Foorum
2020-06-22 02:29
Terve õhtupoolik oli täis romantikat, mis kulmineerus täieliku kirega. Carl käitus kui härrasmees, pidades kõige tähtsamaks mitte enese vaid Lisenne soove ja mõtteid, jättes enda omasid tagaplaanile. Lisenne kodu välisuks sulgus nende selja taga väikese klõpsatusega mis vaikuses korraks vastu kajas, jättes edasipääsu tubadesse vabaks. Lisenne liikus ülima graatsilisusega esikus olevasse kõrgema leeniga toolile. Ta võttis sellel istet nagu kuninganna kes valmistuks tseremoniaalseks riitudeks. Ta oli võtnud kuningannaliku poosi, jälgides kuidas Carl ta ette astus ja kui alandlik teener põlvedele vajus ning tal mõõdetud liigutustega tanksaabaste paelu lahti harutas ning ükshaaval jalast tõmbas. Ent Carl ei kiirustanud püsti tõusmisega, jäädes ta ette põlvili. Ta kummardus pisut sügavamalt, tõstis ja asetas käed neiu võrksukkpükstes jalgadele ning silitas aeglaselt üles ja alla. Seejärel kattis jalgu õrnade suudlustega jalgu, alustades varvastest, tõustes mööda sääri üles põlvedeni. Ta piilus kergelt areldi neiu poole ning söandas suudlustega edasi pürgida säärteni ja sealt edasi kõrgemsle, kuid käsi tõkestas edasipääsu. Lisenne huuli kattis seda jumalikkuse kummardamist ja ülistamist vaadates ja nautides mänglev ja pisut narriv naeratus. Ta suutis jääda vaatamata sügavale südames mässlevale meeleliigutusele väärikaks. Ta asetas oma käed alandliku teenri pealaele, tõmmates sõrmedega aeglaselt läbi pikkade juuste, premeerides teda kogu truuduse eest. Sel momendil, kui Carl oma kuningannale otsa vaatas, peegeldus ta silmades täielik armastus ja pühendumus, milles oli täielik soov teha oma armastatu õnnelikuks maksku see või tema energia või ta elu. See arm oli nii puhas ja siiras. Sel momendil oli Carlis karmus asendunud täieliku õrnusega.

Lisenne tõusis toolilt püsti, sirutas kallima poole käe, kes sellest ettevaatlikult kinni võttis, justkui peljates seda katki teha. Nad seisid teineteise vastas täies pikkuses ja vaatasid andunult teineteisele silmadesse. Nad liibusid aeglaselt teineteise vastu, nende pisut värisevad huuled kohtusid magusaks suudluseks. Suudluse ajal libisesid Lisenne käed laialisirutatud sõrmedega Carlile seljale, tõmbusid kronksu ning ta surus küüned nagu kass, nahasse. See oli pisut valulik, aga ka ülimalt sensuaalne ja pakkus naudingut, ajendades poisil tüdruku lõuast kinni võtma ning nagu janune vee järele suudlema. Prantsuse suudlus lisas nende tärganud kirele vürtsi juurde. Nende käed kompisid nagu pimedad üksteise keha kumerusi ka kõige salajasemaid. Lisenne käed olid kui ämblikud, mis libisesid puusadele, haakusid kallima pluusi külge, tõmmates särgi pükstest välja, mööda keha üles ning üle pea. Ja kui Carl justkui kogemata sama tüdrukul juhtus tegema, lõi Lisenne vallatledes käega kergelt vastu põske, karistades teenrit sellise üleannetuse eest. Carl kummardus orjalikult, vandudes talle truudust ega enam tema vastu patustada. Lisenne käed tõstsid Carli sirgelt seisma. Uuesti teineteise vastu liibudes, kõndisid kergelt, tantsu rütmis, magamistoa poole. Näis, nagu juhiksid tundmatud jõud nende samme, hoolitsemaks nende võimsas leegis põlevate tunnete eest. Kirg hoidis neid oma tugevas võimuses ega kavatsenudki mingit leevendust pakkuda, kavatsemata neid korrakski vabaks lasta.

Magamistoas levis õhus magus, meeli paitav, aroom. Mitmetel mööbliesemete põlesid aromaatsed vahaküünlad, valgustades ruumi punastes, kollastes, sinistes, roosades ja türkiislillades toonides. See tekitas seintele ja laele omapärase värvide mängu. Seal lükkas Lisenne oma kallima voodi peale selili, roomas põlvili kassiliku nõtkusega ta kohale, suudeldes laupa, liikudes aeglaselt põskedele, sealt ninale, peatus mõneks momendiks huultel, lõpetades kaelal, ta huuled imesid iminappadena naha külge. Lisenne keel hellitas iga kaela kumerust. Carl lükkas neiu enese kõrvale selili. Ta suudles Lisennet isukalt huultele. Seejärel asetas käed ta paljastunud kõhule, mis helkisid küünalde valguses. See oli higi mis erutudeseet kuumaks läinud keha kattis. Nabarõngas helkles värvide valguses. Carl istus siis kaksiratsi neiu puusadele, käed masseerisid aeglaselt kõhtu, külgi, üle puusade ja siis üles, kuni rinnahoidja ääreni, libistades sõrmed rinnahoidja alla, tundes rinna kumerusi ja korraks isegi nibusid, mis olid erutusest paisunud. Lisenne rinnahoidja oli paigast nihkunud, paljastades ta pringi keskmisest pisut suurema rinna. Carli suudlused säärtele, puusadele ja nabale ning häbeme äärele pani tüdruku mõnust ohkama, ta käed liikusid sujuvalt pealael. Lisenne piidles läbi kissis silmadega poissi, limpsas naudingust ja maialt keelega üle oma huulte ning hammustas mitmeid kordi oma alahuult.

Peagi lamasid nad alasti teineteise kaisus. Carl suudles Lisenne armulõõmast ja tugevast erutusest kerkivaid rindasid, tõmmates keelega üle nibude rindade kumeruste alla. Carl söandas lõpuks minna oma eelmängugs niikaugele, et huuled ja keel kliitorini ja häbememokkadeni jõudis. Õrnad suudlused liitoril ja tupe seintel pani tüdruku ohkama ja naudinguliselt oigama, hoides käega kuti peast kinni. Kehamahlad tupes tundusid kutile magusa nektarina, millest janune lonksu võtab ning sellest sõltuvuse saab. Keel jalgevahel oli intensiivsem ja jõulisem.

Seksi algus oli pisut kohmakas, kuid meeletu leegiga põlev kirg heastas selle. Lisenne libistas Carli peenise erektsiooni ja sisenemisel ja sisse lükete ajal, ise naudingust häälekalt kiljatades korduvate seksinaudingute saatel käed kallima seljale, tõmmates küüntega pikalt üle selja. See ajas Carli veel rohkem seksuaalselt aktiivseks. Lisenne tõmbas teki üle enda ja Carli ning nad sukeldusid kõige meelamasse suguühtesse, mida armastus neile pakkus.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-22 13:33
Lugema maajat jahh
˅ näita rohkem ˅
2020-06-22 17:45
Minu enese looming.
˅ näita rohkem ˅