Foorum
1
2
2015-06-29 10:46
Kas mõni naine huvituks siin bdsm , mängudest?
˅ näita rohkem ˅
2015-06-29 13:09
Kui sul pole siin midagi tarka öelda, siis tõmba uttu siit saidilt!
˅ näita rohkem ˅
2015-06-29 20:08
Ma arvan, et need, kes teavad,mis asi on BDSM?Need teavad ka, et see valdkond on nii lai,et sa peaksid täpsemalt kirjeldama, mis sind huvitab ja kui sageli mängida tahad.Või milliseid naisi otsid-vaata näiteks kasvõi minu profiili.

Ja märgi ära ka, kas sind huvitavad mängud,karm seks,mõlemad . Lihtsalt Eestis pole BDSM veel eriti populaarne ja tavaliselt need, kellel on sellised fantaasiad, istuvad väga sügavalt kapis,nii isandate kui alluvate poolt.
˅ näita rohkem ˅
2015-06-29 20:09
Lisaks võiksid mainida, mis sind erutab ja mis ei eruta.Näiteks kuidas suhtud breathplaysse,mis tähtkujust oled ja mis sa alluvaga teeksid üleüldse.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-30 14:22
Seksuaalfantaasiate alla on kunagi isegi selline teema tehtud?!

Hiljuti kohtasin jälle tervet kimpu legendaarseid väärarusaamasid BDSMist.
Paistab, et ikkagi ei saada aru, misasi see on...

Tegelikkus on lihtne. See on fetishistlikud kokkuleppelised suhted meeldivate ja sobivate partnerite vahel.
Igasugune manipuleerimine, päriselt mittesallimine ja väljaelamine, kokkuleppimatus ja pealesurumine, tegelik ülbitsemine ja enese paremaks pidamine, reaalne pealesurutud vägivald jäävad asja olemusest päris kaugele!!

Samas on seesama BDSM saanud kattevarjuks egoistlikutele väärakatele ja sügavates kompleksides inimestele, kes siis ennast välja püüavad elada.
Üks väga kindel selliste isikute tunnus on kokkuleppimatus. Nad hakkavad aktiivselt tegutsema (mis võib alguses tore tunduda) ilma üldse partnerisse süvenemata.
Tegelikult toimub päris BDSMis partneri uurimine, tutvumine ja sobivuse määramine, kus saavad selgeks piirid, ühised huvid ja vastuolud. Manipulaatorite ja egoistide maailmas ei ole alluval poolel võimalust oma huvide väljendamiseks või kokkulepeteks - ori või orjatar justkui "võetakse" või jäetakse. Isegi kui sellega alguses kaasa minna, siis viib tekkiv suhe varsti ummikusse, kui just hirmsasti õnne pole.

Sarnaselt domineerivale poolele otsutab alluv täiesti võrdselt, kes tema üle domineerib.
Võimu ei võeta kellegi üle, vaid see ANTAKSE sobivale inimesele!!!
Tavaliselt hakkavad egomaniakid siinkohal karjuma ja süüdistusi pilduma stiilis "sa ei ole päriselt hea ori, kui sa niimoodi otsustada tahad", "orjad ei otsusta siin midagi" jne.

Päriselt ei loe see mitte midagi, et alluvaid paistab massiivselt ülekaalus olevat (eriti meeste hulgas). See ei peaks muutma BDSMi olemust mingiks tobedaks manipuleerimismänguks! Ei peaks kannatama suhete kvaliteet ja tekkima mingid uued normid.
Vastasel juhul ei ole see enam päris BDSM, vaid alluvad toidavad oma rumalusega idiootsete egotrippijate vaimu. Need suhted ei vii kuskile!

Sama käib reeglite ja tegevuste kohta.
Kui märkad alluvana, et dominant ei ole suvatsenud isegi sinu kontot vaadata vaid praalib ja ülbitseb niisama, siis pole mõtet midagi head loota. Võid kogeda lihtsalt lühiajaliselt alandust, kuid varsti pead uue partneri otsima.

Täpselt sama joont kasutavad petised, kes asuvad küsimuste puhul kohe ründama, nagu poleks alluval õigust mitte midagi eelnevalt teada, vaid kohe tuleb teha ettemaks, et üldse väga hõivatud "Domina" jutule pääseda. Sellised suhted on 100% lõks!

Samamoodi on raha peal väljas need endised prostituudid, kes loodavad väärakate (jah, selleks nad teid päriselt ka peavad) pealt kergemat raha teenida. Mis seal ikka, ülbitsed ja peksad natuke piitsaga ja "pidar" käib välja mitu korda suurema summa, kui kuskil autos pesemata vända imemise eest...

Tõe huvides lisan, et manipuleerida võib ka alluv, kuigi tal on seda oluliselt keerulisem teha. Näiteks, kui Emandana või Dominana esinemisest ja fantaasiate väljanõudmisest väheks jääb, tuleb naistele laviinina kirju "kirjuta-mida-sa-minuga-teeksid". Või siis nõutakse lausa riista süütamist.
Osa tüüpe mängibki lihtsalt fantaasiatega ja päriselt ei suuda.

Keegi kirjutas mulle foorumis natuke aega tagasi, et siin on ju palju BDSM huvilisi... Kahjuks on enamus neist päris BDSMist väga kaugel!

Keegi arvas hiljuti, et võtab mind lihtsalt orjaks, minu profiili vaatamata ja mitte midagi kokku leppimata. Motiiviks foorumioponendile koha kätte näitamine, kes tema arvates mind omas Kui see oli kõik ja päris asjad tegelikult ei huvita, siis oligi lihtsalt tore päratlõunane kirjavahetus. Ainult läbinisti rumal eeldaks rohkem.
Ja millegipärast on levinud mõtteviis, et alluv on kindlasti päriselt ka rumal...

Veelkord, päris BDSM on mõistlike hea tunnetusega inimeste omavaheline suhtlemine. Ärge eksige teelt!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 22:02
Sa, slavetodomme, jätad siin keskkonnas asjalikku mulje. Mul endal samad huvid, mis teemaalgatajal, seepärast küsin, et kuidas sa leidsid endale sobiva Emanda või leidis tema sind? Ja kui kaua teie "suhe" on kestnud? Kas Emandaga on võimalik igapäevaelus ka sõber olla või on pigem tegu puhtalt professionaalse suhtega?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-02 20:50
Aitäh!
Mul ei ole hetkel ühtegi sellist päris suhet, teistlaadi fetishistlikku laadi suhtlemist õnneks on.
Viimane, rohkem suhte moodi asi kestis 5 aastat ja algas minu initsiatiivil siiski. See küsimus, et kuidas leida on väga paljudel. Ma arvan, et tuleb olla mõõdukalt aktiivne ja innukas huviline, aga mitte peale käia ja nõuda. Kõigele vaatamata peab olema ka isiksus ja suutma sellises suhtes midagi vastu ka pakkuda, mitte ainult tarbida. Ma ei räägi siin tasulistest suhetest, see on midagi muud.
Kunagi üks Taani Domina pani mu valiku ette, kui olime sõbraks saanud, et kas olen ori või olen sõber, sest tema ei saanud mõlemat moodi suhelda. Jäin sõbraks, mis oli ilmne viga
Aga eks see oleneb, kuidas on mõlemad võimelised ümberlülitusteks. Minul on see mõne inimesega võimalik ja teisega ei tule kuidagi välja. Selles mõttes ma nimetaksin siis neid suhtlemisi pigem temaatilisteks, mitte professionaalseteks.
Viimases suhtes olin mõlemat tegelikult, kuigi enamasti oli huvi BDSM stiilis suhtluseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 00:26
Ei tea, kas selles on süüdi suvi või midagi muud aga bdsm huvi on naiste hulgas kõvasti suurenenenud
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 12:08
tasuta püksikuid jagatakse ka heldemalt? nojah, suvel mõni naine ise ju neid ei vaja
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 12:09
Üks ennast massööriks nimetav naine kirjutas foorumis:

"teise inimesega koos olles peab arvestama ka tema vajadustega, enamasti.
kui pole just tegu orja-Käskijanna suhtega."

See tundub esmapilgul nagu normaalne bdsm, kuid on olemuslikult asjast väga kaugel. Just selliste egoistlike chudwa-dega suhtlemine viib arusaamised vildakaks.
Teise vajadustega tegelik mitte arvestamine ei ole ok, kuigi kokkuleppel võib ilmselt teha kõike. Aga selleks peab olema kokkulepe, mis on jällegi mõlema vajadusi arvestav.
Antud juhul on tegu lihtsakoelise manipuleerimisega ja selle esitamisega BDSMina. See ei pea päriselt nii olema.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-13 12:20
üks ennast orjaks nimetav mees üritab siin bdsm-guruna esineda, vist. kindlasti on tal teemas suur kogemus ja sellest lähtuvalt tekkinud kujutlus omaenda ülimuslikust tarkusest. ega selles poleks iseenesest halba midagi, aga miskipärast lööb välja pidev vajadus teiste tegemisi ja mõtteavaldusi ebanormaalseks, armetuks jne tituleerida....
see on suht mõistetamatu. ilmselt pikaajaline seksuaalne rahuldamatus mõjub nii.

kui kokkuleppe järgi on Dominatrixile antud voli teha, mis pähe tuleb, siis loomulikult elab end välja ja enesestmõistetavalt teatud piirideni, mis ka varem kokku lepitud.
foorumi kaagutajad võivad seda pidada vildakaks või milliseks iganes. lõpuks loeb ju siiski kahe reaalse osapoole rahulolu...ning soov kohtumist korrata. või mis?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-15 10:12
Ei tahtnud isiklikult kedagi nimetada aga kui ta just ise viskub siia keerutama ja muud juttu hämama, siis tuleb ka isik välja.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-15 10:23
kedagi tsiteerides tuleb isik nagunii välja, eriti kui isiklik viha sunnib sind seda isikut maha tegema, slave.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-15 13:59
Ära projitseeri oma nõrkusi mulle.
Ma ei pea sinu ees mitte midagi selgitama tegelikult, kui selle suhtumise näitena tõin. Sinusuguseid dominahakatisi on veel teisigi, kes asju kasuahne egotripina teevad. Nagu on ka neid, kellele bdsm tõesti meeldib.
Sa lihtsalt ei suuda jätta igas teemas ärplemata.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-15 19:06
jajah, slave. isegi kui räägiks ilmast, siis ikka ju leiaksid põhjuse mind tsiteerida.....ning nagu muuseas vihjata ahnusele, nõrkusele, müüdavusele, armetusele jms "erapooletud" hinnangud. saaks juba üle lõpuks? või on elu nii igav, et ilma ärapanemiseta kohe kuidagi ei saa?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-16 07:24
Tsiteerides klassikuid, mis te vigastus on? Saage kokku ja rääkige asjad selgeks. Kogu iha rahva ees peate esinema.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-16 09:10
Selles viga ongi, et nad on kohtunud. Üks arvas, et aitab küll, aga teine on solvunud, et enamat ei saanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 09:59
Jott suutis jälle oma lollust näidata, asjast mitte midagi teadmata.

Teemaks on bdsm. Ära rohkem solgi seda teemat palun, kui midagi asjakohast öelda pole!

BDSMi seisukohalt olen selgelt veendunud, et päris suhted ületavad tasulisi. Ja samas ma mõistan, et paljude jaoks on millegi sellise kogemine võimalik vaid tasu eest professionaali juures. Siin tekib küsimus, et kuidas näiteks alustav huviline suudab eristada hooletut piitsaga vehkijat heast profist. Valu tekitamine teisele on kõige lihtsam ja oskamatust muul tasandil suhelda varjatakse. BDSM on sügavalt tunnetuslik tegevus mõlema poole huvisid arvestades. Kui keegi lihtsalt üleolevalt praalib, siis on selline käitumine fantaasias küll tore, kuid praktikas ei toimi. Harilikult püütakse sellise ülbe hoiakuga peita oma saamatust just tunnetuse osas.

Suur viga algajatel on otsida selliseid suhteid tegevuspõhiselt. Kui muuta see olekupõhiseks, tulevad mõnusad tegevused ise juurde.
Jah, eksisteerivad ka tegevuspõhised suhtlemised, kus võimu vahekord polegi otseselt määratud, Top-bottom. See on ka BDSM-i osa aga mõistlik oleks teadvustada siis, et millisest otsast alustada. Läbi võimu vahekorra tegelikult tegevusi otsides võib lihtsalt ummikusse jõuda.
Päris suhtlemist otsides on hea veel mõelda, et mida on alluval Top või Dom rollis olevale omalt poolt pakkuda. Ja ma ei mõelnud siinkohal loomulikult iha konteksti kingitusi. Teooriast väljudes võiks ka Top või Dom püüda aru saada, et miks just teda peaks alluv kummardama.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 07:42
Oh jah. Ei midagi uut siin ilmas.
Ikka üks ja sama inimene teab absoluutset tõde bdsm-i kohta ja ülejäänud, ka nagu oma meelest arvanust omavad isikused kas eksivad, ei tea asjast midagi või on lihtsalt lollid. Nii või?
Vaidlesin sinuga, R., juba siis, kui oli selline foorum, nagu bdsm-est.net. Vaidleksin sinuga ka praegu, aga milleks?
Ei saa kivist vett ega muutu vesi kiviks.
Anna inimestele asu! Las avaldavad oma arvamust, isegi kui ta ei kattu sinu arusaamadega.
Tead ju sõna: mentor?
Käitu ka siis vastavalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 09:46
Püüan käituda.
Täpselt ei mäleta, mille üle meil kunagises foorumis vaidlus käis.
Ja praegu ei saa ka aru, mis osas mu jutust vigaseks pead.

Ma püüan vahet teha, kuskohalt säilib sellistes suhtes vaba tahe ja ja kusmaalt muutub tegevus manipuleerimiseks. Ma tahan öelda, et alluv olemine ei tee inimesest saamatut lolli ja Dom ei peaks olema lihtsalt poosi võtnud ülbik. Ma tahan öelda, et BDSM on tunnetuslik tegevus.
Neid alusmõtteid toetavad BDSM kogukonnad üle maailma, kui kasvõi näiteks Fetlife vaatad või konnatiigist väljaspool suhtled.

Võibolla vaidlesime millegi muu üle. Avalda palun oma arvamust!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 12:01
Olgu, kirjutan paar rida.
Kes seda enam täpselt mäletab ja polegi ju tähtis, mille üle ragistasime, niiet isegi oma sõbranna pidid oma tõekspidamiste toetuseks kaasama, tahan öelda ühte.
Su jutul pole häda midagi.
Oled ilusasti ja lühidalt oma viimases arutelus kokku võtnud bdsm-i olemuse. Omalt poolt olen valmis neile su kirjutatud ridadele alla kirjutama.
Nõustun, et Fetlifes on enamusel sealsetest pilk selge ja jalad maas ning toredad sõbrad.
Mu isiklik arvamus on, et mentorlus ei seisne teisitimõtleja, mentorluse raamides algaja ehk ka mitteteadja, kaudses mõttes näppude sahtli vahele surumises, aga seda tegid sa nii vanasti, kui jätkad usinalt veel nüüdki.
Suuna, aita, õpeta, aga ära ise solvu!
Muidu pole sul häda midagi!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 15:36
Solvumist määrivad mulle siin keskkonnas pähe paar tegelast, kellel asjast aimugi pole. Pluss üks, kellel on asjast aimu aga kes 1) tahab võibolla nii mõelda 2) püüab mind lihtsalt natuke alla lasta, sest olen ütlemistes liiga otse pannud

Muus osas ma ei näe kuskilt otsast, et mulle peaks solvumist ette heidetama.

Võimalik, et meie tookordne vaidlus käis 24/7 suhte üle ja mulle tundus, et kuna seksuaalne erutus ei saa sellisel puhul triggeriks olla (mitte keegi ei saa olla 24/7 erutunud), siis kahtlustasin sellist tegevust liiga lähedaseks harilikule lähisuhte vägivallale...

Kui mu kirjutised isegi tunduvad liiga agressiivsed, siis ma tegelikult seda ise nii palju ilma põhjuseta ei ole ka rollist väljas olles. Kes mind tunnevad, need teavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-12 12:10
Ei. Too pole too.
Kui keegi julgeb väita, et neil on 24/7 D/s suhe, siis minu meelest on ühe näol tegemist kas lihtlabase tůranni ja despoodiga, teise näol sotsiaalselt ebakindla ja allaheitliku inimesega ning sellise suhte olemasolu muudab meele nukraks. Nõustun, et sellises suhtes on lähisuhte vägivalla ilmingud ja ma ei oleks saanud toona selle üle vaielda.
Las ta jääb, elu niisamagi, vaidlemata, ilus.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 16:21
Fetlife on rahvusvaheline organisatsioon/veebileht. Kas seal eestlasi ka aktiivseid on?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 10:42
Loomulikult on.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 14:33
Noh, Flegmaatik, kirjutasin siia korrektselt, et solvumine pole teema, aga suutsid kuskil kokkuvõttes ikka mulle seda uuesti pähe määrida. Käitu nüüd ometi ja ara ole nii absoluutne!

Keegi michan kirjutas: "...ok see selleks a kle, tahtsin küsida, mismoodi selle orjandusega on, kas see on nagu mäng, mida aegajalt mängid või oledki 24/7 ori, Kui juba kulmudki maha ajasid? Just a thought, a see et kastreeritud orjad olid nagu veel vingemad ju vms. Ja siis veel see et mismoodi see suhe käib, kui mees nt armub, siis teinekord on nii pimestatud et ei saa arugi kui nõme või kole vms ta armastatu on, mismoodi selle perenaisega on, kas see on kuidagi teadlik valik, et ta peabki olema siuke juhm ja räuskav Helga et oleks raske respekteerida või algselt on miski sümpaatia ka kuskil mängus? Nagu nii umbes et muidu tuleb respekt ära teenida aga et ehtsam oleks siis ori lihtsalt peab jumaldama ja nii on?"

See saab olla mäng ja võetud roll, millesse minnakse sisse ja nauditakse seda kui alter ego võimalust läbi seisundi. See saab olla 24/7 suhe, mida mina lõpuni alati ei mõista, kuigi püüan ja ilmselt ka katsetan. Kumbki pole vingem tegelikult, see pole võidu peale tegemine. Nagu pole ka vingem ori see, kes on suurem masohhist või Domina, kes rohkem suudab valu teha või see, kes tahab, et oleks kastreeritud... Pigem on küsimus sobivuses, stiilis, tunnetuses ja fantaasates.

Laias laastus on kahte liiki arvamusi: arvatakse, et armumine ie tule BDSM-suhtele kasuks ja on neid, kes domineerivat poolt jumaldades on kindlasti ka sügavalt armunud ning peavad seda õigeks. Täpselt samamoodi ollakse mõnikord armunud alluvasse, mitte ei vihata teda päriselt... ja nende kahe oleku vahele mahub veel ka sõprus näiteks.

Kui keegi on nõme ja kole, siis pigem välistuvad temaga sellelaadsed suhted, ehkki ka siin on erinevaid seisukohti just välimuse osas. Mina isiklikult pean mõlemat väga oluliseks, nii välimust kui olekut ja sisulist poolt.

Kui inimene muutub igas olukorras räuskavaks ja juhmiks (Helgaks?), siis on ta ilmselt "peast Dominaks" muutunud ja võiks vahepeal rollist välja tulla. Sama soovitaksin mõnele teenusepakkujale, kes ei oska enam meestega suhestuda ilma kingituseta.
"Peast Domina" hakkab käituma kokkuleppimatult üleolevalt kõigi skeene alluvate suhtes. Dominal võib tõesti olla stiil ja suhtluses on teatav etikett vajalik, kuid allumine on tegelikult kompliment domineeriva suhtes ja nagu öeldakse "submission is a gift" (meelega ei kasuta lörtsitud sõna "kingitus". See on kokkulepe, mitte ühepoolne ülbitsemine.
Nagu sa michan (mitte michaninäru) kirjutasid, siis respekt tuleb ära teenida. Kui ori enam ei jumalda, siis pole tõesti ehtne. Aga bdsm-is ei ole ainult orjad ja Dominad vaid ka Top-bottom suhte dünaamika on võimalik...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 14:57
Helga on lakksaabastega mundris saksa naisohvitser kuskilt filmist, kõrgete kulmude ja reeglite tähenärija, umbes nagu õppealajuhataja koolis. Ma ei tea kui levinud see koondkuju on. Tänks selgituse eest, ma siia teemasse rohem ei kirjuta.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 15:34
Ohvitser Helga, siiski!
See naisohvitseri kuju on tõesti omamoodi ja isegi levinud fetish. Küll mitte rumala inimesena vaid ikka intelligentse nõudliku sadistina.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-08 14:18
Esitati küsimus: "mul on selle koha peal üks küsimus, kui tohib. See orja seisund on ilmselt erutav, lasta kellelgi ennast kontrolida ja vaadata, mis saab, ilmselgelt see pole eksperiment nõrgale inimesele. Võibolla nagu võitluskunst, et oma meisterlikkust ja julgust nautida, on sul vaja tugevat vastast, omamoodi koostöö. Et mida julgem on ori, seda võimsamat emandat ta otsib...kuni ükskord enam ei leia. Ja siis tuleb mõte, et mis saaks, kui alluks mõnele nõrgale isiksusele, kellel on madal valulävi, kergesti haavatav ego ja madal intelligents. Et mis siis saab, mis tunne see on, kas saab veel sama kaifi kätte. Ok, tehtud siis, aga selles eksperimendis on kaks osapoolt, pole raske aru saada kumb kumba tegelikult valitseb, ilmselgelt pole see ori kes nuttes toast välja jookseb või reetmist saab tundma või midagi sellist. Mis see on, kas see orjandus ja vbla goonerdamine ka, kas selles on mingi psühhopaatia või vähenenud kaastunde komponent? Mis see austa ja jumalda päriselt tähendab, mingil süva või peentasandil?"

Ma võiksin vastata, aga vahest on veel arvamusi...
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 16:34
võiksid vastata, aga lihtsam on vastamata jätta, eks......mõni madala intellektiga onaobjekti ego saab muidu veel letaalse laksu
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:00
Hea on vahel teistele ka sõna anda. Sina ei suuda peale halvustamise kahjuks midagi siin kosta
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:09
"...Ja siis tuleb mõte, et mis saaks, kui alluks mõnele nõrgale isiksusele, kellel on madal valulävi, kergesti haavatav ego ja madal intelligents. Et mis siis saab, mis tunne see on, kas saab veel sama kaifi kätte. "

Või pidasid seda silmas? Et sa ei oleks minuga hakkama saanud, kui veel mingigi võimalus oli?
Jätsid nö viisakalt kõrvale, sest ori käis üle jõu?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 17:17
usun, et michan pidas üht teist naiskodanikku silmas.......kui mäletad, siis mainis ka kuskil mujal teemas, et kasutad touchi kui vaimselt nõrgemat ära oma "sõjakäigus"

sinu kõrvalejätmise põhjustest on nii palju jahutud, et kas on mõtet otsast alustada? pealegi ajad nagunii aususe halvustamisega segi....kuna su ego leiab rünnakuid iga pisima fraasi taga. ka seal, kus neid üldse pole.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-13 19:03
Sa ei saa aususest rääkida, kui kasutad seda sinu välimuse kunagist kaitsmist ja väljatulnud kohtumist madalalt valetades ära.

Meil ei ole mingit vaimselt tugevama või nõrgema võistlust ega ärakasutamist. Minu keha ja alistumine on Touchile kasutamiseks ja lõbutsemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 12:25
"...misterkasme omaleorjavõtame rohelistemehikesteasemele orioskabpalju lollimjuttkuimehikesed"

Äratuntava tegelase stiil siit foorumist, kuid ...

Praktikas võib olla hoopis nii, et ori võtab sinu, kui seda väärt oled.
On muidugi ka teistsugust suhtlemist, kus kohtuvad kannatamatu meeleheide ja teiselt poolt oskamatus ning atraktiivsuse puudumine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 12:37
slave, sa jätad alati vastamata, kui küsida, milles see nn valetamine seisneb ja miks ma peaks seda tegema üldse?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 12:55
Kes palju jahub see vähem saab, üks konkreetne jutt viib alati paremini sihile, aga see peab olema ilus jutt
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 13:50
Kirjanduse põhjal selgub, et mul on olnud rohkem partnereid ku kurikuulsal Casanoval.
Vähe pole saadud, nüüd panustan rohkem kvaliteedile ja riskin ka pikemate juttudega.

Aga bdsmiga pole jutul ja saamisel enam tuntavat seost.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-15 13:56
Veel (ja loodetavasti viimane) offtopic:
Valetamine seisneb selles, et sa räägid absoluudis nagu teaksid, mis minu peas toimus ja toimub tuginedes millelegi, mida sa isegi ei mäleta.
Miks sa seda teed? Sest sinu maailma ei mahu teadmine sellest, et peale sinuga suhtlemise lõppemist ei ole mees kibestunud ja kurb. Su ego haavub asjadest, mis näiteks kogenuma (ja emotsionaalselt küpsema) BDSM läbirääkija juures on tavaline - kui huvid ei klapi, ei saa liigse kompromissi abil tegevusest asja ning tuleb oma teed minna.

ja siis hakkad sa oma luulusid tõe pähe esitama. Olgu, oled viimasel ajal ka leebemaid ja rohkem tõlgendamist lubavaid versioone esitanud. Millegipärast.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 10:00
Juttude kohta on vana tõde, et see keda see teema huvitab või on juba tegelenud mõistab poolelt sõnalt aga ülejäänutele ei aita ka tunnipikkune targutemine.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-16 11:52
Nuhtlus, osaliselt väga tõsi ja samas, kui sobivust kontrollida, siis jutust ei pääse.
Meie maailm on oluliselt kirjum, kui vanillade oma. Ja mõnikord on vastuolud isegi suuremad.
˅ näita rohkem ˅
2020-11-22 12:23
Meie tavalisest kirjuma maailma näiteks on kohati suuremad skeenesisesed vastuolud, kui vanilla (tavaseks) kogukonnal.
Näiteks olen paaril korral "näinud" alluvaid naisi, kes põlastavad alluvaid mehi... Samas ei tea ühtegi alluvat meest, kes naissoost alluvat põlgaks.
Sadistid näiteks kipuvad sageli halvustama orjasid, kes ei ole masohhistid, osutades ekslikult nagu BDSM tuum olekski valu tekitamine. Loovus seisneb nende jaoks vaid meetodites, mitte muudes nüanssides (sidumine, alandamine, võim jne.).
Haiget teha on lihtne. Paistab, et selle taha peidetakse sageli oma fantaasiapuudus muudes asjades, mis ei muuda loomulikult kõiki sadiste saamatuteks ja oskamatuteks. Mul on endal ka sadistlik pool täiesti olemas ja tean, millest räägin.
˅ näita rohkem ˅
2020-12-18 17:21
Mõne alluvaga on hea ja lihtne:
"Oleksin heameelega alluvaks nädalavahetuse päevadel. Midagi erilist pole minuga vaja teha, peksta ja piinata pole tarvis. Hoia mind lihtsalt alasti ja käsi teenindada. Kui Sul tahtmine tuleb siis imen sind tundide kaupa või lakun igalt poolt..."
Pean oma domineeriva poole jälle käivitama vist.
˅ näita rohkem ˅
2020-12-19 10:41
mis teed, kui domineerid.?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 17:15
Domineerimine on mäng alluva antud piirides enda naudingu jaoks.
Mitte alluva tegelik põlgamine, nagu ühel küündimatul hooral kombeks.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 17:16
kes põlgust väärib, seda põlatakse. pole siis vahet, kas tegemist alluvaga või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 17:21
Oh, sa oled siin varemgi libastunud oma suhtumist näidates.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 17:23
minuga kohtujatel pole minu suhtumisega probleemi, miks peaks see ekraanitagustele pihkuritele peavalu valmistama?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 17:26
Sinuga on meestel probleeme. Seda on mitmes kohas välja toodud.
Kui sa püüad lollikestele selgitada, et oled kogenud hoor ja nii asjad käivadki, siis lase käia. Need, kes asjast teavad, saavad su küündimatusest ikka lõpuks aru. Ja õige ruttu.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-24 17:31
nojah, las nad saavad siis. kuidas see sind peaks puudutama, slave?
ja vaevalt et regulaarselt külastatakse selleks, et probleeme kogeda. või on kõik masohhistid sinu arust?
˅ näita rohkem ˅
1
2