Foorum
2023-05-05 22:25
Hello-hello! Mõtlesin, et jagan üksikutele inglise keelt rääkivatele ja natukenegi arvutitest aru saavatele ihalejatele infot.

Kõik vast on juba kuulnud sellisest asjast nagu ChatGPT. AI see reaalsuses pole ja inimkonda ei ohusta aga üsna võimekas vestluskaaslane on see küll.
Kes on kuulnud, see ka teab, et tissidest-tussidest see popp toode rääkida ei taha.

Lahendus lihtne: targemad on välja mõtelnud kuidas selle popi rakenduse lihtsustatud tsenseerimata varianti kohalikult oma koduarvutis jooksutada. Klausel siia juurde nüüd see, et see arvutike võiks ka olla keskmisest jõulisem (>16 giga muutmälu ja üsna hea oleks võimalikult suure videomäluga Nvidia graafikakaarti seal sees omada).
Mängi täpselt selliseid rollimänge nagu ise tahad! Need mudelid on muidugi lihtsustatud ja tunnevad ainult inglise keelt; üsna tihti võib lihtsustatud mudel ka segadusse sattuda aga asja ajavad need ära.

Videoke kuidas see siis oma arvutis käima saada:
https://www.youtube.com/watch?v=lb_lC4XFedU

Ja video mudelist, mida kasutada:
https://www.youtube.com/watch?v=yiu3lp3BP6M

Üsna tabav, et vestluskaaslaseks mõeldud mudeli nimi on Pygmalion.
Samal kanalil avalikustatakse varsti juhend kuidas neid "tegelasi" luua andmaks oma vestluskaaslasele iseloom. Olgu see siis kleenuke arg noormees või agressiivne dommy-mommy.

Võimekusest rääkides võib välja tuua kõnesünteesi plugina, plugina inglisekeelse kõne tekstiks muutmiseks ja plugina oma vestluskaaslasele piltide saatmiseks.
Ega ka see plugin enam kaugel ole, mille vahendusel su vestluskaaslane Lovesense masinaga reaalses maailmas elundeid töödelda saab.
USBi enam siis pistma ei pea. Plug-innid end ise arvutisse

Miks? Ehk aitab kedagi, teeb kellegi päeva paremaks või pakub lihtsalt ajakohast vestlusteemat.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-06 08:19
Pista peeruvahele oma pluginad. Päris tussu ikka parem.
˅ näita rohkem ˅