Foorum
2010-05-26 16:58
elmar - see, mida sina nimetad "kalduvuseks", on tegelikult mitmete asjaolude kokkulangemise tulemus. see ei ole "sünniviga" vms.
selline soodumus kujuneb välja ja mõned inimesed lihtsalt annavad sellele rohkem vaba voli kui teised. nad on vähem kammitsetud, ütleme nii. BDSM võimaldab neil teha seda turvalisel viisil, karistust kartmata. eelkõige selle pärast, et seda tehakse poolte kokkuleppel ja ühise hea nimel. minu arvamus
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 18:13
Elmar,mina ei nimetaks seda kalduvuseks,vaid vajaduseks stressist vabaneda ja igaüks valib endale sobiva mooduse.Mälu viinaga loputamine pole just kõige effektiivsem ja kaugeltki mitte kõige ohutum moodus.Ja kui olekski tegemist kalduvusega,siis ega sellega avalikult kiitlema küll ei hakata.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 19:30
No olgu,kuidas keegi seda võtab.Kuigi ma ammu enam viinaga ennast ei loputa.Hetkel eelistaks küll pudel viina ära juua
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 22:50
Mees vaatas kuidas naine selle vibreeriva pulgaga osavasti ringi käis ja tal tärkas tohutu huvi selle imevidina vastu. Rabas selle naise käest ära ja hakkas seda asjapilka uurima. Noor tehnikahuviline nagu ta oli, võttis vööpealt kohe Leathermani ja hakkas pulka lahti monteerima. Vaja ju vaadata et mis on "karul kõhus". Mis see ikkagi sela sees on, et see naistele nii meeldib.
Naine vaatas hämmeldunud pilguga mehe tegevust pealt ja oli solvunud, et teda rohkem ei tahetud.
Tuli lauapealt maha ja läks mehe juurde. Mees vaatas, et naine tahab seda vigurvänta temalt ära võtta, krabas puzleks võetud vidina sülle ja tormas magamistuppa.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 08:33
Johhaidiiiii kui kitsarinnalisi inimesi on olemas. Huvitav miks mõni arvab, et see millega tema tegeleb on igati õige ja normaalne? Kes üldse võtab õiguse midagi määrata mis on normaalne ja mis mitte. Selline suhtumine näitab ainult inimese harimatust.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 09:46
Parma tõmbas magamistoa ukse ristseliti lahti ja Letherman kukkus tal käest. Hais, mis toast vastu lahvatas oli sõnuseletamatu.
Käsist ja jalust sukkadega sammaste külge kinniseotuna, omaenda väljaheidetes, lamas keset musta kilega kaetud voodit kõhuli keskea ületanud kiilanev mees. Tema huuled ja küüned olid fuksiaroosaks võõbatud, jalas mittemidagikatvad lateksstringid ja suus punane pall. Kogu tema selg, tuharad ja jalad olid täis korpakuivanud verega rihmavorpe. Haises sita, vere ja kuse järgi.
"Taevas küll Nereia !!!",sosistas Parmaleikin oma kahvatute huulte vahelt: "Sa oled ikka täitsa haige!"
"Kaua see inimene siin niimoodi lamanud on? Eilsest?"
Mees voodil niheles ja halises poollämbunult niipalju, kui suhutopitud pall seda võimaldas.
"Kes ta on?"
"Elmar" ütles naine oma säravaid silmi tõstes.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 09:55
Desire777,foorum on mõeldud arvamuste jagamiseks,mitte otsuste tegemiseks ja määramiseks.Kui see käis minu pihta siis see oli lihtsalt minu arvamus teemast.Keegi pole ju keelanud kedagi fantaseerimast
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 09:58
Mees pani silmad kinni. Taganes ja tõmbas ukse kinni. Mõeldes "Sa püha puts" tegi silmad lahti ja vaatas ust ei olnudki enam. Raputas korra pead ja hakaks kätega seina kompima.
Korraga läbis keha valusööst. Naine oli piitsa leidnud ja lajatas sellega piki selga.
"Mida sa koperdad seal? Kas sa ei tea kus su koht on?"
Mehel läks silme eest mustaks ja ta varises maha. Viimane mõte oli "Kuhu ma küll sattunud olen? On see põrgu?"
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 10:19
Muusika mängis imevaikselt. Parma oli küll rohkem rockiaustaja, aga selle pala tundis ta ometigi ära: Ludwig van Beethoveni "Ood rõõmule". Päike paistis kardinate vahelt sisse, ta lamas säravvalge pesuga voodis ja toa uksest roomas sisse värske kohvi lõhna.
"See ei saanud olla uni" mõtles ta ja liigutas vaikselt. Kõik luud ja kondid olid kanged, nagu oleks sada aastat maganud. Ta katsus oma selga. Tõesti, üle selja jooksis valus ja vermes piitsahoop. "Hästi. See oli siis ikkagi tõsi, et Nereia mind piitsutas. Piinatud mees mustal kilel oli ka tõsi. Aga see voodi siin ja kõik need lõhnad." Ta pani põse vastu patja. Padi lõhnas naise järele. Kuuma lainena lahvatas üle Parma soov keppida. Lihtsalt keppida seda ilusat ja hullu naist kuni mõistus kaob. Keppida, ükskõik mis selle hind siis ei oleks, kasvõi surm.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 10:25
Mees tõusis. Vedas ninaga õhku, et kust see lõhn tuleb. tundus, et tuleb köögist. mees läks kohe kiirustades kööki. Vaatas naine teeb kohvi seljas läbipaistev neglizee, laual kohvitass auramas.
Mees rüüpas lonksu tulist kohvi, silmad valgusid vett täis (tuline oli), tõmbas robaki laulinaga laua puhtaks. Surus naise lauapeale pikali ja vajus talle täie raskusega peale.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 10:45
Naine oli märg, täiesti nõretavalt, hulluksajavalt. Oiates tõstis ta oma kauni sääre Parma õlale ja libistas mehe riista endasse. "Kepi mind" sosistas ta talle otse silma vaadates "Ära ütle midagi, ära küsi midagi, lihtsalt kepi."
Parma vaatas tema all lamavat poolalasti naist. Kaunis, siidise naha ja Meduusa juustega, täis mõistatusi ja salapära ... haige olend.
"Ma ei suuda seda teha, ehkki kiusatus on vastupandamatu" ütles ta välja tõmmates, "Ma pean teadma mida või keda ma kepin".
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 11:07
Naine läks sellest närvi. Lükkas jalga mehel vastu rindu nii et mees kukkus köögi nurka pikali. "Mis see sinu asi on!! Tössike selline! Kui sulle öeldakse, et niku siis sa ka teed seda!!" "Kas pekstes on parem?" Võttis lausahltist taginarulli ja viibutas sellega mehe suunas.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 11:28
"Ootand` nüüd! Ära siis kohe nii ägedaks mine!" taganes Parma "Kuidas sa tahad, et ma seda teeksin? Tahad, ma kepin sind vaheldumisi selle jämeda tainarulliga?"
"Tainarulliga" pööritas naine silmi "Mulle ei meeldi, kui mind vägistatakse selliste hiigeljämedate asjadega."
"Tahad, proovime seda sinu peal? Mu anaaltapi lõhkusid sa ära ...".
"Aga tule siia, tahan tunda su keelt oma tupes". Pikema tseremooniata käsutas ta mehe selili köögipõrandale, viskas oma negliźee pealt ja kükitas mehe kohale. Parma võtis naisel puusadest ja tõmbas ta tihedalt endale näo peale. Tema keel tungis naisesse ja libises pikki siledaid häbememokki edasi tagasi, kord kiirelt tuppe tungides siis jälle mööda kliitorit ringe tehes. Naine ei suutnud muud kui oiata.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 12:24
Küll meil on andekaid jutuvestjaid.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 12:40
kui teine inspireerib sind nagu sina tedagi, ongi tulemuseks selline sünergia
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 12:55
Räägite Elmar59st ja jfjm-st vää?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 12:57
mm, jah huvitav, mis Elmarist sai, Nereia?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 13:03
Ilmselt hakkame toimetama tema tuharate kallal . Taevakene, 21-sajandi mees peab ju anaalseksi saama enne kui Issanda palge ette astub. Aga Parmaleikin tõrgub, ütleb et kui, siis ainult naisega. Küllap pean Elmari ise ette võtma.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 13:04
Mess tegutses mis suutis. Naine aga unustas ennast ja vajutas ennast tugevasti mehe näole. Tundis kuidas 1 päevane habe kergelt kriimustas ja see erutas teda vel ja veel. Haaras endal juustest ja mudis rindu.
Mees enam ei jõudnud hakaks siplema ja rabelema. Õhk sai otsa ja minestas. Naine tundes, et mees enam ei liiguta kargas ehmunult püsti. Vaatas mees pikali silmad tagrupidi näga kehamahlu täis. Mõtles on ikka tossike! ise veel kõva kepimees.
Võttis ämbritäie vett ja lajatas selle mehepeale.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 13:11
ja mulle paistis, et Elmar on suhtumiselt üheksateistkümnendast sajandist vms. et siis midag nendest piinamistehnikatest temale...
aga olgu, jätkake
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 13:25
Parma toibus tasapisi. "Kuule tüdruk, ära nii enam tee eks. Kui sa mu ära lämmatad, siis kes sind lõpuni nikub, ah?"
"Seda sa ju tahad?" ta tõmbas naise enda peale märjale põrandale. "Sa oled nagu üks Must Lesk. Kas sulle endale meeldib, kui sind lämmatatakse ja kägistatakse?". Vastust ootamata vajutas ta oma huuled naise suule, tema keel tungis sügavale naise suhu ja kaks näppu naise vittu. Naine väänles mõnust, ta poleks eales osanud arvata, et Parma temas sellist erutust võib esile kutsuda.
Ta libises mööda mehe keha allapoole ja haaras tema riista huulte vahele. "Aahhh, raisk!" ägas Parma "Tee veel! Ime mind korralikult! Aaaa. Või ei! Ära tee! Oota! Las ma kepin sind vahepeal".
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 13:36
Mees surus riista jõuga lõpuni sisse. Naine ohkas sügavalt ja põimis jalad ümber mehe keha. Pani käed ümber kaela ja pigistas tupelihased kõvasti kokku. "Nüüd sa enam ei pääse!" Ja hakkas alakehagga vaikselt liigutusi tegema.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 13:40
Ta keeras naise selili põrandale, tõstis ta põlved üles ja keppis teda hullunult, tiiraselt, peaaegu vihaga. "Parma" hingeldas naine. Mehe pilk hirmutas teda, helehallid silmad paistsid peaaegu süsimustana. Parma pani oma käe naise higist kleepuvale kaelale ja pigistas. Parasjagu just niipalju, et teda mitte ära tappa. Naine vingerdas tema puusade all mõnust ja naudingust.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 14:13
Esikust kostis kraapimist ja niutsumist. "Parma, see on kõigest koer", ägas naine ja libistas ennast mehe all käpuli. Mees keppis teda sellise hooga, et tema munad käisid vastu häbemekinku. Naine kiunus mõnust, tema vitt oli erutusest ja kõvast keppimisest tursunud ning pitsitas meest taevalikult. "Vaata mulle otsa Nereia! Ma tahan su nägu näha kui ma sind kepin! Ma tahan sind keppida nii, et su hing kuuluks mulle, kuuled! Ma tahan su Isand olla!". Ta sasis naisel õrnalt juustest ja keeras tema näo enda poole, üle õla vaatama". "Teeme lõpuni?" oigas ta.
"Ei, ma tahan, et mulle näkku lõpetad" halises naine keppimise rütmis "Mitte keegi ei ole iial julgenud seda teha!".
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 14:30
Mehel oli hetk mõtlemist. "Kuidas ei ole keegi seda julgenud?"
Aga riist ei andnud enam asu. See tuline võbisev värin hakaks juba pitsitama ja laava väljapoole tungima.
Haaras naisel tugevasti juustest ja kamandas "Keel suust välja!"
Kuum valge juga lendas lärtsatades naisele silmadevahele ja mees osav joajuht, suunas selle otse naisele suhu. Laadung oli kaua ootel olnud ja see purskus jubeda survega, põrkudes suulaest tagasi mehele kottide pihta.
Kui see juga ükskord rauges, jäi mees naist silmitsema ja kamadas "Laku riist puhtaks!" Naine hakaks usinalt limpsima aga mees tõukas naise eemale. "Tee oma nägu enne spermast puhtaks. Sa kuradi lits tahad mingi lögase näoga mu riista imeda?"
Naine haaras köögirätiku poole aga mees käskis seda keelega teha. Naine kasutades sõrmi limpsis oma näo puhtaks ja usinalt lutsis ka riista läikima ja oli õnnelik et ometi leiudus mees kes talle näkku lõpetas.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 14:51
Nad lamasid teineteise kaisus keset põrandat, naine pani oma nina vastu mehe kaela. "Kuule! Taevas küll!" ja ta ajas ennast istukile. "Koer tahtis ju tuppa saada" ta läks ning tegi ukse lahti. "Roi" siia, kamandas ta võimukalt. Parmaleikin läitis Marlboro ja Nereia kadus koer kõrval maja avarustesse.
"Roi see on "Elmar. Elmar, see on Roi. " tutvustas ta ikka veel piinatuna ja kinniseotuna voodil lamavat meest ja koera.
Siis kükitas ta voodi kõrvale ja sosistas Elmarile: "Ma seon su nüüd jälle lahti ja sa koristad kogu laga enda tagant ära. See, et sa sittusid ja oma põit mu külalistetoa voodisse tühjendasid ei meeldi mulle. Roi vaatab, et sa siin üleannetusi ei teeks."
Ta vabastas mehe veriseks soonitud randmed ja jalad köidikutest, mees rebis endal palli suust, köhis ja läkastas: "Selle eest sa veel maksad. Ma kaeban su kohtusse, inimröövi ja piinamise eest!"
"Tõesti? Kui sa juba kaebama hakkad, siis ei tee üks väike lisaparagraf enam midagi."
Elmar teeb sammu naise poole ning tardub siis paigale. Koer jõllitab teda vihast punaste silmadega, tema kurgust kostab kähe urin ja ta paljastab oma ilased kihvad.
"Ma ei teeks sinu asemel nii äkilisi liigutusi, Elmar.. Roile ei meeldi närvilised inimesed. Aga mis me siin riidleme, ma lähen teen Paremale midagi hamba alla, sa korista ära ja hõika mind kui valmis."
"Roi! Istu! Valva!" ja ta sulgeb elegantse liigutusega enda tagant toaukse.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 15:03
"Parma ... on üks väike probleem."
"Mõhh?" ühmab Parma. "Vaata see mees seal külalistetoa voodis. Tahaksin talle midagi väga erilist pakkuda. Mis sa arvad, kas suudaksid teda keppida?"
"Mitte mingil juhul! Sa ajad mul südame pahaks. Mina ja mehele perse keerama! Kelleks sa mind pead?"
"Kuule, aga äkki ... Roi?"
"Kelleks sa mu koera pead? Aga äkki tõesti? Sellel on ju pidev jooksuaeg, mis see talle ikka teeks ..."
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 15:13
Mees tõmbas pahvaka suitsu ja vaatas väga imelikult sigareti poole. See maailm tundus talle kole kummaline. Ah et ongi siis mingi mees teises toas?!!
Või on see ikkagi suitsust? Mine tea mida see hull naine sinna sokutanud on.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 21:53
Mees suitsetas suitsu ära ja vaatas ringi. Et kuhu see naine nüüd kadus??
Läks tuppa ja pilt mida nägi: Naine diivanil jalad laiali, vaatab telekast pornot ja silitab tulipunaste küünte välkudes, sõrmega jalgevahet.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 10:40
Kui keegi kunagi peakski Markxsi ettepanekul sellest järjekast loo modelleerima, siis tuleb minu osa sealt välja jätta.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 10:49
Kui keegi kunagi peakski Markxsi ettepanekul sellest järjekast loo modelleerima, siis tuleb minu osa sealt välja jätta.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 10:55
Ma just mõtlesin sama, et ok jutul pole ju viga aga algse teemaga suht vähe tegemist.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 11:03
No see algne lugu tundus copy-paste kuskilt. Ma olen seda enne lugenud. Aga kuna täpselt linki ei leidnud, siis lihtsalt iroonitsedes tuli vastu lugu kirjutada.
Ärge muretsega. Autoriõigused jäävad iga loo autorile. Autogrammi saate ikka ise oma loo eest küsida.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 11:08
Aga Parmaleikin ja mina Nereia oleme päris virtuaalseksijad ... , me ei teeks seda muidugi igaühega.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 11:09
Parmaleikin- see ongi copipaste, kuid minu enda loost ja ühest teisest foorumist millest paljudel siinsetel pole ehk aimugi. Auroriõigused kuuluvad 100% mulle ja pole vaja spekuleerida teemal- äkki...

Seega soovitus- enne kui iroonitsed, uuri tausta, kasvõi kirjutaja/postitaja enda käest.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 11:14
Ma ütlesin, et ma olen seda lugenud kuskilt.
Autoriõiguste kohta pole mingit märget. Ka minu ja Nereia teemadel ei ole märget. Vbla oleme mõlemad selle kuskilt kopinud.
Ja kui juba panna jutt foorumisse, siis tuleks ka arvestada, et keegi võib ehk isegi kirjutada teemasse ja arvustada seda või mis iganes!
Tahad niisama lugu kirjutada, siis palun väga kauple iha.ee meeskonnalt nurgake ja kirjuta palju süda lustib.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 11:19
Mul ei ole arvustamise vastu midagi ja sinu ning Nereia lugu on lõbus lugeda, jõudu teile. Soovisin vaid, et kui kunagi peakski sellest jutt tehtama, jäetaks minu osa välja. Just sellel põhjusel mis Desire777 välja tõi.

Autoriõigustest- see oli märkeks.
Miks ma ei pannud linki, sellepärast et kes sooviks rohkem infi oleks leidnud selle kohase märke koheselt ka minu profiilist.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 11:26
Loo mõtteks oli ennast ja omi tegemisi reklaamida?
Vaevalt sellist lugu keegi järgi ka teeb. Ühepoolseid lugsid kindlasti tehakse, nagu esimeses jutus oli aga, et see võib ka osapooli vahetada - njaa vaevalt et nii läheb.
Aga jätkame lugusi?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 11:29
Ei olnud mõte reklaamida, nagu ka pealkiri ütleb- see on fantaasia ja kõik.

Ja loo jätkamine on vaid tervitatav, laske käia.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 11:42
parmaleikin, back off. väiklaseks ei pea muutuma
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 11:47
Vahel peab ka natuke väiklane olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 12:10
Jälle hakkab mölaks kiskuma. Parmaleikin ja nereia vist hetkel väikesel kirjatöö pausil , jätaks siis selle kohaks kus nad seda pooleliolevat lugu jätkata saavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-28 12:29
Mees suitsetas suitsu ära ja vaatas ringi. Et kuhu see naine nüüd kadus??
Läks tuppa ja pilt mida nägi: Naine diivanil jalad laiali, vaatab telekast pornot ja silitab tulipunaste küünte välkudes, sõrmega jalgevahet.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-29 12:49
Mees vaatas seda uksepealt ja tundis korraga, et ikkagi oli suitsusisse midagi pandud. Tuba ja kõik see tundus korraga teitmoodi olevat. Otsis oma riided ülesse, riietus. Vaatas veel korra naist, kes tegeles endaga hingeldades ja silmad vidukil diivanil. Suudels naist otsaette ja läks uksest välja.
Istus oma BMW'sse ja kihutas kummide vilinal minema.
Kummaline kohtumine oli läbi saanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-29 22:41
Mees kihutas kuni esimese parklani. Tuli autost välja ja püüdis rahuneda. Telefon helises "till-till".
Naine helistas ja uuris, et kuhu kadusid. Mees oli juba rahunenud ja seletas kus ta asub. Natukese ajapärast jõudis ka naine sinna parklasse.
Nad kohtusid ja kallistasid tugevasti. Kallistamise käigus mees surus sõrmed kuklapealt juustesse ja nende huuled kohtusid. Naisel oli äraseletamatu näoilme. Silmad poolvidukil ja oleks nagu "ära tehtud"
Mees tundis kuidas see teda erutab ja riist tuksatas. Naine tundis seda ja surus ennast tema vastu.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-30 20:58
Korraga hakks mingi asi plärisema "pling-pling-pling"
Mees ärkas ehmatusega ülesse. Vaatas toas ringi ja hõõrus silmi. Tõmbas hommikumantli selga ja tegi magamistoa ukse vaikselt lahti. Nuusutas "uh ei olegi kohvi lõhna". Vaatas ka teistesse tubadesse, ei midagi võõrast. Läks kööki ja otsis suitsupakki.
Tavaliselt oli ta "Red Light" pakk köögilaual aga see oli kadunud kui tina tuhka.
Sobras hommikumantli taskus ja leidis sealt punase "Malboro" paki.
Hämmeldunult pani ta suitsu ette ja pea aegu juba süütas selle kui võttis selle siiski eest. Vaatas seda muheda näoga ja viskas paki minema. Unenägu oli veel liiga värskelt meeles koos oma kummaliste kokkusattumustega.

Ärge seda jutustust kodus järgi tehke. See on teostatud professionaalsete kaskadööride kogemuste põhjal. Mis sellest loost tõsi on? See las jääb lugejate enda arvata.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-01 13:31
Kui keegi hakkab seda omal käel järgi proovima, siis ärge unustage ohutustehnikat!!
Eelkõige uurige Eesti Vabariigi seadusandlust, et mida soovitakse teha ja mis on karistused vastavate tegude eest. (tüngategijaid, väljapressijaid leidub)
Osapoolte vahel tegevused kooskõlastada (mitte detailselt) kindlasti kokkuleppida võlusõna, mis vabastab mõlemad piinadest.
Välja selgitada osalejate tervislik seisund, allergiad, foobiad ja muud erijuhud. (raud, nikkel, pimeduse kartmine)
Hoida käepärast täis laetud akuga mobiiltelefon, tuvastada enda aadress ja seda vajadusel osata 112 -le selgitada. (juhul kui sõlmi enam ise lahti ei saa)
Käepärast hoida ka teritatud lõikeriist. (umbsõlmede kiireks vabastamiseks) aga mitte liiga ligidal, et kirehoos kätte ei satuks.
Esmaabi võtteid võiks ka enne ülekorrata.

Esimesteks kordadeks kasutada vabaduse piiramiseks käeraudu (sexpoest) ja jämedamat nööri. Ja soovitavalt teha seda aeglasemalt ja jälgida teise osaleja väliseid ilminguid.
Igasugu püksirihmad, juhtmeklambrid, kummid, peenikesed nöörid, tugevad käerauad, pisar/pipragaas ja muud erivahendid võib kasutusele võtta, kui juba on tekkinud osapoolte vahel proffessionaalsus, usaldus ja koostöö.
Löömistega tuleb ettevaatlik olla, et ei vigastataks elutähtsaid organeid. (silmad sinised, hambad väljas)
Kehaõõnsuste tamponeerimiseks kasutada ainult sekspoest ostetud vidinaid. (mänguautot tagumikust enam kätte ei pruugi saada)

Kui tekib küsimusi või keegi soovib "köiekoolitust" siis võite lahkelt kirjutada.

Ps. Ka hingeline valu on valu.
˅ näita rohkem ˅
2010-06-01 15:51
see oli oluline märkus praegu, parmaleikin. ehk tehakse sellest mingid järeldused ja järgitakse ka
˅ näita rohkem ˅
2010-06-01 16:30
Parmaleikin oled Sa Nereia kuskile ahelatesse unustanud et tema enam kirjutada ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-06-01 16:33
Ei
Aga võibolla peaks ta panema ahelatesse, et vabastada nendest teistest ahelatest, mis takistavad kirjutamast.
˅ näita rohkem ˅