Foorum
2026-08-30 10:21
Aitäh Lumehelk vastamast. Siinkohal tekkis mul järgmine küsimus - mil moel ma Sinu maailma tungisin?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 10:27
seotud,
paljud mehed on mulle kirjutanud, et peale minu piltide hindamist järgnes kiire blokk lumehelgi poolt. Järelikult see võrdubki "tema maailma tungimisega"😁
Kui inimese põhieesmärk on siin virtuaalmänge mängida, mitte reaalselt tutvuda, eks siis kogu tants käibki hinnete ümber.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:36
Seotud - ma ei saa aru kuidas see blokeerimine Sind puudutas? Sa tahtsid mulle kirjutada, minuga tutvuda, mu fotosid hinnata?
Mind ennast on väga paljud inimesed siin blokeerinud, nii naised kui mehed ja mul ei tule küll pähe sellest mingit numbrit teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:48
Capri, Sa kirjutad hästi ja rebid mõnusat kildu mu kohta ning mulle meeldis mõnikord siin Sinuga kähmelda, aga siis käis klõps ära kui nägin seda fotot kus sa mingi maamaja trepil, dildo tupes.

Ma saan aru, et see on iha ja siin ongi sellised fotod, aga igaühel omad kiiksud ja mul lõi bloki ette. Oleks seal mehekäsi olnud seda sisestamas, siis oleks teine asi. Ma arvasin Sinust paremini ja pettusin.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 11:52
Lumehelk see puudutas mind seetõttu, et Sinu pildile klikates selgus, et ma seda ei näe. Mul on sügavalt ükskõik, et ma sinu pilte ei näe (tegelikult kui välja logida, siis ju näeb). Minu jaoks jääb arusaamatuks see, et täiesti tühja koha pealt blokeeritakse. Olen ehk mõned korrad Sinu kontole sattunud, aga ma ei ole Sind mitte mingil moel seganud ega nagu Sa ise ütled "sinu maailma tunginud"
Ma ei viitsi siinkohal ka Sinuga pikemasse vaidlusesse laskuda. Põhjust, miks seda teed ma niikuinii teada ei saa. Kui Sa seda isegi tead...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:07
Lumehelk
OlenValmis76
Teeb ülimalt rõõmu et selline kaunis naine nagu Lumehel5k on ,on püsivalt esimene. Vanuritest hoorad nagu Karoliina7777,Caprichosa situvad seda esitopi.

Olenvalmis76 on kunagi ka mulle 10neid koos taoliste meelitustega loopinud😛
Kuid ihas peab alati olema valmis selleks, et ühel heal päeval saab sinust vanurist hoor🤣, isegi kui sa oled noorem, kui uus suur lemmik🤣.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:24
seotud, see blokeerimise põhjus oli liigagi lihtne....nagu juba kl 10.27 postituses mainisin.

lumehelk,
nüüd oli minu kord sinus pettuda. pidasin sind ikka vabameelsemaks....ja mitte ainult sellepärast, et 30 aastaste meeste hordid ridamisi läbi tõmmata lubasid, avalikus foorumis
aga et ennast dildoga/vibraatoriga rahuldav naine kutsus esile sellise reageeringu, siis järelikult sa ise pole selle mõnuga tegelenud.
mispoolest siis parem või kombekam oleks lasta mehel endale dildo sisse torgata?
muide, sellel pildil asub dildo kenasti jalgade vahel, mitte tupes. aga tore kui su fantaasiad nii rajult liikuma ajas üks tagasihoidlik foto
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:30
Lumehelk:
Mõni 25-aastane on 10x mehem kui 45-ne.

Seega see hordide ridamisi läbi tõmbamine kehtis siiski juba ka 25 aastastele.😛
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:33
seda küll jah, Karolina.
lumehelk võttis ju 23 aastase seksieksperdi endale orgasmimasinaks.....nagu ka ta pilte kommenteerides kenasti ära mainis
seega totaalne ''lapsepilastamine'', kui hostinne nn moraalikoodeksit järgida
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:37
Tädi lumehelk tõestab järjekordselt oma kahepalgelisust. Aga ta pole ainuke
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 12:55
Ahhaa! Saan aru, et blokeerimise tegelik põhjus oli selles, et Lumehelk ei mäletanud enam, et on kunagi minult ka mõne 10 saanud ja muutusin automaatselt vaenlaseks, kui konkurendi pildi all kümmet märkas. Foorumi postituste ettekääne on küll vaid kiisukeselt kopeeritud hülgemöla.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:01
Genitarius,
Kindlasti mäletas Lumehelk sinult saadud 10neid😉.
Lihtsalt tal alati kõige mugavam mängida kahepalgelist mängu edasi meestega, et ta oli puu otsas, kui pauk käis.😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:12
Kui probleemiks oli foorumi postitus, siis mind täitsa huvitaks, mis postitus see hiljuti siis oli, mis võis niimoodi välja vihastada. Arvestades asjaolu, et ajaliselt läks see kokku capri 10-ga, siis tundub kadedusest lolliks minemine oluliselt usutavam teooria.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:16
Capri,
Naljakas, sinu dildo niivõrd häiris Lumehelki, et lausa pettus sinus…😃
Kuid nt see teda karvavõrdki ei häiri, kui tussujanoku, kel omal kaaslane olemas, suhleb ja meelitab teist naist sedasi, nagu hoopiski tema ta naine oleks🤣
Ja ise muidugi 10te nimel saadab talle suudlusi ja meelitusi vastu💋.
Olgugi, et Lumehelk ankeedist võib selges Eesti keeles lugeda ka seda:
Ma ei ole absoluutselt huvitatud kohtumistest suhtes meestega!

Tussujanoku, kas oma naine siis tõesti nii jama sul, et pead tegelema virtuaalsete lollustega ja lohutust sedasi otsima v🤭😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:28
Ihatädid on ikka ägedad. Mitte ei panda lihtsalt ära, vaid lüüakse naeltega toolikülge kinni ka veel.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:30
Copy, ei kutsu mind tädiks eksole😏😂!
Ma siiski sinust noorem!😘
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:32
Karolina7777, ära minu ja minu naise pärast muretse. Meil on kõik ideaalselt korras. Hoolitse parem enda eest. Kümneid ja 💋❤️🔥🌸🥰🫦🌹☀️🥰❤️💋🌷💯 saadan talle edaspidigi. Kas sul on kade meel või?😁 Tundub, et sina vajaksid kellegilt lohutust😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:37
Näh, midagi ma teha ei tohi
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:38
Miks te alati arvate, et kui millestki juttu teen, siin ilgelt kade meel.
Lihtsalt iga loll saab ju ka aru, et asjad ei klapi seoses tussujanokuga!
Kui sul kõik ideaalselt korras oleks oma naisega, siis sa hullunult ööd ja päevad ei meelitaks teist naist!😉
Ja nii vabameelne nüüd ka ükski naine suhtes pole, et selle kõigega leppida!
Pigem oled sa üks õnnetu üksik hunt🤣, kes paarikonto alt paarina esineb!🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:39
Copy
Uus elu sul nüüd jah!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:43
Karo, ei ole uut midagi. Plaastri panite küll peale. Ärge raisake mu peale raha.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:47
Copy
Vaata minuga on alati see asi, et kui keegi ütleb ära tee v raiska, siis mul tekib veel suurem kiusatus seda teha!🤭😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:48
Parandan seda tädide asja.
Te olete MINU ihatädid
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:50
Karolina, tegele oma asjadega, sa õnnetu naisterahvas.Tundub, et sina oledki see ainuke loll
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 13:53
Oh jah
Endast vanema mehe jaoks olen TÄDI
Ja tussunoku jaoks ainukene loll, kuna mul on silmad peas ja loogilist mõtlemist piisavalt palju.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:01
Nuru siin oma vippi edasi ja ole õnnelik😘Äkki puhvaika paneb sulle mõne kümpsi ka😁 Saad oma orgasmi kätte😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:07
Tussujanoku, huvitav et sa kohe profiilipilt muutsid nüüd😂, näitamaks, et sul siiski on naine olemas v😂.
Ja kas see, kui mul ankeeti enda vip number on kirja pandud, on nurumine v?🤔
Bufaika on muideks juba minevik!
Ole ikka rohkem kursis minu asjadega ning ära jää ajast maha!😝
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:08
Elu on ilus 💋💋💋, elage oma elu❤️❤️❤️
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:09
Oma elu elan ma nagunii!👌
Lihtsalt foorum on selline tore koht, kus saab igasuguseid ilmaasju arutada!👌
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:10
Kuid TÄDI läheb nüüd omi asju ajama!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:13
Karolina, mul on ankeedis kirjas et tutvun meestega ja paaridega n+m. Mis probleem on?? Hommikust õhtuni jahud siin minust, see on haiglane, kas sa ise aru ei saa? Kirjutada pidevalt kellestki, tsiteerida teda...mis su peas toimub?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:18
Lumehelk, sa tõmbad neid plaastreid raks ja raks pealt ära. Ega see vahatamine ei ole. Võtab võpatama.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:19
Lumehelk
Loomulikult kõik mis mina teen( kirjutan sellest kuidas su ankeet ja teod pole absoluutselt vastavuses) on haiglane.
Kuid sinu enda tegevus ja käitumine pole kohe üldse ka haiglane!
Jätka samas vaimus!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:23
Karolina tegele oma asjadega ja oma meestega. Mingi moraalipolitsei siin. Teen mida tahan, mis see sinu asi on? Seksiekspert oli 21 ja mina 44 kui koos elama hakkasime. Ja siis?? Üle 7 aasta elasime koos ja oleme parimad sõbrad juba mitu aastat. Toimus midagi seadusevastast või? Lõputult nämmutad seda igas teemas, kaua võib.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:28
Nämmutasin ma seda Hostinne pärast, mitte sinu.
Kuna Hostinne arvates on Capri lapsepilastaja, kuid huvitaval kombel sina ei ole.
Nii, et siin on ikkagi palju suuremaid moraalipolitseisi, kui mina!
Mul on täiesti savi, kes kellega sebib ja kui vana v noore naise/mehega!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:35
Ja Lumehelk, lase foorum üldse kinni panna, kui sind häirivad inimeste sõnavõtud ja nämmutamised!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:36
Või siis ära käi ise foorumis teemasid lugemas!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:49
Karolina, need kaksikmoraali politseinikud on siin päris naljakad😛
Kõigepealt hostinne oma lastepilastamise jutuga. Kuigi teema oli noortest meestest. Suht haige mingeid pedofantaasiaid hakata lambist aretama....
Eriti kui madame hostinne ise noore üliõpilase käest erootikateenust ostis. Loomulikult seda pilastamiseks ei peetud😁
Nagu ka ilmselt mitte lumehelgi voodirallit 23 aastat noorema mehega (hostinne arusaama kohaselt lapsega😁).
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 14:59
Siis tuleb lumehelk tohutut pettumust väljendama, et mu pildi peal dildo näha oli....et nii palju siis vabameelsusest😛
Samas seksieksperdi noksi mudides fotodel poseerida oli tema jaoks ok. No mind see peenisegalerii absoluutselt ei häirinud....
Aga tundus, et lumehelgi fännidele valmistas vist pettumuse. Seega need toredad ühispildid kustutati suht kiirelt😁
Siit moraal:
ei tasu kellestki liiga palju loota, siis ei pea ka pettuma😛
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:00
tussujanoku, ole sina vana pede siin ültse vait. Sinusugused imesid riista Rummu laagris öösel kui päeval.
Ma ei tahnud sind solvata, aga kui oled ülbe ja türastand sitapea siis ei jää muud üle.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:09
Lumehelk, vaata milline sinu keha väjla näeb. Oled täielikult kustund, nagu kuivand präänik. Pidid olema kahe riistaga naine. Tussu ja Vellu! Näita tõestuseks oma jalgevahet rohkem fotodel. Palun ära ülbitse siin Ihas!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:41
Copy, millise siinse tädi sa kõigepealt ette võtaksid?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:44
Dragu, ma saan aru, et esimesena võttis ta Sinu. See selgitab seda tädimast ka muidugi
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:45
kas keegi meeldib või ei meeldi oa valikute küsimus. Kui kritiseerida, siis olgu kriitika adekvaatne. Lumehelk võib mitte meeldida aga väljend välimuse kohta pole ikka adekvaatne. Täielikult kustunud ja kuivanud präänik ja seda inimese poolt kellel omal pilte pole.
Fakt et näeb suurepärane välja ja seda ka siis kui vanuseks oleks veel 25.
lisaks veel mingi fa fa, et rummu laagris. Kui oled kinni istunud, sii pigem peaks olema see asi mida varjata mitte uhkustada.
Et mitte keegi solvatuna ei tunneks ka teised nö vaidluse naisosapooled sõltumata nendevahelistest suhetest näevad ikka väga kenad välja. Jätaks ehk välimuse teema kõrvale.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:46
Uhh Dragu. Ma paneks nad kõik põlvili pepid püsti, siis õlitaks masinavärgid ära ja laseks järjest minna. Siis teeks suitsu vahepeal ja nad siis vahetavad kohti ja siis laseks teised augud läbi järjest. Ja siis.......
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 16:52
Loodan, et iha moderaatorid kiidavad naavi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 17:07
Õnneks mina grupi orgiatel ei osale😝😃.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 17:25
Karolina mida sa pipardad, võta aga ritta, kui lahkelt pakutakse. Sa ju ei teagi mis pärast kolme punkti on tulemas.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 17:29
Vaata minuga on see asi, et mulle ei meeldi samaaegselt teiste naistega meest jagada.
Nii, et otsige sinna ritta mingi uus asendustädi!😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-30 17:32
Karo ega sa ei jagagi samal ajal. Egam mul kahte riista pole.
˅ näita rohkem ˅