Foorum
2025-10-19 00:24
Rääkige mehed, mis teeb seksi mehega nii heaks? Mõned ütlevad, et see on üksnes see hääl, mida mees teeb.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-19 04:09
Tagaukse kriuksumise heli on üks erootilisemaid siin maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-20 21:35
sellele ei tule nagunii vastust , sama võiks ju kohe lisada - mis teeb heaks kui naine paneb sulle kunstemmiga ? kas naine emmiga, kunstemm, ja mis hääl seal peaks tulema - naiselt või mehelt ? vahel lugedes siin , tundub olevat lasteaed paljudes küsimustes - on ju asju , mida ei räägita kunagi. Jah, nüüd on muidugi harjutud kõigest lätrama ja see on põhjuseks , milline on üldse kogu intiimsuse rikkunud ja nii loed pidevalt inimeste sõpruse lagunemist , meedia on seda sõnnikut täis ju ja kasvõi 1 juhus kuu jooksul, on Eestile palju oma väiksuses
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 22:33
Kas meestevaheline seks on parem kui mehe ja naise vahel?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-01 08:38
Seks ei ole ainult penetratsioon. Kui niimoodi mõtled, siis pole ime, kui kuival istud.
See oli Ellipsile vastuseks. Meestevahelisest seksist ei tea ma midagi.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-01 18:06
Viimasel ajal istungi parema meelega kuival kui tegelen ainult penetratsiooniga, mida naised tahavad. Naised või mehed ei suuda aktsepteerida, et kuival istumine võib olla täiesti vabatahtlik ning mitte võimaluste puudus. Kui hindad kvaliteeti, siis lihtsalt ütledki ei ja see ajab naised kõige rohkem närvi.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-01 19:11
Seks on kahe inimese ühistegevus, kus kvaliteet sõltub võrdselt mõlemast osapoolest.
Mina pole veel kohanud ühtki naist, kes oleks huvitatud ainult penetratsioonist. Võibolla peaksid peeglisse vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-01 20:38
Vaatasin peeglisse ja saingi teada, et ilus näolapp, pigem kogu tervik, on minu nuhtlus. Naised kiidavad just minu välimust aga mina tahaksin, et väärtustaksid mind sisemiselt. Teinekord tõmban voodis teki kiiresti üle pea ning võtan kilpkonna asendi kui naine öösel jälle tuleb. Mina tahaksin naiselikku soojust ning romantiliselt sügislehtedes käest kinni jalutada aga nemad tahavad ainult seda, mis seisab.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-01 20:43
Ja siin arvab enamus naisi, et ma olen valmis nende paksude rasvavoltide vaatamise ja rahuldamise eest veel neile raha maksma. Milline jaburus. Meestevaheline asi on ka ilmselt ilusam ja romantilisem kui see.
˅ näita rohkem ˅