Foorum
1
2
2026-03-28 19:43
Arvatavasti Caprichosa oskaks sellele vastata. Ma oletan, et see on lihtsalt mugav mehele. No ja on mehi, keda erutab see seksiostumäng iseenesest. Osta võib tõelisi kaunitare vahel, äkki see on ka motiveeriv?
Mind erutab jaht, mitte ostmine, seega ma ka hästi ei orienteeru selles teemas.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-28 19:52
Teema on küberpättidest kuidas neid vähendada .
˅ näita rohkem ˅
2026-03-28 21:19
Ostsin eile misterj'ilt seksi, mis nüüd saab?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-28 21:23
Kui said siis ok👋
˅ näita rohkem ˅
2026-03-28 21:32
Slave- redditis on jõhkralt head AMA-d, kus kallimad teenusepakkujad just sellele küsimusele päris ammendavaid vastuseid annavad. Neid on seal nüüdseks kogunenud sadu ja need on päriselt huvitav lugemismaterjal. Puusalt ja mulje järgi ütleksin, et just see küsimus on TOP5-s
˅ näita rohkem ˅
2026-03-28 22:01
robespierre,
teemat ''miks hästi haritud ja heal järjel meeldiv mees peaks tavalist seksi kaubana ostma'' on ka siin foorumis ristipõiki lahatud läbi aastate.
isegi esitasin suht põhjaliku nimekirja inimtüüpidest, kes erootikateenuseid tarbivad- oma kogemuse põhjal. mis tekitas mõningast furoori, kuna vist oli liiga aus
aga kes aru saada ei taha, see jätkuvalt ei saa aru. nii et ei näe mõtet jälle sama juttu otsast alustada, pealegi asjasse mittepuutuvas teemas.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-28 23:47
Minu küsimus oli veidi retooriline, et kui juba arutelu tekkis, siis äkki tuleb midagi uut.
Põhjuste TOP5 hulgas on muuseas teadlik või alateadlik põlgus naiste suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-28 23:48
Ja päris lõbus, et superläbustaja (silt!) kiisuke kutsub üles teemas püsima
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 00:10
Kas sain õigesti aru? Arvad, et makstakse, sest põlatakse?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 00:18
ikvergil....võimalik, et see põlgusejutt toodi sisse isiklikust kogemusest lähtudes.
Mees, kes ahnete müüdavate naiste kirumisele nii palju energiat kulutanud, võib vist põlata küll nii seda, kellele on nõus maksma kui ka iseennast selle tegevuse juures.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 00:27
Selle kuu alguses sai Bangkokis nauditud ekstreemselt mõnusat erootikateenust, lihtsalt sexperimendi ja eksootika mõttes🙂
Aga kui teenusepakkujasse ei suhtu nagu kaupa vaid näed temas inimest, on igasuguse tobeda ülbuse ja põlguse tekkimine välistatud, mu meelest.
Pigem oli tänutunne....et kogemus osutus fantaasiatest paremaks...ja suur põnevus loomulikult 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 00:44
Teema oli "küberpättide paradiis"- mitte Bang/kock eksootika, kulla Capri
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 01:00
Aga tee siis teemakohane postitus, kulla skydance, kui sul miskit sisulist öelda on.
Ikvergil ja slave võivad seda põlguseteemat kindlasti ka minuta edukalt arendada😛
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 05:26
Slave räägib nagu ikka väga õiget juttu.
Kahjuks pean taaskord basseini "kusema" ja seksikat atmosfääri rikkuma. Loodan, et ehk panen nii mõnegi siinse "alaka" (reaktiivsed tähenärijad- alaealine tüdruk) ümber mõtlema ja seksiäri tegelikke "plusspunkte" kaaluma.

"Huvitav kogemus muidugi seal Bangokis, kuid psühholoogiliselt ja sotsioloogiliselt on 'inimlik suhtumine' ja 'seksi ostmine' paraku vastandmõisted. Caprichosa kirjeldatud 'tänutunne' on kliendi subjektiivne fantaasia, mis ei peegelda teise poole tegelikkust.
Teaduslikult on seksi ostmine probleemne järgmistel põhjustel:
Psühhoterapeudid (nt Eestis tuntud eksperdid) viitavad, et seksi ostmine on sageli varjatud võimuakt. See pole intiimsus, vaid teise inimese 'paika panemine' raha kaudu. Isegi kui ostja on viisakas, põhineb suhe struktuursel põlgusel ja objektistamisel.
Teaduslikult on tõestatud, et teenusepakkujad kasutavad sageli vaimset väljalülitumist (dissotsiatsiooni), et tehinguga toime tulla. Sinu kogemus 'fantaasiatest paremast teenusest' on tõenäoliselt professionaalne rollisooritus, mitte vaba eneseteostus.
Eesti uuringud (TAI, Kantar Emor) näitavad, et 62% elanikest peab seksi ostmist naistevastase vägivalla vormiks. See toidab nõudlust turul, mis püsib inimkaubandusel, majanduslikul sunnil ja varasematel traumadel.

Seksi ostmine pole okei, sest see on intiimsuse kaubastamine, mis süvendab ühiskonnas ebavõrdsust ja misogüüniat. Ühe poole 'põnevus' ei õigusta süsteemi, mis põhineb teise poole haavatavuse ärakasutamisel."

Edukat ihalemist, aga mitte müügitehingut!
Frigiidne vanamoor hostinne
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 08:33
Seksi ostmine, mille eesmärgiks on kontrollivajaduse rahuldamine ning millega kaasneb tihti teenusepakkujasse (reeglina naise) alavääristav, piire rikkuv või teadlik või alateadlik eeldus, et makstud teenus hõlmab endas täielikku allumist, on klientuuri kogumit arvestades vähemuses.

Lihtsalt selle mõju on suurem, nad on korduvad tarbijad.

Isegi kui valdav enamus tarbib seksi, sest ei ole võimelised teisiti sebima, tahavad säästa aega või on neil intiimne/seksuaalne lähedusvajadus, mida rahuldab ka mugav, selge, vähese vaevaga saadav teenus, siis agressiivne, misogüünne, põlgav vähemus tekitab ebaproportsionaalselt suurt kahju, mis väljendub ka küsitlustes ja statistikas.

Erinevatel andmetel on kuni 90% seksteenust pakkuvatest inimestest sattunud erineva vägivallavormi ohvriks. Alates füüsilisest, lõpetades survestamisega. Aga seda sooritab vähemus tarbijatest. See ei tähenda, et 90% tarbijatest on teenusepakkuja vastu võimukad, survestavad, vägivaldsed.

Mistõttu, kui slave küsis retooriliselt väga konkreetselt edukate ja võimeliste inimeste kohta, siis minu nähtu ja loetu kohaselt, lugedes sekstöötajate AMA-sid, ei ole seal põlgus isegi mitte TOP10-s.

Aga, oluline nüanss, reeglina on need naised sellisel positsioonil, olukorras, kus nad saavad valida keda teenindavad ja tagajärgi kartmata end kaitsta.

Ja hostinne, sa oled tegelikult võimeline vestlusest osa võtma ilma end printsessina esitlemata. Ma saan väga hästi aru, et sa näed inimesi kui publikut ja end kui peaesinejat ning mingil määral on enesekindlus tervitatav, aga meeleheitel tähelepanuvajadus on eemaletõukav. Su käitumismuster siin keskkonnas on küllaltki ettearvatav ning mul on kahju, et see hiljutine teema kustutatud sai, sest see oleks toiminud kui kiirviide sulle, meeldetuletuseks.

1. Provotseeri julgelt (me oleme siin)
2. Solvu
3. Mängi ohvrit
4. Viska üles pilt, näita millest inimesed kes on sinu vastu pahad olnud, ilma jäävad
5. Kustuta pilt, sa oled ju teistest parem, sa ei vaja edevuse rahuldamiseks visuaale, sul on tarkust täis, suur pea!
6. Panusta vestlusesse provokatiivselt, aga võimalikult varjatult

Sa oled enamaks võimeline, niiet rakenda oma hobipsühholoogilised oskused millekski ilusaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 09:12
Ikvergil Sinu analüüs on väga otsekohene ja peegeldab sügavat pettumust senises suhtlusdünaamikas. See, kuidas sa kirjeldad teatud käitumismustreid – provotseerimine, ohvri mängimine ja vajadus tähelepanu keskpunktis olla –, on kriitika, mis viitab sellele, et vestlus on liikunud sisulisest arutelust kuskile mujale, kus fookus on nihkunud egodele või emotsionaalsele manipuleerimisele, aga see on Sinupoolne tõlgendus ja ei pretendeeri tõele.
Lihtsalt selguse huvides mainin Sulle, et ma olen tööl iga päev “peaesineja” ja siin, Ihas, puudub mul selleks igasugune vajadus. See on lihtsalt minu olemus (konna ja skorpioni lugu).

Oma viimase postituse kustutasin sellepärast, et ma ei soovi, et minu algatatud teema läheks jälle jaburaks “ärapanemiseks.” Ootasin põnevaid mõttearendusi, mitte AI kirjutatuid. Kuna neid ei tulnud, siis polnud mõtet ka selle teemaga jätkata.
Muule jaburusele ei vasta, sest see on emotsionaalne lahmimine ja ei midagi enamat.

Nüüd teemaasse.
TAI ja Kantar Emori küsitluses osalenud 71% vastanutest lükkas ümber levinud väite, et prostitutsioon on vajalik meeste seksuaalsete pingete maandamiseks. Teaduslikult ei peeta seksi ostmist bioloogiliseks vajaduseks, vaid õpitud sotsiaalseks käitumiseks.
TAI uuringud on näidanud, et Eestis prostitutsiooni kaasatud naised on kogenud korduvalt füüsilist ja seksuaalset vägivalda (üle poole vastanutest). See kinnitab, et "viisaka kliendi" kuvand on pigem erand kui reegel süsteemis, mis on olemuslikult ohtlik ja minuarust piisab ühest ebaõnnestunud kliendist, et oma elu ära rikkuda. Seega igasugune seksitöö haipimine kohas, kus me kõik teame, et liiguvad alaealised, on lubamatu.

Edu!
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 09:34
Keegi pole väitnud, et seksteenused on vajalikud seksuaalpingete leevendamiseks. Väitlusringkonnas nimetatakse seda õlgmehikeseks.

Jään ootama Su pilte, hostinne. Need on enamasti kenad.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 09:45
Tänapäeval ei ole ebavõrdsust , kõik kes küsivad saavad . Tuleb lihtsalt
õiges kohas õigelt inimeselt. Tänu sellele on ka interneti pätid rõõmsalt tegudel , nad küsivad .
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 09:57
Ikvergil, üks meesterahvas kirjutas mulle postkasti isikliku isaliku kirja hoiatades, et siinsed mehed on kavalad rebased 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 10:37
Põlgus, mida kirjeldasin, on sageli alateadlik ning ei pruugi olla otsene vägivald. Selleks ei avaldu see ka pindmistes TOPides.
Kasvõi juba see suhtumine, et "mul pole aega naistega sebida, parem maksan" viitab, et naised pole muus osas olulised inimestena.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 11:05
Ma ei ole Sinuga ses osas nõus, sest sellisel juhul laieneb põlgus igasse sfääri, igale inimesele
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 11:16
Võimalik, et nii ongi. Me jagame oma kõige olulisemat ressurssi ehk aega, sinna kus see oluline tundub. Või millest sõltume. Ja siit saab edasi mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 11:44
loogiline, et enamus inimesi ei leia pingelise töö või pere kõrvalt aega nt kuskil klubides lantimiseks. lihtsam on teenusepakkuja juurde minna, mis enamasti garanteerib soovide täitumise. klubis tutvudes puudub ju garantii, et tutvus üldse millegi intiimsemani jõuab.....isegi kui paarisaja euro eest jooke välja teha. kas seetõttu põlatakse teenusepakkujat, et temaga peab vähem vaeva nägema? no vbl mõni põlgab ka juuksurit või ettekandjat, täitsa võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 13:54
Vist on nii, et iga inimene süüdistab teisi valskuses ikka enda rikutuse tasemelt. Ju siis Hostinne pöördub kirja kirjutamisel AI poole nii sageli, et on ära unustanud, et mõnedel inimestel on võime vastuseid kirjutada ka ilma AI abita.

Jätkuvalt olen seisukohal, et kui arvamust foorumist küsitakse ja veel ollakse ka ette tänulik kõigile, kes seda teevad, siis võiks suuta väärikalt need vastused vastu võtta, isegi kui need teemaalgataja enda hinnangul piisavalt põnevad mõttearendused ei ole.
Järgmiseks korraks soovitus teemat algatades ja siis vastuseid oodates panna paika hindamiskaala, mille abil on vastajal hea vaadata, kas vastus üldse mahub põneva mõttearenduse parameetritesse ja kas võib või on mõtet kirjutada.

Siin keskkonnas olevate kuulutuste põhjal võib arvata, et erinevaid erootikateenuseid osutavad ka mehed - meestele, paaridele...kõigile. Võiks siis teemat võrdselt kohelda ja mitte nimetada ainult naisi prostituutideks ja litsideks.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 14:12
Vahe selles , mehed pakuvd raha ,et saaks teist imeda mitte ,et teda imetaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 19:03
Aga minul raha pole
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 19:28
Mehed, andke Aixile imeda. Aidake kehvikut.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-29 20:33
Slave

"Võimalik, et nii ongi. Me jagame oma kõige olulisemat ressurssi ehk aega, sinna kus see oluline tundub. Või millest sõltume. Ja siit saab edasi mõelda."

Niipalju kui ma uudishimust lugeda jõudsin, siis mitte ajasäästus ega kaubanduslikkuses ei nähta patoloogilist vajadust objektistamise, võimu ja survestamisvabaduse all. Ajasääst on eraldi kategoorias, millel pole selle kolmega seost.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-01 13:53
Mina ei räägi seksi ostmisest ega ka müümisest vaid nendest tolgustest, kes siin huiavad. Ühel ininmesel 100 erinevat kasutajat, iga päev vorbitakse uusi. Kui iha.ee teeks registreerimise isikupõhiseks, kaoks ka need huiarid siit. Samamoodi tuleks panna ajaline piirang kasutaja registreerimisel. Kui oled kasutaja teinud, mingil põhjusel selle kustutanud siis sa ei saa x aja jooksul uut teha. Samuti kontrollitaks isikupõhise registreerimisega sugu...ehk et ei saa teha mees naise kontot jne jne.
Ühesõnaga sellega kaotaks juba väga suure osa huiarite kontosid.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-01 16:33
Nüüd peaks asi kergemaks minema kuna numbripaketi ostmisel küsitakse id kaarti.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-01 22:15
Kiisuke, kuidas lihtsamaks? Ega see et id kaarti küsitakse ei tähenda et siin päevas 20 uut kasutajat teha ei saaks
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 08:21
Teha saab ikka kuid iha moderaatoritel peaks nimi juba pähe siis jääma kes teeb.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 09:24
Kiisuke, ma saan aru et kui lähed kõnekaarti ostma siis küsitakse nime, kuid ega konkreetne number ja nimi kaugemale ju ei jõua. Kui sa teed ihas kasutaja ja sisestad numbri siis ei ole ju nime näha (ma tegelikult ei mäleta kas siin registreerimisel tuleb üldse number panna või mitte).
Moded ju ei näe, kes on selle konkreetse numbri ostnud
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 09:34
Adminnil ja modedel peaks näha olema kui selle numbriga vip laetakse, siis lööb ka nime ette.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 09:46
Lepingu sõlmimisel küsitakse, kas soovib avaliku või salastatud numbrit. Salastatud numbri korral ei tohi operaator mingit infot anda.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 09:51
Nüüd on kui ostad lihtsalt kõnekaardi läheb see maksu ja politsei ametile kohe üle.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 09:57
Politsei on iseasi, aga iha pole politsei.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 10:29
Efa see ei omagi tähtsust kellele see teave läheb või ei. Ükski adminn ega mode ei istu 24/7 siin ja kinnita kasutajaid vms.
Kasutaja registreerimisel tuleb teha esmane audentimine, kõik sellised andmed jäävad vaid iha andmebaasi. Kui selline süsteem teha, siis võiks ka olemasolevad kasutajad tagantjärgi audentima suunata, vastasel korral on konto blokeeritud. Me saaks palju puhtama ja turvalisema keskkonna. Aga ilmselgelt seda investeeringut omanik ei ole nõus tegema!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 10:42
Iha ju blokeeribki kui juba tihedaks rebimiseks läheb, näete ju ise mitu päeva kontod eksisteerivad.
˅ näita rohkem ˅
1
2