Foorum
2023-09-21 10:52
On mingit head analoogi ihale või viitsiks keegi teha? Praegune iha on õudsaks urkaks muutunud. Huiareid, konksutajaid on meeletult. Kõik on siin nii sassis. Stringides mehed kuulutavad, Naine-Meest all, ... Kõiksuguseid huiareid on tänaseks siin nii palju, et suht 99% kuulutustest ongi, kas lihtsalt huiamine, suunamised kusagile of lehele ja tundub, et administraatorid, lehe haldajad on samuti huiamisehga seotud, muidu ei vohaks selline huiamine siin.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-21 11:09
Eesti on väike ja kui hakata mingeid piiranguid seadma, ei tasu lehe majandamine enam ära. Kui teha mingi uus leht, siis koguneb sinna ikka see sama seltskond.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-21 21:31
Ma usun, kui keegi analoogse lehe suudaks teha, suudaks lehel korda hoida, siis jääks iha üksi oma huiaritega siia. Naiste top on sajaks aastaks kinnitatud.
Tehke analoog, hoidke korda ja iha jääb ajalukku.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-21 23:16
Ma teeks kui oskaks
˅ näita rohkem ˅
2023-09-22 00:00
Ei näe nagu asjal erilist mõtet. Tee kui hea leht tahes, aga loll saab ju kirikus ka peksa.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-22 09:41
On ikka mõte. Asju saab ajada ka korrektselt. Siin on kord igati käest. Võtame Naine- Meest kuulutused. Pooled on julgelt "pakun weebi" kuulutused, suur osa suunavad sind oma of lehele. Siis on sajandeid muutumatu top. Ei ole saldus, et on teiste piltide trollimine, maha hindamine. Antud hetkel on iha nagu roojane pompsi urgas. Mulle meeldib üks F tähega sait. Seal kuulutusi pole, pigem kommentaarid. Seal ollakse konkreetsed. Seal bännitakse, kustutatakse, ei lasta saastal vohada. Siin võta foorum lahti ja võiks kustutada järjest kontosid. Iga mõistusega inimene saab aru, kes huiamas, kes trollimas. Ka top 3 vääriks nädal-kuu bänni. Ilmselgelt ei ole nad ALATI kõige kaunimad. Kui paljud maksavad siin tuimalt ettemakse, millest lihtsalt ilma jäävad, siis usun, et 5.- kuus normaalse (kontrollitud) saidi eest maksta poleks probleem.
Analoog ihale tasuks end kindlasti ära. Ihast saaks sellisel juhul mausoleum, kuhu jäävad top 3 ja kari trolle.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-22 10:45
Jah, viriseda ja õpetada on hea, aga kes sul keelab sellist lehte teha?
Ihas on 36tuhat kasutaja kontot. Kui oletada, et pooled neist on varikontod, siis arvestada võib 20 tuhande konkreetse inimesega, kes on asjast üldse huvitatud. See on lagi. Selleks, et kord majas oleks on ainuke võimalus anonüümsuse vähendamine. See aga omakorda vähendaks potensiaalsete kasutajate arvu paarile tuhandele. Tekiks väike konnatiik, kus kõik tunneva kõiki. Selliseid on olnud. ja küllap mõni eksisteerib veel praegugi, kui leidub entusiast, kes viitsib asja vedada. Mingit majandusliku kasu selline leht ei anna, seega puhas heategevus. Natuke aega jännatakse ja kui virisejatest kopp ette tuleb, lõpetatakse ära. Sest niku saamise võimalused oleksid sellel lehel veel väiksemad, kui ihas.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-22 11:49
Niku saamise võimalused oleksid korrektsel saidil suuremad. Normaalselt mõtlev inimene ei viitsi siin ihas alatasa huiarite otsa sattuda. Siin ei peaks iga teine kuulutus olema varastatud piltidega, photoshopitud piltidega (kus oleks nagu huulepulgaga tagumiku, keha peale nimi joonistatud), kus ettemaksu küsitakse, kus vestluses saadetakse sulle LV, LT kontonumbreid koos väljamõeldud nimedega. Anonüümsust ei vähendataks, miks peaks. Tegelikult saaks Iha ka korda, kui tahta, kui moderaatorid oleksid moderaatorite väärilised. Siin oleks vaja lihtsalt suurpuhastus teha. Aga siin pigem tundubki see, et haldajad tegelevad siin ise huiamisega, huiamise soodustamisega. See, mis siin toimub, ei ole ju tegelikult normaalne. Aga mõistan ka Iha haldajaid, mõistan huiareid. Seniks, kuni mõistuseta lambaid leidub, keda lüpsta, seniks Iha õitseb.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-22 14:05
Pettusi aitaks vähendada muuhulgas see, kui seada piirang päevas saadetavatele kirjadele. Kui n. päevas saab kirjutada max kolmele kasutajale, siis see võtaks petturitel kõvasti hoogu maha. Tavaliseks kepiküsimiseks piisab, kui suhelda päevas kuni kolme kasutajaga, aga petturite käive langeks tublisti.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-22 14:20
Oled sa päriselt ka debiil või ainult teeskled?
˅ näita rohkem ˅
2023-09-22 14:26
Sa ei saaks oma spämmi laiali saata või? Ka huiar?
˅ näita rohkem ˅
2023-09-22 15:47
Mina pole aga sinusuguseid munniorjasid tulebki huiata. Mida loll rahaga ikka muud teeb kui uue lolluse.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-22 17:41
Roosonroos, Kujuta nüüd ette, et saadad ühele kaunitarile kirja, aga ilmselt on ta saanud sel päeval juba mitukümmend kirja. Kolm esimest, kes talle huvi pakkusid, osutusid tühikargajateks. Sina oleksid neljas, aga piirang ei lase sulle kirjutada. Ja homme on uus päev ning uued pakkumised.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-23 10:30
see analoog saab olema sul täpselt samasugune hooldekodu/vanadekodu stiilis.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-24 01:37
amokki joosti ka tehnikavabal ajal? Teiseks, uus leht ega tehnika pole mis ime teeb - ikka rahvas, kes on selle kasutajad. Siin on mitut eri sorti kasutajaskonda siiski ja nendest on suht väike see ühisosa -- üks osa on kes vaid on kuulutustes , ning siis on vaid piltide pärast siin olijad -- mõlemad need on kes ei tea foorumist, Kolmas on siis see foorum, mis pigem veider jutuklubi, ning siis on veel see osa rahvast vaid privaatvestlustes ja mõni üksik jututoas olijad, ning foorumis kurdavad kui on saadud petta või jäädi sent võlgu.

"korra hoidmine" on kahjuks pigem see et moderaatorid oma rikutusega kogavad enda ümber neid kes ta sarnased, ning kui sedasi lood siis
eks kõige parem on siiski et miskit tsensuuri poleks. küll ise reguleerub ja rahvas paneb paika. Ning kes see siis tyndmatule ettemakse teeb? eesti väike ja parem ENNE kokku saada ja siis kah sulas arveldada. igasugu "muid" lehti on, kuid seal kui sama rahvas (ja sama ettevõte, kuigi teine lihaturu nimi), miks peaks olema miskit teistmoodi siis? Kahtlustan et kui muudetakse, siis pigem halvemuse suunas. Seega tuleb ise mitte nii kergeusklik olla.

kui see koht on üle mõistuse eks tuleb olla jututubades, pidada kohalikuga plaani, või lugeda huumorinurka - kuulutusi. või anekdoote. raske nüüd vahet teha
˅ näita rohkem ˅
2023-10-14 10:18
Kellel pole oskusi, kellel pole aega. Ma teeks, kui oleks aega. Enne pensioni ilmselt seda aega ei teki. Teine küsimus on rahastus: kas portaali hoiavad elus reklaamid või kliendid? Iha üritab mõlemalt rindelt teenida nagu ajalehed. Kõige ausam oleks, kui kogu lõbu maksaks kinni teenusepakkujad, sest nemad teenivad portaali pealt tulu. Kuna kõige aktiivsem kasutus tundub siin olema just teenuste ümber siis prostitutsiooni vastu võideldes sureks portaal kiiresti välja ning kogu vaev läheks vastu taevast. Kui see oleks legaalne, siis saaks neile teha hinnavõrdluse, bronnisüsteemi ja pettuste vähendamiseks deposiiditeenuse ja tagasisideküsitluse nagu AliExpressis, et ei peaks kuskil foorumites küsima ja arutama. Ennem pole mõtet isegi kavandit luua, kui prostitutsiooni ei legaliseerita. Valitsus küll otsib silmad punnis, kust raha saada, aga ei näe reguleerimata turgu, kus liigub must raha.
Naised, kellele meeldib seigelda, üldiselt ei viitsi netist otsida. Nad pigem lähevad välja või naabrimehe juurde ja saavad kiiremini oma seikluse kätte. Neil pole aega oodata, kui isu peale tuleb. Nett on rohkem nohikutele, kes väljas ei käi ja soovivad ennem häbelikult kirjavahetust pidada ning alles pärast esimesi punastamisi kohtuda ja vaadata, mis edasi hakkab saama. Mulle tundub, et selliseid naisi ei ole palju, et portaali pidamine end ära tasuks. Kui naine on ikka häbelik, siis ta ei julge seksile mõeldagi, veel vähem end kiimarite portaali registreerida ja endast mõni intiimsem kaader avalikku ruumi postitada, kus see võib hakata oma elu elama. Ilmselt ei julge ennast pildistadagi ega enda pilti näha.
Esmane riskianalüüs näitab, et see ei tasu ennast ära ning tänapäeval keegi hobi korras ei kipu midagi tasuta arendama. Arendajad on harjunud teenima kõvasid summasid, kuid iha alternatiiv on selline projekt, mis võib raha hoopis välja viia, mitte sisse tuua, kui ei ole head ärivaistu, kuidas selline portaal tänases seaduseruumis tulusalt tööle panna. Arendajad vägagi kalkuleerivad oma aega rahas, seega suure tõenäosusega ei hakka ükski professionaal ega pereinimene seda ette võtma, seega tuleb leppida sellegagi, mis on. Oleks muidugi tore kui mingi entusiast kuulaks mured ära, laseks mõtted kokku koguda ja selle pealt midagi ilusat luua, aga ma väga kahtlen, et siin kapitalistlikus ühiskonnas midagi nii sotsialistlikku ja üllast sünnib.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-14 10:58
Huvitav, kas ChatGPT ei võluks midagi ägedat välja, kui kõik soovid talle ette annaks?
Räägivad viimasel ajal sellest kui imeasjast ja kiidavad. Ma ise pole küll juturobotult oma keerulistele küsimustele mõistlikke vastuseid saanud. Meie vestlused kipuvad enamasti lõppema sellega, et hoopis tema saab omale teadmisi juurde. Seksuaalsetele teemadele keeldub hoopis vastamast. Programmijuppe teeb küll väga viisakalt, kui piisavalt palju lähteinfot talle ette anda.
˅ näita rohkem ˅
2023-10-14 17:19
Kuule, sa ajad midagi segi. See vahekord on seksi küsijate ja teenuse pakkujate vahel. Tutvumisega pole sel mingit pistmist.
˅ näita rohkem ˅