Foorum
2025-12-31 12:56
Küsimus siinsetele prostidele. Mida teete kui teile tuleb juhuslikult nö "seansile" teie enda poeg, mees või lähisugulane? Kas teete talle sõbrasoodust või arveldate täie rauaga?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 13:36
Väga hea küsimus 😆😆😆
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 14:04
Proua potsataja staažika prostituudina võiks ju kõigepealt omaenda kogemusi jagada antud situatsioonis😉
Ja nagu hostinne piltidelt näha, siis Radissoni spaa asub nüüd ilmselt Tai Kuningriigis😁
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 14:14
Kuskil koht, kus saab teenusepakkujate juurde suvaliselt sisse jalutada?
Miks ma sellest alles nüüd kuulen? 🫤
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 14:26
Miks Radissoni spaa peaks asuma Tai Kuningriigis? Radissoni spaa asub Radissoni spaas ju. Arusaamatu tekst???
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 14:36
Caprichosa tundis end puudutatuna, et sõna võttis? Räägi kogemustest, sul peaks neid kuhjaga olema. Hostinne, anna sellele vanadaamile andeks, ta ei tee vahet isegi meestel ja naistel, rääkimata spadest või riikidest
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 14:55
See aasta saabus kolmekuningapäev pisut vara....
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 15:22
Minu poolt on ju relvarahu. 😀
Miks ma komplimente meestele jälle teha ei tohi?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 15:37
Aga kallis Potsataja , vaata oma tutvuskonnas ja kui leidub seal prost pane tema juurde aega .
Julge proovida .
Vaata , kas ta teeb sulle sooduka
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 16:06
hostinne
2025-12-14 18:08
Me lendame uuel nädalal Taisse.
Ma luban, et jätan teid kuni kolmekuningapäevani rahule.
😀
Edukat ihalemist ja rahulikku jõuluaega soovides.
Näete, ma oskan täitsa mõistlik olla.

https://www.iha.ee/forum/17/583026/4
˅ näita rohkem ˅
2025-12-31 16:11
varbadliivas,
pühalikult antud lubadus juba ilmselt unustatud hostinnel
ju siis tuli nii suur igatsus iha madala seltskonna ja Eesti spaades ligunemise järele, et kolmekuningapäevani ei pidanud palmi all vastu
˅ näita rohkem ˅
2026-01-01 13:06
Hostinne, muidugi võid Sa komplimente teha, aga tee siis ikka meestele...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-03 18:44
Talumehel oli tütar suures linnas.Isa otsustanud etteteatamata külla minna.Teised mehef teadnud rääkida et suures linnas maja kus saab vanainimeste värki teha.Talumees otsustanudki sralt kõigepealt läbi käia aga oh sa üllatust,oma tütar vaatas vastu.
Mis siis sai küsisid külamehed.Ikseme ja nikseme,raha oli ju massetu,vastanud talumees.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-03 20:40
Hei!
Kui nüüd teema esimest kirjutist lugeda...siis enamus läheb teemast mööda...?
Aga üks 1993/94...(aastat ei mäletagi enam), tõesti sündinud lugu teemas "kui prostituut on tuttav või lausa lähisugulane, tütar, õde, naine...jne-jne.

Tallinna sadam ja õhtune aeg: rekkad kes seal hommikust laeva ootasid u 30-40 veokat ja juhti nende sees, mis sa seal ikka õhtul teed, kas vahid nii sama, sööd või jood...ja mõnel mehel tekkis plaan tüdrukuid tellida. Tollel ajal toodi naised mitme kaupa LADA 09 autoga kohale ja rivistati auto ette üles, et keda siis võetakse, valitakse ja keda mitte ja autojuhi(kupeldaja) valvsa pilgu all sõlmiti tehing. Ja ühele mehele siis, kes ka huviline oli...kui naised ülesse olid rivistatud...toodi siis "tema enda venna tütar ehk siis tüdruku lihane onu sai teada, et nende tubli tüdruk, kes Tallinnas käib koolis ning vabal ajal töötab lapsehoidjana...on tegelikult prostituut! Oi seda mäsu mis siis lahti läks. See kõik toimus minu rekka kabiini ees, et ma vaatasin nagu kurbfilmi, sest midagi ilusat seal ju polnud tegelikult. Mehed tegid kohe nö "ringkaitse" ümber kupeldaja ja tema LADA, millel peksti tuled ja klaasid puruks ja mees sai nii peksa, et ta vist elu lõpuni jäi seda seika mäletama. Enamus tüdrukuid(4-oli vist neid)jooksid kiljudes minema! Ja see vaene tüdruk kes siis oma onuga kohtus...onu haaras tal juustest kinni ja vedas oma rekka kabiini! Me ei osanud kuidagi reageerida, et...mis me tegema peame, kas tüdrukut päästma tormama või...ootama kuni kandid tagasi tulevad ja puru pekstud LADA ja kupeldaja eest läheb suuremaks löömaks. Aga noh, kandid ei julgenud, sest meid oli palju seal ja eks rekkajuhid hoiavad kokku kui vaja...oleks löönud kui üks mees ehk endid kaitsnud.
Onu oma vennatütrega olid tk aega kabiinis, kardinad ees...me ei teadnud, mis seal toimub ja vahele segada ka kuidagi ei olnud sünnis...ja siis u 2h pärast tuli see "onu" küsima, et ega kellelgi meestest veini ei ole...et nad seal nutavad ja räägivad/räägivad ja nutavad...et kuidas see lugu lõppes ei teagi. Aga mees võttis vennatütre FIN kaasa, lõbumajja või kust ta toodi tagasi ei lasknud...

Et, Eesti on väike, kunagi ei tea kelle otsa ja kus sattuda võid.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-09 12:18
Päris noor rekajuht 93aastal
˅ näita rohkem ˅
2026-01-16 14:52
Riina1234, sa ise ka aru said, mis putru sa ajasid? Ja ära kaldu teemast kõrvale.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-16 15:16
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-16 17:40
199/94 See oli aeg kui Tallinna ja Helsinki vahet sõitis veel Georg Ots. Ja viisavabadus tuli alles 1997.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 18:35
Miks te arvate et siin kõik prostid on? Näidake mulle statistikat
˅ näita rohkem ˅
2026-04-09 15:51
proua potsatajat ajendas ilmselt seda küsimust püstitama omaenda kurb kogemus.....kui onu heino tuli torutühjendamise teenust saama ja nõudis sõbrahinda
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 01:39
jfjm - laevale võisid nad ikka minna , ka viisavabaduseta , viisat ju ei küsita kui edasi-tagasi, töötasid, sõites
˅ näita rohkem ˅