Foorum
2013-06-18 18:40
Tervist, minu unistus oleks kogeda seksi nais nõmfomaaniga, kohe lihtsalt pidevat ja katkematut ja tunde kestvat seksi, on siin mõni selline naine?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-27 12:02
Mulle tundub, et sa oled nümfomaaniast valesti aru saanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-06 21:04
Gurmania, nümfomaan on see, kes sjab sul kõvaks ja siis jookseb järgmisel kõvaks ajama.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-12 10:25
Kogemus olemas.
Peale lõpetamist ja riidesse saamist tahtis naine korrata. Pärast kordamist tahtis partner veelkord korrata ja kuna mina enam ei jõudnud- läkski võimalust otsima.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-12 12:31
Mitte ükski mees ei saa üksi nümfomaaniga hakkama. Helesinine unistus...
Peale paari orgasmi tahaks ju korraks millestki muust mõelda ja ennast koguda?!
˅ näita rohkem ˅
2020-03-12 13:53
Slave, ega nümfomaan pole seksihull, kes voodist välja ei saa. Nümfomaan on meesteõgija kellel pole tähtis mitte kordade arv, vaid just partnerite hulk.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-12 14:46
"Nümfomaania ehk furor uterinus ehk andromaania on naistel ülemäärane ja kompulsiivne vajadus seksuaalvahekorra järele."

Pane tähele, et mitte partnerite arvu ei sihita...
Mu enda kogemus on ka selline
˅ näita rohkem ˅
2020-03-14 21:06
Kellele see oli?

Ja kas "kordagi sinuga vahekorda astuda" tähendab eitust?

Kui tähendab, siis ei puutu kooselamine siia üldse. Mõte oli selles, et kui nümfomaan juba alustab, siis pole ühel mehel talle piisavalt anda.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-18 23:34
eks oleneb ikka mehe võimekusest ka. ning nümfomaani atraktiivsusest ja osavusest........et suudaks kasvõi viis korda järjest mehel kõvaks ajada, kui isu on
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 11:24
armumine muide muudab enamiku naisi nümfomaniakaalseteks.....looduse kaval trikk. muidugi kui pole platoonilise armumisega tegu.
nii et seksihuviliste naiste vähesuse üle kurtvad mehed ilmselt ei oma piisavalt seda külgetõmbefaktorit, mis naistel põlved nõrgaks võtab.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 12:33
Nümfomaan ei küsi kindlasi seksi eest raha või kingitusi.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 12:35
Taas näeb tasuline naine vaid kahte mõõdet, sest lustimiseks pole elus ruumi. Kõik on kas töö või armumine.

Siin ta vaevalt armumise pärast on, järelikult...?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 12:46
Armumine on üks imelisemaid tundeid ja võtab mehel põlved nõrgaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-22 12:52
armumine ja sõpradega ajaveetmine pole kindlasti töö. vbl esiorja jaoks on, kui esitab pidevalt mingit ühemõõtmelist nägemust siin
armumist asendab mõnikord ka mehe erakordne atraktiivsus......et lihtsalt tekib vastupandamatu soov intiimseks lähenemiseks.
vahel toimivad salakavalad feromoonid, vahel silmavaade või naeratus. kõike on ette tulnud
kui juba keegi sügaval südames pesitseb, siis ilmselt tuleb vähem ette või üldse mitte.
kas sellistele kiusatustele aeg-ajalt järeleandjad tuleks nümfomaanideks sildistada? no võib-olla tõesti.
aga enamus on ilmselt siiski nn valivad nümfomaanid. et pole päris ükskõik, kus ja kellega....
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 12:41
Piilusin igavusest foorumisse ja lihtsalt vaimukas teema. Olles ise sattunud koos elama "vändagänstri märja unenäoga ehk.." nümfiga juhuse tahtel suisa 2-l korral... siis caprichosa kirjeldus just täkkesse ei lähe. Pigem on just slavetodomme, kes asja õigesti paika paneb.

Kui 2 tegelast üldse kokku kolivad siis nimetagem, et tegu on armastuse ja liblikatega kõhus ja lisame siia hunniku blablabla-d. Jõuame intiimsuseni.... naine tõsiselt kuum tegelane, laksust seisab kui mõte, et ohh nüüd saan.... mõte, et yesss - mul selline naine, et tahab piiramatult.... ma kestsin ehk pool aastat ära ülejäänud 1,5 a kooselu nagu tühjaks pigistatud sidrun... Istud kahekesi naisega vaatad telekat, õrnalt silitad naise kaela, no pagan mingi erogeenne punkt, juba naine pöördes... autol üks pütt tuksi läks, madalatel pööretel omamoodi hüplik vibra salongis ja kui su naine ikka ühtäkki McDrives sabas seistes suvatseb su püksid alla sikutada, sest tuleb oraali tegemise tuju... võitle vastu mis Sa võitled... ühel hetkel, aga on su kara elukaaslase suus, ise vaikselt vurad masinaga sabas edasi ja annad oma tellimuse miskile noorele tsikile ja ise oled näost punane kui peet, lootes ainult, et too miskit ei näinud (iha märgades juttudes on seda erutav lugeda ja fantaseerida sellistest teemadest... aga olles reaalses elus - siis pole see sugugi nii äge)... Või see, et mul oluline eksam anda, tööle hommikul jne jne.... aga öösel kell 3 või 4 naisel pöörane tahtmine tuleb... hea küll leidis sõbranna mehe sängi, no see tähendas ühel hetkel otsustas sõbranna, et tal vaja minuga oma abikaasale kätte maksta....

Kui Sa kogu selles trallis sees oled siis võin caprichosale ausalt öelda, et selles asjas säilitada kainet mõistust on juba ülimalt keerluline, see oli mu ajudele juba nagu väärastunud tseen "Galigulast".... aga vaimuka lõpuna, kuna naine nii üle viskas siis leidsin tee prostituudi manu
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 14:42
tahaks1, väga inspireeriv postitus.
aga mis nimelt minu kirjelduses siis täkkesse ei läinud, paluks täpsustust? eks igaüks kirjeldab ja suhtub vastavalt oma elukogemusele.
slave on üritanud siin üldistusi teha nagu puuduks nn müüdavatel eraelu ja armumine või igasugune erutumine seostuks ainult mehe rahakoti paksusega- iseenesest jabur väide ju.

ma muide olen kahe kooselu puhul ise selle "vändagängstri märja unenäo" rollis olnud, lausa aastaid. kumbki mees ei hiilanud erilise materiaalse võimekusega. jah, ühte pidasin lausa üleval.....kuna ta mu meelest vääris seda ja andis endast kõik, et minu seksuaalseid võ vähem seksuaalseid soove täita. mina neist küll kui ahnetest prostituutidest ei mõelnud
lihtsalt maksis see, kel oli rohkem finantse hetkel- mingit võlgnevuse teemat ei tekkinud, kuna mõlemad osapooled olid rahul.

mõlemad mehed olid üsna ära kurnatud, seksuaalses mõttes....... samas ega nad eriti kurtnud. nümfomaniakaalseks sekspommiks kutsusid küll hellitavalt minetid kiirteel 150 km tunnis kihutavas autos või rahvast täis turismibussis, seks avalikus linnarannas või keset linna pargitud autos ning kõikvõimalikes muudes kohtades kuulus selle mõistusevastase elu juurde, enesestmõistetavalt.
aga kaugeltki mitte iga mehe puudutus, lõhn või silmavaade ei aja sekundiga ihast nõretama.
seepärast olekski vast valiva nümfomaani nimetus asjakohane.
ei üritanud kedagi ega midagi paika panna. lihtsalt kogemuse põhjal tekkinud nägemus
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 15:07
Oi minu arvamus kohe kindlasti pole kellelegi näpuga näitamine, kaugeltki kellegi paika panemine ega ka solvamine!!! Ma ei hakka üleüldse teemat tõstatama, kes keda ülal peab või kes milliseid teenuseid kuskil kasutab.

Me pole Sinuga isiklikult tuttavad, kuid mul on tunne, et Sind ei saa tembeldada nümfomaaniks!!! See, kui kooselus on tunded sh julgus ja avameelsus oma salajasi ihasid kaasale tunnistada ning neid välja elada.... Bravo!!!

Mõne kiimleja soov, aga omada kaaslannaks nümfomaani... kellele mingi väiksem vibratsioon, puudutus, erootiline tseen filmis, seksikas jutt jne jne.... üles kütab! Ise seda kogeda siis sellele teemaalgatajale ütleks olgu ettevaatlik mida soovib (kuigi ilmselt selle poldi soov oleks sellist naist kasutada ära kuni jaksu on ja siis too eemale heita kui kalts ja kui n...unälg näpistab siis uuesti korraks kokku saada)
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 15:18
tahaks1, eks tembeldamise õigus on vast jah pigem isiklikel tuttavatel kui virtuaalsetel oletajatel.
muidugi on ka väljaspool kooselusid esinenud küllalt situatsioone, mil väiksemgi vibratsioon või võhivõõra pooljuhuslik puudutus avalikus kohas nii üles kütab, et vaevu suudad end kontrollida.......eriti kuskil lennukis või pikkadel bussisõitudel toimunust võiks terve romaani kirjutada ning fantaasiad on keerelnud sellistel puhkudel igal pool mujal, aga mitte kõrvalistuva mehe rahakoti jämeduse ümber

nii et võid öelda, et slave on asja "õigesti paika pannud". aga ma väidan endiselt, et materialistidest naistel eksisteerib nii eraelu, mittemateriaalsed kired kui tunded. vaielgu slave sellele kasvõi nõrkemiseni vastu
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 16:46
Mõni taotleb vägisi endale nümfomaani tiitlit, kuigi otse ei julge endale ordenit ise rinda pista.

Millegipärast lausa mitmes postituses peab jälle mind ja paikapanemist mainima... ei mahu siis hinge, et ma sellest asjast tean? Jäta rahule ometi!
Teema on üldse nümfomaanist, mida sa sipled oma materialismiga.

Nümfomaanid ise pole reeglina üldse ise õnnelikud ka oma probleemi üle. Veel vähem nende kaaslased.
Teised unistage edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 17:33
slave, siin nümfomaania-teemas esitasid sa väite:
"Taas näeb tasuline naine vaid kahte mõõdet, sest lustimiseks pole elus ruumi. Kõik on kas töö või armumine."

kuigi mingist materialismist polnud juttugi. lihtsalt lambist on vaja hakata jälle nn müüdavate teema sisse tuua ja saagima hakata.
ei suuda nagu rahule jätta?
tahaks1 arvas, et see oli "asja õigesti paikapanemine".

no mul on natuke teine arvamus selles suhtes. kui see kedagi isiklikult ärritab, pole vaja mu kommentaare lugeda.......muidugi kui pole tegemist masohhismi omalaadse vormiga
ma ise pole end kunagi klassikaliseks nümfoks pidanud.....enamasti. pigem on ikka nii, et teatud tüüpi mees või teatud situatsioon tekitab nümfomaniakaalseid tundeid/käitumist.
ning töö või rahateenimine ei puutu sel juhul üldse asjasse. armumine- jah, vahel küll. kuid mitte alati.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-27 18:41
Mina igaks juhuks täpsustan, et minu fraas "asja õigesti paikapanemine" ei tähenda kellelegi koha kättenäitamist!!!

Ma usun, et kõigil on olukordi, kus mingi situatsioon paneb fantaasia meeletult lendama, oled siis mees või naine. Aga üldjuhul võtkem naisterahvas, ta ei lähe sajandiksekundiga käima, kui teda puudutakse; Armas naeratus; Teleklipp; Auto käivitamine. Vähemalt minu arvamus Sinu suhtes (capri), et tegu on ääretult seksuaalse naisega. Sul on ääretult maitsekad fotod (millele ma olen isegi neid iha totraid 10-eid lapanud), naudid elu. See aga kuidas teenistus tuleb: pakud massaazi või oled tüürimees laeval, ma arvan ei oma tähtsust Aga nümfomaani alla Sa tõenäoliselt küll ei kvalifitseeru

Eeldame, et me oleksime tuttavad ja sellised kel ka intiimelu: Selleks, et ma Sinuga skooriksin tuleb ikka põrgulikult vaeva näha!!! Alustama pean juba hommikul: hommikusöögi valmistamine enne kui ärkad või dussi alt välja oled karanud. Kohvi-/ tee-/ piimakruusi kõrvale väike shokolaadisüda. Miski spontaanne üllatus päeva keskel. Organiseerida õhtuks miski romantiline õhtusöök restoranis (mis taaskord Sulle peaks tulema ikkagi ootamatult)... Võimalusel õhtune koju jalutamine... kui võimalik läbi romantilise vanalinna/ pargi või rannapromenaadi!
Kodusel pinnal meeleolumuusika, silitused Sulle mis läheb üle õrnaks massaaziks ja õrnad suudlused.... üldistatud lugu, aga suuresti terve päev pead korralikult vaeva nägema, et naist üles kütta ja ettevalmistada!

Nümfol aga autoiste õrnalt vibreerib kui juba tutt põleb ja kui tõesti kodus mehest alles jäänud hädine kuivaks imetud sidrunikoor siis sõbranna mees ikka annab!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-28 08:05
Tahaks1nS1nd, ma sain ka sellest paikapanemisest teema mõistmisena aru. Mõnel on lihtsalt kompleksid ja kui kirjutad paikapanemisest hakkab kisama, ehkki mõeldi midagi muud.
Eriti kui nümfomaania sobiks hästi isiklikku turundusstoorisse.

Muus osas olen nümfodest samal arvamusel.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-28 14:06
tahaks1,
loodan ka, et kellegi fotod või masseerimine või oma elulaeva tüürimise suund ei puutu siia teemasse. isegi kui mõni patoloogilise visadusega vastupidist üritab tõestada

oleneb ikka inimesest, kas ja kui kiiresti keegi käima läheb. ei usu, et sugu alati kõige määravam oleks. kuigi jah.....tuleb tunnistada, et massaaži tulnud naine vajab põhjalikumat eeltöötlust ja alguses õrnemat lähenemist ja üleüldse läheb alati kõvasti rohkem aega kui meestega.
muidugi on tohutult armas, et sa naises suguiha äratamist nii romantilises valguses näed ja päev otsa oled valmis rüütellikult tegutsema
aga juba see fantaasia Å¡okolaadisüdametest ja vanalinna risti-põiki läbijalutamisest võtaks nagu igasuguse spontaansuse ära. kuigi kõik oleks täitsa "üllatuslikult" serveeritud

reaalne intiimelu on kulgenud pigem nii, et erutumiseks piisabki puudutusest, pilgust, lõhnast (feromoonide mõju ei maksa alahinnata ).
aga need autoistme vibratsioonid mõjuvad muide mitte ainult (nümfo)naistele. vaid ka meestaksojuhid pidavat seettõttu keskmisest rohkem kiimas olema muide, elektriline hambahari avaldab sama efekti.
point on selles, et kui juba naine sinu keha järele hull ning raskekujulises orgasmisõltuvuses, puudub igasugune vaevanägemise vajadus, et teda nö käima saada. rohkem on probleem tagasihoidmisega ning selle üle on mõnigi mees kurtnud....
kuna äkilisest kiimast vaevatud naine võib käituda suht häbitult ja mõistusevastaselt ning eriti ei huvita, kas keegi näeb või istub paari meetri kaugusel.....ning kiirteel möödakihutavate autojuhtide reaktsioon pigem lisab kütet

kummaline vist, aga just mehe teatav konservatiivsus mõjub erutavalt. üks mu seksijumal suutis voodimõnud viia sellisele tasandile, et muutusin totaalseks sõltlaseks...aastateks. samas ta ise nagu häbenes kõike seksiga seonduvat, oli kategooriliselt uute asjade proovimise vastu jne. tema intrigeerimiseks sai ükskord punased sukad ostetud......mille ta loomulikult vulgaarseks tunnistas. aga erutusele siiski vastu panna ei suutnud. nii et ühele kiresööstule järgnes kohe teine ja veel võimsam, sealsamas elutoa põrandal.
ja tunne oli nagu oleks vagaduse oreooliga preestri ära võrgutanud mingi pühamehe pattumeelitamise fetiÅ¡ ilmselt.....
˅ näita rohkem ˅
2020-05-31 18:19
Legende muudkui tuleb. Meestaksojuhid on ka nümfomaanid
˅ näita rohkem ˅
2020-05-31 19:23
võimalik, et see vibreerivast istmest kiimas taksojuhtide story ongi linnalegend. aga pisut meenutades, siis taksojuhid on alati seiklusealdis olnud küll. eriti kui klient istub esiistmele juhi kõrvale, niigi kriminaalselt lühike seelik hooletult kõrgele kerkinud.....kunagi sai õnnetuid taksojuhte lõbu pärast kiusatud sel kombel. vahel polnud nabani dekolteega kleidi all üldse mitte midagi mõnigi taksosõit kestis hommikuni välja..

aga kuidas austatud spetsialistid nimetaks siis pideva ja kõrgenenud suguihaga meeskodanikku? ehk milline oleks "nümfomaani" isane sünonüüm? hoorajääger või?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 12:56
vibreeriv arvutitool oleks ka tegelikult täitsa hea. selline, mis strateegilisi piirkondi ergutaks see oleks võib-olla isegi parem kui laua all varbaid limpsiv ori.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 13:06
Isase puhul on satüriaasiga tegemist.
Ja ära nüüd selle vastamise peale midagi ette kujutama hakka, eks?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 13:18
hmm. seksuaalfantaasiate rubriik peaks nagu just olema mõeldud ettekujutuste ergutamiseks? või olen millesti valesti aru saanud?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 07:29
Jah, mõni kujutab ette, et saab nümfomaaniga hakkama. Ja mõni kujutab, ette et kõik tahavad just temaga arutleda.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 15:55
mõni mees kindlasti ei saaks nümfomaaniga hakkama. võib-olla ei saaks ka harju keskmise suguihaga naisega hakkama
aga miks peaks KÕIK tahtma kõigiga arutleda? piisab ka paarist-kolmest teemasse postitajast, mu meelest.
siia polnud 7 aasta jooksul ükski naine temaatilist postitust teinud.
ju pole kellelgi piisavalt julgust/avameelsust kogemuste jagamiseks. ja isegi kui mõnel on, siis slave kujutab ette nagu oleks talle keegi andnud volitused tsensorit mängida või kedagi foorumist välja visata.
kena fantaasia seegi, aga sobituks pigem suurushullustuse kui nümfomaania teema alla
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 10:17
Sügavalt amatöörlik on see viimane püüdlikult sarkastiline avaldus "intiimterapeudilt".

Mitte "mõni mees" ei saaks nümfomaaniga hakkama vaid praktiliselt mitte ükski mees ei saaks nümfomaaniga hakkama.
Harju keskmine jääb harju keskmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-05 20:04
mõni naine omab kogemusi suhtes või kooselus harju keskmisest tugevalt võimekama mehega. mõnel mehel vist seda raske ettegi kujutada
nümfomaaniateaduse profid ja professorid vbl ei nõustu minuga. aga endiselt usun, et enamus suguliselt aktiivseid ja kergelt seiklushimulisi naisi on teatud olukorras või teatud mehega kogenud nümfomaniakaalseid hetki või perioode. mis fantaasiates on äge, aga reaalses elus võib partnerile päris väsitavaks kujuneda. lisaks pidevad piinlikud olukorrad, kui naisel avalikus kohas loomalikud ihad kontrollimatult lõkkele löövad
˅ näita rohkem ˅
2020-06-06 08:57
Ma jälle usun, et sa tegelikult ei tea, millest sa räägid.
Neid hetki ei nimetata nii.
Nümfomaania on diagnoos siiski.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-06 11:25
võimalik. ega polegi varem eriti juurelnud definitsioonide üle.
aga kui hetked on aastatepikkused ja mõni mees nõrkemiseni ära kurnatud ning vibraatori akud samuti, siis see mees võib ise hakata mingeid diagnoose panema. kuigi naise arust on kõik mega ja täitsa normaalne- ainult et mees võiks natuke rohkem jaksata ja natuke vähem konservatiivsem olla
võib-olla pole naise orgasmisõltuvusel nümfomaaniaga üldse seost. aga mehe jaoks kurnav igal juhul, isegi harju keskmisest kõvasti kõrgema libiidoga mehe puhul.
˅ näita rohkem ˅