Foorum
2020-01-22 17:56
Sattusin sellele teemale, kas keegi oskab kommenteerida, on näiteks käinud mõnel analoogsel kursusel?

http://mytantraguide.com/10-steps-to-full-body-orgasm
https://shekinaray.com/sessions/
https://www.youtube.com/watch?v=1l89EYxyY7s
http://www.tantrateraapia.ee/teenused/
˅ näita rohkem ˅
2020-02-01 22:35
küll on hea kui iga asja jaoks kursused ja gurud olemas. kui õige partner ja erutusest reaalsustaju kadunud ning ei torma vahekorda astuma, võib vabalt kursuseraha kokku hoida. vähemalt minul selline kogemus, ka tolle müstilise kogukehaorgasmi suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-01 22:39
räägi capi, kuda sul jottiga ka kogemusi on. ja kas talle tablette ka ikka annad
˅ näita rohkem ˅
2020-02-02 02:58
Soomlastel on termin - kokovartalokyrpä - sealt vast ka see ülekere rahuldus
˅ näita rohkem ˅
2020-02-11 22:01
Kas reaalselt on ka inimesi kes seda kogenud on....kuidagi leigelt sellest teemast siiin.......nagu pole kommentaare? See lugu eeldab jah uppumist oma kehassa kus sa ei mõistupärasta ja ei mõtle et kas ma sain õigel ajal kõhu sisse tõmmata,et kas ma näen ilus välja...siis võibki seda kogeda.....
˅ näita rohkem ˅
2020-02-22 16:04
Mida jutustad
˅ näita rohkem ˅
2020-02-25 21:13
See jah selline kummaline väljend. Eks orgasmil ja orgasmil on ju ka vahe...mõni ongi sind täielikult endasse mattev ja mõistuse viiv😊...iseasi kas me peame kõigele just nime või seletust otsima.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-25 21:17
capri vajutab nuppu ja orgasm tuleb nagu tellitud.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-26 11:30
Täiesti olemas on sellelaadne nähtus, eks igaüks räägib oma kogemustest. Kuna mind on see teema juba ammu huvitanud, siis sai osaletud ühel massaazikoolitusel (mitte Epu). Praktiline osa näidati ette ja seejärel sai ise järgi proovida. Ei teagi täpselt, kas asi oli minus, võimsas grupienergias või läbiviija sensuaalsuses (ilmselt kõik kokku), aga tulemus oli üle ootuste. Neiu, keda ma masseerisin, suutis end u tunnise kogukeha massaaxi jooksul nii vabaks lasta, et ühel hetkel läks ta ülekeha märjaks, hakkas eriti sügavalt hingama ja raske oli aru saada, kas ta mõnuvärinate saatel nuttis või naeris. Kummardusin tema kohale ja tahtsin uurida, mis on valesti, aga ta haaras vaid minust kinni, hoides mind enda vastas ja vappus mõnust. See kestis u 10 min ja siis vaibus tasapisi. Pärast arutledes jõudis ta järeldusele, et see oligi ilmselt see paljuräägitud kogukeha orgasm. Midagi võrreldavat polnud ta oma elus varem kogenud. Võrdluseks oskas ta vaid öelda, et kõik senikogetud orgasmid tema elus olid vaid pinnavirvendus, võrreldes äsjakogetuga.
Kuna see tundus nii uskumatu, oli kange soov seda uuesti katsetada. Nagu teada, on selleks katsealuseid raske leida, kuna tegemist on siiski kogukeha massaaziga, milleks valdav enamus naisi valmis ei ole. Õnneks tekkis võimalus võrdlemisi ootamatult uuesti proovida. Tegemist oli veidi spirituaalsema hingega, kes oli isegi Indias elanud, seega teda ennast huvitas massaaz. Mingit arutlemist teemal- kogukeha orgasm, ei toimunud. Ütlesin lihtsalt, et sooviksin oma massaazioskusi praktiseerida ja ta oli nõus. Neiu nautis väga, aga olude sunnil massaaz katkes tunniks, kuid suutsin teda veenda järgnevaks, sest avanes võimalus kasutada privaatsemat ruuni, kus märgis ka mõnus idamaine muusika. Neiul komplekse ei olnud ja ta lasi oma energiatel vabalt voolata ning kui kogukeha programm hakkas lõpule jõudma ning jäänud olid veel pikad silitused sõrmeotstega, oli näha, et neiu hingamine muutub ootamatult sügavamaks ja ta ei hakka üldsegi ärkama rahulikust seisundist. Selle asemel tekkis temas tohutu energiapuhang ja ta väänles mõnuledes päris mitmed hetked, kuni rahunes. Küsisin temalt pärast, et kas ta oskaks kirjeldada, mida ta tundis ning ta jõudis järeldusele, et see haaras kogu tema keha jäägitult ning ta ütleks selle kohta kogukeha orgasm. Selgituseks vee, et yoni piirkonna masseerimisest oli juba mitmed minutid möödas ja yoni sisse ma kordagi sõrme (ega midagi muud) ei pannud selle neiu puhul.
Eks targemad tantristid oskavad kindlasti sõna sekka öelda, aga leian, et need kogemused näitavad selgesti, et pole vaja peenist naise sisse panna, et tunda ülimat rahulolu. Täiesti nõus Bottombeautyga, et kas me peame just kõigele nime või seletust otsima.
˅ näita rohkem ˅