Foorum
2026-08-19 17:13
Lumehelk
Paljud inimesed lihtsalt ei tule portaali, kus on ost-müük muutunud tavapäraseks suhtlemisstiiliks. On oluline vahe, kas teed endale konto seksisaidile või litsisaidile.
Seega kuni teenusepakkujaid ja nende kliente on siin väike hulk ning nad keskenduvad pigem massaažile jms, seni pole hullu. Aga kui iga teine kuulutus on stiilis "võtan kingi eest autos põske", siis see peletab paljud eemale.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 17:29
skydance, see pole üldse sinu teadmise ja arusaamise tasemel, kuidas mina siin olla tohin või ei tohi

Ja huvitav, et mulle täiesti teemasse mittepuutuvate eelistuste pärast midagi ette heidetakse. Argumentide puudus?
Kui tahaksite päriselt millegi sellisega kursis olla, siis läheb ca 3 minutit või vähem, et leida seos BDSMi harrastajate ja nende vaimse tervise vahel. Aga noh, külajutud on ju mõnusamad Koos kaagutades...

roberspierre ja Copy, täiesti ok ja rahulikud argumendid. Nii see ongi, kuigi osadel puudub arusaam, et iha-sait pole kogu maailm ja mõned seksuaalsed kohad võiks olla müügist puutumata. foorumis oli "mittemüüdavate" teema, kuhu müüdavad ikkagi ronisid.
Kas peale "mehed ise süüdi" veel midagi asjalikku tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 17:50
robespierre - ja kui need "paljud inimesed" siiski tuleks siia, siis oleks teenusepakkujaid juba väiksem kontsentratsioon
Litsisaidile...lits on maailma vanim amet. Isiklikult mind häirivad siin mingid muud asjad. Näiteks see kui mehed kirjutavad naiste fotodele kümneid pannes kommentaare stiilis "imes hästi" ja muid nõmedusi, et kõik ikka nende "vägitegudest" teada saaks.
Kusjuures me kõik oleme täiesti kaitsetud sellise pasa suhtes, sest igaüks võib kümmet pannes kirjutada ükskõik mida.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 18:02
Polegi vaadanud, kas rate on veel alles? Flirtic on.
Rates ei komistanud ma mitteühegi teenusepakkuja otsa. Öeldi, et pubekaye leht aga millegipärast olid kõik mu tädid tollajal 30 ja peale.
Flirticus olen ka iha ja isegi rate tädisi näinud. Päris mitel on veel 20a vanad fotod. Ja ikka otsivad kedagi. Kuigi enam nad ei ole nii närvilised ja upsakad. Vahel kirjutan ja tuletan noorust meelde
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 18:03
Robespierre,
Naised vb jah ei taha tulla siia, kus nö litsidesait, kuid enamus mehi tulevad siia siiski suure rõõmuga😁.
Kuna nüüd ankeeti enam lisada ei saa, et kas sulle kingitused meeldivad v ei meeldi, siis aina enam tullakse maad uurima postkasti ning kui ma mainin, et pole teenustepakkuja, siis paljud vabandavad ja lähevad oma teed edasi.😁
Mis paraku näitab seda, et endiselt on teenustepakkujate vastu huvi suur.
Varbadliivas vist ka mainis kuskil, et isegi kui oma ankeedis punasega suurelt kirjutada, et ei paku seksteenuseid, siis mehed ikkagi tulevad ja küsivad seda..
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 18:07
Copy, sul tinderis pole kontot v?
Seal pidavat eriti palju iha rahvast olema..
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 18:17
Ja minu silmis on iha saidi tuksi keeranud üldsegi need naised, kes pole siin ei tutvumas ega ka teenust pakkumas, vaid püüavad mehi oma onlyfansi v muule tasulisele platvormile meelitada.
Mis te targad mehed sellest arvate-eesotsas Slave, Robespierre, Copy😁
Ja neid naisi, isegi paare, pole siin üldse tegelikult vähe….
Noorte naiste seas on see trend eriti populaarne.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 18:33
Muidugi ka selles on mehed ise süüdi😂, kuna kui poleks nõudlust, siis oleksid onlyfans ärid naistel ammu välja surnud.
Mul on nüüdseks see asi postkastis raugenud, kuid oli mingi periood kui suht üle ühe küsiti onlyfans kontot..
Ja kui mainisin, et mul seda pole, siis paluti kohe teha ning lubati kindel klient seal olla😃.
Maailm ajas muutub ja selles osas ka paratamatult iha sait.
Need ajad kohe kindlasti tagasi ei tule, mis siin kunagi algusaastatel olla võisid.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 19:19
Eks müümine on müümine. OnlyFans on ka müük. Aga see on häiriv jah, et kui 2011-2012 arvati iha konto puhul, et kiimas naine või mees, siis nüüd siinne konto viitab ja tõenäolisemalt prostituudile või kliendile.
Ja see pole meeldiv areng.
Eks nõudlus on siin suur muidugi, meeste allakäik selles mõttes silmnähtav. Aga ilma pakkumiseta poleks nõudlust. Naised saavad lihtsa raha. Mul on raske mõista, miks mõni mees ostab pilte, milletaolisi tasuta netis miljoneid leidub, kuid nagu öeldud, siis meeste allakäik on traagiline.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 19:25
Teiste lehtede reklaam tuleks küll keelata sest need saavad kasu ise mitte iha leht kuna paljud reklaamijad ei osta vippigi mitte.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 19:31
Onlyfans on ka jah müük, ainult selle vahega, et sealt sa peale piltide nägemise suurt miskit ei saa ju.
Kuid minuarust need naised on veel vähem huvitatud ihas meestega suhtlemisest, kui muud teenustepakkujad.
Neid aga millegipärast ei kiru keegi siin taga, nagu oleks täielikult loomulik nähtus, et nad läbi iha saidi oma äri ajavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 19:44
Minu jaoks suurt vahet lihtsalt ei ole. Asi polegi niivõrd tutvumises kuivõrd selles, et rääkidagi pole siin varsti kellegagi. Pole kellelegi komplimentigi teha, sest kõik läheb vaid raha (sh kümnete) ning materiaalsete kokkulepete peale. Huumor, vabameelsus, inimlikkus - kõik need kaovad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 19:47
Kirjutasin kuskil, et oli tinderis konto. Mingi viiega sain kokku ka. Aga loobusin. Ma ei viitsi enam katkisi inimesi ravida. Sellepärast kasutangi vahest teenuseid.

Onlyfansitarid on kiirelt mööduv nähtus, need risustavad vähe ja nende karjäär on lühike.
Mind häirib teenusepakkujate hinnakirja puudus ja kohati on see ikka kõvasti üle võlli.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 20:00
No jah, kuid kui mehed leiavad, et ennem sinuga kohtumist on täiesti norm käija mõne tasulise juurest läbi, siis usu mind Robespierre, kaob ka mitte tasulistel isu ära asju tasuta ajada.

Copy, mismoodi onlyfansitarid mööduv nähtus on,kuna samad tegijad ikka ja jälle oma uute kontodega muudkui möllamas.
Neil kõigil on reeglina postkastid piiranguga ja kirjutada neile ihas pole võimalik.
Suunavad sind kohe oma meilile v siis instasse, kuna otse onlyfansi siin saidil pole lubatud suunata.
Kas pole mitte nende puhul sama, et vaatad okei ilus neiu, tahaks välja kutsuda, kuid tutkit sa seda teha siin saad.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 20:13
Aa jaa muidugi, sellesmõttes küll. Aga nad on ka tükimaad nooremad. Ilmselt nad ei jää mulle jalgu.
35-48 on selline lemmik vahemik.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 20:29
Eks meil kõigil on millegi üle ihas nuriseda ja et mida võiks paremuse poole muuta..
Kuid sellegipoolest mulle meeldib ühe mode välja öeldud lause, et kui ei meeldi ja ei sobi, siis ega ihas viibimine pole kohustuslik.
Otsi endale parem ja meeldivam koht.
Ja nii täpselt ongi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:15
Tegelt ma tahaks seda parandada natuke. Et sellisel juhul on mõistlik tasulise juures käia, kui ei ole tasuta versiooniga veel seda usaldusväärsust tekkinud. Ja nagu Roimardki ütles, et pigem selline emo. Erakoraalinehädaabi. Vahel läheb päris tükkaega enne kui seeme idanema hakkab ja vilja kandma. Pead ju kannatlik olema ja kaasa mängima ja olustikke looma ja uhh. Aga kui alumine pea mõtlema hakkab, siis see keerab asjad tuksi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:22
Ega siis kohe suhe ei pea olema v mis iganes…
Mul endal lihtsalt suht rõve mõelda, et tasuta variante võetakse nagu mingeid lollikesi..
Viin oma raha teenustepakkujale ja sina ole rahul, et üldse mind saad, kas nii v😃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:28
Ei kindlasti mitte lollikesi. Usaldusväärsus tekib alles natukese ajaga. Aga kõik oleneb suuresti, mida mõlemad pooled tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:32
Karolina lähme kinno. Sundmõte on väga ideaalne film, milleüle arutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:38
Minu silmis mitut head asja korraga ei saa.
Kui mees tahab mind ilma kingitusteta saada, siis vôiks ennast kodus ise rahuldada vajadusel.
Mitte tipa tapa lähme teise naise käte vahele ja veel koos rahakotiga.😂
Ja sealjuures räägib mees juttu, et ma tahan ainult sind saada…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:39
Copy, pilt ei teeks alustuseks sel juhul paha…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:40
Uus tarkusetera - niikaua kui usaldust pole veel tekkinud, tuleb käia mööda litsimajasid.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:41
Mul on pilt ootejärjekorras veel. Ükskord lükati tagasi, et liiga kole.
Munni pilti ka üks adminnitädi ülesse ei lasknud. Et ma ei pidavat selline olema.
Krt seda teab.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:42
Copy, ära jama!😉😃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:45
Vanasti öeldi ka ennem läheb abielumees litsimajja kui armukest peab. See ei pidanud olema solvav vaid mees saab oma ilma jäänud vajadused kätte. Karoliina aga oli valmis kõike andma tasuta, miks mees teenuspakkujat kasutas näitas rohkem mehe nõrkust või polnud tal siiski mõtteski kohtuda.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:47
No võib kodus ka rahuldada.
Aga litsimjas käimisega on veel see hea effekt, et pärast on selline sitt õõnes tunne sees ja rahast ka vahel kahju, et seda suurema õhinaga asud tasuta asja ajama.
Lihtsalt see kuramuse moosimine ja õrritamine naiste poolt on nõme tegevus, mis ajab kõvaks aga kes pehmeks teeb?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:50
Kui mehel on üks kindel eesmärk, siis tasuline ongi parem variant, teed ära, tõmbad püksiluku kinni ja elu läheb edasi, nagu poleks midagi juhtunud. Kui raha on, siis milleks teha oma elu asjatult keerulisemaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:53
Aga milleks kinnominekuks pilti vaja on?
Saab eraldi ka istuda ju. Üks ühe ja teine teise rea otsas
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:58
Copy, aga milleks siis üldse koos kinno minna…
Saab ju nii ka, et sina lähed täna ja mina homme!😉😃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:58
Mõtlesin just, et paneks ka land roveriga pildi aga siis võib hostinne infarkti saada, sest võib juhtuda, et oleme koos selle tindiplekiga sõitmas käinud. Kuigi sellel vist ei olnud mudakaid all.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 21:59
eiottegarott:
Kui mehel on üks kindel eesmärk, siis tasuline ongi parem variant, teed ära, tõmbad püksiluku kinni ja elu läheb edasi, nagu poleks midagi juhtunud. Kui raha on, siis milleks teha oma elu asjatult keerulisemaks.

100% nõus sellega!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:00
Äkää. Koos ehk samal seansil
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:02
Naine-meest kuulutustes on leheküljel ehk kaks kes niisama kohtuvad, ülejäänud küll kiimas, küll pildimaterjali, küll iseenda müük.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:04
enese pihupillega rahuldamine on ju täitsa tasuta. nii et copy võikski sellele keskenduda. poleks pärast õõnes tunnet ja mõõtmatut kahetsust naisele raisatud raha pärast
lugedes eelnevat diskussiooni tekkis väike küsimus:
copy arust peakski mees mitu rauda korraga tules hoidma. aga kas see on ok, kui mees planeerib kuude viisi netis kohatud naisega romantilist esimese öö kohtingut. ikka seksuaalselt aktiivset, mitte ainult luule lugemist.
naine samal ajal seksib valimatult ringi. ja enne kokkulepitud kohtumist käib igaks juhuks mõne gigolo juurest läbi ja laseb end korralikult läbi tõmmata (lumehelgi väljendit kasutades ).
kui mees juhuslikult sellest teada saab, milline oleks tema reaktsioon? et naisel võikski kogu aeg mitu rauda tules olla?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:12
Jah capri. Pihukas tüütab ära lihtsalt.
Ja ma kirjutasin, et ka naised lasevad läbi tõmmata pärast kohtingut ja vahel ka enne kohtingut.
Kahjuks olen ma sellesse gigolo olemisse sattunud.
Nii et ilmselt on see ok. Ilmselt on ka minu seiklustädid seda kasutanud.
Isiklikult on mul sellest poogen. Tähtis on, et minule kuulunud aega ei vahetata välja kellegi teise vastu.
Ntx lepime kokku aja ja siis oihh "ma pean hoopis muud tegema"
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:20
nojah, avatud suhe paraku kõigile ei sobi. seega oleks enamasti naiivne loota, et romantiliste ootustega armunud naine aktsepteerib mehe amokijooksu ühe teenusepakkuja juurest teise juurde.....unistades, et mees korraks siis ka tema voodisse maandub
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:21
Seda võib ju ka nii võtta, et enne esietendust on vaja proove teha, et kõik kenasti sujuks
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:22
Copy:
Mõtlesin just, et paneks ka land roveriga pildi aga siis võib hostinne infarkti saada, sest võib juhtuda, et oleme koos selle tindiplekiga sõitmas käinud. Kuigi sellel vist ei olnud mudakaid all.

Tundub, et sul on päris kirev elu niigi olnud😛😂…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:23
Kui on juba armunud, siis polegi vaja joosta, ainult pane palju tahad.

Täpsustangi, et see litsimajas käimine kehtib siis, kui käib alles kurrameerimine ja pahatihti ei tea veel kumbki pool mida teisest tahta.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:29
Avatud suhe sobib sel juhul, kui juba alguses on kokku lepitud, et mõlemad pooled seda soovivad.
Mitte, et kellegi voodisse pääsemiseks räägime muinasjutte sellest kui väga ma sind tahan ja ainult sind.
Ja mees teeb näiteks ise isegi sellest ilge tragöödia, kui naine julgeb ihas mõnda oma head sõpra hinnata.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:29
Karolina, mitte hostinnega samas autos vaid mõnel samal üritusel. Hostinne kindlasti ei ole minu seiklusautoga sõitnud ja mina tema omaga.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:32
Kui väga ma sind tahan. Klisee. Klassikaline jura. Kes see sellist jama ajab. Tuleks kohe blokkida, sellel pole küik korras
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:33
rott, huvitav lähenemine teemale

erootikateenuseid kasutavatest meestest vähemalt 80% on abielus või püsisuhtes, minu kogemuse põhjal.
seega jooksuaeg ei sõltu enamasti sellest, kas kurameerimine käsil või kodus naine ootamas.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:37
Capri see on teine stsenaarium juba. Seal on teised tingimused.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:38
Copy,
Selliseid mehi siin ikka leidub, kes räägivad, et tahan just sind ja ainult sind.😛
Ainukene asi on see, et nad kipuvad unustama, et seda on vaja siiski tõestada ka…😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:39
Karolina, bloki need kohe ära. Sellistega ei lõppe asi hästi
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:40
sellist klassikalist klišeejura võid nt lumehelgi kontost leida, copy:
''Mind huvitab ainult selline mees, kes mind VÄGA tahab. Just mind, mitte iga teist või kolmandat naist siin.''

samas kas pole mitte lumehelk ise väitnud, et ta monogaamiat ei poolda. aga mees peab loomulikult tahtma VÄGA just teda, mitte kedagi teist?
see veider vastuolu jäi tglt juba ammu silma ja veidike pani muigama
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:40
eiottegarott:
Seda võib ju ka nii võtta, et enne esietendust on vaja proove teha, et kõik kenasti sujuks😃

Muidugi, muidugi…mehed teevad proove, kuid naised ei või samal ajal enam isegi teisi mehi ihas hinnata…😂
Muust rääkimata…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 22:48
Karolina, sellised bloki ka kohe ära. Neil on omandi tunne ja kontrolli teemad. Ka ei lõppe hästi
˅ näita rohkem ˅