Foorum
2011-12-01 00:21
sa misha36 minu käest küsisid seda nüüd, eks?

Ma tean hästi mismoodi see (teemaalgatajale vastupidine) suundumus mul endal alguse sai. Sügava nõukogude aja pärand, võiks öelda. Just koolieas, teismelise arengu alguses. Siis oli vaene aeg, enamus meie klassis olid ka alamklassi töölisperedest. Riideid kanti viimse võimaluseni, paljudel oligi ainult 1-2 komplekti riideid, ei meigitud üldse end ega ilustatud eriti, pesta sai korra nädalas saunas, puubarakkides pesuruume polnudki. Harjusin üles kasvama koos selliste klassiõdede ja sõbrannadega, pidevalt tajusin nende seksuaalset arengut justnagu enda kõrval. Just siis nemad sellistes riietustes, just sellise välimusega, higilõhnastena, raseerimata, mida tahes. Kehalise tundides olid nad üldse ainult tavaliste puuvillaste kõige lihtsamate veninud ja pleekinud aluspükste väel. Samas see oli meie poiste jaoks üliseksikas vaatepilt siis. Loomulikult nad olidki ka tunnetelt seksikad, flirtisid ja eputasid nagu noored naised ikka. Lisaks võeti malli ka välismaa popmuusikutelt, näiteks isegi ABBA oma eriti nilbetes ja hipilike mõjutustega esinemiskostüümides 1970ndate mõnedel kontserditel - alustrikood või paljad liibukad häbeme vahele sisse tiritud, samas raseerimata suur tume tutt läbi kumamas ja selle juures ei mingeid olulisemaid edevamaid lisandeid. Minu mällu ongi nüüd kinnistunud just selline seksika naise ideaal, elu lõpuni. Kuna selliseid naisi praegu eriti ei kipu ka trehvama, siis mängin iseenda peal ka enda ideaal-naist, muuhulgas
˅ näita rohkem ˅
2011-12-01 01:16
Perverssus ruulib. Aga ega tasuta sa ühtegi naist vast ei leia, kellel samad huvid. Raske saab sinu tee olema aga ühel ilusal päeval sa lõpuks leiad selle kelle soovid.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-01 01:49
Perverssuse defineerimisega peab olema ettevaatlik. Kõik oleneb, kellekeskselt maailma vaadata. Ei saa ka arvestada mingi idee toetajate protsentuaalse osaga, sest massiideede puhul on enamus seltskonnast need, kes lähevad suure käraga või promoga kaasa pimesi, ilma ise mõelda ja analüüsida suutmata.

Põhimõtteliselt võib konsensuslikult deklareerida, et mingeid perverssusi polegi olemas. Seda sõna saab küll edukalt kasutada iga indiviidi enda nägemuse vastaste asjade iseloomustamiseks, selles mõttes ongi see "perverssus" tegelikult justnagu iga indiviidaju vastukäigu peegeldus ainult.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-01 09:46
Üsna jama küsimus, et kumba ma valiksin, kas naise või kontsad.
Mõlted sa seda, et kas kontsad enda jalas või naine mulle?
Noh esiteks võiks naine minuga leppida sellisena nagu ma olen, teiseks eks ma viimases hädas valiks enne naise, kui kontsad.
Kuid vast leian naise, kellega pole probleemi sellest, ega mu naine ei peagi minuga kaasa lööma neis asjus, aga tore oleks, kui lööks

Kuidas avastasin oma huvi?
Kontsade ja naiste riiete vastu, mingi 10 aastaselt lihtsalt lampi, kuigi juba enne seda mõtlesin huvitavatest riietest või nii ja meeldisid mulle naiste seljast igast seksikad naiselikud riided.

Ma olen juba ammu väga nautinud ja tahtnud, et tüdrukud ja naised kõrgeid kontsi kannaks.
Ja minul pole asi mitte meedias, vaid selles, et tõesti mulle meeldib, eks filmidest olen näinud seksikaid riideid küll ja kingi, aga need on mulle meeldinud sellepärast, et need mulle lihtsalt meeldivad.

3-4ndas klassis kandis mul klassijuhataja mingeid kõrgeid kontsi rihmikuid, mignid mustad läikivad olid.
Vahtisin neid väga, mulle väga meeldisid ja tahtsin väga neid endale jalga panna, mida muidugi ei juhtunud.
Need lahedalt tal jalas kõikusid natuke käies või veidi loksusid või midagi ja linoleumi peal käies lahe kleeps kleeps hääl käis, lahe
˅ näita rohkem ˅
2011-12-01 13:21
Sa trussik viskad vist nalja või tõsiselt räägid
˅ näita rohkem ˅
2011-12-01 20:39
Miks sa truss arvad, et perverssust ei ole olemas? Ja miks alati perverssust võetakse mingi jõle-kole-nõmedat asjana?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-01 22:52
parmaleikin,
Ma ju eespool juba defineerisin, et "perverssus on iga indiviidaju vastukäigu peegeldus". Ehk siis, kui me asendame seejärel vastukäigu otsekanaliga, siis perverssust enam kusagil ei leidugi ega ole ka võimalik seda defineerida.
Kole ja halb, vot seda ma ei tea, seda peab juba iga indiviidi käest eraldi uurima. Kuigi tundub, et ühiskonna kõverpeeglis peetakse seda jõle-kole-nõmedaks ikkagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-01 23:07
Jaa jah sain sellele pihta. Ilmselt on mul ajupeegeldus liiga kõveras peeglis.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-02 09:57
Perverssust defineerib igaüks omamoodi.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-03 15:29
võtaksime asja vähe lihtsamalt-nimelt mingi asja kandmine tuleneb loomulikust vajadusest ja kõigil meil on omad vajadused ükskõik siis millised kasvõi söömine joomine.inimene sööb kõhu täis ja antud vajadus on rahuldatud
samuti ka riietega jalatsitega
minul näiteks on nii et kui mul sukkpükse vahest ka sukki jalas pole tunnen end imelikult et midagi on nagu puudu siis tõmban nad kähku jalga ja jälle elan oma tavalist elu edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 13:08
mulle saaks ka 12cm või siis 15cm kontsad jalga lukku panna, on olemas sellised tabalukuga naiste kingad.
Siis neid oleks mul eriti raske lihsalt tänaval jalast saada, et mind siis autost tänavale visata ja peaksin jala 5km käima kuskile oma autoni või nii
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 19:44
jajamees- vaata kui tore kindlat sammu ja sportlikku liikumist.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-24 15:31
selleks ma küll vaeva ei näe et kuskil 5 km spetsiaalselt nüüd kõndida.kannan sukkpükse iga päev ja loomulikult kinga või tossu juurest on ju suka osa väga ilusasti näha aga pole mingit probleemi.on tõesti mõned korrad vahitud aga sellega asi ka piirdub.see on siis kui kannan valgeid halle musti või ka siniseid.hakkab hästi silma.teen seda meelega.jah kui kannan ihuvärvi siis väga ei vaadata välja arvatud kui nad on mul tugeva läikega.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-02 14:38
Ei tea, kas leiaks mõne naise, kes tahaks mind sundida neid kontsi kandma siis, ka siit ihast.
˅ näita rohkem ˅
2017-05-11 20:05
Ma vüiks terved päevad kanda kõrgeid kontsi
˅ näita rohkem ˅