jah hostinne, see on tõsi, sest mehed on soo levitajad ja looduse poolt loodud suhteid looma.
tõesti naised saavad väga palju ettepanekuid ja ahvatlusi meestest, võimalik et lausa 90% rohkem kui mehed ise saavad juhul kui mees ei ole sotsiaalselt kuulus. olen sinuga seni nõus. vaatame edasi. naistel on rohkem valikut, õige - aga kas naised valivad ka õigesti? mina kui mees seda ei tea, aga negatiivsete naiste arvamuste kohaselt usun, et naised teevad 75% ulatuses valed valikud, sest naised ei ole rahul ega kiitvad. vaatame nüüd edasi. okei, atraktiivsus jne muudab olukorda? olen nõus, kindlasti muudab, aga kas mehe kasuks ja naise kahjuks, seda mina kui mees hinnata ei oska, sest mees on vallutaja ehk siis võitja ja naine alluja kui kaotaja (kui ta tahab olla kaotaja) sest vastupidiseid lugusid ei ole eriti lugeda naiste sulest.
vaatame nüüd edasi. jah, valida võib ja tagasil ükata võib, aga ainult siis kui on valikut eks. valikuid saab tagasi lükata ka siis kui keegi pole peale tükkinud eks. lihtsalt reklaam.