Foorum
2025-08-26 20:23
Mis te mehed teete kui juhtute ekslikult mehe kontot vaatama? Endal mitu korda juhtunud. Mõnikord vaadatakse vastu ka ja eameeldiv tunne jääb sisse, aga imelik oleks nagu postkasti kirjutada ka, et sorry, kogemata.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 20:31
No on ikka probleem. Mina ei näe selles küll midagi imeliku.
Kui kardad, et sind homoks peetakse, siis mõtle, millest selline hirm on tingitud.
Kasuta nähtamatut režiimi, siis ei pea hirmu tundma.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 20:43
Nähtamatut režiimi saab ainult VIP staatuse korral kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 20:54
Kui nad kirjutavad, vastadki, et kogemata ja pigem ju ei kirjutata.
Mind rõõmustab, kui inimesed on oma eluga jõudnud nii kaugele, et mured, mis vaevavad, on täpselt sellised!😊 Tubli mees!
Probleem on, et nüüd tõesti vaatavad profiili KÕIK mehed. Classic Streisand effect!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 21:05
Kui mehena nii lihtne asi heidutab ja ebameeldivust valmistab, oeh mis siis küll juhtub kui sõda Eesti pinnale võib jõuda. 🫣
Mõned mehed na haprakesed....

Olen ka ise kogemata mõne naise konto peale klikanud. Enesekindel naine pole kulmugi kergitanud. Nõrgem ja ebakindel on blokeerinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 21:19
Mine tea, hostinne. Pealtnäha haprakesed on ennegi üllatusi valmistanud😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:35
fixus -kui pole raha ennast Vipiks teha , mis sa vingud siis . iha lehel on pildid pandud ja vaata kui tahad kui ei taha , siis vaadatu ju blokib (enamus on neist paljude kontode omajad) ja blokivad juba enne kui vaadata saad ja isegi kui pilte pole -* kas sind blokkides või ennast , et hoida oma liigsete kontode kustutamist
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 08:36
Kindel, et üllataksid? 🙂
Ma ainult õige pisut veel aasin.....
Murega, et oled kogemata mehe kontot klikanud soovitan pöörduda Mare Porgi poole. Üks Eesti tipppsühholooge.
Teeb teraapiat. Lugu läheb muidugi kalliks maksma. Ta oli Kristina Šmiguni hingepsühholoog tema tippkarjääri ajal.

BTW Spicegirl oli naine kelle kontol ma klikkasin kogemata😵
kaks korda. Spice ei blokeerinud ega sõimanud postkastis, et mis ma vahin. Seega rohkem enesekindlust noor ihasõber.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 09:23
Ma olen midagi sarnast tundnud siis, kui olen gay-mehe kontole sattunud. Ma loodan siiski, et nad ei pahanda, kui naiselikust uudishimust mehe kontot vaatan. Hetero naisena vaatan ka vahel naiste kontodel olevaid pilte, siiani ei ole keegi pahandanud
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 11:22
Oi, hostinne, millest selline küsimus? Sa ju ei tunne mind ja inimesed on täis üllatusi, nii heas kui halvas mõttes, eksole. Või näen ma siin väikest solvumisenooti mõne varasema postituse pärast...? Aruka inimesena kindlasti mõistad, et inimeste arusaamad erinevates asjades ei lähegi alati kokku. Ma ehk ei peaks, aga ikka vabandan kui minu mõtted ja arusaamad Sinu omadega igas asjas ei ühti.
Ja tänan hea psühholoogisoovituse eest. Võtan teadmiseks, kuigi vähemalt selles küsimuses mul kindlasti teda vaja ei lähe.
Päikest

Ussideuss - minule mehed kirjutada/vastata ei saa ja mingit erilist Sinu poolt ennustatud efekti siiani (õnneks) ka ilmnenud ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 11:54
Siin saidil nalja ei mõisteta.
Kahju....
Kohe jälle isiklikuks ja haavatavaks.
Väitlemise põhitõde on, et millegi üle arutlemisel ei minda isiklikuks.
Esutasin konkreetse küsimuse, kindel et suudaksid üllatada, kui nii lihtne asi rööpast välja viib a la võõra mehe konto vaatamine.
Mulle lihtsalt tekitas suurt imestust fakt, et mees tunneb end haavatavana kui ta on vaadanud teise mehe kontot.
Jätaks arutelus varasemad arutelud välja, see ei puutu üldse asjasse hetkel.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 12:42
Minu kontole satub, ilmselgelt kogemata, päeva lõikes kümneid mehi. Ei lase end sellest heidutada. Tunnistan, natuke nördimust valmistav, aga mis teha.

Ära lase end heidutada kui satutakse või ise satud. Eksimine on inimlik 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 13:40
Huvitav värk selle pedepaanikaga. Seda näitab ka postkasti sulgemine. Kui sa siin anonüümse kasutajana nii hirmsasti kardad, et sind pedeks peetakse, siis on põhjust enda sisse vaateks, sest hirm ei teki niisama. Kuskil alateadvuses võib sul midagi kripeldada.
Mul on elus olnud hulgi kokkupuuteid homodega. Täiesti seksivabades olukordades. Võin kinnitada, et reaalses elus tunnevad homod enamasti omataolised ära ja heteroid ei tülita. Siin on seda pimesi kompimist nats rohkem, aga siis on ka piisand ühest eitavast vastusest ja rohkem ei tülitata.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 14:12
Ei, hostinne. Ma ei võta asja kuidagi isiklikult ega viinud ka rööpast välja. Ei see, et võõra mehe kontot vaatasin ega ka Sinu küsimus, kas just mina suudaksin üllatada kui meil näiteks sõda peaks puhkema, mis küll mulle ausalt öelda veidi kummaline tundus, kuna olen Sulle ju täiesti tundmatu. Et millest siis selline eelarvamus? Aga samas, see ei ole ka küsimus, millega oma pead peaksin vaevama. Ikka juhtub, et vahel muuseas öeldakse asju, mida hiljem päris täpselt selgitada ei osata. Ma tahaks loota, et Sinugi esitatud küsimus ei olnud otseselt just minu väärtushinnangute kahtluse alla seadmisena mõeldud...
Sinule ja ka teistele teadmiseks (kui huvitab), minu algselt püstitatud küsimuse mõte ei olnud tegelikult otseselt küsimusena ka mõeldud. Pigem enda nö. välja vabandada tahtmine, et vahel kogemata mehe kontole satun. Nii, nagu HandyMan39 ütles, ei maksa ennast heidutada lasta. Seda ilmselt kuulda tahtsingi, et teistel ka juhtub...
Nii et rahu, inimesed. Ei ole vaja üle mõelda. Mul samuti
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 14:14
jfjm - täiesti valel teel oled. Ei mingit paanikat, ekstra postkasti sulgemist ega kripelda kuskil midagi. Mulle sobib nii ja kui keegi ka meeste kirju ootab, pole minu ega kellegi teise asi.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 16:57
Ega siin polegi midagi enam teha. Kui ikka mehe kontole kogemata klikid, siis on elu läbi ja ei jää muud üle kui võtta jupp nööri ja minna metsa loodust nautima
˅ näita rohkem ˅
2025-08-29 07:55
Siis on ikka päris perses kui mees tunneb, end kehvasti teise mehe profiili vaatamise pärast. Tule kapist välja siis ei ole seda põdemise tunnet 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-08-29 12:33
Siin on terve hulk inimesi kellel kontot kogemata vaadanud ja vennikesed kohe endale ettekujutams,et teda taheti nüüd🤣🤣 päris korralik lasteaed täiskasvanutel🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-08-29 19:29
Läks Thugdrillile vastamisel natuke üle võlli, aga leian, et avalikus foorumis äkiliste vihapurtsatuste jaoks kohta olema ei peaks. Öeldut tagasi võtta ei saa, aga sõnumi siiski kustutasin.
...Ja tema ees ei vabanda, teiste ees küll.
˅ näita rohkem ˅