Foorum
2021-09-13 08:44
Huvitav, kas varsti pannakse iha.ee kinni ära? Ma arvan, et 90% kuulutustest on sellised, et misiganesmõttetunutulaul ja siis lõppu on mõistagi (kink). Prostide kupeldamine
˅ näita rohkem ˅
2021-09-13 13:21
Nii ta on,peale prostide siin ju ka kaubeldakse kahtlaste preparaatidega.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-14 23:02
uue saidi võiks avada : Ämbrite pantimine ja siis saab igaüks lisada panditasu , teha vahe pangaarve- kui pole seksi olnud normaalset, laekub raha tagasi kandjale
˅ näita rohkem ˅
2021-10-01 13:04
Kui siin lehel figureerivatest tegelastest aktiivsema osa jaoks on seksuaalsus oma olemuselt teenus, siis nii lähebki
˅ näita rohkem ˅
2021-12-04 20:28
huvitav muidu, mille alusel peaks ellipsi arust seksi liigitama? normaalne=pepuseks? ning ebanormaalne kõik ülejäänud variandid, mille puhul mullips tahaks teenindajalt raha tagasi nõuda?
˅ näita rohkem ˅
2022-03-27 23:54
kingituse eest kohtumine pole veel kupeldamine.
aga kui enamus naisi sinuga tasuta kohtuda ei soovi, slave, ei tasu selle põhjal veel üldistavaid järeldusi teha

teenuste teemal virisejatel soovitaks keskenduda oma isiksuse arendamisele- sellisel tasemel, et erutusest hullunud naised ise nende ette viskuksid, kinkides oma keha ja kõike muud headparemat
˅ näita rohkem ˅
2022-03-28 13:35
Esiteks, ma ei pretendeeri siin mingile enamusele vaid enda jaoks sobivamale osale. sina sinna ei kuulu... loomulikult.
Teiseks, jutt et enamus otsib teenistust mitte lõbu, pole ainuomaselt minu tähepanek vaid selge trend siin keskkonnas.

Aga noh, kuna oled vastu näppe saanud ja välja praagitud, siis ei suuda sa isiklikuks minemata olla
˅ näita rohkem ˅
2022-03-28 22:57
caprichosa - ma olen kirjutanud varem ja kordama ei hakka. Seepärast ära minu aru kaasa liigitamise jaoks , piisab ju sinu omast
Sellega on selge, et sina jmt. on rahul . Paljud siin foorumis kirjutajad ei ole rahul, st. saidi nimetus ja tegelikkus ei klapi kokku.
Teiseks, miks sa jätad mulje - nagu oleksin ma maksnud kellelegi ja siis tagasiküsinud - kumbagi pole olnud. On küll saidil üks inimene, keda olen aidanud ja mitte seksi eest. Oli kunagise Kahemi ja Inna vmt. tuttav. Aga temapoolne suhtumine oli selline nagu mustlaslaager. Momendil ta ei käi ka saidil.
Ja veel ajad sa sassi midagi - küsimus pole seksi liigitamises, vaid inimesed - kel pole absoluutselt mingit elustandardit. Kui sa teeksid omale selgeks, et saidid on inimeste jaoks ja sellest olenevalt, kel mingid huvid. Huvi ei ole raha ega kingitused - selle jaoks on teine sait -LOTO ja Casino. Samuti on nt. sportlastel - tennis, jalgpall, male, jne. saidid. Raamatuhuvilistele on - raamatuklubi.
Igavus - päevaklubi, teater, kino ja tühi kõht - päevaköök või toidupank jne. Seega ära aja pidevalt sassi, erootilist tutvussait - nagu oleks tegemist kassateenusega. Seda teemat arutagu igaüks omavahel või eraldi Kuulutuse rida teha - Väärtustatud seks(tähendab siis kingitust või raha) ja nagu mujal kuulutab - lendab saidilt välja ning kui selles rubriigis ka märgib väärtuse - summa, ükskõik millisel üheselt mõistetavalt, ka lüüa saidilt minema. Kui riik võtab vastu prostimise loa , siis pangu numbrid ja täpsed soovid. Ja siis lasub ka IHA saidil kohustus lisada eraldi aken saidil - Enne prostiga prahtimist küsi meditsiini tõendit ja loetelu , mille eest prost vastutab ja kohad , kus saab kiirproove teha (mitte teste, testid on algseks rõõmustamiseks)

Niisama lihtne ongi , caprichosa - jäta meelde, et ka sina pole siia tulnud saidile , määrama- kes on gei , lesbi , transa jne. hetero. Saas jääb õigus kuulutuste või konto põhjal märkida - käituja ..... on heterohomo/lesbi - seda viimast sa millegipärast kardad väljendada- ometi on neid kuulutajaid hulgi .... Iseaasi on, millal siia foorumisse märkida taolist: olen kasutanud seda siis kui kuulutaja või konto omanik blokib ennast või mind, kirjutab postkasti sõnnikut, hakkab laduma mõttetult 1-sid jne. , samas on märkinud siis heterost katsetajaks, eksperimenteerijaks .... Miks siis temale suhtlussaidil vastata, kirjutada ei tohi ? Mismoodi, caprichosa , sa kujutad ette suhtlust - peab olema ju vähemasti 2 poolt ja keegi peab olema esimene kirjutaja - või sinu arvamus on , et ongi 2 poolt olemas - kui vaatad arvutis saidi pilte ja nimesid ning siis hõõrud lahti ? Kujuta ette, see pole suhtlus. Pigem on see liputamine jutukas, üldtoas , kus avatud kaamera; selleks on eratoas ruum.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-29 10:18
slavetodomme
2021-10-01 13:04:56
Kui siin lehel figureerivatest tegelastest aktiivsema osa jaoks on seksuaalsus oma olemuselt teenus, siis nii lähebki
-----------------------------------------------------------------------------------------------

tundub siiski, et see oleks su jaoks justkui isiklik probleem, et nn aktiivsemad tegelased sinuga tasuta ei viitsi kohtuda.
või lihtsalt põhimõtte pärast jaurad juba aastaid sel teemal?
lihtsalt vihjeks sulle: ka teenindajad vahel lihtsalt lõbutsevad......aga ilmselt pole sina sellesse valitud seltskonda pääsenud. kas maksab seepärast üldistada ja kibestuda

aga noh, kui teenindaja ei leidnud sinu jaoks aega ja sind välja praakis- kuigi korduvalt avaldasid soovi seansile tulla, siis järelikult "sai vastu näppe"? omapärane loogika orjal
enesehinnangu madaluse üle slave ilmselt kurta küll ei saa
˅ näita rohkem ˅
2022-03-29 14:09
"tundub siiski, et see oleks su jaoks justkui isiklik probleem, et nn aktiivsemad tegelased sinuga tasuta ei viitsi kohtuda."

Kusjuures viitsivad.

Mida sa nüüd veel välja mõtled?
˅ näita rohkem ˅
2022-03-29 16:21
slave, kui kõik sulle meeldivad naised sinuga tasuta kohtuvad, mille üle siis hädaldad üldse? niisama igavusest?
˅ näita rohkem ˅
2022-03-30 12:49
Mille üle sa ise hädaldad?

Ja muidugi "kõik" ja kohe tuleb "iga" ja natuke luuletust ka.
Ega sa ometi peas kuidagi kinni pole?

Püüa nüüd aru saada, et litsiuputuse sees jääb meeldivaid vähemaks. Eelmises lauses, lits=prostituut, prostituut=kingi või hüve nõudja.

sa oled ilmselt ise ka aru saanud, et konkureerimine läheb su vanuse tõustes järjest raskemaks. nägu vajub ära ja nibud nikhuvad kaenla alla... ja sellepärast siis see luuletaja ilmus, et teisi hoorasid maha teha. sest on ju üka ja ainus...
˅ näita rohkem ˅
2022-03-30 14:13
slave, mul pole põhjust küll millegi üle hädaldada...elu on ju ilus
sina oled siin juba paar aastat tõstatanud suuri arutelusid "müüdavate" halvustamiseks.
pidevalt on üks soigumine, et kuulutustes otsivad mehi ainult prostituudid ja seksuaalselt aktiivsemad isikud soovivad kingitust jne.

aga kui probleemi tegelikult pole slave jaoks, on järelikult tegemist pseudoprobleemiga......mille üle kurdetakse lihtsalt igavusest või tähelepanu saamiseks

slave, püüa nüüd aru saada, et minu nibude asend ei puutu vähimalgi määral sinusse. ega mõjuta ka massaaži kvaliteeti
muide, kui oled märganud, siis minust tunduvalt eakamad daamid konkureerivad turul täitsa edukalt ja ilmselt nälga pole jäänud.
seega ei ole perfektne supermodelli välimus tingimata vajalik.....pigem on jäänud mulje, et truud püsikülalised hindavad kõige rohkem emotsiooni, mõnusat suhtlust, ehedat naudingut, head energiavahetust.
muidugi on treenitud keha, seksikas pesu ja hoolitsetud välimus boonuseks
aga mõistan su kurbust, et sinust pole veel keegi viitsinud poeeme luua.
võin sulle ise serenaadi kirjutada, pole probleemi
˅ näita rohkem ˅
2022-03-30 23:36
aga miks sa siis hädaldad ikka?
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 00:04
https://youtube.com/watch?v=k0Lbv9xJnEA&feature=share
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 13:26
ammu oleks aeg see leht kinni panna
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 16:20
Küll kukkusid tuututama
˅ näita rohkem ˅
2022-04-05 01:11
slave tekstist arusaamise võime on ilmselt hägustunud, kas ülemäärase goonerdamise või millegi muu tõttu.
aga proovi uuesti, keskendu ja ürita loetust aru saada
-----------------------------------------------------------------------------

sina oled siin juba paar aastat tõstatanud suuri arutelusid "müüdavate" halvustamiseks.
pidevalt on üks soigumine, et kuulutustes otsivad mehi ainult prostituudid ja seksuaalselt aktiivsemad isikud soovivad kingitust jne.

mina ei hädalda absoluutselt millegi üle. totaalselt jätab külmaks, kes kellega kohtub ja kes millega end elatab või palju kingitusi saab või ei saa.
kui mul eraelu puuduks, ehk siis võib-olla hädaldaksin samamoodi kui slave
˅ näita rohkem ˅
2022-04-05 08:06
capi, ära hädalda jälle.
On juba aru saada, et siin lehel on normaalsus seks raha eest. Ja see peaks ju sulle sobima?! Mille üle sa kurdad koguaeg?

sind jätab külmaks pidevalt aga siis sunnib miski jälle üle postitama ja halama...
˅ näita rohkem ˅
2022-04-05 11:11
slave, minul pole siin lehel millegi üle kurta......kuna suhtlen ja kohtun valikuliselt ainult nende inimestega, kellel on minuga sarnased eesmärgid ja tõekspidamised. lihtne, eks?

kui vahel ironiseerin laimajate või lõputult hädaldajate üle, kellele jäävad ette võõrad kuuutused, võõras eraelu, sissetulekud jne, ei tähenda nagu see minu tegemisi kuidagi negatiivselt mõjutaks.
lihtsalt paneb imestama kui palju sappi võib koguneda mõne suguliselt rahuldamata vinguri sisse
˅ näita rohkem ˅
2022-04-05 18:48
See ongi arusaamatu, et pole millegi üle kurta, aga pidevalt hädaldad igas teemas...
Et sa enam rahuldust ei saa, pole mingi ime. Kui aastate kaupa konveieril klientidega teeselda, võib tuimaks minna küll, eks?
˅ näita rohkem ˅
2022-04-06 20:56
slave,
kas sul on kindel usk ja veendumus, et naised, keda sa pole suutnud erutada, ei erutu mitte kunagi ega saa rahuldust?

ei, ma ei hädalda, kui ma inspireerin sind laimama ja fantaseerima.
pigem naerma ajab su meeleheitlik mustamise fetiš
˅ näita rohkem ˅
2022-04-07 22:29
Slavetodomme, vaata ilma rahata ei saa siin maailmas enam mitte midagi. Olgu siis otseselt makstes või kaudselt. Maksma peab igatahes.
˅ näita rohkem ˅
2022-04-08 20:10
Mina saan palju asju tasuta, teie aga makske
˅ näita rohkem ˅
2022-06-23 11:57
2JZ,
slave-suguste arusaama järgi peakski ilmselt enamus hüvesid ja mõnusid nende jaoks tasuta olema......et mehepoolne panus oleks kohaletulemine ja erekteerunud peenis
aga oletame, et mees naist kirest hulluma ei suuda panna.....lihtsalt kerge sümpaatia ja nö seksisõprus.
naised, kel neid "sõbra"kandidaate massiliselt tekkinud, loomulikult peavad mingi valiku tegema.
ja tavaliselt osutuvad valituks mehed, kes naist igas mõttes valmis hellitama....mitte ainult voodis ja suurte sõnadega.
kummaline, et see fakt koonergoonereid nii närvi ajab
˅ näita rohkem ˅
2022-06-23 12:49
Caprichosa, sellega ma olen nõus
˅ näita rohkem ˅