Foorum
2026-05-10 04:58
Tervist

Ma ei saa aru, et mis Värk on siin lehel (võib olla ka mujal).
Kuid enamus inimesi on siin niisama jutustajad. See on rohkem fantaasiate jagamise koht, kui päriselt tutvumise koht. See on nii tüütu inimesele kes päriselt soovib kokku saada. Nii kui kohtumiseks läheks, siis pannakse blokk või veel hullem, antakse vale adress.

Ma ei saa sellest aru. See ei ole ainult minu kogemus. Olen küsinud ka teistelt.

Kui hale peab inimene olema, et nii teeb ja miks neid nii palju on?
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 08:06
Millel põhineb eeldus, et siin lehel kasutajaks olemisega kaasneb kohustus kohtuda? Tähelepanuväärne on muidugi, et napi kuu jooksul on teemaalgataja jõudnud enamusele kasutajatest ringi peale teha ja veel teisteltki küsida. Tubli töö.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 09:38
Toomas, see siin on seksikatte inimeste kohtumispaik, ju sa ei tundu siis kellegi jaoks seksikas. Ega teised pole süüdi, kui sina ei oska neis enda vastu huvi tekitada.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 10:48
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 10:54
Vabandust, napi aasta
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 11:09
Jutustamine on igati okei, kui ei anta lubadust kohtuda.
Lubaduste murdmine okei ei ole. Vale aadressi andmine jms on mulle arusaamatu. Seda ei saa vabandada välja nii, et "ju sa siis ta jaoks seksikas ei ole". Kui kohtuda ei soovi, siis ütle nii, mitte ära aja häma ja valeta. Valetamine ei ole okei ja ammugi pole see seksikas.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 11:20
Ju siis on meesnaiste kontodele sattunud kus mõni põõsas pihendsit paneb kui naist otsitakse.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 11:52
Teemaalgataja võiks siis vastuse saamiseks veidi täpsema statistika panna oma ebaõnnestumisest. Kas ta on suutnud ankeedi läbi lugeda ja mõistab, et inimene on üldse siin keskkonnas kohtumise eesmärgil ja kui on, siis millistel tingimustel? Kas ta on õigesti aru saanud, et kohtumise huvi on vastastikune? Üldistada, et enamus siinolijatest ei kohtu...minu jaoks on see veider järeldus.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 12:03
See, kui temaga ei kohtuta, ei tähenda veel, et üldse ei kohtuta.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 12:12
Minu kommentaari mõte oli, et kui vestluse käigus juba lubatakse kohtuda, siis vale aadressi andmine vms lollitamine ei ole normaalne. Teemaalgataja väitis, et nii on tehtud.
Kohtumise kohustust loomulikult ei ole. Samuti saab igal ajal kohtumisplaani muuta ja ära jätta. Aga niisama inimesi lollitada on ka vale.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 18:22
Täiskasvanud inimesed peaksid tõesti oskama oma sõnade taga seista ja kui tunne ei ole õige, siis ka otse välja ütlema, et ei soovita kohtuda siiski. Olukorrad "Nii kui kohtumiseks läheks, siis pannakse blokk või veel hullem, antakse vale adress." on minu arvates need, kus inimene on esinenud kellegina, kes ta päriselt ei ole. Enamasti kas mees naise kontoga või siis valed fotod vms. Iseenesest võiks seda nii ka mõista, et see ei olnud see, keda sooviti kohata ja nii ongi parem...
Miks aga internetis luuakse sageli ettekujutus endast sellena, kes ei olda, see on tõesti mõistatus, milleks enda ja teise inimese aega raisata.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 19:59
Ega see pole mingi uus leiutus. Juba ammu enne internetti teadsid naised, et parim moodus tüütust kosilasest vabanemiseks on ta kella alla ootama jätmine. Ja siis tegid seda reaalsed inimesed, mitte anonüümsed interneti kasutajad.
Lihtsam on kasutada sellist valuvõtet, kui üritada seletada, et sa pole huvitatud. Mehed ju ei usu, et naise ei tähendab tegelikult ka ei'd.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-10 22:51
jfjm,
tüütutest tegelastest vabaneda saab vähemalt siin keskkonnas ainsa hiireklikiga. Igal juhul on lihtsam blokeerida kui pidada kirjavahetust, jagada lubadusi, valesid aadresse või võõraid pilte.
Nende viimati mainitud hobidega tegelevad peamiselt nn ettemaksu lunivad petturid või naisena esinevad homomehed, kes ilmselt heteromeestega suhtlemisel ekraani taga onavad.....kui naiivne hetero usub, et leidis netist seksimaia naise😛
˅ näita rohkem ˅
2026-05-11 09:25
Täpsustus siis:
Jutt käib eelkõige kasutajate kohta, kes on lubanud kohtuda või aktiivselt väljendavad huvi kohtuda.

Miks ma peaksin ette heitma probleemina inimesed kes ei väljenda mingit huvi minuga kohtuda? 😁
See on normaalne, et inimesed ei sobi ja kõik pole kõigist huvitatud või isegi kohtumisest huvitatud.

Ehk minu probleem on need, kes teevad aktiivse vale oma huvist kohtuda.
Minu enda teooria on, et neile meeldib unistada kohtumisest ja see pakub neile mingit rahuldust, kuid päriselt ei soovigi kohtuda. Fantaasia püsimiseks, lihtsalt valetatakse ja nagu varem mainiti, siis on tõenäoline, et selle kasutaja taga on keegi muu.

Küsimus minult on see, et kuidas on see siin normaalsus? (Ehk isegi vale kasutaja taga on ju inimene)
˅ näita rohkem ˅
2026-05-11 20:53
Mõned ootamatud pildid, mis netti caprist lekkisid, on küll päris homod
˅ näita rohkem ˅
2026-05-12 13:42
Just nii - 90 % meestest siin on ainult meelelahutuse pärast , kui soovida reaalselt tutvuda siis nendega ei maksa arvestada
Ja sama palju naisi kes on profid seksi alal
Maksa ja kohtud
˅ näita rohkem ˅
2026-05-12 14:10
Jääb mulje, et Eestis ei taha naised seksi, vaid suhet või teenistust.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-12 23:45
Ikka vast kohtutakse. Ilmselt enamasti tehakse valed valikud kellega kohtuda. Vist
˅ näita rohkem ˅
2026-05-16 01:47
Sest iha on issanda loomaaed ja, kui sellel lastakse nii olla, siis vatrajaid ja lubajaid jätkubki
˅ näita rohkem ˅
2026-05-16 13:33
Ähh, las nad siis olla ju on lihtsalt suhtlusvajadus.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-17 23:20
Muidugi oleks elu ilusam, kui kõik oleksid ausad ja peaksid sõna. Aga ei ole mitte kusagil sellist elu - vassimine ja valelikkus vaatab vastu haiglatest valitsuseni, mistõttu ei saa  ausust oodata ka siinsest keskkonnast, kus igaüks saab endast kuvada just sellise pildi, nagu ise soovib. Kas see on normaalsus? Ei oska öelda, aga igal juhul ei ole see nii ebatavaline, sest selliste juhtumite jaoks on isegi eraldi rubriik loodud, kus kogemusi jagada.

Olen nõus, et ühiskonnana võiks sellist käitumist taunida, aga kuidas see lahendab hetkel teemaalgataja probleemi - mitte keegi ei taha temaga kohtuda ja talle valetatakse?
Kas küsime nimed välja, kes sellised pätid olid ja ütleme, et nii pole ilus ja siis ta edaspidi ei tee? Vähe tõenäoline, sest juba aastast 2009 on hoiatavas rubriigis juhtumeid ja aeg-ajalt foorumis uuesti küsimine, et kas see on normaalne ja siis ütlemine, et see ei ole normaalne - ei muuda midagi. Ligi 20 aastat ei ole muutnud.

Vabandust, kui olen küüniline, aga siinkohal peaks täiskasvanud inimene suutma ka ise olukorda analüüsida ja kui ta on jõudnud järeldusele, et enamus siin olijatest ei soovi teemaalgatajaga kohtuda, siis on reaalne võimalus, et selleks on ka põhjus. Võiks paar kraadi naiivsust maha võtta ja eelnevatest kogemustest õppida. Veidikene sisekaemust ei teeks ka paha.

Kui olin siin kohtumisfaasis, siis oli mul ka juhtum, kus üks mees ei tulnudki kohale. Ootasin 15 min ja läksin ära. Ülejäänud kohtujatel oli ka ikka mõni asi teisiti...noorem luiskas end vanemaks, vanem nooremaks jne. Iga kohtumine oli omamoodi õpetlik ja mõni oli väga tore, mida siiani naeratusega meenutada. Võib vist öelda, et on õnneks läinud, aga ma ei ole ka tehingute raames kohtunud, siis vist ongi teised reeglid.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 22:09
Põhjuseid on mitmeid. Toon siinkohal välja mõned põhjused.

Valetamine. valed pildid või vanuse valetamine.
Kohmetus, häbelikkus, ebakindlus.
Sõnapidamine. Kui mees lubab, siis mees täidab oma antud sõna.
Oskamatus. Kui paljud oskavad tänapäeval suhelda reaalsuses. Vaadata silma, naeratada jne.
Kohmetus. Mida nüüd kohtingul rääkida, kuhu minna või mida teha kohtingul.
Füüsiline välimus. Äkki pole nii aktraktiivne või seksikas või kaunis.
Riietus. Mis ma selga panen, kui lähen kohtingule.
Lobiseja on suhtes. Siin ankeedis väidab, et on vallaline, aga tegelikult kannab abielu sõrmust või kihla sõrmust.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 23:35
Orkaan/Transfeer- copy/paste oskavad siin väga paljud.
Ei mõjunud kohe kuidagi
˅ näita rohkem ˅
2026-06-18 02:44
Lühidalt kommenteerides...

Minu kogemus näitab, et baaridest ja pidudelt on inimesi palju lihtsam leida kui siit lehelt, mis teoreetiliselt peaks olema selleks loodud, et tutvusi leida.

Huvitav, et osad kommenteeriad süüdistavad mind. Neil võib olla õigus, sest ma ei oska seda neti fantaasia juttu ajada, mida siin soovitakse kuulda. Õnneks ma ei piirdu selle lehega ja minu hetke soovitus tutvumiseks on, et mine välja ja tutvu seal.

Minu kriitikat ongi, et see leht ei täida oma funktsiooni, kui väljas tutvumine on nii palju efektiivsem. Kuid samas kahtlustan, et äkki siia kogunev
˅ näita rohkem ˅
2026-06-18 02:45
...kogunevad need kellel on raskusi suhtlemisega.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-18 06:43
Eks kõigil ole huvid ja vajadused millest kõva häälega ei räägita.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-18 12:53
Vanasti polnud tutvumis saite ....käidi väljas ja pidudel eal oli hea meeleolu ,polnud nii kibestunud inimesi kui siin ihas praegu ja mehed nautisid ikka naisi aga mis nüüd igaks istub netis ja lööb pihku ime et varsti inimkond sureb välja 😂🤣😂
˅ näita rohkem ˅
2026-06-18 13:00
Internett on nuhtlus
˅ näita rohkem ˅
2026-06-18 13:55
Nõuka ajal, kui tahtsid tualettpaberit saada, pidid õigel ajal poodi sattuma, pikas järjekorras seisma ning olid õnnelik, kui rullid kätte said ja ei pidanud ajalehega perset pühkima.
Nüüd tellid E-poest, tuuakse kodu ukse taha ja siis ka virised, et miks nii kaua läks ja et miks paberil on lillad lilled, kui pildi peal olid roosad?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-18 14:14
No näed, mine välja saad oma tahtmise, kui täna ei saa homme ikka saab
˅ näita rohkem ˅
2026-06-19 03:19
Mulle on jäänud siin üks tegelane silma siin oma vastustega. Minu silmis on see veider, kuid tõenäoliselt on see tänapäeva normaalsus. Vabandan, kuna ei oska selliste eripäradega inimestega õigesti toimida. Küll aga igaks juhuks uurin üle...

jfjm - ma pole kindel kas sa oled troll või lihtne inimene.

Kui sa oled troll, siis mõtle selle peale, et miks keegi üldse saab trolliks. Ehk jah, nii me näeme sind.

Kui sa ei saa aru millest ma räägin, siis võta rahulikult. Tõenäoliselt oled lihtne inimene ja sa ei peagi aru saama millest teised räägivad. Kuigi on sul toredad mõtted, kuid iga kord pole vaja vastata teiste postitustele.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-19 04:55
Foorumis on ju mitmeid teemasid kus antakse aadress, vastu kõmbib kas mees või pole seal kedagi näha või hiilib tõesti keegi kuskil aga näole ei anna. Kui kohal oled saad bloki.
˅ näita rohkem ˅