Foorum
2025-10-16 23:55
Rääkige, mis on mehe vaatevinklist parim seksi juures naisega. Tavaliselt on seksi mõte ja eesmärk naise rahuldamine aga mida mees sellest saab?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 00:08
Iha lehel on jäänud mulje, et suurema osa meeste eesmärk on enda rahuldamine ja küsimus on hoopis, et mida naine sellest saab?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 00:36
Meestel enese rahuldamiseks nüüd niisugust tüütust nagu naine küll vaja ei ole. Kõik muud meetodid on lihtsamad, odavamad ja mõnusamad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 06:10
Milleks üldse naisi vaja on? Meestega on ju palju mõnusam niksi teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 08:37
Ma olen ka kuulnud, et mehed kipuvad naise sees masturbeerimas käima. Nõustun teema algatajaga, et seksile annab mõtte partneri rahuldamine, sest mees saab niikuinii enda osa kätte. Kui partner tuleb seksi ajal ära, mida on vähestega juhtunud (4), siis saab veelgi suurema erutuse ja sageli lõpeb see ühel ajal lõpetamisega, mis kõlab kui ideaalne vahekord. Üks partner, kes koges ainult klitoriaalseid orgasme, lahendas asja nii, et masturbeeris seksi ajal, et ma ei peaks üksi tema sees masturbeerima, mis võimaldas lõpuni saamist hästi ajastada, kui andsime teineteisele tagasisidet kui kaugel kumbki on ja tõmbas tagasi, kui oli lähedal, aga mul polnud veel tulemas või vastupidi. Heategu tõstab kindlasti ka dopamiinitaset, kui tunned, et oled midagi ära teinud. Kui rääkida keelekast, siis ülimalt mõnus on tunda kliitori erutust oma keele all, mis teeb selle tegemise ülimalt nauditavaks ja see on ikka erutav ja rahulolu pakkuv tunne, kui partner oma õndsuse kätte saab
Tavaliselt on nii, et mida suurem on seksiisu, seda suurem on ka limpsimisisu ja nälg partneri orgasmide järele, seega mind tasub kuival hoida
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 13:58
Mees saab andmise rõõmu, mis olevat üks toredamaid rõõmu liike. Kindlasti, sõltub mehest...
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 18:52
Ei saa aru, mis mõttes seksi eesmärk on ainult naise rahuldamine?
See ikka kahepoolne asi või mis? Kähkukad ja vastutulekud välja jätta, siis mõlemad peavad oma saama ja seda näitama ka.
Pole vist vaatevinkel aga vahest hea, kui küüned töös.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 22:28
Ei taha neid naisi enam keegi. Naised ise ei taha ka naised olla. Oleme ausad, Y kromosoomi puudumine on tegelikult puue või alaareng. Naiste kummiku suuruseks veninud vagiina, kus terve polk külas käinud, ei paku mehele erilist mõnu. Naised ise tahavad ka anaali ja mehed olla. Naised oma väikeste kliitoritega on elu lõpuni meestele nende suurte peeniste peale kadedad. Naiseks sündimine ongi ilmselt karistus eelmises elus natsideks olnud meestele, kes nüüd peavad ilma riistata elama.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 22:35
Ja mida sa siis siit lehelt otsid?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 22:38
See on ju õige leht, siin on peamiselt mehed!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 23:20
marsak2025
Oled naissoos pettunud? Või oled homoseksuaal? Kui homoseksuaal, siis ei peaks naiste vastu vihkamist olema, seega esimene oletus tundub loogilisem.... või?
Mulle meeldib olla naine ja väga. Ma ei tahaks iial olla mees. Ma ei näe täna enam mingit vahet, kummast soost oled. Karjääri teha saab absoluutselt soost olenemata, tähtis on aju ja veelkord see.
Minust pole terve polk üle käinud (minu kooselu pikkus oma abikaasaga on olnud 22 aastat).
Anaalseks pole minu lemmik.
Ja meeste peale kade pole, milleks? Peenise peale???? Ma saan aru, et sa kõneleksid kõige uuemast BMW mudelist või kohtuniku, südamekirurgi jms ametipositsioonist või Abeli auhinnast, aga peenisest Kas selle olemasolu peale on keegi üldse kade? Minu ülenaaber Vellol on ka peenis, viimane asi mida ma kadestan on tema elu.
Teet Margna ütles kunagi üsna upsakalt ühes meediaväljaandes, et tema pole kunagi mõistnud, miks naisel sünnitamist niimoodi rõhutatakse justkui ta oleks millegi suurega hakkama saanud, puhas looduslik toiming. Mäletan, et väga imestasin, kuidas sedavõrd intelligentne mees saab midagi sellist välja öelda, aga nüüd ma vaatan, et Ihas on muidugi tase veel madalam

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-17 23:45
Hostinne, sul on õigus. tegemist on tüüpilise kapipedega, kes vihkab naisi, sest peab enda tegeliku olemust nende seeliku taha varjama.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 11:43
Pedesid pole olemas, kõik on biseksuaalid ehk kapipeded. Nii nagu inimese lähimad sugulased inimahvidki, kes muud kui anaali ei teegi. Tänapäevane riiklik paradigma eeldabki, et sugu pole olemas ja on pahatahtlike inimeste mõtteline konstruktsioon. Seega kõik võivad seksida kõigiga ja meestel meestega seksida on kõige käepärasem ning odavam.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 12:51
Kapipeded ei ole biseksuaalid. nad on täielikult homod, aga häbenevad enda homoseksuaalsust ja selle varjamiseks on nad sunnitud tegelema naistega. siit ka see naiste vihkamine. Hirm teiste naerualuseks saada, sunnib neid vastutahtmist naisi keppima ja siit ka see vihkamine.
Vihkamine on argade privileeg. Kõige tigedamad koerad on pisikesed nähvitsad, sest nad kardavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 12:56
Üks liik mehi näeb igal pool kapipedesid. Küllap selleks on hea põhjus, miks nad neid näevad koguaeg ja nendest mõtlevad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 13:24
Oh ei, ei ole vajadust neist mõelda, ega rääkida, aga mis teha, kui nad ise trügivad esile.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 13:30
Ikka on ju kui mõned tulevad ja hakkavad teemat kõrvale kiskuma oma kinnisidee või sundmõtte suunas. Tänapäeval tuleb ikka avatud mõtlemisega ja salliv olla, mitte kohe igaühe suunas kapipede karjuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 13:58
Mis on teemaks?
See, et seks naisega ei paku sulle midagi. See on sinu kiiks mida sa püüad siin õigustada ja propageerida.
Minule näiteks ei paku seks mehega mitte midagi. See on lausa välistatud, sest ma pole kunagi erutunud meeste peale.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 15:32
Seksi eesmärk ei ole naise rahuldamine. Seksi eesmärk on intiimne nauding. Inimestele pakuvad naudingut erinevad asjad, heteromeestele tavaliselt naise hellitamine.

Kõik ei ole kohe kindlasti biseksuaalid. Mind ei eruta mehelikkus, mõte mehe suudlemisest on mulle eemaletõukav. Oletan, et sama kehtib suure osa meeste kohta.
Mingit riiklikku "sugu pole olemas" paradigmat ei eksisteeri mujal kui mingite ekre veidrike peades. Reaalses elus lihtsalt ei torgita inimesi, kelle vaimne tervis on habras. On neid, kelle seksuaalsus ja sugu on neile endile ka suur mõistatus ja las nad olla. Küllap leiavad oma koha päikese all.
˅ näita rohkem ˅