkas pissile ise mõnusasti vilistades. Naine tundes uriini lõhna ja hakkas rabelema. Mees läks närvi. "Mis sa lits rabeled! Ise kusega koos!" Läks kööki ja võttis suure noa. Lõikas vannilina ühe ropsuga läbi ja tõmbas peast kaltsu ära. Naine vahtis teda punetava näo ja punnis silmadega.
"Kasi vanni" Kõlas käsklus. Naisel olid käpuli olemisest jalad kanged ja ta kukkus pikali. Mees haaras tal juustest ja tiris püsti. Keeras vanni najale kõhuli ja lükkas naise jalaga vanni. "Kasi ennast puhtaks sa räpane naine!"
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 19:59
sina, elmar, oled vist seal paldiski mnt. 52 püsikunde, et nii hästi tead, keda seal kohata võib
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 20:06
elmar, kui sinu mõsutus mingit asja ei võta, siis ehk oleks mõistlik kõigepealt viga oma mõistuse juurest otsida. paljudel on omad salafantaasiad, iseasi, kui paljudel jätkub julgust ja ausust seda vähemalt enesele tunnistada. mulle ka võib-olla ei meeldi roosa värv ja korvpall, aga ma ei arva sellepärast veel neid asju haiguslike nähtuste hulka. aga loomulikult ei keela keegi sul oma võhiklikkust ja mõningaid teisi "puudujääke" siis avalikult demonstreerimast......
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 20:12
klemo,tänud õpetuste eest.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 20:18
näh ärge onaneerige nüüd. Laske fantaasial lennata ja kirjutage aga.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 20:27
Tüdruk nägi vaeva ja kirjutas loo kokku ja teie nüüd siis kremplete sellepärast!
Tuleks teid mõlemaid selle eest ketti panna sinna vannituppa!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 20:39
No näiteks ... Alandusest hämmingus pesi naine oma reied Parmaleikini vahutavast kusest puhtaks ja ei julgenud vannitoast väljagi astuda. "Kuradi hull", mõtles ta "Aga vahet ei ole, pakun ärakaranud orjale lohutuskeppi ja kõik saab jälle korda".
Nii sobiks?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 20:46
Naine piilus vaikselt vannitoa uksevahelt välja. Mees nägi seda ja lõi jalaga vastu ust prõmmdi. "Roomates tuled välja!!"
Ise läks ja vaatas telekat edasi. Naine roomas vaikselt ja värisedes mehe juurde. Istus talle jalge juurde maha ja vaikselt puudutas jalast.
Mees lükkas naise jalaga ümber ja käratas "Keelega võid puudutada!"
Naine ajas keele pikalt suust välja ja hakkas jalasäärtmööda vaikselt limpsides ülesepoole liikuma.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 20:52
Aga naine ei olnud harjunud midagi paluma ega nuruma, Parmaleikini räme käitumine erutas teda talle endalegi suureks üllatuseks; ta nägi meest nüüd hoopis teises valguses. Alt üles, mehele otse silma vaadates liikus ta oma pika siugja ja väreleva keelega mööda mehe reit ülespoole, ikka kõrgemale. Parmale oli see suureks uudiseks, et naine midagi sellist üldse teha oskas, ta pani õllepudeli vaikselt diivanilauale ja jäi huviga ootama.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 20:58
Naine puudutas juba keelega munandeid. Korraga surus mees harali sürmed naise juustesse ja tugeva tõmbega tõmbas ta endale näo juurde. Huulede puutusid juba paeaegu kokku kui käis hele plaksatus ja naine suruti toore jõuga nägupidi vastu pürandat tagasi. Naise põsk hakkas löögist ja häbist punetama.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 21:06
"Ära puikle Parma, Sa oled seda kogu aeg tahtnud, proovida, kuidas oleks Isand olla" ütles naine ennast kogudes. "See, kui sa mind lihtsalt klobid, ei anna sulle midagi. Tee midagi .... stiilset ... tee mulle tõeliselt haiget."
Parmaleikin ei saanud sinna midagi parata, ta püüdis küll mõttes krooni devalveerimise peale mõelda aga ta riist reetis ta ... tuksleva ja kerkivana. "Persse küll! Mida ma sinuga teen, kuradi libu?"
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 21:38
"Vait!!" Käratas mees. "Räägid kui ma luban" Pani pöidla naisele suhu ja ütles "Ime" Naine hakkas innukalt näppu lutsima. Mees vaatas seda muheleva näoga võttis näpu ära. "Suu lahti ja keel välja" Naine istus seal suu ammuli keel väljas.
Mees võttis riista pihku ja hõõrus seda ringe tehes vastu naise punetavat põske. Liikudes vaikselt huulte poole. Naine oli juba erutunud ja püüdis riistast huultega haarata.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 21:48
"Nii, ikka sa arvad, et teeme nii nagu sulle meeldib, jah?" Ta keeras naise pikad juuksed ümber oma käe ja surus oma riista talle lõpuni kurku, nii et naisel jäi hing kinni. Tahtmatu okserefleks pani ninast ja silmist vee jooksma. "Tore. Minu riist ajab sind oksele jah? Tead mis nüüd sellele järgneb?" Ta võttis naise lõua oma pihku ja vaatas talle sügavalt silma.
"Mine heida diivanilauale pikali" käskis ta. Naine mõistis, et mees ei kavatse täna õhtul vastupuiklemist kannatada ning läks ja viskas ennast provokatiivselt külmale altpoolt valgustatud klaaslauale selili. Mees silmitses teda mõnda aega ja ütles: "Ega see ei ole sul mingi kuradi solaarium siin! Keera käpuli!".
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 21:57
Parma läks kööki, avas akna ja tõmbas rahulikult punast Marlborot. "Mida paganat", mõtles ta sinnajuurde.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 22:11
Virtuaalseksi uus tase, foorumi aktiivne BDSM vestlus
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 22:25
Nali naljaks,aga üheks erinevuseks haritud ja positsiooniga inimese ja lihtrahva esindaja vahel ongi,et üks ostab enda antidepressandid apteegist ja teine viinapoest,üks kasutab spetsialisti,teine tänavaprostituudi abi.Minu meelest vajavad siin räägitavat teenust pehmeloomulised,heasüdamlikud inimesed,kes peavad tööl olema karmid ülemused.Nad justkui karistavad endid tööl üles näidatud kurjuse eest.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 22:25
Poleks uskunud,et niimoodi võivad naised miljonäriks saada Äriidee missugune
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 22:41
Jah, võiks küll kui selle eest raha võtaksin. Kuid see käib risti vastu minu põhimõtetega. Raha teeb asja minu jaoks odavaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 23:09
Mees tegi köögis suitsu ja mõtles. "Äkki on ta prostituut? Teeb seda kõike rahapärast?" "Aga ma talle näitan veel seda raha ahnust"
Surus koni tuhatoosi lömmi ja silmas köögilaual anaaltappi. Silmad hakkasid särama. Las saab sisi täie rahaeest.
Läks tuppa. Naine oli lauapeal pepu ilusti uurakil. Mees patsutas naisele kannipeale. "Noh lits tahad raha jah?"
˅ näita rohkem ˅
2010-05-25 23:26
Elmar,ära naera midagi,Selle teenuse tipptasemel pakkujad teenivad väga hästi ja tegu pole kaugeltki mitte tavalise prostitutsiooniga.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 09:10
ifjm,mul pole põhjust naermiseks.Sind kui vanakooli meest ei taha ma mitte solvata Mis tähendab tipptasemel prostitutsiioon,mida selline asi mulle annaks.Ennem ma maksas raha niisama mõne küla rahahädas neiule,kellega võiks koos sellist teemat arutada.Prostituut jääb prostituudiks ja maksa talle kui palju tahes,tema mõte liigub ainult ühes suunas,et saaks papi sinust kiirem kätte ja tal pole sinust sooja ega külma teenuse kvaliteedist rääkimata
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 10:06
Sa Elmar said jälle valesti aru,kuigi tegemist on seksiteenusega erivajadustega inimestele,siis seda ei saa klassikalises mõttes prostitutsiooniks nimetadagi,sest tavaliselt seksuaal vahekorda ei toimu.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 10:10
Ükskõik kui halvasti ta ka naisest mõelda ei tahtnud, ei tahtnud see sugugi õnnestuda. Naine meeldis talle omal haigettegeval moel; milline kaunis sale tagumik ja missugused jalad. Ainuüksi pilk naise jalgevahele ajas Parma hulluks.
Kuid mäng on mäng. Ta lükkas anaaltapi vibreerima ja ulatas naisele. "Sinu valik", ütles ta. "Vali auk ja siis vaatame, mis sinuga edasi teeme". Naine vaatas meest üle õla täiesti segase pilguga, tema silmad särasid nagu juveelid, suu oli paokil ja hingamine oli muutunud kiireks ning tiiraseks. Ta lükkas selle tapi endale aeglaselt vittu.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 10:37
"Oma valik" ütles Parma, "Kus sa oma libesteid hoiad? Või tahad niisama?" "Taevas küll, Sa ei hakka ometi siin klaaslaual mulle taha keerama? Ma ei taha!" protesteeris naine.
"Aga ma tahtsin oma spermat rüübata ja sult jalaga saada, jah?" küsis mees. "Usu, sa veel palud, et ma su tagumikku nikuks. Seda libestit läheb meil hoopis teisel eesmärgil vaja."
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 15:09
ifjm,ütle siis miks selle jaburluse tahetakse nõnda maksta
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 15:50
Elmar,sa kujuta endale ette näiteks kohtuniku,kes on haritud,tark,aus ja heasüdamlik inimene.päevast päeva peab ta määrama karistusi.Tihti saab ta enda sisimas süüdimõistetust aru ja ei mõista teda hukka,aga seadus nõuab karistamist.Samuti vastupidi,seaduse järgi on kõik õige,aga ise saadaks tegelase tuleriidale.Niisugused iseendaga vastuollu sattumised jäävad koormaks tema hingele ja sellest taagast vabanemiseks,võibki ta valida sellise enesekaristamise mooduse.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 16:04
See üks hea järjekas mida NEREIA ja Parmaleikin siin kribavad. keegi võiks selle pärast kui lõpp ükspäev käes kokku monteerida ja juttude alla panna.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 16:51
ifjm,kahjuks olen sellistest pattudest puhas Ma arvan ikka ,et osadel inimestel on kalduvus pervertsustele,olenemata tema ametist ja positsioonist.Kui mulle keegi naine peaks pakkuma anaalsexi,loobun sellest Olen selliste ametiposti esindajatega koos istunud ja ka omalajal koos viina võtnud,keda sa mainisid.Pole tähelepannud,et oleks neil erilisi kalduvusi millegiks.
Võib-olla sulle endale pakub see liialt huvi lugeda vastavasisulisi lugusid ja jutte,mida keegi fantaseerib ja usud selle toimesse.Sa ise ei pruugi see olla aga usud kõike?
˅ näita rohkem ˅