Foorum
2026-08-28 02:09
Toho tillae! Mis siis nüüd juhtus? Panin caprile 10p, kuna julges paljastada miskit, mida konkurent pole veel julenud teha, udustades kõige maitsvama osa pildist ära... ja mida tegi selle peale Lumehelk? Läks kadedusest roheliseks ja blokeeris ära, sest ma talle ei pannudki 10p. Täiesti uskumatu, mis lasteaed!
Eeldaks küpses eas naisterahvalt küpset käitumist, aga tundub, et vanus on tõesti ainult number!
Selle asemel, et võtta väljakutse vastu ja lisada vähemalt sama hea liigselt töötlemata pilt, hakkab hoopis liivakastis rehaga vehkima ja liivavormidega loopima
Piinlik.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 08:05
Psühholoogiasõbrana vastaks, et pada sõimab katelt...
Selmet väärikaks härrasmeheks jääda, ilmus kohe nutune- süüdistav postitus.😆
Mehed- mehed kasvage suurteks!

Psühholoogiasõber hostinne edu soovimas 🫡
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 08:13
no see pigem ootuspärane käitumine lumehelgi poolt, genitarius. ei miskit üllatavat🙂
isegi Karolina visati ju lumehelgi sõbralistist välja...kui sai selgeks, et kellegi suvalise imalad jutud Karolina aastatepikkust sõprust minuga ei mõjuta😛
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 09:02
No pole hullu Genitarius, küll ta varsti uuele ringile sulle pugema tuleb😛, nii nagu ta korra seda juba teinud on😉😃.
Kuna temajaoks põhiline, et teema kaoks!
Lihtsalt naljakas tõesti…oma päevikus teatavasti kirjutas, et tulge kõik tõrjutud mama juurde🤭😛ja vaadake tema pilte palju tahate, isegi ilma 10-ta…
Oh kuidas ma vihkan kahepalgelisust!🤭😆
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 09:50
Miks te hommikul vara juba nii kurjad olete?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 09:53
Copy, kes see kuri on?
Jumalast hea hommikune meelelahutus kõigest…
Ja ma räägin Lumehelk asjadest nii, nagu nad tegelikult ju ka on.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 10:28
Genitarius on muidu tore mees , oli hea suhtleja aga kui kontot vahetas ja foorumis äkki kerged vinksu jutud tulid panin mina ka talle bloki 🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 10:34
Ma ei tea, kas Genitarius hirmus kuri oli kui lumehelki kadedusest roheliseks konkurendiks nimetas. Või niisama natuke ironiseeris😛
Muide, minuteada lumehelk regulaarselt ja massaaži eesmärgil siinsete härrasmeestega ei kohtu. Seega konkurendina ei oskaks teda kuskilt otsast näha, ükskõik kui roheline ta ka poleks minu hindajaid blokeerides😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 10:39
Kiiskuke, sul ka ankeedis kirjas, et kui miskit ei meeldi, siis blokk.
Seega polegi probleemi kui sellised naised kedagi blokivad.😁
Lihtsalt Lumehelk viljeleb ju avalikult iha lahkema naise stiili😛, siis olgu ka seda!😆
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 14:32
Las ta blokib keda tahab
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 16:16
Blokeerib lahkelt.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 16:57
Genitarius peaks ju omati teadma, et Ihas on omad gängid.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:03
Lumehelk enda päevikus kirjutamas:

Saan meestelt igasuguseid huvitavaid küsimusi ja üks, millest ma üldse aru ei saanud, oli: „Ega sa ei bloki mind, kui ma su fotosid vaatan, aga kümmet pole panna?“ 😄

Minu jaoks naljakas ja täiesti ajuvaba küsimus 😅 Teie jaoks ma neid fotosid ju teengi, kellele siis veel. Ja „kunst kuulub rahvale“, nagu nõuka ajal öeldi 😂
Nüüd olen juba targem ja tean, et teile kusagil blokid peale pannakse, kui vaatate ja kümnega ei hinda. Mina seda ei harrasta.

Nii et kui mu fotod meeldivad, siis „come to mama“, te vaesed tõrjutud ja blokeeritud 😂 Minu profiilil olete oodatud, mul on selle üle ainult hea meel, kui keegi positiivse emotsiooni ja energialaengu saab või 💦💦😉😅

Ja hinnata võite ka jumala eest keda tahate. Kindlasti ei blokeeri ma ühtegi meest sel põhjusel, et ta teist naist hindab 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:05
Varbadliivas, kas Sa oled veel suuremat kahepalgelisust näinud v?😃

Võite hinnata jumala eest keda tahate, kuid ega tegelikult ei või küll!😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:09
Ma olen elus kohanud palju-palju olukordi, mis vastavad reeglile: käituge minu sõnade, mitte minu tegude järgi.
Ja ma ei saa öelda, et ma sellega ise ei oleks libastunud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:16
Vot mul endal selline anne kahjuks puudub ja teatrit teha ei oska, ega taha meestega.
Olen täpselt nii ehe ja krõbe, nagu olen.
Sellepärast mulle ei mahugi pähe, et kuidas nii küpses eas Lumehelk selliste asjadega veel tegeleb.
Kui tahad, et mehed sind austaksid, siis peaksid ise siiski sama tegema.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:29
Mõistan ja jagan Su arvamust.
Aga meestele meeldivad seiklused. Seiklused ju tähendavadki, et kord nii, kord naa.

https://www.youtube.com/watch?v=1iFwGqIcQAA
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:32
Seiklustest on asi väga kaugel.
Ma näen küll ainult seda, et mehi igatepidi lollitatakse.😁
Ja kui mingist lollist enam talle kasu pole, siis blokk lihtsalt peale.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:40
Jumal ei ole olnud armuline meestega.
Mehed armastavad silmadega, aga armastus on pime.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:42
No naised armastavad kõrvadega😉😁, kuid mul küll sellegipoolest säilib üldjuhul ka loogiline mõtlemine.
Vähemalt siin ihas küll muinasjutu vestjatega.😃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:44
No ma räägin ju, et naine on palju kergem olla
Juba sellepärast, et enamus mehi ei oska läbi kõrvade armastust juhtida.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:56
Mis teil on mingi excceli tabeli või, kes kellele 10 pani ja kes on minu oma?

Laseks ail selle ära teha. Kohe proovin
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 17:59
Copy, "meid" ei ole olemas. Siin on ikka igaüks eraldi indiviid. 😎
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 18:04
Lugege mu huultelt: tehke mis tahate.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 18:14
On küll meie. Kõik see iha kasutajad oleme meie. Me kõik blokime kedagi. Me kõik ajame mingit jama. Me kõik oleme väheke silmakirjalikud.

Aga päris huvitav edetabel tuli. Tea kas ütlen siin.
Ai saab sellega hästi hakkama. Tehke ise. Saate hea bloklisti kohe.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 18:27
Copy,
Ma ise pole nende aastate jooksul sellest ainult aru suutnud saada, et miks teatud kasutajatel on kõik siin lubatud(lausa plaksutatakse kaasa) ja osadel mitte kui midagi!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 18:32
Sellepärast kallis Karolina, et sina näiteks oled mitmes postituses oma austajatega avalikult üleolevalt käitunud.
Ma veel imestasin, et huvitav ju siis ei loeta foorumit. Ma ei hakanud seda tolkorral välja tooma. Aga sa üidasid neid tähtsusetuteks.
Capri samamoodi. "Pohh lasen nipsu ja 10ned lendavad".
Lumehelk saab 10ned ja siis sordib alles. Kuskilt ei loe välja, et kohtleks austajaid halvasti. Isegi minisugune sai ilusa kirja temalt.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 18:34
Ma nüüd onan auto kallal. Vaidlen hiljem edasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 18:50
Ega blokeerimine keelatud ole, ulguge nüüd edasi siin😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 18:53
Sul on Copy vist väga lühikene mälu ja kui sa oled kallutatud ühe naise poole, siis loomulikult polegi mõtet midagi sinuga arutada.
Pealegi Lumehelk pani sulle juba kohe alguses altkäemaksuks 10 ju teele!😃
Ma siiamaani pidasin sind kummalisel kombel selliseks erapooletuks, kuid järelikult eksisin.😎
Näed ainult meie tegusid Capriga, kuid loomulikult ei taha näha Lumeheki omasid…
Ometigi oli lausa eraldi teema temast, kus üks mees kurtis kuidas sai täiesti heast peast Lumehelgilt bloki.
Nad olid suhelnud ning mees oli isegi kuskil foorumiteemas teda kaitsnud.
Lumehelk kirjutas talle, see kõik oli nii ilus ja et lausa pisar tuli silma.😅
Samamoodi on nt Genitarius varasemalt 10 Lumehelgilt saanud…sai siiski bloki ja sa räägid, et ei kohtle austajaid halvasti v?
Näiteid võiks tuua veel mustmiljon seoses tema ja tema käitumisest teistega, kuid ma ei hakka oma aega reede õhtul rohkem selle peale kulutama👌
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 18:54
Tussujanoku, loomulikult pole blokeerimine keelatud👌
Lihtsalt milleks ajada oma päevikus sellist lolli iba😃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 19:00
Blokkimine on minu jaoks isiklikult selektsioon.Mina olen blokkinud ja mind on blokitud.Suurt numbrit sellest ei tee sest elu saidil läheb lihtsamaks.Näiteks kõik "veebipoed" ja "naised"kes oma mehele meest otsivad kuulutustes blokin kohe ära.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 19:03
Copy
Sellepärast kallis Karolina, et sina näiteks oled mitmes postituses oma austajatega avalikult üleolevalt käitunud.

Vastupidi, ma olen alati liigagi leebe oma austajatega ja reeglina paljudele lausa mitu võimalust andnud.
See, kui ma kedagi foorumis kukun materdama, on ikkagi millegi tõsisema tagajärg.
Nagu öeldakse, saad seda, mida teisele teed.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-28 20:16
Karo. Ma lihtsalt lükkan sind tanki, sest minu hinnangul sa vead seda välja vabalt. No eks lähen ka liiale vahest jah. Anna laks pepule siis.

Kallutatud ma omastarust ei ole.
Vip ja top on tehtud sitast ja tatist, ning jobtvujumatist. Seal ei ühtegi õilsat hinge. Kamp langenud ingleid, kes üritavad ellu jääda. Loomulikult kasutatakse teisi ära, nii palju, kui võimalik. Elementaarne, Karolina. Jah Lumehelk käitub halvasti. Paha tädi, laksu pepule ei anna. Aga see kõik on mööduv. Varsti saavad austajad aru, et persed lihku tõmmati ja siis nad on jälle, nokud peos, Karoliina ma enam ei tee, nää mis tehti.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 00:00
Päeviku paljastus oli küll hea nali
Jutt vs teod
Las kiisuke blokib, kui tahab - igal lollil oma lõbu. Ei suutnud välja nuputada, mida sellega üritati saavutada, kui igasugune kontakt ja isoleerimisvajadus puudus. Ka praegusest selgitusest oli raske loogilist seletust leida, sest blokeerimisega ei mõjuta kuidagi minu sõnavõtte foorumis
Hostinne, mis pada? Mis katel? Ma ei ole kedagi süüdistanud ega otsi lohutust, vaid olin lihtsalt nii üllatunud, et emotsioon otsis väljundit. Pead natuke veel harjutama oma psühholoogiat, sest sellega astusid küll korralikult ämbrisse (kui jutt juba anumate peale läks). Ootan huviga, millal sa oma kirjandusega Piiblini jõuad ja piiblitarkusi jagama hakkad
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 02:16
Tunnistan Genitarius, et minu tähelepanu köitis siinu vastuses piibli mainimine – ilma selleta oleks see vastus kirjutamata jäänud.
https://www.youtube.com/watch?v=ukfRwshy4Og
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 07:16
Mõttetu mees, väga hea👌
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 08:15
Imelik on pigem see, et need topi- ja vipisõjad imestama panevad. Loomulikult nad blokivad siin nii konkurente kui konkurentide fännklubisid. Selline väike mikromaailm.
Ainus võimalus sellest puutumata jääda on seda ignoreerida.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 09:35
Sellest sõltub ju nende sissetulek- kaudselt.
Mõni kiisu sugune on lihtsalt küla-narr.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 10:53
kõigis toppides kokku on 1200 saidi kasutajat. kas copy on kõigi nendega suhelnud ja tutvunud, et teab nii täpselt rääkida nende hingeelust?
sellised tohutud üldistamised jätavad paraku veidi rumala mulje, olgu siis kallutatud või mitte
---------------------------------------------------------------------------------------
copy: ''Vip ja top on tehtud sitast ja tatist, ning jobtvujumatist. Seal ei ühtegi õilsat hinge''
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 12:48
Jällekoos sai bloki ikka seepärast, et oma kiimalisust liialt peale surus .🤣🤣ei anna need narrid igaühele.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 14:23
Topi olemus on juba selline, et seal püsida, pead kellegi maha talluma.
Jah, jui ei taha esi viisikus olla, siis pole enam vahet.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 15:31
Mis see top teile kõigile ette jääb? Topi olete ise mehed organiseerinud . Haiglane arvamus , et naistel on varikad millega kõiki maha taotakse. Näha on kellel on varikad nende kontode põhiomanikud on ka kinni aastatega pandud või enam pilte pole neil üles lastud. Ja nad tegutsevad ikka edasi, kahjuks aga pole oma taktikat aastatega muudetud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 16:22
Jah kiisuke, ma olen täitsa nõus sinuga. Kui mehed ei hindaks, siis oleks elu ilus. Jah, mehed käivad ka mehi hindamas. Sain 10 ja dragu austaja lajatas kohe 2 mulle. Dragule ja endale pani ka mõned 10 juurde. Seega jah on täisa võimalik, et hinnatakse teisi maha, et oma iidol eesotsas oleks. Väga tore. Pühendumus on hea.

Aga miks naised omavahel sellepärast kraaklevad ja õelutsevad?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 16:28
Naised ju ei kraakle, mehed teevad teemasid🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 16:40
Vbla üks kaks teemat on meeste tehtud ja võimalik et ka mitte pätis meeste. Ma räägin ajaloo põhiselt.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 17:05
No 15a tagasi oli siin mingi rivaalitsemine, kes rohkem meest saaks. Mina käisin siin 5a sedasi et panin vaid kulutuse ja vahest ka 1 pildi ja kohtumisi oli palju ei mingit probleemi. 10a on nüüd mingi niku teema ja raha pakkumine, no ei ahvatle selline ka kohvile minna.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 17:25
Teemakangelane on minu konto samuti blokeerinud. Mul on sellest puha kõik. Tundub, et ta pole seda lõnga lugenud või on teadlikult vait. Ma pole talle midagi halba teinud. Seega oleks meeldiv lugeda selgitust, miks nii tehakse. Ja kui teemakangelane ise ei vasta, siis Karolina7777 on samuti mulle piirangu seadnud. Ehk kirjutad Sina, mis selle põhjuseks on.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 17:43
Copy, anna andeks, võin sulle tasuta rimmingut pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-29 18:08
Dragu, kõik on hästi.
˅ näita rohkem ˅