Foorum
2026-04-06 15:15
Aga vorstipildi ankeedile tõstmine ju ometigi ei kutsu rõõmu paluma? Siin mõni vend on isegi coca pudeli malliks joonele asetanud, mul on kuri kahtlus, et postkast on ikka pigem testosterooni täis! 🥲
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 15:39
Eeldavalt läheks iga poosi jaoks erineva pikkuse ja jämedusega riista vaja, orgasmi saamiseks piisab ühest cm .
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 19:16
Kiisuke saab orgasmi juba mu väikeselt sõrmelt.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 19:33
Mulle on vähemalt tikutoosi pikkust vaja.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 19:37
Ma kvalifitseerun kui toos ei ole kahti tõmmatud! 🥳
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 19:48
Jah, ikka see standarsuurus 5cm, et võimalikult paljud kvalifitseeruksid.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 20:30
Noh siis sul on vedanud , varbadliivas .
Siin on palju tikutopsi poisse .
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 20:31
Üle 5cm läheb juba ulakaks🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 20:46
Nii on, Riina, ma olen täielik õnneseen. 😂
Muide, Sinu g-punkt ehk kliitori alumine osa asub ka ca 5cm sügavusel tupe avast. 🙃
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 21:05
Kust Sa tead kus tema G-pu.... oh... ok, sain aru... jätkake! 🤭🫣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 21:07
Ma olen ka teaduseusku, Ikvergil.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 23:44
Kõige naljakam on see et seda G punkti ei ole olemas
See on linna legend
Aga kui tõesti 5 cm aitab siis on ju tore , valik on kohe palju suurem
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 15:45
sõrm ja 5 cm on täitsa piisav. eeldusel, et naine eelnevalt erutuse tippu viidud.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 16:45
Viisakad naised ütlevad, et 5 cm on piisav. Ausad ütlevad, et ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 17:03
Aususe printsiibist - mõni ei oska oma 15-gagi midagi teha, rääkimata, et ta viiesegi suudaks töökorras hoida... 😉🤭😂
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 17:04
täitsa ausalt ütlen, et olen saanud megaorgasmi väga miniatuurse riistaga ning ka näpumeetodil, kui erutus viimase piiri peal....
muide, mingi hiigelriist ei taga naisele orgasmi kui eelmänguga tegeleda ei viitsita või ei osata. pigem tekitab sel juhul valu või ebamugavust.
aga no tore kui kõiketeadjad mehed mind seepärast valelikuks peavad
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 17:11
Muide... orgasmi on võimalik saada ka pelgalt mentaalsest erutusest... 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 17:27
Te ei ole ausad naised. Küll viisakad, aga mitte ausad 🤭
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 17:29
See pole see.
Ajuga ikka saab manipuleerida aga mingi osa on füüsilisel liigutamisel ja tunnetamisel.
Ei ole spetsialist.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 17:47
ilmselt ikvergil oli eelmises elus hiigelriistu eelistav naine, et nii täpselt asju teab
meenus, et kunagi tekkis orgasm telefonikõne ajal mehe hääle peale. peaaegu ennast puudutamata.....jah täitsa füüsiliselt tunnetatav, muide.
armununa on üldse lihtsam orgasmi saada. kes väidab vastupidist, seda valelikuks tituleerima ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 18:21
Meil on käes digiaeg, ega väga kindel ei saa olla, et ma pole ka praeguses elus suurte ja sooneliste asjade austaja 😂

Minu väide aga ei ole mitte see, et väikesega orgasmi ei saa, või et peab olema 2X cm pikk. Minu väide on see, et te olete viisakad, aga mitte ausad. Mis ei tee teist muidugi halbu inimesi, teema on delikaatne ja otsekohesus ning ausus vajab erakordselt sobivat hetke.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 19:15
eks paljud mehedki igatsevad neid suuri ja soonelisi ning mitte ainult digitaalselt, ikvergil
mu meelest oleks foorum megaigav kui keegi ei julgeks asjadest rääkida nagu nad on.
mõnele on tõde nii šokeeriv, et selle tunnistamise asemel lihtsam kahtlustada ebaaususes ja muinasjuttude vestmises
võib täitsa ebaviisakalt otsekoheselt tunnistada, et väikse tilliga saab megaorgasmi, teatud konditsioonis. või ka näiteks sõrme abil.
aga ilmselgelt see ausus häirib suurema riistvaraga härrasmehi nagu näha
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 19:53
Nääh, Sa ei suuda mind veenda ja see on paraku selline teema, et minust jääks kohutavalt upsakas, kekslev mulje kui ma peaks seda argumenteerima hakkama ning ma ei oska seda teisiti põhjendada. 🥲

Lihtsustatult aga, ja räigelt nüansse eirates. Oskuse puudust saab kompenseerida õpetamise ja õppimisega, aga kontaktieelne fantaasia hästitäitvast ja maskuliinsest jõust teeb oma töö. See ei oma sel hetkel tähtsust kas tegemist oli saamatuga või mitte.

Mitte ühelgi naisel ei ole süvauuringuteks mõeldud viiesendist dildot. Leti lähedal peatub pilk ikka "isuäratava" mõõduga valiku peal.

Niisiis, Sa võid ju olla viisakas ja öelda, et lühikese varustusega mees võib kompenseerida vägagi jalgusüldistavalt ja ma olen nõus. Aga kui sama mehe küljes oleks hästitäitev vars, siis eelistaksid Sa seda varianti silmapilkselt. Isegi nii kiiresti, et me peaksime terve arusaama füüsikast ümber mõtlema, sest see kiirus tõmbaks valgusele koti pähe.

Seetõttu ei ole ka aus esitleda varianti kui "pigem lühike oskaja kui pikk oskamatu" ja seda kahel põhjusel. Esiteks saad Sa valida kolmandat varianti. Ja teiseks, fantaasia kompenseerib reaalsust valikuhetkel isegi päris palju.

Niipalju siis lihtsustatud kujul argumenteerimisest. 🤭
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 21:42
Suure riistaga on see jant, et siis käib kogu tants ümber selle riista, naine on seal teisejärguline. Siin on omajagu selliseid tegelasi, kes isegi ennast defineerivad oma riista kaudu.
Ma mõõtsin oma vibra ära, 9cm. Jumala head tööd teeb ja isegi linnalegendist g-punktiga askeldab nagu vana mees. 😎
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 21:55
Mul on 8 cm.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 22:20
Varvara, keskmine vibraator (müüginumbrite põhjal) on 10-15 senti, mis on keskmise peenise pikkuse vahemikus. Järelikult, olukorras kus saab valida, ei valita 5 sentimeetrist. 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 22:27
Jah , kõva raha eest võib valetada et 5 cm on täitsa piisav
Aga kuna ma seksiga raha ei teeni siis olen aus - mul ei piisa
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 22:33
Naise orgasm ei sõltu sellest, kas mehe riist vastu emakat põrutama ulatub. See sõltub suurema osa naiste puhul kliitori stimulatsioonist. 🐱
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 22:46
Jutt ei ole orgasmist.

Iga vend ja veli saab endal lahti 30 sekundiga, aga nad vaatavad ikkagi kedagi või midagi muud peale oma käe.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 22:51
Mina vaatan küll vaid oma pihus olevaid elujooni.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 22:52
Sa tahad nüüd öelda, et naised valivad meest riista pikkuse järgi? 🫢
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 22:57
Üldse mitte. Ma tahan öelda, et teatud mõõdust allpool on see suur probleem ja väga paljude jaoks nii suur takistus, et seda ei kompenseeri ei sõrmede ega keele maagia ega ka see kui kõik maailma anekdoodid peas on.

Ööklubis ei valita kaaslast koju jalanumbri järgi. Ja lustimiseks ei valita venda selle järgi kui kiiresti ta keelega orgasmini viib. Kui on võimalus valida, valitakse võimalikult hea kogupakett. Isegi kui kõik parameetrid eraldi võetuna on keskpärased.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 23:00
Mingil määral kah riista pikkuse järgi - kui mees ei paku huvi nagu seks partner kuidas ma temaga elan .
Ei viitsi iga päev valetada et olen väsinud või mul on hirmus peavalu .
Mehed ju valivad naisi välimuse järgi , kõik teised omadused kas jäävad avastamata või need ei osata hinnata .
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 23:09
Jah, valivad välimuse järgi, aga laiali lähevad iseloomu omaduste pärast. Mõtlemapanev nagu Varru ütleb.
See, kas mees on hea sekspartner, ei olene ainult tema riistast. Mehele, kes tekitab naises turvatunde ja huvitub naisest, kui isiksusest ning on ise huvitav, võib nii mõndagi andeks anda. See on minu isiklik seisukoht. Ma ei ole elades meest tema riista pärast tahnud.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 23:18
Miks Sa oled kinni jäänud valikusse "suur riist või kõik muu"?

Jutt on pigem "kaotan siit veidi ja äkki sealt või üldse valin edasi, aga tõenäoliselt on väike riist dealbreaker" tüüpi valikust.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 23:26
Riista pärast mina kah ei soovi koos elada
Turvatunne ja muud asjad on äärmiselt olulised aga komplektis peaks olema mitte 5 cm
Kõik naised ei ole konveieri peale tehtud
Tore et mõnele piisab mehe rahakotist
Kui ma teda nagu meest et taha siis kõik muu eriti ei inspireeri
Aastaid tagasi üks neitsik krabas ühte meest
Paar aastad pärast kui oli korter , auto liisitud ja laps käes ta rõõmustas oma meest sellega et tema , nagu seks partner , teda kunagi ei huvitanud aga ta on hea perepea ja lapse isa . Mees oli šokis .
Noh , mehed , kes tahab selles olukorras olla ?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 23:27
Äkki sellepärast, et riist tuleb mehega kaasa, mitte mees riistaga?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 23:31
Tulebki kaasa aga ainult toredast inimesest ei piisa
Sellepärast ongi valiku võimalus et igaüks saaks valida
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 00:10
jah ikvergil, paljalt verbaalne veenmine taolises teemapüstituses võrdub mingis mõttes pimedale päikesevalgusest rääkimisega
fantaasiate rolli naise erutumisel ei saa alahinnata.
kindlasti mõne väikse riistaga mehe naine unistab poolemeetrisest neegri peenisest, ei vaidle vastu. võib-olla ka vahekorra ajal.
aga fantaasiamaailm on kirjeldamatult kirjum kui ainult see ürgne ''hästi täidetud saamise'' himu.
siinkohal ei hakka isiklikke fantaasiaid kirjeldama. kuna mõnele tunduks kindlasti ''ebaaus'', et naised lakkamatult ei unelegi hiidnoksidest
jah, gigantsed dildod sexpoe aknal köidavad pilku.
aga kui paljud naised neid reaalselt kasutavad, omal initsiatiivil? see küsimus vääriks põhjalikku uurimustööd
statistika väitel eelistab enamus naisi max 15-17 cm peenist, kuna see ei tee erinevates poosides haiget. saab end täiesti vabaks lasta ja orgasmini jõudmise tõenäosus seega suurem. (samal arvamusel ka kõik mu sõbrannad muide).
isiklik lemmik oli vahepeal ca 7 cm huulepulk-vibraator, mis mahtus reisidel kenasti käekotti. peale 10 aastast kasutamist lagunes kahjuks tükkideks
hiidpeenistega pigem mittenauditavad kogemused senises elus, paraku.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 00:26
Varbad ütles välja lihtsa tõe:
''Naise orgasm ei sõltu sellest, kas mehe riist vastu emakat põrutama ulatub.''
mis mõttes jutt pole orgasmist, ikvergil?
naise orgasm tähendab ju ülima naudingu tippu. kas see pole siis su meelest oluline?
ja keha naudinguks häälestamine tõesti mingite kehaosade mõõtmetest ei sõltu. kui klaver on häälestamata, ei aita kui pianistil sõrmed nagu sardellid

rääkides valikutest...
kindlasti eelistaks pigem väiksema peenisega meest, kes on eelmänguvirtuoos ja kellega meeletu kehakeemia.
hiigelriistaga mehed enamasti voodis laisavõitu. kogu tähelepanu koondub peenisele ja selle mõõtmetele ning naisega pühendunud tegelemist väga ei tasu oodata (jah, on olnud ka meeldivaid erandeid ).
samas mõnele suuremate mõõtmetega naisele ainult hiidpeenis vbl sobibki.
igaühele oma.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 06:02
Üks põhjus miks sel teemal on keeruline rääkida- võrdlused, mis ei pea paika ei päris situatsioonis ega ei ole tegelikult arutluses teemakohased. Aga, see näitab ilmekalt viisakuse ja aususe vastuolu, antud konkreetses teemas.

Sa ei saa öelda, et Sulle ei meeldi väikesed peenised, otse, lihtsalt. Seetõttu ehitad vastuses üles valiku väikese vs hiiglasliku vahel, mis loob retooriliselt olukorra kus väikese valik on hea, õige.

Aga tegelikkuses ei ole väike vs hiiglaslik üldse arutluse teema. Tegelikkuses on teemaks "väikest ei taha". Ja retooriliselt trikitamine, läbi vastasseisude loomise olukorras kus neid pole, ongi ebaaususe märk. Viisakus, jah. Ausus? Kindlasti mitte.

Meestel on naiste teatud omadustega täpselt sama seis.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 07:38
Igaks juhuks toonitan üle, et kui ma räägin aususest, siis ainult selles kitsas kontekstis ja ma ei mõtle üldiselt. See ei ole hinnang isiksusele.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 08:51
Nagu juba mainitud, on suuremate mõõtmetega naise valik ilmselt just see võimalikult suur peenis, mis anatoomiliselt paljudele naistele ei pruugi sobida. Kuigi annaks neile kohe vägagi "täidetud tunde".
Kui väiksem naine on kogenud ka alla keskmise peenistega ülimat naudingut ning julgeb seda tunnistada- järelikult on ebaaus?
Kuna suurte peenistega meeste maailmapilti see vist ei sobitu😁
Kas peaks ütlema, et kuigi orgasm oli ülivõimas, tundus väike peenis hirmus ebameeldiv?
Tunduks ausam või?😁
Muide, keskmisest suuremate riistade omanikud on tunnistanud, et neil päris keeruline partnereid leida. Puhtfüüsilistel põhjustel.
Et võib-olla kõigil naistel polegi fantaasia nr 1 võimalikult hästi täidetud saada?
Loomulikult visuaalselt mõjub suur riist efektsemalt🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 10:01
Kas naistel meeldib suur ja jäme riist?
Ei tea, kui suurest ja jämedast käib jutt, aga mul on õnne olnud toimetada keskmistega.
Kas naistele meeldib väike riist?
Ei tea, sest mul on õnne olnud toimetada keskmistega. Teoreetiliselt ei näe ma vahet, kui on täidetud tingimused, millest siin juba palju jahutud on.
Kas meestele meeldib suur ja jäme riist? Jah, mulle on jäänud mulje, et kõik mehed unistavad sellest nii nagu naised unistavad sellest, et saaks süüa kõike, mida tahad, ilma, et paksuks läheksid.
Minu elukogemus on olnud see, et riista suurus ei määra naise ja mehe vahelist sünergiat.
Küll aga tundub mulle, et mehe enesekindlust mõjutab tema riista suurus ja enesekindlus on naistele küll oluline.
Seega, meestel on vaja tegeleda selle küsimusega oma peas.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 11:05
Kindlasti mõjutab, üldse ei saa vastu vaielda. Ja siinkohal igaks juhuks mainin veelkord üle, et ma ei räägi keskmistest.

Ja jou, mul sai peenistest rääkimise limiit täis selleks aastaks! 🤭
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 11:29
Oi, tglt vääriks see põnev teema lahkamist aasta lõpuni ja kauemakski😁
Suure ja jämeda ihalus tundub olevat omane pigem gaymeestele kui harju keskmisele naisele.
Ühe hiid-õhupallidega paarikonto meespool nt pommitas aastaid mu postkasti küsimusega, kas leiaksin talle hiigelsuure riistaga bi-mehe, kes teda "korralikult paneks".
Samuti mõnel strapiseansil on ette tulnud, et ka kõige suurem strapon jääb patsiendi jaoks liiga väikeseks😛
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 11:37
Aga liiga suure peenisega meeste enesekindlus on paraku vahel liiga suur. Mistõttu soorituse tase jääb alla keskmise.
Loomulikult pole see mingi rusikareegel vaid isikliku kogemustepagasi põhjal tekkinud muljed.....mida ehk liigagi avameelselt ja ebaviisaka aususega jagasin😛
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 11:41
Ma ei saa enam osaleda ju! 🥲

Ma olen siiski 100% hetero, aga olen terve elu naistega hästi läbi saanud ning seeläbi saanud arutada teemasid, mis on tavamõistes tabu või off limits. Mõlema soo puhul on delikaatseid ja tundlikke teemasid.

Ja Capri, jäta see (suur) mõõt nüüd rahule, Sa paljastad ju end selle kaudse ja "varjatud" ülestunnistusega 🤭😉
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 11:48
See delikaatne teema muide käsitlebki küsimust, kas suur ja jäme naistele meeldib. Muidugi võime ka ilmast rääkida 😁
Samuti võiks küsida, kas meestele meeldivad suured rinnad ja saaks seinast seina vastuseid....
Ning oleks päris naljakas, kui osad arvamuse avaldajad tembeldatakse viisakaks valetajaks😛
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 11:50
ikvergil, kas sul ka suur peenis?
˅ näita rohkem ˅