Tere!
Sellega ehk selle teemaga on minu arust üks ebakõla: ja, need "teenusepakkujad", tihti ei saa vist ise aru või ei samastu sellega, et "oma keha müües, on nad ju prostituudi staatuses?" Ja panna kuulutusse või oma ankeeti: "kohtun kingituse eest...ja kui küsid, et "mis see kingitus olla võiks, assortii karp, pudel veini...jne, tuleb kas blokeering(kohe) või tuleb lakooniline kiri: "lolliks läksid või, mis kommikarp???..., bj maksab nii palju ja seks nii palju...ehk konkreetne hinnakiri ja samas, "ei ega ma pole mingi LIINITÖÖLINE aga minu HINNAD ON SELLISED???
Samas, prostitutsioon pole Eesti riigis KEELATUD tegevus, ehk enese keha vabast tahtest müümine ja kokkuleppel ostmine, pole kuritegu...KEELATUD on vahendus tegevus ja selle viimasega, tegeleb ka "iha" lehe keskkond otseselt, andes siia platvormi ehk vahendades oma keha müüvate inimeste kuulutusi ja andes võimaluse ehk platvormi. Ja kuna "iha" juhtkond on saanud vastavad suunised, et "need kuulutused ja muideks mitte ainult, enese müümine vaid ka siin ju vohab narkootikumide varjatud ost/müük+ "paarid", eriti paaride mehed (tihti naine ei teagi paarist), et mehed kupeldavad oma naisi...ka see on KEELATUD tegevus ja see leht siin annab selleks platvormi.
Eestis tegutseb ka VEEBIPOLITSEI ja oleks naiivne arvata, et nad sellest lehest siin ja vahendamistest midagi ei tea, oi kuidas teavad, seega mõelga ennem kaks-kolm korda kui siia kuulutuse või ankeedi teete, panete ja mis sinna kirjutate...