marsak2025
Oled naissoos pettunud? Või oled homoseksuaal? Kui homoseksuaal, siis ei peaks naiste vastu vihkamist olema, seega esimene oletus tundub loogilisem.... või?
Mulle meeldib olla naine ja väga. Ma ei tahaks iial olla mees. Ma ei näe täna enam mingit vahet, kummast soost oled. Karjääri teha saab absoluutselt soost olenemata, tähtis on aju ja veelkord see.
Minust pole terve polk üle käinud (minu kooselu pikkus oma abikaasaga on olnud 22 aastat).
Anaalseks pole minu lemmik.
Ja meeste peale kade pole, milleks? Peenise peale???? Ma saan aru, et sa kõneleksid kõige uuemast BMW mudelist või kohtuniku, südamekirurgi jms ametipositsioonist või Abeli auhinnast, aga peenisest

Kas selle olemasolu peale on keegi üldse kade? Minu ülenaaber Vellol on ka peenis, viimane asi mida ma kadestan on tema elu.
Teet Margna ütles kunagi üsna upsakalt ühes meediaväljaandes, et tema pole kunagi mõistnud, miks naisel sünnitamist niimoodi rõhutatakse justkui ta oleks millegi suurega hakkama saanud, puhas looduslik toiming. Mäletan, et väga imestasin, kuidas sedavõrd intelligentne mees saab midagi sellist välja öelda, aga nüüd ma vaatan, et Ihas on muidugi tase veel madalam

Edukat ihalemist!