Foorum
2022-09-20 10:35
Olen korduvalt pöördunud kasutaja cerruti1791 ja kasutab ka cerruti19711971 et eemaldaks avalikuses minu isikuandmed, milleks tal luba puudub, kui aru ei saa , siis pöördun politsei poole.
Tegu on 51 a madalalaubalise meesolendiga, kes käib mööda Tallinna salonge M pikalt ees solvab kõike!
Mõni aeg tagasi tegin siin korjanduse , et toetada vähekindlustatud isikuid, keda olen aidanud juba 4 aastat aga see tropp siin, nimetas mind kerjuseks ja tülgastavaks ja avaldas minu ISIKUANDMED!
51 a peaks ometi teadma, et MTÜ-d toimetavad toetuste, koostöölepingute, annetuste ja korjanduste toel, siis pole midagi pistmist kerjamisega.
Ma ei avaldaks oma pahameelt siin, kui ta ei kuvaks minu isikuandmeid avalikult, mis ka google kuvab.
Teenuse käigus oli mul üks üle 50 a meesolend, kes otsis seksi, sest naine teda kodus ei rahulda ja pahandas minu peale! Tal on siin veel ka teine konto, mille võin üles otsida, sest tegin tookord sellest screeni, sest ähvardas mind!
OOTAN ANDMETE EEMALDAMIST, HILJEMALT 25.09 LÄHEB ASI POLITSEISSE!
˅ näita rohkem ˅
2022-09-20 19:42
Proovi mõne moderaatoriga või otse iha saidi omanikule rääkida oma murest. Ma arvan üsna veendunult, et sind aidatakse.
Olen ise abi saanud ning tean, et sellisesse asjasse nagu kellegi isikuandmete kuritahtliku jagamise peale suhtutakse täie tõsidusega.

Tean soovitada sellist moderaatorit nagu lvkv https://www.iha.ee/users/Ivkv
˅ näita rohkem ˅
2022-09-20 21:42
teda pole ju saidil 7 päeva olnud , kus ta neid andmeid kasutas või levitas ?
˅ näita rohkem ˅
2022-09-22 10:36
Tegu on teises portaalis andmete avaldamisega. Kui isik on saanud andmed , kus MTÜ kuvas, siis pole tal luba neid andmeid kopeerida ja kuvada avalikult .AKI siia ei sekku, sest meeletult tuleb kirju ja nad ei jõua kõigiga tegeleda, üldjuhul menetlusaeg ca 90 päeva.
Veebipolitsei kenasti sekkub tõsidusega asjasse, ootan 25.09.

Andmed isik avaldas juba Augustis, ise ei käi igapäevaselt foorumites !
˅ näita rohkem ˅
2022-09-22 15:14
Veebikonstaabel on puhtalt nõuandev isik, ise ta süütegusid ei menetle. Ja kui on pretensioone mingi MTÜ andmete avaldamisega, siis tuleb teada et juriidilised isikud ja nende andmed (sh. ka MTÜ füüsilistest isikutest koosneva juhatuse liikmete isikuandmed) ei kuulu kuigivõrd andmekaitseasutuste pädevusse. Ja kuna ka füüsiliste isikute andmete (eriti nende, mida andmesubjekt on ise avaldanud) avaldamine ei kujuta endast ei kriminaal - ega üldjuhul ka väärtegusid, siis politsei oma menetlustega siin ei sekku. Ammugi ei hakka ta taotlema luba jälitustegevuseks, et kirjutaja tegelikku isikut tuvastada ning ega sellist luba kohus ja prokuratuur sellisel juhul annagi.
˅ näita rohkem ˅
2022-09-22 16:47
kõik moded kustutavad kui tõestad kus andmeid avalikustatakse
˅ näita rohkem ˅