Foorum
2026-08-18 23:55
Capri: undab, igiseb, kontrollib, halab, "püha üritus"...

Vist kirjutasin midagi tabavalt, et esihoor ennast selliselt väljendama hakkas

Aitäh! Mõte oli su postituses nagunii puudu. Aa, halvustamine...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 00:07
Ja et siis beetad on need, kes põhimõtte pärast seksteenust ei tarbi?!

Capri: "minu silmis jätavad beeta mulje irisejad, kes finantside puudumise või põhimõtete tõttu teenust ei tarbi"

jallekoos, sa tõid tõesti hästi välja, et pikaajalisel ametipidamisel on mõju.

Ma märkasin veel, et ta nimetas mitteprostituuti "tasuta naiseks". See näitab ka, kus mõne inimese normaalsuse kese asub.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 00:24
10aastat üks ja sama vigin. Kirjuta midagi uut. Siis ehk saad ka adekvaatseid vastuseid aga korrata korrata ja siis tige miks huiatakse vastu
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 00:26
Mis kuradi normaalsuse kesest sina- slavetodomme pajatad?
Kes siin hetkel iriseb?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 00:31
Sinu Gospozha on sind üle käte lasknud- sa ju ei tohiks ilma tema loata suhelda?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:33
"huiama" tuleb soome keelest ja tähendab petmist.

skydance, see on sul kas mannetu pugemine või mõistuse kriis.
Kui sa oled nüüd foorumist jälginud, siis võiksid märgata, et oma isiklike veidruste nihkunud keset ma küll siin kõigi peale ei keskmista. Ilmselt ei tea sa ka seda, kuidas sellistes teemades tasakaalu hoitakse.
Ma pole mitte kunagi olnud selle poolt, et ebanormaalsused normaalsusteks kuulutataks.
Millegipärast võtsin vaevaks selgitada, kuigi su toon on negatiivselt ironiseeriv ja isiklik. Ja nüüd tuleb varsti üks priske söögitädi-stiilis huviantropoloog ja märgib, et teema pole minust.

Et siis, skydance, kas sina oled siin portaalis tasulise seksi pärast?
Ja arvad, et on hirmus ok, kui sa juba eos oled naistele nagu võlgu oma seksuaalsuse eest ja igati ok on oma seltskonda nii viletsaks pidada, et pead seda kingi või rahaga kompenseerima? Ja et see ongi normaalsus siin?
Kas sa ei leia, et müügivaba keskkond oleks parem ja kogu see tasuline värk võiks "teenuste" all püsida?

Viimasele küsimusele vastates, jah võin vabalt oma arvamusi ja mõtteid avaldada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:50
Hui = munn
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:56
Kui isiklik antipaatia kõrvale jätta, siis kas Sa ei märka, Slave, et üks asi on Sul Caprichosaga ühine. Te mõlemad teete midagi, mis ühiskonna silmis on veider või halb, aga sellest hoolimata julgete jääda endaks ning oma elu nautida.
Ja see on respekteeritav. Meil on suur osa ühiskonnast väga hirmul "normaalsuse" stereotüübist natukenegi väljumise osas. Ja siis on üksikud julged, kes elavad enda, mitte teiste soovide järgi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 08:58
Ei ole nii süvenenud, et kas see soome släng nüüd venekeelsest munnist just tuleb.
kiisuke igatahes ei taipa selle tegusõna tähendust, aga kuna "hui" on sees, siis on vist lahe seda lihtsalt toppida.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 09:11
roberspierre, see teema pole minust.
Kuid see, millega mina tegelen, on küll veider, kuid mitte halb.
Üldiselt on meeldiv, et sa jagad mõtet, et tasuline seks on veider ja ei pea seda normiks.
Vahe on meie tegevustel ka selles, et äärmuslikes asjades on jõulisemalt välja tulnud vajadus psühholoogiliseks maanduseks ja selleks on välja kujunenud tehnikad, millest algusest peale räägitakse. "Grounding" on vajalik.
Prostituutidel toimub mentaalsuse muutus hiilivamalt ja nende maailmakäsitlus koos sisemiste teravate vastuoludega enesehinnangu osas muutub tasapisi, nagu ka siinsest foorumist näeme. Kuna muutused on aeglasemad, ei nähta Eestis vajadust endaga tegelemiseks. Mujal küll. Eriti Hollandis näiteks, kus ma praktiseerisin sellel teemal.
Siin on kaks asja: esiteks pole prostitutsioon iseenesest halb, vaid just need muutused, mida see tegevuses osalejates esile kutsub, kui nad asju ei tea või ei teadvusta. Teiseks on halb mingi väga levinud vajadus oma veidrus või erisus kuidagi normaliseerida kogu ühiskonna jaoks. Erisuste esinemine on täieti normaalne, kuid see ei muuda neid iseenesest normaalsusteks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 09:26
Ma kirjutasin ühiskonna, mitte enda suhtumisest. Mul ükskõik, kes kellega ja kuidas seksib.
Prostitutsiooni on vaja. Paljud mehed oleksid agressiivsemad ja probleemsemad, kui seksi ei saaks, samas aga ei oska nad seda saada n-ö tasuta. Sealhulgas abielumehed. Prostituudid teevad minu meelest tänuväärt tööd. Mul endal pole nende teenuseid vaja, aga ma hindan nende valmisolekut mehi maha rahustada. See pole kaugeltki igale naisele jõukohane töö.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 09:48
Slave on jälle talle omaselt kenasti deklareerinud ära kõikide arutelus osalevate naiste puudused. Kes prostituut, kes loll ja üks lisaks kõigele veel paks loll. Sellist stiili defineeritaksegi orjameelsusena? Sõbra jaoks küsin. Võiksid vahel kõrvalseisva pilguga oma postitusi lugeda ja siis tulla arutlema foorumi negatiivse alatooni üle. Sina loodki seda siin suures osas. Eksimatu ja ainuõige. Eks ma saan ju aru, et kui pead kellegi taldu lakkuma, siis pärast on vaja ju need tunded kuidagi ära tasakaalustada.

"Ja mis sul minu partnerite juures nii häiriv on? Või miks sa just viitad et ei peaks minust rääkima ja siis isiklikke asju küsid?"
Ma lihtsalt pole selles litsinduses nii tugev ja ei tee suurt vahet litsil ja prostituudil. Vabandan oma ebapädevuse pärast.

Teemasse ka. Minu ankeedis on läbi aegade olnud esilehel märge, et ma ei seksi raha eest. See ei ole siiani takistanud isaseid mulle tasulist seksi pakkumast. Ka praegu, kui see on välja toodud punase keelumärgina. Nõudlus on alati enne pakkumist. Prostituudid siin lehel on nõudluse tagajärg. Minu arvates haugute te vale puu all.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 10:25
Slave,
Väga suur osa iha meestest on läbi käinud teenustepakkujate juurest, isegi kui nad samal ajal üritavad kellegiga mingit niisama normaalset tutvust luua.
Milles on süüdi teenustepakkujad, kui mehed ise nagu mesilased tiirlevad ümber teenustepakkujate!?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 10:28
Mulle ääretult sümpatiseerivad Sinu postitused "Varbadliivas"
Slave ei saa ju enda alluvusega muud teha kui vaid "kuhugi see välja sülitada"
Ikkagi ei saa ma aru- kas te enda emandalt selleks loa küsis?
Ja kogu see jura siin selle enesemüügi teemal on jabur.
Iha püüab seda hetkel valedel meetmeil piirata. Kasu pole sellest midagi.
See et võetakse ankeedis ära mingid kirjed mida lisada ei saa- ei muuda keskkonnas mitte midagi.
Umbes sama nagu kunagine gorbatshovi viina poliitika. Muutus vaid niipalju, et viin läks "põranda alla"
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 10:34
Ei saa süüdistada naisi, kes teenust pakuvad, vaid mehi, kes sinna tormavad.
Sama kehtib ka abielumeeste puhul, et süüdlaseks jääb alati mees kes abielus on ja oma naist petab, mitte naist, kellega ta seda teeb.
Aegajalt kuuleb ikka seda, et naine kelle mees petmisega vahele jääb, süüdistab hoopiski teist naist, mitte oma meest!😂
Slavel suht sama stiil siin oma juttudega millegipärast…😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 10:51
Slave ei saa küsimustele vastata- sest tema maailm tiirleb vaid alluvuse ümber.
Ja veelkord "Slave"- enne kui siia kirjad- küsid oma emanda käest luba.
Slave on kibestunud isiksus. Alluvana olles kogub endasse paska ja sellest pääsedes pritsib selle välja kuhu iganes.
Hetkel- siia.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 11:08
Teenused on ju kuulutuste rubriigis olemas. Mida kuradit siin iriseda . Vinguvad need kes tahaks teenuspakkujat tasuta saada. Vot ei saa . Pole veel kohanud siin meest kes otsiks suhet ja kiidetakse veel kui paljudega seksinud siin on. No tõesti, sellised machod ja naine peab siis veel tänulik olema ,et ta üks keda pandud ve
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 11:10
tõesti, kui teenuste teema harja punaseks ajab, miks siis alati kiruda just üht osapoolt, st teenusepakkujaid? teenuse tarbijad justkui ajaksid õigest asja ja oleksid patust puhtad?
slave põhiargument siin teemas: ''Kuid see, millega mina tegelen, on küll veider, kuid mitte halb.''
järelikult teiste veidrused/elustiil/mõtted on halvad ning neid tuleb materdada iga hinna eest? ja milleks see hea on? enda ego kergitamiseks?
aga loogilistele küsimustele ausaid vastuseid slave ilmselt ei oska ega julge anda.

skydance,
sa pole kindlasti ainus, kellele slave kibestunud ja mõru mulje on jätnud.
loomulikult said ka ''pugeja'' tiitli tema poolt, kui julged erinevat arvamust omada. nagu ka jfjm ja paljud teised siin varasemates diskussioonides on saanud
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 11:16
slave poolt kontekstist välja rebitud lause postitan siis uuesti, ehk jõuab selle mõte lõpuks kohale:
minu silmis jätavad beeta mulje irisejad, kes finantside puudumise või põhimõtete tõttu teenust ei tarbi. AGA igal hetkel proovivad halvustada ja iriseda, kuna ilmselgelt tasuta naiste jaoks nad eriliselt ihaldatud pole.
jah, tasuta naiste all pidasin silmas mitteprostituute, mitte-eskorte jne

ja jätkuvalt arvan, et enesekindla ning atraktiivse mehe jaoks tavaliselt pole naise amet primaarne. kuna see mees teab, et naised tahavad teda nagunii.....olenemata tasust või kingitustest.
kas on kellelgi usutavaid vastuväiteid?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 11:38
Mina tooksin slavele hoopiski reaalse näite oma elust.
Eelmine kevad ühe noormehega päris korralikult surises meil siin omavahel ja ta suutis meeletult minus liblikaid lendama panna..
Mingeid erilisi kingitusi ega ammugi raha, ma temalt ei oodanud.
Meil oli kindel plaan tehtud, et minu sünnipäeval kohtume, veedame koos toreda õhtu ja öö.
Ja mis sa nüüd slave arvad, kas see noormees valis mitte teenustepakkujaga koos aja veetmise ning tasuta v siis teenustepakkujaga koos tasuga?😉
See kõik oli päris šokeeriv ka mulle, kuid ta valis nädal ennem minu sünnipäeva kõigele vaatamata teenustepakkujaga tunnikese.
Olgugi, et tal oleks olnud nädal hiljem võimalus veeta terve öö kellegiga koos.😛
Teenustepakkuja polnud antud juhul mitte milleski süüdi, kuna see noorhärra ise käis meeleheitlikult ta uksel korduvalt kraapimas, sooviga saada teenust.
Nii, et slave palun jäta Capri ja teiste teenustepakkujate hing rahule😁, kuna mehi ise erutab tasuliselt naist saada palju rohkem, kui tasuta.
Tasuta variant tundub millegipärast igav olevat meeste jaoks!😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 11:59
Täismäng millega mehed tegelikult tegelevad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 12:03
Kunagi ühes vene filmis oli selline situatsioon mille peale noormees ütles kasutas prostituuti kuna ei tahtnud rikkuda tüdruku au.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 12:34
Ot,ot,ot...naised teavad paremini, mis mehi erutab...Ei tasu lolli mängida...Ehk kedagi vahest huvitab prosti proovida, aga enamasti see ikka hädatap, ma elan ka selles ilmas...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 12:40
Roimard,
Aga miks enamus mehi siis nii massiliselt nende juures käib???
Mul on meestega kes mulle kirjutavad, väga palju teenustepakkujatest juttu olnud, kuna mind ennast on huvitanud see teema.
Ja enamus on tunnistanud, et on tarbinud teenuseid.
Ning üldiselt on nii, et kes on korra paar juba tarbinud, see jääbki tarbima…
Isegi, kui ta vahepeal üritab kedagi endale leida.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 12:42
Karolina, kuidas see tüüp vahele jäi?
Kogemus on näidanud, et peabki olema mitu rauda tules.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 12:46
Kust sa võtad, et enamus käib...Mul pole ühtegi tuttavat ,keda teaksin. Kordan, see hädatapp, mõni äbarik jääbki häda tapma...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 12:57
Roimard,
Kas ma mitte just hetk tagasi ei kirjutanud, olen ihas enamus mehi läbi küsitlenud, kes minu poole pöörduvad, et kas on teenuseid tarbinud v mitte..
Ja usu mind, mulle tuleb ikkagi väga palju kirju erinevatelt meestelt!
Selle põhjal väidangi, et enamus mehi on seda teinud ja teevad seda ka edasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 12:59
Ega see mees ju oli samuti ennem minuga liini ajamist juba niigi teenuseid ihast tarbinud.
Lihtsalt minujaoks oli üllatav, et sellest ei suudetud ka siis jätkuvalt loobuda, kui naine kandikul ilma rahata saadaval oli.😛😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 13:02
Teenuste tarbimine tundub sama suur sõltuvus meestel olevat, nagu igasugused teised pahed paraku.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 13:03
Enamus mehi läbi küsitlenud...Sa lööks kuskil komöödiateatris läbi...Sa oled enamus mehi ära blokkinud, ka mind, mida ma sugugi ei kahetse...Aga rohkem ma ei torgi...musta te valgeks ei seleta...Edu...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 13:06
Slave ei saa midagi ise otsustada. Nagu tema ankeedis kirjas
Rääkida saab ka vaid emanda loal.
Kuid- kirjutada vist tohib loata- et enda sapp ihas laiali pritsida
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 13:07
Roimard, sinu eesmärk on olnud alati minu halvustamine, nagu slavel capri..
Seega vahet pole mida ma tegelikult siia kirjutan, sul on juba nagunii kohe algusest peale eelarvamus minust ja minu juttudest.😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 13:11
Karolina mäletad, siin kunagi rääkisime härrasmeestest, et suudavad restos ja jalutamas käia ja üldse seksi ei küsi. Oli nii? Capriga koos väitsite, et mõned ongi sellised.
No vot, mis sa arvad kuidas nad seda suudavad?
Loomulikult rahuldatakse oma kired mujal ära ja siis võib daamiga rahulikult sünnipäeva veeta. Sedasi tehaksegi aga sellest härrasmehed ei räägi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 13:15
Muidugi ma veits noriks Roimard sinuga edasi, et mille põhjal sa tead väita, et enamus mehi mul blokitud on?
Foorumi teemades on näpu otsatäis mehi kõigest kurtnud bloki üle.
Nii, et sa oled jah üpriski suurte eelarvamuste küüsis, mis seotud minu ja minu arvamustega siin foorumis!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 13:22
Copy,
Meil selle noormehega polnud plaanis niisama ilma naudinguteta minu sünnipäeva tähistada😉, teadsin seda mina ja teadis seda tema😉.
Seega tema puhul ei saanud kehtida see variant, et käin ennem teenustepakkuja juurest läbi, kuna minuga kohtumisel oleks pidanud oma kirge esialgu varjama v taltsutama!😛😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 13:39
Üle hulga aja olen ma endaga rahul, midagi ei kustuta ja ei jää piinama...Käisin täna poes ja võtsin homseks vahuveini, aga vist teen täna lahti...tõesti, selline rahulolu endaga...Lippe küllalt saanud lehvitada...Aga homme lipu panen ikka välja...On mida meenutada...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 13:55
Karolina, kas see tüüp ka seda teadis, et saab sinu käest?
Minu kogemus ütleb, et kunagi ei saa kindel olla. Ainult siis, kui juba on mitmes kord kohtuda. Ja vbla ei saagi kõike teha kuidas tahad. Selliseid naisi on vähe, kellega saab midaiganes teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 14:06
Copy,
Loomulikult teadis, kuna me olime lausa arutanud, et mida kõike me võiksime kohtumisel teha😛.
Ma mõtlesin, et mul tuleb elu üks huvitavamaid sünnipäevi, mis kindlasti pikaks ajaks meelde jääb( no jäigi, kuid paraku teistel põhjustel🙈😂), kuna ei juhtu vist elus päris tihti seda, et oled valmis seda veetma inimesega, keda sa isegi reaaalis näinud veel pole.🙈😂
Aga no liblikad tegid näetsa nii kõva töö, et olin 100% valmis selleks hulluseks!😛😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 14:34
Nujah, siis küll oli nõme jorss. Pedekas.

Aga isegi naised teevad nii. Helistab öösel, kuule käisin kohtumisel, pidin korralik olema, tule teeme seksi.
Vahel ka enne kohtumisi.
Üks tädi alles sai uue mehe ei julgenud perverssusi teha, siis pidin käima seda ahju süütamas.
Päris nõme elu, mida keegi ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 15:12
Lumehelk oma päevikus:
Veelgi rohkem hakkas mind huvitama, kellele panevad oma kümneid mehed, kes tavaliselt iga päev mind hindavad. Eriti pakkusid huvi need, kes on mulle kinnitanud, et käivad siin ainult minu pärast 🤭

Kuna igasugustesse truudusevannetesse suhtun ma teatava eluterve umbusuga, olin üsna veendunud, et tegemist on lihtsalt väikeste meelitustega ja niipea, kui silmapiirilt kaon leitakse endale uus lemmik. Minu suureks üllatuseks oli mitmel neist siiski tõsi taga. Ootasidki oma "mamat" .Vähemalt kaks päeva 😆

Oi kui paljud mehed on mulle sama kinnitanud, et käivad ihas AINULT MINU PÄRAST😂 ja enamus just nendest samadest meestest, kes nüüd juba Lumehelgile truudust vandumas on..🤭😂
Muideks see noormees, kellega ma oma sünnipäeva pidin eelmisel aastal veetma, see jookseb ka Lumehelgi sabas😛, kuid ega samal ajal pole tal teenustepakkujate vastu samuti kirg kuhugile kadunud😂, lihtsalt targemad mehed kasutavad selleks mitut erinevat kontot!😉
Nii, et minujaoks oli päris naljakas lugeda seda osa Lumehelgi päevikust, et näed olidki truud ja ootasid mind…🤭😂
Tegelikult südamerahus käivad teenuseid tarbimas😛ja kasutavad erinevaid kontosid naiste moosimiseks.
Ihas pole sellist asja olemas nagu truudus.
Aga no küll aja jooksul saad ise ka sellest lõpuks aru!😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 15:24
Jumala eest, Karolina, ma ei pidanud silmas mingit füüsilist truudust. Kas sa pead mind vaimuhaigeks või Jutt oli ainult kümnete panekust ja huvitasid mõned kindlad isikud.
Mul on füüsilisest truudusest täiesti ükskõik, sest ma ei otsi endale elukaaslast.
Tean väga hästi et su ex fännid nüüd minu tiiva all - ise blokkisid ju nad ära
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 15:37
Väga huvitav mida annab sulle Lumehelk meeste 10te truudus😂
Et petta võib, see on sinu silmis okei😛, kuid kui 10neid kellegile teisele panevad, siis on see on sada korda hullem nagu näha..😂😂😂, kuna jälgid pingsalt, et nad ei libastuks.🤭😆
Olgugi, et nad nagunii oma teiste kontodega uhavad ka teistele 10neid edasi, ka mulle kusjuures, kuna mitte ükski blokk ei hoia ära seda, et mees siis uue kontoga lihtsalt sind edasi lantima ei tuleb.😛😆
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 15:51
Olen seda teemat mitu päeva jälginud ja mõtlesin, et ei hakka oma nina toppima, aga natuke vist ikka pean; "ei saa mitte vaiki olla" nagu Koidula kirjutas
Ma ei saa üldse aru kuidas "enesemüüjad reostavad". Mind isiklikult ei ole ükski teenusepakkuja miskitpidi ahistanud ja tundub, et mõtlev inimene peaks olema võimeline siit keskkonnast välja noppima just endale sobiva. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Kui siin on pettureid, siis neid on ju igal pool.
Kuidas üks teenusepakkuja rohkem reostab kui näiteks mees, kes endale karastusjoogi pudeli tagumikku toppinud ja me kõik saame seda fotot kümnete feedis imetleda
Teate ju seda mängu - ja mina otsin ja sina otsid ja igaüks otsib oma. Ja mina leidsin ja sina leidsid, kes hooletu, jääb ilma
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 15:55
Karolina, see "kümnete truudus" oli lihtsalt uudishimu pärast. Eks muidugi on varikontosid ja igasugu nalja tehakse. Aga tore siis, kui nad varikontodega sind hindavad ja minu silme all pahandust ei julge teha hahah
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 16:00
Karolina, kui kahel inimesel on kohustustevaba intiimsuhe, siis millisest "petmisest" me siin üldse räägime?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 16:08
"reostavad", sest päris ropult pead ikka läbi kammima ja kirjutama, enne kui leiad kellegi sobiva.
Ega siis müned kohe välha ei ütle, et raha eest saab. Lõpuks viskab kopa ette
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 16:15
Lumehelk,
10te truudust saaks ainult siis tõsiselt võtta, kui igal mehel oleks ihas lubatud ainult üks konto.
Lihtsalt ma arvasin, et oled ikkagi nutikam naine😉ja saad ise ka aru, et seni kui ihas võivad mehed 10neid erinevaid kontosid omada, siis mingisugustest 10te truudusest ei saa juttugi olla.😁
Mehed on siin alati skeemitanud naistega ja skeemitavad ka edasi.
Tihti arvatakse, et näed hull Karolina jälle uue varika vorpinud ja hindab iseennast😆, kuid tegelikult on nii, et blokid kellegi ära, tuleb uue kontoga lagedale, blokid jälle ära ning mingi ajapärast ilmub taaskord uue kontoga sind hindama..
Nii, et Lumehelk need kontod millega nad sind praegust hindavad, ei ole samuti nende vanad kontod, vaid varikontod millest on saanud ajutiselt nende uued kontod..😂
Mehed käivad ihas ringi ratast ja selles osas pole isegi vahet, et kas oled teenustepakkuja või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 16:19
Lumehelk, ma pole siiamaani aru saanud, et miks peaks mees sulle 10dega truu olema?
Kohustevaba suhte otsimisel ei peaks üldse mingisugused iha 10ned vähimatki rolli mängima v mis?
Kui nagunii igaüks võib teha mis hing soovib…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 16:22
Karolina, ma ei ole jah eriti nutikas. Selle eest sina oled meil siin kõige nutikam.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-19 16:27
Pigem on Karolina aus ja räägib asjadest nii nagu nad on, läbi oma kogemuste.
˅ näita rohkem ˅