Foorum
1
2
2020-02-05 09:54
siia kirjutage need arvatavad topeltkontode nimed ja keigarid(kes meestega teeniks raha ja pärast paneksid naisi), nende tegevuse läbipaistvuse arvamisega tavaliselt blokivad. Teiste sõnadega, pilte neil pole ja solgivad lihtsalt suhtlussaiti.
Neil on veel üks omapära, sellistel kontodel - vanus suhtluseks on määratud 18...70 aga kirjutamisel , suhtlevad omavanustega-on vastuseks ja järgnevalt näed, kuidas kommivad 10-ga 18...25-sed , 30...45 -seid ja kas see on siis omavanune või noorem ?
Osa märgivad oma kontole numbri iseloomustuses 420 - see pidavat siis narkotsi tähendama ?

Lisaks siis kohe - Noorkutt201, massagenoor,vistbi91
˅ näita rohkem ˅
2020-02-08 00:47
https://www.iha.ee/users/raigokas456 fantaseerija ja tyhikäigul siin
˅ näita rohkem ˅
2020-02-08 23:02
https://www.iha.ee/users/minasinuga - meil on siin 12 aastaseid kui registreerisid ja tänaseks 22 saanud
˅ näita rohkem ˅
2020-02-17 21:19
Boymolodoi ja WhiteBoy26 - on üks ja sama tyyp.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-18 17:53
Halastage ellipsile ja andke talle tasuta seksi.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-20 00:19
vaene qwerty112, sa oled ju kogu vaeva näinud et alpida ja soosida paljude kontode omamist, samuti kerjamist ja vargaid, raha ja kanepi "hoiustajaid".

SexyGlasses kirjutab - Kuidas meeldib? Olen 183/73. Otsin 50+ meest, kes võtaks mu anaalsüütuse kirjutage
------------ ei tea kas viga oli, et sai kirjutatud aga anaalsüütusest ei märkinud , kohe blokk. See näitab , milline arengutase on üldse intiimelus
˅ näita rohkem ˅
2020-02-23 23:42
Rõngu kutt https://www.iha.ee/users/indrek5 aina noolib 3 aastat aga ilmselt rahata ei kohtu, sest varem kirjavahetuses olles ikka oli norm , täna otse küsimuses , miks siis ilma sealRõngus , ...see enam ei meeldinud . Mis te siis siin teete? vahite ainult - no mine siis SPA -sse või sauna ,..... Jah,aga seal peab enne maksma
˅ näita rohkem ˅
2020-02-25 00:40
Maksa siis ellips, mis sa töinad.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-25 07:05
Loll ei ole see, kes raha küsib. Samuti pole ta süüdi selles, kui maksja ennast pärast lollina tunneb.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-26 00:30
loll pole see kes raha küsib - jah! Aga loll on see, kes maksaks ja loll on see, kes kirjutab kuulutusi raha saamiseks(kingitused) heterona -et siis minna oma vitule ostma huulepuna või sõpradega õlut jooma.... ja küsib veel siis mingi tänaval 5 min.eest kolmekohalist numbrit kuulutuses- sellega see Tartu tudeng(enamus siin) ja teismelised ka Tartus - Nelli Teatajas vääriks artikklit - edaspidi ärge valige Tartus toimivate koolide ja ülikoolide teismelisi enam kuskile riigiametitesse .... . Seepärast selliste poolt niipalju alandavaid riigiseadusi tulebki juba ja mõttetut bürokraatiat, see on halli aju mõjutanud ...... Ärist on vale arusaamine.
Criskirju -kuulutab, et kes tuleks sexmaksi ,,,ja soovib tutvuda alates 27.a. ja siis vastab - mikropeenist ei vaja.... ja blokib- polegi ju tutvunud ja albib niisama, ise vaevalt 1,5 kuud olnud Ihas.
andres98- kuulutab, et tutvub -....99.a. vanuseni ja siis blokib(aga küll tal on vedanud kui ikka saanud meeldivat munni juba 3 aastat - kas mao asemel on ämber või kannab mähkmeid sellise teenimise peale )?.
Pangu siis pilt ja võrrelgu siis....
Selleks tulla siia , et kirjutada kingituse soovist _____- parem mingu lakkugu ema kassi, ehk siis jõuluvana toob ....
Milleks sellised siin on siis ? Ainult mingiks üleolevuse saavutamiseks? - see on nartssismi tunnus ja lisaks autismi nõrgim samas.
Mispuhul sa qwerty112 selliste või sellist käitumist õigustad? Tundub, et oled samasugune , kes teisi blokib ja siis esined teiste eest sõnumeid edastades või saad selle eest nussi nende käest? või oled hoopis saidil olev sutenöör ?
Sa pole ilmselt minu kontot lugenud, kordan veelkord - ei vaja ma mingit raha, soovin tutvust ja ajaviitmist , seks on teisejärguline ja raha ei jaga , kui- siis peab too olema väga hea tuttav. Ühte anega suhtlejat toetasin, aga see orb osutus kelmiks ja see polnud seksi eest. Mingu õppigu tööd tegema või vormistagu FIE - ks , näitab dokumenti enne ülekannet
˅ näita rohkem ˅
2020-02-26 09:50
Ellips, sinu pilte vaadates tundub sul neid aastaid nagu olevat, aga teksti põhjal näib mõtlemine küll pornokoolitusega teismelise tasemel olevat.
Olen siin korduvalt kirjutanud, et ei tasu hakata midagi paaniliselt otsina, sellega valmistab vaid iseendale ja teistele pettumusi. Ela lahtiste silmadega ja sa leiad, leiad rohkem kui oodatagi oskad.
Lihtne näide. Usun, et kõik on leidnud tänavalt raha, enamasti on tegu sentidega, aga raha seegi. Kui nüüd minna välja eesmärgiga raha leida, siis võid kogu linna läbikäia, aga tühjagi sa ei leia. Samas sedasi enda jalgeette põrnitsedes jäävad sul märkamata tee kõrval põõsastes vedelevad tühjad joogipurgid, mille saaksid rahaks vahetada.
Noh ja kuulutuste rubriik on minu arvates küll viimane koht, kust midagi otsida.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-28 01:35
... arvad , et olen otsinud 12 aastat paaniliselt siit? absoluutselt mitte, ja suhtlus -kirjavahetusena ei tähenda millegi otsimist - tegu ju suhtlussaidiga. Iseendale valmistavad tegelikult pettumuse need, kes ei suuda peale ühendi - raha ja kingitus , määratleda. Huvitav, et sa sellest aru ei saa ja lisaks siis ülejäänud moel - just, keegi sinuvanune või meie vanune või minu vanune või noor , -kirjutab - mul pole määratletud kontol... Mul on kõik määratletud. Ka pildid on. Et aga sinu vanune kipub jagama kommentaare teise nime lisamisel ja arvamusega , oleks tore kui sa neid ka manitseksid....-miks nad siis ennast ei blokeeri peale seda, kui julged on või postkasti sõnniku kirjutamisel. Su näide käib aga just nende lunijate kohta - kes tegelikult eos ei taha isegi suhelda, vaid esimene on- anna raha ja paku või kingitusi paku .... See käib sinu näitega hästi kokku - et mingu korjaku taarat ja saavadki niipalju kui korjanud on. Teisepoole näite osas - tänaval pillimängija ka enne mängib ja siis saab värätustatud - mitte ei luni, paku- siis mängin. Vanakraami turul on ka hind ja seda kaubeldakse alla , siin aga kaubeldakse pakkumisi üles , kaupa nägemata ja isegi kogust teadmata irw. On vanarahva ütlus - põrsast kotis ei osteta. Eksisid pisut - minul on raha tegemas raha. Ja muuseas, siin on palju toredaid inimesi, kes suhtlevad olenemata vaadetest, erinevatel teemadel.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-28 01:59
jfjm - lisan sulle ergastava teksti , vaata , tema kontol pole muud kui mees ja ühele küsimusele kirjutas 3 kirja - ma ju ei vajanud temalt 3-e kirja , ja lõpuks blokkis. Inimene kirjutab otse - et ta on siin raha saamiseks ja siis käitub nii , pealegi arusaam ujujast - et must ja kasimata .Mul on siin kahju vaadata pilte - mis tehtud kuskil kemmergus või mustade küünealustega ja tyra on kui hallitusega või siis egamini tuba ja võidunud seinakatted- võib olla see on ka sellele tüübile puhtus? Isegi tema tekst on oslaiselt nagu sinult copy, ehk pole ta koolis käinudki ? Kuulutuses ega kontol polnud vanust, eks seda ju siis küsima peabki?

Autor:
hrnybas
Saadeti: 2020-02-26 15:10:28
kuulutus ongi selleks, et kuulutada kus sa asud ja mida tahad jne. Seda enam, et mul ankeedis pole asukohta, panen ma kuulutusse selle. Pildi järgi tundud ikka suhteliselt vana olevat, pole selles osas sul midagi õigustada. Sa ei teagi mu stiili, nii et sa ei saa sittagi selle kohta öelda, kas see on mõnitav või mitte. Vaata sa oledki debiilik, sest sa ei vaeva mõistma, miks ma ometi raha teenida üritan siin. SEST MA OLEN NOOR ÕPILANE, KELLEL PUUDUB IGASUGUNE RAHALINE TOETUS. Ma olen väga korralik ja puhas. Sinust kahtlemata korralikum ja puhtam. Ma ei pea mitte sittagi avaldama mitte kellelegi. Mina valin kellele avaldan ja mida avaldan. Sina aga, oled üksik, paks, väike mees, kes on ajupesu saanud liigsest idiootsuse rääkimisest, ise sellest teadmata.
Autor:
hrnybas
Saadeti: 2020-02-26 00:54:55
lepi sellega, et ma olen noor ja mul on noor ergas riist. loe mu kuulutus 5x läbi ja siis loe veel 3x. seal selgelt kirjas.
tuleb nii välja, et sa oled väikest kasvu paks vanamees, kes ei julge oma vanust avaldada. ainult seletad siin.


Kui puudub rahaline toetus- misasi see veel on ? Tööle hakaku.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-28 11:22
Mina olen selline loll, kes lisaks kirjutatule mõtleb ka sellele, miks nii kirjutati ja tuleb tõdeda, et kõik negatiivse alatooniga kirjutised on tehtud enda pettumuse maandamiseks. Minu isiklik arvamus on, et see on poisikeselik käitumine.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-29 04:49
jfm - sa saad valesti aru siis, mina mõistan -et kui inimesed tulevad siia seksi otsima - siis täitku oma kontod , pole ju mõtet kirjutada kuulutuses sisutühja kuulutust -kontol puudub kuskandist ja kuulutuses märgib , et ootab kohe - sa tead Eesti suurust? Kohta pole tavaliselt, siis tahab autoga järgi ja tagasi , siis hotelli , siis põõsas ....(normaalsed inimesed pesevad enne ja pärast- või see soov oleks minupoolt ka negatiivsuse alatoon?!)- selle kohta ütleks , tatikas - sea tingimusi endale ja mine putsi koos oma kingisoovidega. Pöördu kingid.ee Selised loovad intiimsetest rõõmudest ja vajadustest negatiivse suuna , see mida sa nimetada pessimismi endale . Minul on rõõm lugeda. Tänane üks suva blokkija , rahanoolija https://www.iha.ee/users/alekjjj , viisakas inimene kirjutab - tänan, ei soovi suhelda. Kõik need blokkijad on enamuses kas uued topeltkontod teinud või pikemat aega topeltkontodega , seepärast ei saa ka pilte panna Minul pole mingit negatiivsust - need kärsaga pidevalt lükkajad ja teatades , et nad on iludused - see juba näitab, et neil pole mõistuses kõik korras ja see ülejäänud sõnavara , mida nad siis kirjutavad ise või keegi teine. Kuidas äkki teab 50 aastane , mida 21 -le kirjutatud ja kes kellega suhtles ? Tähendab puudub intiimsuse norm , arutavad hullemini kui saunaeided omavahel. Või on tegemist sama isikuga - ise küsib ja ise vastab. Kuidas saab olla nt. minu alatoon negatiivne kui mina raha ei küsi? ja mul pole ka millestki siis ilmajääda. Meditsiinis on positiivsus halb ja negatiivsus hea .......
˅ näita rohkem ˅
2020-02-29 06:49
Inimene otsib siit kas seksi või raha, 2in1 Võib olla harva esinev erand, aga mitte reegel. Silma torkavad on rahaotsijad, sest äri vajab reklaami. Seksi otsijad tegutsevad vaikselt, nende leidmine on keerulisem ja nemad on enamasti väga valivad.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 01:32
jfjm - jah, seda ma tean. Aga väärtustada saab vastavalt kvaliteedile või mittetuntusele . Siin on aga heteroks pidaja kord gei, siis cross ja uuesti kohe hetero(- et pole vaja kirjutada, rõhutab !). Samuti pole ju usutav kui äkki hüppab teadmata vanuses keegi nagu trammi ja nõuab - paku, justkui vanale tegijale, siis saab.

Ilmselt on iha.ee jõudnud aega , kus sisenemisel peaks avanema aken
- alla 18 või üle 18 , vanuses, mida siis kinnitab.
See tähendaks seda - et kõik mida esitab, on tema "ainulaadsus", mitte alpima tulek.

Teine uuendus peaks olema, eraldi jaotis Kuulutused - viisaka väljendusega -
-väärtustamine ja kingitused- .... siia kuuluksid soovid rahale, kingitused, pesu ostmine,VIP -i kerjamine jne.

******sellised lahendused välistaksid tava Kuulutuse jaotises tutvuse üle targutamise, sest praegused jaotised on pisut laia spektriga ja võimaldavad targutada, see on aga mõttetu neti aja ja mahu raiskamine.

Ja küsimus - kes ja kas on aktiivne või passiivne, st. kumb on parem üleüldiselt(mitte ainult seksi arvestuses)?

See mida siin otsitakse, on isegi teisejärguline. Esmane- tegemist on tutvumissaidiga, milline tähendab -et argumenteerimine on mõlemapoolne ärakuulamine, siin- kirjavahetus ja milline ei saa kätkeda, et keegi peab ennast paremaks ja tegelikult aju ei võta - siis blokib, ei vasta(venitab ajaliselt või kirjutab , et mis tahad?)- selle asemel et märkida kõik see mis kontol täitmata või kuulutuses kuulutamata ja tunnistada, hetero pole kogu aeg hetero või pritsida roppusi(kõik kokku jämedused) ja tuunitud photoshop pole tegelikkus. Et mingi aja tagant uuesti kirjutatakse, ka see on normaalne- sest elu ongi täis muutusi, mõttetu on teha uusi kontosid ja siis märkida- kaua ma sulle selgitan....(kontode külvaja võiks ju niipalju oma haugi mäluga mäletada, et selle nime alt ta pole veel vastanud ).
Ma ju liikudes tunnen ära ka mitmed siinsed olijad(olen siin 12 aastat olnud), ma ju ei hõiska - ma tean sind. Elus tuleb osata mahajätta teatud teadmised , suhelda võib siis antud olukorras vastavalt ja mitte siinsete metafooridega Eks see olegi üks viisakuse alus. Kahjuks nuti telefonist seda ei õpita , küll aga suitsiidsust, lõikamist, kaovad ära kuskile jms. Stereotüüpsus- pean kõike kohe saama- see kehtib põhiliselt kuni 21...27 ja isegi 30 vanusteni

Rahulikku ööd
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 09:58
Terve iha leht on üks suur kuulutuste rubriik, kuhu on kogunenud need, kellel on reaalis iseenda saamatusest või ujedusest tekkinud puudujääke, mida siin üritatakse realiseerida. Inimesed on erinevad ja sama erinevad on ka nende puudujäägid mis vajavad rahuldust. Sinu ülesanne on vaid teha kindlaks, mida keegi otsib ja tegele nendega, kellega sul võivad ühised huvid olla. Teised jäta lihtsalt kõrvale neid arvustamata, nii nagu jäetakse kõrvale ka sind ennast. Kui keegi neist proovib õnne, siis tee talle lihtsalt viisakalt selgeks, et sa pole see, keda ta otsib ja elu on lill.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 13:26
nii see on, kaks pederassi lubri ja jott
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 16:28
jfjm - sa vahepeal saad nagu aru , siis surud jälle peale , et jäta kedagi rahule. Kuidas sinu arust siis suhtlus käib ? kirjutad ja ei vastata? või siis nagu https://www.iha.ee/users/twinkie - vastab äkki targalt?, et pole minu vanus ja ise reklaamib tutvust kuini 55, siis tähelapanu juhtides, vabandab ja lubab omal parnaduse teha - jätab tegemata ja noolib edasi blokeerides. Kumb nüüd ikkagi ühiseid võimalikke huvisid ei tea ? Kuidas see arvustamine on ? Sa nagu kaldud nende kaalukaussi, kes lihtsalt loovad valega õhustikku ja raiskavad tegelikult aega nii enda kui teiste , või on see mingi kindel suunis - palju kontosid kasvõi topelt ja siis blokeerida kes küsib "tühjuse" kohta

Lhtsaim näide on , et kui keegi küsib linnas tänavat - juhatamise asemel soovitad anda jalaga perse? see on siis külalislahkus või viisakus või valetad suuna ja irvitad? See = siin nende blokkijatega ja muuseas, neil on siin võimalus olemas - kui nad ei taha et kõik neile kirjutaksid , saavad panna postkastile valiku ja kasvõi sõbraks lisamise variandiga .... Seega peaksid sina arusaama pikka aega siin olnud, et kõik avatud postkastid on suhtluseks avatud, st.viisakas vastab ja olulise osa täidab kontol infoks. Siin pole üldse tegemist mingi ülesandega - nagu sa nimetad .Siin just ülesandeid pole, see pole koolitund. Siin peaks olema juba esmase haritusega. Mis tähendab , et keegi suhtlusest ei avalikusta teisele kui pole tegemist üldises jututoas kirjutatuga ja selle tõlgendusega kellegi poolt ehk avaliku aruteluga.

ihafoorum - sa tegid nüüd lühikese individuaalse arvamuse, kelle põhjal? Sinagi peaksid juba oskama asisemalt mõelda , mitte nagu need - kes siia tulevad ja soovivad läikivaid asju või õlleraha ja Å¡ampust pruudile(naisele) osta ....
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 17:19
Ellips tahab seksi aga ei taha maksta. Tee siis juba tööd kah ilma rahata.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 18:26
Ellips, kas tõesti arvad, et kui ankeedis on naisel kirjas, et suhtleb kuni 55 aastastega, siis peab kohe kõigiga, kes sinna vahemiku mahuvad kohe suhtlema? Mina küll nii ei arva. See on vaid vihje, et muldvanadel ei tasu üritada.
Nende aastate jooksul mis ma siin tegutsenud, olen ma suhelnud väga paljudega vanuses 20-60 Sõltumata sellest mis ankeedis kirjas. Kui siin foorumis on korduvalt mehed kurtnud, et saadad 100 kirja ja hea on kui saad kümnelt vastuse, siis minul on olnud vastupidi. Mitte et ma nüüd massiliselt kirju teelesaadaksin, aga vahekord on küll olnud nii, et kümnest kirjast üks või kaks jääb vastuseta. Milles peitub minu saladus? Aga selles, et ma pole mitte kunagi nurunud kelleltki kokkusaamist, veelvähem seksi. Aga see ei ole mul takistanud siit paljudega kohtumist ja paljud kohtumised on lõppenud ka linade vahel. Raha pole mult seksi eest kunagi küsitud, aga see ei tähenda, et ma kooner oleksin. Vana kooli mehena on minu jaoks loomulik, et kui mees läheb naisega kohtingule, siis maksab tema arved ja lilleõis on mul ka alati kaasas. Seda teen ma ka siis, kui on ette kindlalt teada, et seksini asi ei jõua. Lihtsalt minu mehelik uhkus kohustab seda.
Paljud noored on mulle öelnud, et see oli siis, et nüüd on teised ajad. Ajad võivad teised olla, aga inimesed on samad. Juurde on tulnud ainult internet, mis peaks asja lihtsamaks tegema ja teebki, kui oskad seda õigesti kasutada. Internet pole muutnud suhtlemise reegleid, kõik on nii nagu ennegi. Ainuke uus sai on see foorumi nutunurk. Vanasti öeldi, et mehed ei nuta, aga nüüd töinavad siin hullemini kui eided. Mõnel pole isegi taipu selleks teist kontot teha.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-01 18:33
mida sa jotti vanamees pasandad siin
˅ näita rohkem ˅
2020-03-02 05:02
Täiesti putsis millise kiidulaulu jott enda kohta eetrisse paiskas....ma olen ilus, tark ja osav, ma tean kõike, ma oskan kõike, ma saan kõike...
˅ näita rohkem ˅
2020-03-02 06:59
Aga ullmees, Mis sa arvad? Miks mul pole vajadust siin viie kontoga opereerida, miks mul pole vaja kurta, et kõik naised on ülekaalulised? Samuti pole mul vajadust kuulutamiseks, ega ka kuulutuste lugemiseks. Mapole olnud nii meeleheitel, et uksipaugutades minematormaksin ja pärast jälle salaja tagasi hiiliksin. Põhjus ongi selles, et ma ei otsi siit midagi paaniliselt. Ma ei võta iha lehte kohana, kust peab seksi saama. Minu jaoks on see kõige tavalisem suhtluskeskkond ja kui suhtlus peab kohtumiseni jõudma, siis ka jõuab. Kui ei jõua, siis pole ka midagi lahti. See ei tähenda kohe et teisel pool sitt inimene oleks.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-03 07:02
Sa oled ikka uskumatu mees, absoluutselt kõik siin kirjutavad valet juttu, kõik mõtlevad valesti, kõik käituvad valesti, kõigile sa vaidled vastu alati jne jne, ainult sina teed ja käitud ja arvad õigesti, pead enda arvamusi absoluutseks tõeks. Kõigile viskad sa ninapeale mida keegi tegi aasta või kümme aastat tagasi, mida keegi kunagi on öelnud või mida keegi tahab või tahtis kunagi. Mis see kõik sinu asi on? Miks viskad teistele ninapeale mingeid vanu asju, mis rahulduse sa sellest saad? Kust võtad sina õiguse kritiseerida teisi samal ajal kui ise kritiseerid kõiki teisi, et näe, sina ütlesid kunagi kellegi kohta nii või naa, tegid seda või toda? Ma ei tea kedagi teist siin kes nii käituks. Kõik on siin hädaldajad, saamatud, oskamatud, lollid, peale sinu muidugi. Sitaks heal arvamusel oled ikka endast ja see kumab läbi kõigist sinu kommentaaridest siin foorumis. Sa pead ennast üleval nagu firma juht või omanik kus on tööl 100 idiooti ja üks geenius ja kus töötajad vahetuvad aastaringselt sest sellise "geeniuse" juhtimise all ei suuda ükski normaalne inimene kaua töötada.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-03 10:04
Ta oli juba kooliajal selline targutaja. Tal on tähelepanuvajadus ja elab omas roosas mullis.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-03 10:18
Aga ma elan enda roosas mullis üsna õnnelikult ja ei pea nutma, et teised on pahad.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-03 11:32
Oma roosas mullis elades oledki üksi. Seal pole teisi pahasid.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-03 21:56
jfjm poolt kirjutatu meeldib mulle - 2020-03-01 09:58:42 ja 2020-03-02 06:59:34 , on täiesti vastuolulised kirjed. Aga vähemasti õpetad laia profiiliga ja mõnes loos oled ka õigel joonel.

qwerty112 -no sina oled see julge kirjutaja ja siis blokid enda eest teisi ,
minu jaoks pole seks töö ja tööd väga ei peagi tegema, nagu eespool märkisin , mul jagub. Isegi niipalju, et võin ise siin VIP osta , irw, ilma kerjamata .....
˅ näita rohkem ˅
2020-03-03 22:15
vipi ostmine maksab 2.50 EUR. Selleks sul raha jätkub. seksi saab 100€ eest. nii palju sul pole. Kui oleks, siis sa ei nutkas siin.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-04 10:36
qwerty112 - sa oled nagu eit, kel meeldib teise rahakoti üle rääkida, ei sina pole osanik selles ja ma ei osta nii odavat VIP i ka siin kunagi , ilmselt sa kasutad seda odavaimat nagu seegi on sinu variant -et sittuda teise postkasti ja siis blokeerida - teeb see sind julgeks või saad rahulduse? Hea, et sa ütlesid - millise hinna sina oled nõus maksma seksi eest, nüüd teavad teised . Minul on piisavalt sissetulekut, lihtsalt rahapaigutus on olnud õige. Sa ei pea muretsema teiste rahakoti sisust, vaid korja järgmist 100.- , mine vii,korja taarat....
˅ näita rohkem ˅
2020-03-06 00:08
Viimasel ajal lisandub veel üks põnevus - osa eestlasi on ainult venekeeles võimelised suhtlema - kas keeltekursusel? Ja veel on samadel kehadel tekkinud inglisekeelsed konto sisud - eestikeeles muu osa aga raha küsimine eraldi viitega kontol ja hotelli ning VIP soovid nagu inglased. Kummaline mõelda, et rootslane või inglane 20 aastane on nt. Tallinnas või Eestis VIP kontot soovimas või siis siin transana .... Eestis !
Mida see näitab- et kelmus ei lähe enam eestikeeles läbi , - märge on et muud keelt ei oska kui vene, inglise, jne.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-06 00:28
Kaua sa oma nutujoru jätkad siin. Ammu selge et sa tasuta seksi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-06 01:00
opaaa, läbumaster qwerty112, julge blokeraator-teismeline ? , võttis sõna- kas king pigistas ?
˅ näita rohkem ˅
2020-03-09 22:10
Kaua võib. Ammu aru saada et sa kooner oled.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-09 23:13
Ikka on teised süüdi. Tegelikult oled süüdi ainult sina ise, kui ei oska ennast söödavana esitleda.
Raha see on nagu ketÅ¡up toidu peal, ei saagi aru mida sööd.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-09 23:19
Kord halad et naised tahavad raha saada, teine kord jälle et mehed sind ei taha. Huvitav küll kes küll selles süüdi on? Ilmselt ikka teised.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-10 01:14
mis rotikombed need on ? raha süüa ? võrrelda ka ketÅ¡upiga? minul on raha tootmas raha ja intressi kasutan käibes. Nüüd sain aru , miks siin ihas ilma rahata kõik- arvamus on kujunenud , et niipalju kui on tuleb läbipõletada - no siis ei pea te kellegi riistad ega putsid vastu.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-10 09:22
Noh, jah, raha eest saab ju peaaegu kõike
˅ näita rohkem ˅
2020-03-10 18:42
Aitab küll jott. Sinu mõistukõne kuhugi ei vii. Las jaurab üksi edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-18 21:12
mingi Uksuks on siin keegi ennast täis lits, pilti ei julge näidata, küsib 400, naera herneks kui loll mõni tolkam võib olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-03-18 21:40
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ people stop being poor. Kui saad kellegi teise odavamalt siis palun. Eks kui raha osta esimest klassi siis sa ka sinna ei istu. Ja please go have a fun w Audentese noortega. Cheers up
˅ näita rohkem ˅
2020-03-20 02:15
miks need Audentese heterod siis siin on ? kas koolis on kitsas ? käes
˅ näita rohkem ˅
2020-04-02 20:38
https://www.iha.ee/users/ihaldatuim - kui vanuse järgi kontot vaadata ja vanust praegu , siis tuleb välja , et juba 14.a. on poiss olnud suur kohtuja ja nüüd tekibki küsimus - kas ema andis loa siis siia saidile ja kui vanus on vale - huvitav palju neid kohtumisi kuni 27 -tega on olnud. Kehapildid on läbiaegade olnud samad(14 aastasena ja praegu 20 -sena , ühesugune?) , seegi tähendab, et võis 14 aastaselt olla tegelikult juba nt.35?! Või on Eesti Ekspressis tööl ?, Allapanijas? ...
˅ näita rohkem ˅
2020-04-03 11:20
https://www.iha.ee/users/Strong58 - tohutu tegija vend vist? küsid , kuskandist pärit Eestis ja ennäe imet - sellepeale osakb vaid blokkida. Piimaste kõrvadega , vajab veel ematissi - ei peaks olema siinsel saidil Ei saagi aru, et suhtlussait ja mitte kepisait- viimane kujuneb suhtlusest .....
Koroonast on kasu - laseb neil udutajatel õhu välja varsti ja põhiline, narkotsi ka enam ei , st. ei jõua osta. Isegi heterod MM kuulutustes ei jõua enam teenida niipalju ..... irw
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 00:03
https://www.iha.ee/users/kaspar4321 - debiilne konto - tutvumises = mitte üle 20 a. ja esilehel - kirjutage kuni 35 ..... , ilmselt mõjutab kasv
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 01:05
https://www.iha.ee/users/ellips
kuskandist pärit Eestis ja ennäe imet - osakb vaid blokkida
˅ näita rohkem ˅
2020-04-12 01:25
qwerty112 - sa oled ju p........... , sest blokin vaid vastu ja siinkohal ära unusta -et ma pole sinule kunagi kirjutanud esimesena ja seda tegid sina , siis ka blokkisid ise ja sul on siiani blokk peal ju ja ma ei vaatagi neid nimekirju üle
˅ näita rohkem ˅
2020-04-17 13:01
https://www.iha.ee/users/Daddy303 - tema kontol on huvitav sissejuhatus - kirjutage esimesena , kirjutad siis ei vasta ja lihtsalt blokib. Aga raha tahab Pange siis parem oma arveldusarve nr. ja täisnimi - saate annetused ja tasute tulumaksu . Mis te kurat nillite siin kui nagunii olete tühised kiimlejad
˅ näita rohkem ˅
1
2