Seksi ostmine, mille eesmärgiks on kontrollivajaduse rahuldamine ning millega kaasneb tihti teenusepakkujasse (reeglina naise) alavääristav, piire rikkuv või teadlik või alateadlik eeldus, et makstud teenus hõlmab endas täielikku allumist, on klientuuri kogumit arvestades vähemuses.
Lihtsalt selle mõju on suurem, nad on korduvad tarbijad.
Isegi kui valdav enamus tarbib seksi, sest ei ole võimelised teisiti sebima, tahavad säästa aega või on neil intiimne/seksuaalne lähedusvajadus, mida rahuldab ka mugav, selge, vähese vaevaga saadav teenus, siis agressiivne, misogüünne, põlgav vähemus tekitab ebaproportsionaalselt suurt kahju, mis väljendub ka küsitlustes ja statistikas.
Erinevatel andmetel on kuni 90% seksteenust pakkuvatest inimestest sattunud erineva vägivallavormi ohvriks. Alates füüsilisest, lõpetades survestamisega. Aga seda sooritab vähemus tarbijatest. See ei tähenda, et 90% tarbijatest on teenusepakkuja vastu võimukad, survestavad, vägivaldsed.
Mistõttu, kui slave küsis retooriliselt väga konkreetselt edukate ja võimeliste inimeste kohta, siis minu nähtu ja loetu kohaselt, lugedes sekstöötajate AMA-sid, ei ole seal põlgus isegi mitte TOP10-s.
Aga, oluline nüanss, reeglina on need naised sellisel positsioonil, olukorras, kus nad saavad valida keda teenindavad ja tagajärgi kartmata end kaitsta.
Ja hostinne, sa oled tegelikult võimeline vestlusest osa võtma ilma end printsessina esitlemata. Ma saan väga hästi aru, et sa näed inimesi kui publikut ja end kui peaesinejat ning mingil määral on enesekindlus tervitatav, aga meeleheitel tähelepanuvajadus on eemaletõukav. Su käitumismuster siin keskkonnas on küllaltki ettearvatav ning mul on kahju, et see hiljutine teema kustutatud sai, sest see oleks toiminud kui kiirviide sulle, meeldetuletuseks.
1. Provotseeri julgelt (me oleme siin)
2. Solvu
3. Mängi ohvrit
4. Viska üles pilt, näita millest inimesed kes on sinu vastu pahad olnud, ilma jäävad
5. Kustuta pilt, sa oled ju teistest parem, sa ei vaja edevuse rahuldamiseks visuaale, sul on tarkust täis, suur pea!
6. Panusta vestlusesse provokatiivselt, aga võimalikult varjatult
Sa oled enamaks võimeline, niiet rakenda oma hobipsühholoogilised oskused millekski ilusaks.