1
Kuulutamiseks saada sõnum (3.30 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Seksikogemused
|
Erootiline klistiir
marsak2025
2025-11-11 02:18
Kirjanduses on juttu populaarsest seksivõttest nimega klistiir. Kas siin ka paarikesi on, kes seda teineteisega teevad? Intiimsuse puuduse üle vaevalt nad kurdavad.
˅ näita rohkem ˅
Genitarius
2025-11-11 07:23
Pasandamine kui seksivõte? Saan aru, et pissi-kaka-mängude vürtsitamiseks?
Ma ei tea, mis kirjandust sa küll loed
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2025-11-11 07:31
See pidi pededel tavaline praktika olema, et pärast kakast nokut imema ei peaks.
˅ näita rohkem ˅
marsak2025
2025-11-11 10:00
Klassikalist kirjandust loen. Siin on see ennekõike naistevaheline meelelahutus, mitte pedede oma.
https://maaja.ee/erutav-klistiir/
˅ näita rohkem ˅
Genitarius
2025-11-12 17:27
Klismofiiliast polnudki veel kuulnud
Üsna vastuoluline teema - ühe jaoks nii erutav, ei peab lausa orgasmi tagasi hoidma, teise jaoks meditsiiniline protseduur ning kolmandaid koguni karistati klistiiriga
Iseenesest sekspoodides olen ka kunagi näinud anaaldušši müügil, mis käib tavalise dušiotsiku asemele. Arvasin, et see on mõeldud anaalseksiks ettevalmistamiseks, et noku ei läheks kakaseks, aga sellest artiklist loeb välja, et mõni naudibki vaid ettevalmistavat osa.
˅ näita rohkem ˅
marsak2025
2025-11-12 23:35
Teaduslikult on uuritud ja leitud, et klistiir enne anaalset vahekorda suurendab oluliselt ja suurel määral HIV-i nakatumise tõenäosust. Nii et pigem mitte enne anaalseksi teha.
Kui inimestevaheline kehavedelike vahetus seksis asendada klistiiriseksiga, siis jääks muuseas paljud halvad haigused ilmselt levimata. Klistiir on ilmselt mõistlik ning tervislik valik ja eelistus seksis.
Kõige parem oleks mõistagi klistiir kogenud professionaalilt. Auu meditsiiniõed, kus te olete? Vanus ei ole takistuseks.
˅ näita rohkem ˅
ellips
2025-11-15 23:33
marsak2025- võta haigusleht , mine siis haiglasse - seal teevad sulle
. ega siin kliinik pole, et : auuu , ......
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2025-11-16 00:01
Minu himurad õed ootasid suure erutusega ukse taga järjekorras, et saada mulle kasvõi korragi tunni jooksul klistiiri teha...siiani on seebimekk suus...
˅ näita rohkem ˅
jfjm
2025-11-16 00:19
Kroonuarst Grünsteinil oli klistiir üheks parimaks simulantide paljastamise vahendiks. Isegi jalutud hakkasid jooksma.
˅ näita rohkem ˅
marsak2025
2025-12-10 12:12
https://elu24.postimees.ee/758070/tuuli-roosma-kuppude-panemine-ja-klistiiri-tegemine-on-age?fbclid=
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted