Foorum
2019-12-07 22:42
On ka varasemalt silma jäänud, et enda kontode blokeerijad aeg-ajalt miskipärast oma kontot ikka igaks-juhuks ülevaatamas käivad, kuid viimasel ajal on mõni iseenda sariblokkija hakanud oma kontole sisse logima lausa igapäevaselt.
Loomulikult igaühe enda asi, vaba valik ja tõesõna tehku mida soovivad, kuid natuke on juba põnev ka, et mida perset on pidevalt vahtida enda suletud kontot?? Nohh selles mõttes, et mida sealt nii isegi teoreetiliselt näha peaks uut olema Minu arusaamist mööda uusi kirju sinna ju tulla justkui ei tohiks ja muud infot ilmselt samuti mitte........või olen ma millestki heast ilma jäänud ja tegelikult on ikka asjal ja sel tegevusel mingi mulleteadmatu sügavmõtteline point sees, millele ma paraku lihtsalt pihta saanud ei ole veel
˅ näita rohkem ˅
2019-12-07 23:06
No on asju mida näeb ainult sisselogitult. Näiteks kommentaarid teiste piltide all. Ma ei ole kunagi ise kontot blokeerinud ja ei tea, mida seal teha saab, aga ilmselt pääseb ka ligi iha- ning sõbralistile ja selle kaudu saab kergemini teiste kontosid jälgida, kui iga kord otsingu kaudu neid otsida.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-07 23:14
Lisan ka, et kellelegi ei saa postkasti kirjutada ega foorumisse postitada.
˅ näita rohkem ˅
2019-12-08 01:35
on teil ka mured. et mis suvaline ehitusmasin jahtub vms. kuidas see teie päeva muudab?

kass nt elab oma elu ja soovi korral suhtleb foorumis. kes siin suud lahti teha ei oska, seda pole olemaski
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 23:07
anekamiga olen nikkunud,tädi lakkus auku hästi
˅ näita rohkem ˅