Foorum
2020-10-24 18:09
...või kellel on rahaga nii täbar, et peab oma saamatuse alati kellegi ahnuse kraesse kirjutama
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:24
Jääb üle uuesti küsida, et mis teenuseid sa täpsemalt pakud? Pole üldse aru saada... massöör sa pole, prostituudiks ka ei taha ennast nimetada... olemuselt oled nii ülbe ja sisult matslik, et seltsidaamiks ka ei sobi... mis see maagiline teenus siis on? Laitse lossi sissekasseerija? Või raha eest armuja?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:30
Ei teagi, kuskohas see rõhk peaks olema. Palju asju saab rahaga, aga kui raha rikub emotsiooni ära, võib ju alati varastada
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:33
Miks sa slave üldse küsid, kui sa ei aktsepteeri ühtki vastust?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:36
Naabriaias on alati õunad palju magusamad ja mahlasemad olnud
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:43
Hästi, eestkõnelejad on kostnud. Ootab asjaosalise vastust... Jätame kõik lahtiseks siiani.
Mis müstiline härrasmeeste teenus see siis on?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:44
Jott, see on sinu kui inimese suur puudus, kui oma õunu hinnata või õunapuid valida ei oska
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:55
Nu, ootame siis, aga lihtsalt mitte eestkõnelemise mõttes, niisama, miks sa ikkagi küsid, mis iganes ta vastab, sina seda ei tahaks ja sulle ta seda ei pakuks, seltskondliku vestluse mõttes jagamisel ka nagu pointi pole...mis iganes ta vastab, sa ei saa sellest head emotsiooni. Või?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:57
Oh, minu aias kasvavad väga head õunad, aga kas ma peaksin siis kohe naabri omi laitma, sest aed on vahel. Noh ja naabrimehel on ilus naine kah ja kuradi hea on vaadata, kui ta puu alt õunu korjab
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:58
michan,
ori selleks ju küsibki, et saaks jälle oma mitte-aktsepteerimise võidurõõmus onada. see on tema pisike ja sõltuvust tekitav kiiks

nii et erilist vahet pole, kas pakuksin muruniitmise, surnute elluäratamise või footjob'i teenust, orja reageering oleks enamvähem sama.
seda enam, et ta teab vägagi hästi, mille eest nõus maksma oli. kuigi vist parema meelega seda enam ei mäletaks
ps. seltsidaamiks end talle pakkunud ei ole. aga väheke asisemad ja viisakamad mehed on selle teenusega rahule jäänud, mõned ka aastatepikkuse tarbimise järel.
(ei, see ei sisalda tingimata armumist. ei välista kah mitte.)
mismoodi üldse saaks raha eest ja kohustuslikus korras armuda, kõiketeadja ori? ehk jagad pimedatele teadmise valgust?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:03
Mille eest ta maksta tahtis siis?
Eestkõnelejad on rääkinud, ootame asjaosalise vastuse ära
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:06
"Naabriaias on alati õunad palju magusamad ja mahlasemad olnud"

ja

"Oh, minu aias kasvavad väga head õunad, aga kas ma peaksin siis kohe naabri omi laitma"

Et siis kohe peab laitma? Võrdluste loogika lonkab sul pidevalt. Eidelik, nagu olen öelnud. Mõistad headust vaid läbi laitmise? Sobib sinu kohaliku naisiidoli käitumisega - üheladumised ja allahindamise tellimised tallalakkujatelt.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:13
Mida ma mäletada ei taha? Massaazi eest olen alati valmis maksma, milles küsimus. Et sa põnnama lööd, kui asju ei oska, pole minu probleem...

Ise enda klientide eest enesele kiitust siia kirjutada on järgmine tase! Tõeliselt matslik "aadlipreili".

Mis teenus see siis on? Aitad tarbida ja kulutada?

Kui vastad, et oled massöör, siis ma sind "litsiks" ei sõima, ma luban. Ehkki sa võid ju ka valetada....
Raha eest armuja? Jah, sa teeskled seda imala mölaga, kuni meestel raha otsa saab või üle viskab. Ettenägelikult ei läinud ma kumbatki teed. Ka massaazi või bdsmi variante mitte, ehkki esimene oleks huvitav võinud olla.... samas, kes ikka ennast haipiva amatööriga asju tahab ajada. Sinu ainus voorus on juba ajas kadumas... muud nõrkused tulevad nüüd tugevamalt esile ja sa tead seda. Viimane aeg rahmeldada!
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:20
michan, see on hea! Et asjaosaline ka ikka sõna saab suuvoodrite ja "fantasööride" vahele!

Kui küsid massaazi, aga selle tegija on natuke kehva... ja ta kompenseerib selle tillihõõrumise peale üle minnes, mille sa välistad, sest ei taha selliseid asju raha eest vaid tõelistelt entusiastidelt teesklejate asemel... siis näeb "teenusepakkuja" ära, et sinuga pole mõtet jännata. Jube lihtne. Pärast võib sellest kaagutada igasugu asju.
Muuhulgas tähtsalt rääkida mingist esimesest tasuta kohtumisest, mida ta tegelikult ise ei mäleta oma konveieri sees.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:26
Keegi defineeriks ära mis asi on see legendaarne eidelikkus? Jott pole suurem asi naljamees ja loogika pole tihti loogiline aga nende õuntega, vähe mittenaljakas nali aga kus see eidelikkus oli? Kui samalaadseid imelikke loogikaid otsida siis su enda kommentaaridest leiab palju veidramat loogikat.
Ma ei tea, äkki ma ei oska lugeda või olen pime, kus see koht on kus ta klientide eest haipi kirjutab
Kus ta imalat möla ajab kuni raha otsa saab
Kellele ta ühe on pannud
Kellelt on ta allahindamisi tellinud
...mõni asitõend äkki?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:28
hea, et orja voorused ajaga ainult võimenduvad siiski on miskipärast tungiv vajadus halvustades rahmeldada, juba kuude viisi..
nagu see midagi muudaks enam?

oma külaliste jaoks olengi eelkõige massöör. amatöör või mitte, las seda otsustavad püsikülalised, eks. muud võimalikud mängud või detailid ei puutu kõrvalistesse. samuti ei oma mingite kiibitsejate sõim tähtsust.
ori ju tahtis samuti massaaži eest maksta. milleks üle küsida nagu, mille eest?
samas tegeles aktiivselt ise mu haipimisega, veel sellesama aastanumbri sees. ma muide ei nõudnud mingit avalikku jumaldamist ega sarionaneerimist, see tuli su enda initsiatiivil ikka, oli nii?

sümpaatiat, peaaegu kõike saab teeselda. ehedat armumist mitte....sellist, mis söögiisu viib ja ööune ja fantaasiad uperpallitama lükkab.
endiselt on tunne, et ori pole taolist tunnet kunagi kogenudki. see seletaks nii mõndagi.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:36
michan,
see "teeskled seda imala mölaga, kuni meestel raha otsa saab " oli vist sõbraliku hoiatusena sulle mõeldud

"tegija on natuke kehva"- huvitav märkus orja poolt, keda pole kordagi näpuotsaga puudutanudki.

kohtumist mäletan muide väga hästi, küll mitte kuupäevaliselt. kuna samal ajal viibis korteris veel inimesi, on mäletajaid rohkem kui üks. seega polnud tegemist illusoorse sündmusega
ja mis konveier siis nagu tol ajal oli, kui kuus kohtusin vbl paari-kolme huvilisega?
konveierit ei toimu ka praegu muide, hoolimata orja sügavast veendumusest ses suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:39
Ma pole massaazi küsimustes päris tume aga ma siinkohal kasutaks ühe spetsialisti arvamust, kelle nime ma kahjuks ei mäleta aga äkki oled isegi artiklit lugenud. Manuaalsest teraapiast, massaazistiilist, tugev või leebe vöi sügav või pindmine, manuaalse teraapiaga puhtakt füüsiliselt sa kudedes otseselt ühtki muutust esile kutsuda ei saa, kõik käib läbi energia, et siis massööri pead sa endale valima selle järgi, kuidas ta sulle sobib, pole kehva ega head vaid sobiv ja sobimatu. Ilmselt tuleb sellesse resümeesse väikse mööndusega küll suhtuda, kuid siiski, totaalne algaja võib sobivuse korral saavutada paremaid tulemusi kui suure kogemusega professionaal. Hinnang natuke kehva on esiteks väga subjektiivne selke järgi, teine asi, kui sa otsid tõesti head manuaalset teraapiat, lehelt iha, noh pole võimatu aga ei kõla usutavalt
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:54
Hahaa😁 selle peale ma ei tulnudki, kas tõesti tahtsid mind hoiatada🙂
Ihnsal inimesel ei saa raha otsa, ma pole härrasmees, ära muretse

Tegelikult oleks slavega huvitav väidelda, aga see argumentideta sõnelemine pole see. Loogika muidu töötaks aga ei kasuta.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:16
Slave, mind pani imestama, et Miku seda "Naabriaias on alati õunad palju magusamad ja mahlasemad olnud" käibefraasiks ei nimetanud, sest tegelikult seda ta ju oli. Ega need õunad tegelikult pruukinudki magusamad olla, vahest täitsa tavalised hapud vissid, aga magusamaks muutis need see, et kättesaamiseks tuli salaja üle aia ronida. ja seda ahvatlust vaid suurendas tõsiasi, et alailma oli tige koer ketist lahti ja peremehel seisis soolaga laetud püss uksekõrval. Nüüd olen ma juba nii vana, et ei viitsiks isegi kullast õunte pärast enda vanu konte üle aia upitada, aga noh mõelda ju võib.
Kas ma tõesti olen sellepärast loll ja eidelik, et ei nõustu liiga kõrgel kasvavaid viinamarju hapudeks nimetama vaid sellepärast, et ma neid kätte ei saanud?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:33
Ehh, jättes muu pläma kõrvale, siis olime kohtudes kahekesi.
Kuupäevaliselt poleks vajagi, kasvõi aastast piisab.

tuhmiks oled jäänud....

Ja michan, see pole siin kohtusaal. See, et ta ühtesid paneb on siin üldteada, ka see, et lubas oma vitupildi saata, kui keegi kedagi alla hindab või talle 10 paneb on ka teada. Nagu krdi pubekas tõmbleb. Aga eks see kliimaksiperiood ja puberteet pididki sarnased olema...
enesehaip on veel samal lehel: "ps. seltsidaamiks end talle pakkunud ei ole. aga väheke asisemad ja viisakamad mehed on selle teenusega rahule jäänud, mõned ka aastatepikkuse tarbimise järel."

Minuga teate, on ka kõik rahule jäänud ja mõni paberiteta massöör ei saa ka üle. Ja nii juba aastate kaupa ja koguaeg. Ja ma lihtsalt ei jõua naisi tõrjuda enam. Vahepeal sõimasin neid lausa oma profiilis, aga see innustas osasid kalduvustega daame veel rohkem... Laitse loss on ka mulle nagu kodu, sest olen seal alasti ringi silganud, kuigi on rohkem nagu tavaline maja minusuguse aadliku jaoks... Ja ikka kõik jäävad rahule ja on Daamid. Ma suhtlengi ainult Daamidega. Aga neid on ka niiiiiiii palju! Ja siis ma armun ka koguaeg sulnilt ja meelalt. Ainult Daamidesse muidugi...

No mõtle, kui ma sellist möla enda kohta kirjutaksin vahetpidamata?!
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:38
michan, mul on massööripaberid. Sinu tekst ei ole midagi uut, küll aga algaja edu ei ole ka energeetiliselt tagatud. Pigem eriti suur koba.
See on vist Taavi, kellest kirjutad. tema on oma ringkonnas sama provokatiivne, kui jott siin.
Massaazi toimimismehhanismid on paljuski rohkem neuraalse iseloomuga, kui vahetult mõjuvad.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:45
Jott, sind teeb eidelikuks see, kui sa mehe antud sõna ei usu ja millekski ei pea ning see, et visklesid vastukäivuses selle õunanäitega, koos teiste laitmise mõttega.
Naised on teadupärast eriti suguõdede suhtes erilised ussid ja laitmine on enda tõstmiseks rohkem nende pärusmaa, ehkki mitte alati ja ei taha mõistlikele naistele liiga teha.
c on ju teada tuntud ühtede laduja... Aga ma ei tea mehi, kes sel moel kempleksid siin. Sellest ka laitmise abil enesetõstu või kasvõi selle mõttele tulemise "eidelikuks" pidamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:53
slave, michan esitas konkreetse küsimuse. kellele on caprichosa ühe pannud? michanile sa vastata ei suutnud, äkki suudad mulle? tuletan meelde, et qwerty laimu tiražeerimine sind kuigi taiplikuna ei näita
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 21:00
"Naised on teadupärast eriti suguõdede suhtes erilised ussid ja laitmine on enda tõstmiseks rohkem nende pärusmaa, ehkki mitte alati ja ei taha mõistlikele naistele liiga teha."
Slave, ori sa oled juba ammu, siis lisasndus goonerdamine, nüüd tunnistad juba ennast naiseks. Mida järgmiseks?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 21:04
Hea katse, jott
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 21:08
Ma ei mäleta tõesti kelle tekst see on, sa vingerdad osavalt aga kui sa veenev tahad olla siis sellest ei piisa. Kui sa ütled et massöör on kehvapoolne ja ei ühtki kategooriat, siis mis iganes pabereid sa letti laod, su hinnang jääb subjektiivseks. Kui sa korduvalt esitad subjektiivseid hinnanguid argumendiga kõik teavad , oleme näinud jne, kujuneb sellest muster, su hinnangud muutuvad järjest ebausaldusväärsemateks. Jep see polegi kohtusaal, ja sa ei peagi tooma paksu kausta asitõendeid, näita kasvõi milegagi et sa ei lahmi. Erapooletu usaldusväärse hindaja maine jaooks pead rohkem vaeva nägema
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 23:48
Mul pole vaja vingerdada või tegelikult isegi veenev olla. Suht pohhui, päriselt ka. On su oma viga, kui räägid kellestki ja siis ei tea, kellest (või millest üldse ja miks)räägid...
Ja nendest argumentidest on ka väga savi, sest tegelikult kõik, kes korrakski tahavad teavadki ja tegemist on puhtakujulise jama ajamisega stiilis: tõesta!
Kui sa tõesti nii sinisilmne jünger oled, siis loe mõne naise ankeeti. Siin on varem neid nimesid küllalt välja toodud, kellele ühtesid jagatakse. Ja see hinneteasi on ka lõpuks ükskõik ja lihtsalt lapsik, aga c egotripitamine sellise idiootsuse najal nagu keegi midagi ei näeks, on nii krdi hale, et vahel peab seda siin meelde tuletama.

Ja nagu head tüübid ikka, ajavad nagu mingit paatoslikku maailmatarkust mingi äratõusnud tillihõõruja intriigikestega - "argumendid", "tõestused"... täishuumor! Oleks siis mingi teema või asi.
Mingil hetkel pole enam lihtsalt lõbus Kuskil on elu ja päris asjad, mitte iha top ja ahned litsid, tulge vahepeal maa peale. Või lõbutsege vähemalt, mitte ärge jookske mingi äratõusnud vananeva prosti sabas
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 00:42
Huumor peaks nagu lõbus olema, ma püüan meenutada kas on mõni post, mille sa kirjutanud oled, millest paistaks et sul lõbus oleks
Su viimane lause oli tõesti good one
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 00:55
Saab ka "hea" kirjutada viimase lause kohta, või tunned ennast siis vähem tähtsana? Hea on ju isegi lihtsam kirjutada... kolm tähte vaid!

Sa ära meenuta, sest eks näed asju ikka nii nagu tahad näha, ärakõditatu...
Minu motiivid on teie teooria järgi sügav kibestumine ja äratõugatu hala, eks? Sest POLE JU VÕIMALIK, et see teenuseid mittenimetav tegelane kellelegi ei meeldi. Ja pole ju võimalik ometi, et ta lauspaska mu kohta kirjutab... ?

Aga vaata, kuidas ta väldib esimese kohtumise aja väljaütlemist Ta ei mäleta tegelikult ja keerutab. Ja muust mäletab ka soovmõtlemise läbi. Ego on tundlik asi ja siin tuleb see hästi välja.

p.s mul võib olla lõbus ka siis, kui sa sellest aru ei saa ja ma naeruikoone siia ei trüki
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 01:00
Ja michan, ära nüd mingit minupoolset sõbralikku hoiatamist c suhtes ka ette kujuta! Se oli c fantaasia vili, mille sa kibekähku omaks peaaegu võtsid.
Mil pole mingit vajadust sinuga sõbralik või hoiatav olla. võibolla mõningane viisakus on hetkel kõik.
Ühe peamise asja olen sulle mõni aeg tagasi ära öelnud ja sellest täiesti piisab.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 01:12
michan,
see "Või lõbutsege vähemalt, mitte ärge jookske mingi äratõusnud vananeva prosti sabas" oli päris hea tõesti. orja nõuanne iseendale

kuskil on päris elu ja päris asjad, aga slave ei saa iha topi ja ahnete litside teemast üle ega ümber....
kõik argumendid on ikka stiilis "naised saunas rääkisid". pmts ajab sama laimu, mille levitamise eest tarts juba vabandas. ning kirub kehvaks massaaži, mida pole isegi eemalt näinud mitte, kogemisest rääkimata.
pigem turueidelik kui mehelik, või mis.
noh ja see soovmõtlemsest jauramine. nagu mul oli soov sinu juurde seansile pääseda või, slave??
ja sina ei leidnud minu jaoks aega ja sina ei anna mulle mingeid Å¡ansse, ongi nii või? no kena fantaasia, aga keegi niikunii ei usu.
aga jätka enda narriks tegemist.
lõbus peab ju olema
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 01:18
ja muide michanil on põhjust end tähtsana tunda. sest ta ongi paljudest tähtsam.
olgu siis orja mätta otsast vaadates ärakõditatu või misiganes. sina, slave, nagunii tema tasemele ei jõua.....mingi halvustamine ja räuskamine siin ei aita.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 01:26
Ma ei taha sind tegelikult kiusata, aga see lihtsalt on naljakas, mis sa teed, kui sa miski aja pärast tagasi kerid ja loed näed vbla isegi 😊
Jaa saab kirjutada hea ja saab veel mitut moodi kirjutada, noh ma kirjutasin nii...eee...huvitav miks aa jaa, elementaarne ju, muidu ma ei tunne ennast piisavalt tähtsana
Ja sellest oma peamisest asjast, su enda soov oli et see meie vahele jääks, see oli sinu oma soov kui mäletad ja küsisin isegi üle, ära pillu vihjeid kui tahad et see nii jääb. Ma ei reageeri su sildistamistele nagu kõdistatu ja jüngrid ja tallalakkujad jne , kuigi suht lame see on, aga kui sa ise silmakirjatsed, siis devalveerid ise lubadused.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 06:45
"Aga vaata, kuidas ta väldib esimese kohtumise aja väljaütlemist Ta ei mäleta tegelikult ja keerutab. Ja muust mäletab ka soovmõtlemise läbi. Ego on tundlik asi ja siin tuleb see hästi välja."

Slave ja sina oled solvunud, et sind julgeti pidada nii mõttetuks tegelaseks, kellega seotu isegi meelde ei jää. Kas pole alandav?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 09:12
Hommikul vara juba fantaseerid siin.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 09:14
Pole vaja minu solvumist välja mõelda.
Kui sa ei oska asju teisiti endale selgitada, siis püüa olla loovam.

Me saime tollase c-ga kokku sõbralikult ja läksime lahku sõbralikult. Mina igatahes ei solvunud, aga uut plaani ka ei teinud. Mõni asi ei sobinud. BDSMis jääb välimusest ja vitust vahel väheks. Tõsi, ta oli mingis osas aktiivne, kuid see suund ei olnud minu jaoks.
See, et ta tegelikult ei mäleta selgitab tema imelikku juttu minu suhtes. Astugu samm tagasi ja öelgu siis, et ei mäleta ja vahet pole. Oleks tõsi vähemalt ja ei peaks mustama mingite imelike oletustega.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 09:35
Igaühe tähtsus ei ole absoluutne, sest on rangelt subjektiivne, nagu michan ise kirjutas... mis vastabki suures osas tõele.

Sa c kirjeldad muudkui oma oletusi ja muljeid ja tundmusi minu tekstide (ja isegi isiku) osas, nagu mind see huvitaks ja oleks mul selles osas taotlus. Asi polegi niivõrd selles kirjutamises, kui maailmapildis, et kõik muudkui tunglevad sinu ees ja üritavad. Ja siis sa ei lepi sellega, kui mõnda sa ei eruta.

Mingi tähtsuse võidujooks ka veel? Ma ei osale, kui lubate...
Viib selleni, et "tähtis" nõuab tõestatud argumente, et nagu midagi otsustada ja nagu see midagi loeks siis Vaata natuke ise ringi lömitamise asemel ja suhtle siin teistega ka.

Ei taha lahmida, kuid... küsisin c-t kas tal on massööripaberid, et ennast massööriks peab. Muidu kiirelt reageerivava ei vasta ta midagi - oleks ju hea reklaam, et on küll... Saan aru, et see pole tal üldse põhiline, tähtis on tähelepanu suunata erutamisele - järelikult ei saa see massaaž omaette mingi oskus tal olla, kui seda pole õppinud ja ka sisuliselt ei tegele.

Sama pealiskaudsus esineb ka muudes asjades, sest mehed jäävad veel (!) konksu otsa. Aga see peamine omadus on juba ajas kadumas. Kui väga huvitama hakkab (aga vaevalt), siis ma ei nõua siin argumente vaid otsin ta üles ja vaatan, kui vananenud ta tegelikult näost on.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 09:54
Mul on nüüd oma versioon asjast. Ma usun, et nad said kokku sõbralikult ja läksid lahku ka sõbralikult, ilmselt miskit bdsm surimuri slave tahtis, seda kellele ei sobinud ma ei tea, ilmselt kummalegi, kas veel korduvalt üritas, ka ei tea, aga täitsa olen valmis uskuma et see veel midagi suhetes ei rikkunud ja solvumist ei tekitanud. Aga siis juhtus üks teine asi, slave tutvus ühe vananeva litsiga, kes vihkas caprit nagu kuri võõrasema tuhkatriinut, kuid aktsepteeris slave soovid. Slavve kõdistati, tinistati, programmeeriti, ori lasi kuulekalt keele rippu ja tõmbas hambad irevile. Pole mingit vahet, millal ja mitu oli neid esmakohtumisi, aga kes mäletab, kumb kirjutas esimesena halvasti.
(Sõnaseletusi: vananev lits= ilus noor naine kes on must ilusam ja kelle peale ma kade olen

)
Nuh, kuidas tundub
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 10:05
Ma ei ole niiii tähtis, et hinnangut anda.
Aga kui just küsid, siis avatum ja algusosas oluliselt tõesem, kui muud versioonid.

Jumalanna halvustamine polnud ilus! Aga sina minu oma ja mina sinu oma, eks? Omapärane swingerlus...

Siinsed sõnavõtud ja siin olemine on ajendatud siiski muust.
Suhtumine sinu jumalannasse hakkas tekkima siis, kui pandeemia ajal oli aega, et foorumit rohkem lugeda ja inimese olemust taipama hakata. Perverdina ja massöörina pole temast asja - mul pole sealt midagi tahta.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 10:45
Väkk slave, ma ei jaga seda jäledat perverssust mida sa harrastad, aga jah loomulikult tagasitegemine see oli Kas ilus või mitte, oma tegevusega oled minetanud positsiooni seda hindama, seda vist mõistad isegi, nii tinisttatud sa veel vast pole. Aga sellel pasaloopimisel on kalduvus eskaleeruda, jätka ja vaata mis saab, ma võin ka hasarti minna, su jumalanna on kerge märklaud.
Jumalannad on sinul, minul on sõbrannad. Jumalanna on lehm, kelle koledust ja vigu sa ei näe, sõbranna on inimene oma vigadega, kelle vead sa aktsepteerid, sest tema aktsepteerib sinu omad.
Sry, vbla see nüüd oli nats alatu ülemeelikus, aga noh pühapäeva hommik. Andke andeks
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 11:11
Praegu on teised lõbustused.
Pasaloopimine? Ei, mul on ikka täiesti reaalsed märkused olnud. "Lehmaks" ei ole kedagi sõimanud - see on see, millega sina ennast praegu lõbustad. Mulle ei paku sedasorti lahmimine midagi.
Jumalanna on ilus, tark ja veetlev seksisümbol! Mul on tõeliselt hea meel Tema ori olla. Tema jaoks olen alam olend omas rollis, keda Ta kasutab nagu tahab. Mängib, alandab, naudib, kiusab, käsutab nagu ise soovib.
Vabandust, kui see väkk on. Lihtsalt pasaloopimine on ka.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 12:35
Slave, sinu retoorika ju räägib solvumisest, midagi pole vaja väljamõelda.
Siin on aga üks väike konks sees. Ma tõesti ei tea, millal teie kohtumine, mida te mõlemad kinnitanud olete, aset leidis, aga kaldun arvama, et sellest on möödunud umbes aasta, aga võibolla ka rohkem. Mingi Solvumine igatahes oli, sest aasta tagasi hakkasid ilmuma sinu teemad ja postitused müüdavate kohta. Veel selle aasta alguses, polnud teie vahelist tüli kuskilt märgata. Märtsis veel kiitlesid, et onad tema piltide peale ja tema tänas sind kenasti selle tähelepanu eest. Siis aga tuli järsk suunamuutus retoorikas. Kummaline on ka see, et aasta alguses polnud kaks prouat ka veel päriselt tülli keeranud.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 12:37
Ma ei viitsi otsida, kas oled lehmaks, kiirelt leidsin esikoledus, alam loom, ei hakka rohkem otsima. Ma ütlesin, see eskaleerub. Kui sa loobid paska ja seda järsku eitad, oled pasaloopija pluss silmakirjalik, see on grammike ebasümpaatsem kui lihtsalt pasaloopija.
Selle suhtumise muutumise ajahetke kohta ma arvan et sa valetad, oletades et ei valetagi, siis tendentsliku pilgu omandasid kindlasti varem ja sellel peab põhjus olema, esialgu ma jään oma teooria juurde. Naljad, keeleteritamine, avatud jagamine, seda saab alati interpreteerida kui matslikkust, ülbitsemist ja enesemüümist. Ma hetkel jätan reageerimata sellele lõigule su jumalanna kohta, ehkki see on härrasmehelik, mida ma pole , aga jäädes vaid sinu juurde, sa jagad ka palju, seda võiks sama moodi võtta kui pervopropagandat, enesemüümist jne. Veel palju asju mis sa teed. Kõik eskaleerub, kui tähele paned. Veel on sul tagasitee, see on nüüd sõbralikult öeldud, ilma jaheda viisakuseta
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:39
Jott, sa võid nüüd oma lemmikdaamilt küsida, kui rängalt sa eksid
Aga tal ei ole ei mälu ega julgust asju tunnistada.

Ma küsin siis veel, et mida on solvuda, kui mulle ei sobinud tema stiil?! ja nüüd ka tema väärtushinnangud ja tegelik iseloom.
Mida on siin solvuda või kibestuda?
Kogenud mehena tead, et maailm on naisi täis.

Mulle ei meeldi eriti kohe tema ahnus ja selle ülistamine ja praalimine. See on jube lame! Keerutamine ja mentaalne libedus takkapihta.
Mulle on sellised inimesed vastikud, päriselt ka. Ükskõik, millega nad tegelevad.

michan, arva mida tahad, tõesti. Miks ma peaksin valetama üldse?
Propaganda suhtes... BDSMi olen jäänud väga enamasti kitsasse foorumi osasse. Jumalanna ülistamisega on nagu on
Sama ka goonerluse osas. Kes tahtlikult avab ja otsib, see leiab. Tolereerimise ja kõigile meeldimise nõuet ei ole nagu mõnel siin.

Tead, oled sa seda kassi päriselus näinud üldse või tema pilti? "ülejäänud maailma" jaoks ilus või väga ilus... Pealegi tundub ta mulle oma teibajutuga masohhistina, olgu siis alam loom või susserdav roomaja oma olemuselt.

Tore, et sa härrasmees pole!
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:02
Jälle sa keerutad, sa ütlesid et pole kedagi lehmaks sõimanud, kommentaar peaks olema su sõimamisharjumuste kohta, mis kass sellesse puutub. Viuhti vingerdasid endast mööda
Miks sa valetama peaksid? No näiteks sellepärast, et sa oled kaksikmoraaliga silmakirjalik libekeel
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:05
Aga näe, ei ole
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:10
Slave, mis minu lemmikdaami puutub, siis sa eksid. Qwerty võib sind sel teemal valgustada.
Erinevalt sinust pole ma Capriga kohtunud ja ma pole isegi mõelnud sellele võimalusele. Kui tema selleks soovi avaldaks, siis olen piisavalt uudishimulik, et mitte äraöelda, aga nahast ma sellepärast välja küll ronima ei hakka. Me vahest küll kirjutame, aga pean sind jälle kurvastama. Sa pole nii tähtis tegelane, et moodustaksid meie vestluses peateema. Vahest paar episoodilist repliiki on olnud.
Minu arvamused, mida olen foorumisse postitanud, põhinevad kõik sinu enda väljaütlemistel. On inimesi, kes on püüdnud mulle postkastis infot jagada, aga see on kinnitanud vaid juba öeldut. Midagi uut ma teada pole saanud.
Hea küll. oletame, et eksin ja sul pole isikliku solvumist, aga mis kuradi mees sa siis oled, et naiste näägutamise peale nii põlema lähed. See on ju ammu teada, et naised ei oska lõpetada, aga mees peaks suutma ennast valitseda. Nähvasid korra vastu ja aitab, mitte ei jää pooleks aastaks heietama.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:13
Aga näe, oled 😁
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:21
Ma kurvastan sind, et ma ei kurvasta, kui te minust ei kirjuta.
Tervita minu poolt neid teisi postkasti kaudu info jagajaid!

See teksti lõpp on juba mõistlik ja olen ise ka seda mõelnud, kui vahel ei viitsi enam.

Ja see peaks siis välja nägema nii, et universumi direktriss ja KÕIGI poolt ihaldatu laamendab ja laiab siin edasi, ilma et keegi teda välja naeraks?

michan, aga näe, ei ole
Hakka tõestama, kutsu tunnistajad, keda aktsepteeritakse jne...

Kui keegi piltlikult püksisääre küljes ripub kräunudes, siis raputan ta ikka konkreetselt maha, olenemata sellest, mida sa arvad.
˅ näita rohkem ˅