Foorum
1
2
2025-11-06 21:59
Ma olen kuskilt kuulnud, et Jumal tasakaalustas mehe ja naise rolli sellega, et mees saab lihtsalt orgasme ja palju, aga naise orgamisni viiv teekond on pikem ja orgasmi ketsvus samuti.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-07 11:45
Jumal on igasugu häid asju korraldanud, nt lõi palgapäeva ja teravilja kombaini aga selle orgasmiasja tasakaalustas ta siis küll väga nigelalt. Kui üks tahab kiiresti ja tihti, teine aga pikalt ja harva, siis on sinna juba eos ju tüli sisse kirjutatud. Pole siis ime, et neid lahutusi nii palju on ja tuleb ihas kogukehaorgasmi kohta asju küsima tulla.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-07 19:40
Võib-olla leiab põnevat teadmist raamatust "Multiorgasmiline mees. Seksuaalsed saladused, mida iga mees peaks teadma".
See on mul igatahes lugemisjärjekorras ootamas - mulle pakub küll huvi see, mida iga mees peab teadma .
˅ näita rohkem ˅
2025-11-10 16:18
Ohhoo, aitäh Transfeer! Tore on vahest ka asjalikku nõu saada. Rahva raamatus täitsa olemas, 24.99€, kui poe lähedusse satub, tuleb ära osta
Tutvustuses lubatakse isegi tõuketehnikaid õpetada, koos muude väärt tarkustega. Selle peenise suurendamise võime õpetamise osas olen muidugi ette skeptiline. Sest pole kellelgi veel raamatu lugemisest ta kasvama hakanud...aga mine tea.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-10 17:47
See on ju ka lihas, kas siis lihastreeninguga ei kasva?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-11 08:14
Seda küll. Siit võiks ju ka siis järeldada, et meeste väikestes munnides on süüdi naised...kes ei viitsi piisava regulaarsuse ja intensiivsusega aidata seda lihasgruppi treenida.
Või on ikkagi asi tõuketehnikas.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-11 08:25
Iga naine on erinev - kui sa ikka õiget kohta ei taba, siis tõuka mistahes tehnikaga, asja ikka ei saa
˅ näita rohkem ˅
2025-11-11 15:16
Multiorgasmid ja nn tõuketehnikad on ka huvitavad ja erutavad,
aga vast pole KKO teemaga seotud kui teemas püsida
rinnalihasega võib tõesti nii mõndagi huvitavat ja meeleolukat saavutada, aga
ja et mees saab lihtsalt orgasme, orgasm ja seemnepurse pole ka vast päris samad asjad
a küllaltki levinud arusaam, aga eks jumal teadis neid asju paremini
JA kui lugemist, siis võiks alustada sellest, lihtsalt tagasihoidlik soovitus, ei muud
annab võimaluse vahet teha labasel äril ja teg ajalool, niivõrd kuivõrd
Välk lootoses. Erootika läbi aegade – Valev Mirtem
˅ näita rohkem ˅
2025-11-12 08:02
Orgasm ilma seemnepursketa on võimalik ainult enne teismeikka jõudmist või peavad munad olema hernetera suuruseks pumbatud, et tilkagi enam ei tule
Kastraadid olid ka omal ajal tänu sellele omadusele voodis hinnatud.
˅ näita rohkem ˅
1
2