Foorum
2026-08-28 16:29
Cocooni hämar valgus ja vali muusika olid muutnud kogu õhtu kuidagi ebareaalseks. Mu naine, keda olin alati pidanud pigem tagasihoidlikuks, oli sel õhtul hoopis teistsugune.

Kui olime väiksemasse ruumi jõudnud, jäi uks meelega paokile. Ta vaatas mulle otsa, naeratas ja pööras end siis seljaga minu poole. Ma astusin talle lähemale, ta võtis mul suhu ja ütles et kepi mind ning pööras end ringi ja oli voodil käpuli.

Siis ilmus uksele käterätikus noormees.

Ta jäi hetkeks seisma, kuid astus lõpuks sisse. Muusika oli vali ja ruum hämar. Ta tuli meile lähemale ning viipasin talle peaga, et kas tahab....ja niikui eemaldusin, ta oli juba lupsti mu naise sees ja haaras ta puusadest. Naine korra võpatas,kuid ei eemaldunud, vaid jätkas liikumist, hääled muutusid valjemaks.

Mõne aja pärast ilmus uksele veel üks mees. seda mu musi nägi ja siis nägi ka seda esimest meest, mille peale ta korra kiljatas😅.
Siis viipas ta teisele et see tuleks ta ette...ta õõtsus nende vahel nagu korralik milf, üks hoidis puusadest ja teine nautis imemist ning samal ajal mudis mu naise rindu.
See oli meeletu.
Lõpuks mõlemil tuli (kummi muidugi)...suunasin nad välja ja jätkasin, mis mul pooleli jäi.
˅ näita rohkem ˅