Foorum
2009-12-25 21:07
ei saa panna pilti, inimesed võivad ju ära ehmatada.....piisab sellest et sinusugune rõvedus siin labiilselt lahmib ja rõvetseb.....sa vaata ennast, milline jõle lõust, kes sind tahab, sellest ka sinu kibestumine ja ropendamine
˅ näita rohkem ˅
2009-12-25 21:21
Iff, vòibolla olen tòesti ajuinvaliid. Pole nagu pòhjust olnud ennast kontrollida lasta. Aga kui sinusugune tervekstunnistatu käitub nagu vaimuhaige, nimetatakse teda lihtsalt MÖLAKAKS.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-25 22:13
Masendav kohe jõuluajal siin midagi sellist lugeda Võiksite selle pulli juba ära lõpetada
˅ näita rohkem ˅
2009-12-25 22:18
jfjm, see haigus mida sina põed, ..........fiil kahjuks pole Eestis ravitav , kuna pilti kaktusega näha saab ???
˅ näita rohkem ˅
2009-12-25 22:34
No näed sa, hakkab aga pihta
˅ näita rohkem ˅
2009-12-25 22:40
Iff, kaktus oli ju sinu idee ja mina plagiaadiga ei tegele. Mina lòbustan rahvast iseendana ja sinu kombel vòòraid sulgi ei kasuta
˅ näita rohkem ˅
2009-12-25 22:49
jfjm, jäta üks pisiasi meelde, ei maksa laiemalt istuda kui perse ulatab ja siis tee omad järeldused kui suudad aga vaevalt !!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-25 22:57
kaunikene, mina olen moa näoga rahul erinevalt sinust kes ei julge oma "kaunist" nägu üles panna, sest sa oled sellina peletis, kui sind peaks keegi unes nägema siis on ta hommikuks külm ! Sa oled 1,5m 110kg ja punniline nägu, kõõrdis silmad ja tubakast pruunid hammbad, kärnkonn on sinu kõrval iludus !!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-25 23:19
kirgetahaks, selles küssa ongi, et tahaks aga keegi sind ei taha vanamoor, näljane räägib ikka leivast näo järgi on kliimaksist 20a möödas, naised lähevad kahe asja pärast tigedaks, kas pole ammu meest saanud või tunnevad, et on vanad ja keegi neid ei taha, mis puutub urgu kuhu sa mind saatsid siis vaata oma urgu mis on kuiv, tolmab ja krõbiseb nagu bizeekook !!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-25 23:53
Minu meelest on asi läinud siin iff123 poolt rohkem kui labaseks. Ma küsiks nüüd, et kaua võib? Eks see ole nõrga mehe (ja mõistuse) tunnus, kus isiklikud rõvedad solvangud on ainus, mis tema enesekindlust veel püsti hoiavad. Nii labase inimese kohta on sõna "mees" küll liiga hästi öeldud. Olen BarbWirega nõus, tõepoolest masendav....
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 02:29
No mis seal ikka. Oleneb emma-kumma mätta otsast vaadata seda asja. Kohati on sellel jff123 isegi õigus. Aga kõige selle juures peab jääma vaoshoituks ja soliidseks. Natuke tigetseda võib ja välja elada aga ärge siis äärmustesse ka minge. Otsene avalik kriitika ei meeldi kellegile ja valab ainult õli tulle.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 09:45
Järjekordne näide selle rubriigi vajalikkusest. Kaks vòimalust, kas kirjutab jobu vòi kirjutatakse jobust. Reeglina tòmbab jobu ise endale suure kisaga vee peale. Mina käin vaid kontrollimas, et loputuskast tühjaks ei saaks.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 13:41
zoofiil on see kes loomi vägistab, pedofiil vägistab lapsi, aga sina pervert kes endsle ohakaid püksi topib ja sellest kafi saab kuids sind saasta kutsutakse kas floorafiil kes taimi nikub, et kuidagi moodi mõnu saada on vanamehel kupli täitsa segi pöörand, vaa saast selline !!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 13:50
Kuulge! Teate, et see maailm on värviline! See on just nii värviline kuidas keegi selle endale välja mõtleb. Mõnele see on laimamine ja solvamine, teisele jällegi lilled ja heinamaa koos oma taimedega. Lilled ja loomad on ka osake sellest Meie maailmast ja meie nende omast.
Ka see leht koos oma tegelastega on osake sellest kõigest.
Digimaailm ongi selline kuidas keegi selle endale teeb ja kuidas keegi selles olla tahab. Ka sina jff123 ja kõik teised oleme osake sellest lehest. Keegi ei ole sind ära ajanud ju, kui sind ei tahetaks, siis oleks sa juba kustutatud.
jff123: Sa ei pea teistele otse ütlema mida neist arvata. Las see maailm olla just selline nagu ta on. Kui Sa ju siin oled, siis ole ja aja omi asju. Ära ole maailma parandaja. Sa ei suuda seda olla.
Kõik tahavad vahel tigetseda ja jalgu trampida ja karjuda. Aga vahel peab ka oma suuremeelsusest teistele andestama nende rumalusest tehtud vead nagu ka sulle andestatakse!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 15:11
Parmaleikin, vanasõna ütleb kui kaks kisuvad siis kolmas vahele ärgu tulgu aga ikka mõni vanamehe päss topib ülbelt oma nina sinna kuhu pole vaja ja kui ajalugu vaadata siis mõnitamistega hakkasid peale "naised" ja mina kade poiss ei ole kui ikka ilusti küsitakse siis mina annan aga olgu pealegi las need turumutid hauguvad karavan liigub edasi !!! Ja veel, kes seda maailma ikka saastast puhastab kui mitte meie, ja nendele tuleb anda sama mõõdupuuga millega nad ise mõõdavad või ei peaks ???????
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 20:13
Kindlasti mitte. Ükski endast lugupidav mees ei lasku ju turumuttide tasandile. Kulla mehed millal teile ükskord kohale jõuab see et see mis on meile naistele luabtud ja andestatud juba ette on teile meestele kui looduse kroonidele apsoluutselt keelatud.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 20:15
kulla kallis ifikene,sinu noks on küll ära kuivanud miks muidu siin istud ja klähvid,saad sellest kõva orgasmi nii et ei jõua oma arvuti ekraaniltki jobi ära pühkida,miks muidu vigadega kirjutad,nii et ennem ikka õi õigekiri ära ja siis tule siia klähvima,aga nagu ma ennist just ütlesin et mind ei kõiguta sinu ajukääbikust jutt,vaid sa näitad ennast lihtsalt kui debiil sa tegelikult oled,nii et pagu kuskil mujal edasi,sa küll klähvid siin kõvasti,aga edusamme kuidagi ei näe,ja mis me sinust küll välja loeme et sa siin kõiki teisi kirjeldad,kibestunud vanamees kellel jäi lapsena emme tissist piim saamata,ja mida rohek medasi seda debiilsemaks sa muutud,ja muideks ma võin olla kes tahes kas või kibestunud kuivik või kibestunud vanamoor see sinu arvamus,eks ma kah enda kohta ütlen et ma ikka nii rõve eit olen,aga sinu sõrmed pole küll mul augus käinud et tead kui kuiv mul on,igapäev pühin märja lapiga alt,nii et peaks ikka märg olema,aga sa nii vaesekene,et sul ei lähe kõvakski,ainult siis kui kastad oma tillu külma vette.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 20:19
Mulle meeldib kriminulle lugeda,,olen üsna suur raamatute fänn,,,Aga nüüd...pärast siinse "kollase ajakirjanduse" artikli lugemist avastasin,et mu kriminullid ei ole pooltki nii naljakad,,,,Peaks vist oma huvisid muutma,,,,,Saan oma sõnavaragi täiendada....
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 21:43
kirgetahaks, sa oled mulle kui muusa, Enne muutugu meri muruks, kõik jõed las voolaku tagasi, enne närin ma oma türa puruks kuid sind ei niku ma iialgi ! Sa labane lehm soola sisse oma kaun !!!!!!!!! "Õi õigekiri" kas see on uus eestikeel õigekiri saast vaata peeglisse, aga jah ega sa lehm ei oska peale ammmuuuuuu midagi kirja panna, ära kuivanud urg !!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 21:54
Aike, naistele on lubatud aga märadele, lehmadele ja emistele mitte, olen sinuga nõus aga see 60a mutt kellel vitt kui bizeekook ja kui sinna näpud sisse pista(ainult kummikinnastes) ei tea mis saast sealt vastu vaata nigu ta ise on, talle sõna naine ei kehti, ta läheb sõna alla ," kustunud emane" aga las ta tõmbleb, seda ei ole kauaks !
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 23:18
Just! Nagu sa jff123 ütled: Karavan liigub edasi. Tee siis seda ja liigu edasi. Kui neil enam konti hambus ei ole siis nad ka enam ei haugu. Las nad küsivad 500 euri ja las neil olla see urg kuivanud. See on nende küsimine ja nende urg. Sina kergita kaabut ja astu edasi. Ära lase ennast sellest häirida. Sa ei suuda seda maailma parandada.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 23:36
Kuidas see ütlemine maailmaparandamise kohta oligi?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 02:38
Njah Ei oska enam ei nutta ega naerda Killuvendade klubi!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 07:41
jfjm, ütlemine oli, et küürakat parandab ainult haud !!!!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 11:54
Nii ta paraku on, kuigi mina pidasin üht teist ja mitte nii lootusetut ütlemist silmas.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 13:07
Jõudu, mehed!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 15:02
iffikene,kus sa küll nii labast teksti võtad ,kas emmeke trükib ette ja siis sina kirjutad või sa loed neid kuskilt sõnastikust,ei noo ega abordijäänusest polegi ju midagi tahta,ja vist ikka issi lasi sinu tegemise aeg liiter kust ka vahele,ja kui ma sinusugune loll vanamees oleksin siis ma üldse siin ei plõksi,aga ma tean miks sa seda teed,sa ju saad orgasmi selle eest,sest muidu sa ju naisi ei saa,siis pead ju ennast kuidagi rahuldama,ja seda teedki siin,aga jõudu sulle selles päiksekiireke.Sulle peab siin palju edu soovima muidu ei jõua sa siin edasi klähvida,klähv klähv klähv urrrr urrrr vanamees näita hambaid urrrr urrrr auhhh auhhh auhhhh,mina võin lehm olla ja ammuuuuuu võin ka teha,ma võin loll ka olla ja mida iganes kes võin olla,ma vähemalt tunnistan seda,aga sina oled nii loll et sa ei tunnista seda,isegi lollide võistluses saad sa ka kõige viimase koha,no aga nii loll ei tasu ka ju olla,soliidne härrasmees nagu sa siin ju oled,aga kahju kohe sinust et su lapsepõlv ja elu nii nii raske on olnud,et ema peksnud ja isa sulle lutti andnud suhu,aga noh mis teha,saa sellest üle,aga kui miski muu ei aita,eks siis poo ennast ülesse.AGA TÄNAN MEELDIVATE KOMPLIMENTIDE EEST
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 15:36
No näe lehm vaatas peeglisse ja lõpuks tundis end ära ja nüüd jääb üle laut leida kus su lirva koht on, oi sorry sinna sa saast ka ei kõlba, sest sa vana lehm ei hindle ja järelikult lüpsile ka ei tule, ainuke koht kuhu sobid on teha hädatapp ja kährikutele, sest nad armastavad sellist roiskunud ja mädand liha millest sa lehm koosned ja muidugi sinu sõbrad vaglad !!!!! Tee maailmale teene ja istu oma mädanenud putsipidi teibasse ja maailm naeratab sulle vastu !!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 15:42
Jumal küll!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 15:45
iffikene see sinust väga lahke,et mulle sellist nõu annad,ma hakkan sind juba vaikselt armastama,aga kle lehm e itea ju hindadest midagi!aga sa oled ikka väärt mees ja kõik naised sind tahavad,vaata varsti hakkavad kaklema sinu pärast siin,kes saab omale sellise kena härrasmehe kelle suu haiseb miili peale ka ära.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 17:35
iff123: Targem annab järele!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 18:29
Parmaleikin,sa ära kasuta vòòrsònu.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 18:40
Ma siin teiste pärast muretsen. Et viimaks iff123 meelitab välja kes nad tegelikult on Kellel siis seda jama veel vaja.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 18:58
Kah òigus
˅ näita rohkem ˅
2009-12-27 22:38
mina olen jummala pedepoiss tegelikult ja iffile keeraks küll taha,aga ta ju blokib ta ei lase,muidu on ikka kõva mees siin paneb teksti täierauaga ,ja siis hakkab järjest blokkima,ma arvan et tal mustikas juba valus ja rohkem enam juurde ei soovi NB!ärge mulle tõesti kirjutage ma olen väike pedepoiss
˅ näita rohkem ˅
2009-12-28 01:52
Mnjaa, enamus siin selleks, et kedagi sebida. Pean ütlema, et keegi on selleks valinud väga omapärase ja julge stiili. Minumeelest harimatu idioot. Edu sulle, kindlasti saad siit naisi hordidena.
Ei pea vist lisama keda silmas pean.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-28 04:52
Aix, kas loodad ka teada saada, kes tegelikult oled?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-28 11:49
iffike kallikene keera nüüd oma tagumet mulle ette et saaksin oma väikse tillu sulle perse surada....mmmmm see saaks hea olema....sa ju mulle postkasti kirjutasid et sulle meeldivad pisikesed poisid.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-28 14:10
Anna abi, kas sellist rõvetsemist ei võiks teineteise postkasti kirjutada.
Või õigem oleks üldse kirjutamata jätta!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-28 15:28
Selle kohta on vist selline ütlus:

Rumal ütleb, mida mõtleb, kuid tark mõtleb, mida ütleb.
Siinne mõttevahetus ja mõnitamine on küll algklassi tasemele langenud.Täiskasvanud ei tohiks nii käituda.

Ja siis öeldakse, et noorus on hukas.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-28 15:45
jfjm, mis siin loota. Ma tagasihoidlik inimene ja ei loodagi, et saan personaalse kohtlemise osaliseks ja vaevalt, et se ka teistest erineks. Üldiselt jätab mind selliste arvamine täiesti külmaks ja seda enam, et kui peaksin seda lugema, siis nagunii hilinemisega kuna käin siin ikka suht harva. Kokkuvõtteks ei lähe tema arvamine minust eriti korda, ehk sinu jfjm arvamine teeks seda märksa rohkem. Muidugi ka mõnede teiste.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-29 14:14
rumal ütleb ja siis mõtleb,tark mõtleb ja siis õtleb,tegelikult ei ole see nii,seda tahate ise uskuda et see nii oleks.rumal ütleb ja ongi kõik sest nad ei oska mõelda,tark mõtleb,aga ei ütle,sest nad kardavad.rumal või tark....aga kas sellest olete midagi kuulnud et paljud on ausad ja ütlevad välja selle mida mõtlevad,kohe otse välja,aga mitte keerutada oma juttu nagu kass ümber oma palava pudru.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-29 22:56
Väike tähelepanek.
Kasutaja iff123 pole juba pikemat aega midagi öelnud. Mida siin enam seletada?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-29 23:59
Nõustun parmaleikiniga: teema kiskunud inetuks ja võiks nüüd rahumeelselt punkti panna Head vana aasta lõppu kõigile! PEASE!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-30 02:51
kirgetahaks - sul ka vist pole ikka kõik korras... meeletu papp on pähe hakanud
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 00:41
xedos- kas mingi uss näpistab perset või tahad lihtsalt ennast huvitavaks siin teha,aga minu silmis oled madalam kui muru
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 03:58
Sellist iba, mis sa siin teemas oled kirjutanud ei suudaks isegi Salvador Dali LSD mõju all välja mõelda.

Lihtsalt selline tekst ei sobi naisterahvale
˅ näita rohkem ˅
2010-01-06 13:02
ohhh kurja... naera nii et munad märjad... hahahahaaa...
olete te ikka lahmimisega... ja mina mõtlesin, et parim huumor on vene huumor....
aga ootan uusi lahmimisi huviga.. sest on ju meditsiingi tõdenud, et naer on parim ravim ja nooruse eliksiir...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 13:10
Nii võid ju ootama jäädagi.Tuleb ikka ise mõnele pind p...sse torgata ja siis naerda,kui ta seda kirvega eemaldada püüab.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-09 16:43
jfjm, nii julmalt siis....
˅ näita rohkem ˅