Foorum
2022-04-28 08:43
Jagage meestearsti juures käimise kogemusi.
˅ näita rohkem ˅
2022-04-28 20:24
vajadusel võtad saatekirja perearstilt ja lähed, mida siin kirjeldada? Teatud vanuses saadetakse teade ja soovitatavad sõeluuringud. Mida sa tahad selgitada ?
˅ näita rohkem ˅
2022-04-29 07:42
Kui meeldivad naised valid nais meestearsti ja kui meeldivad mehed siis meesarsti. Thats it. Ma käisin naisarsti juures. Edasi kirjeldada pole vaja. Seda peaks iga mees teadma mida seal tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2022-04-29 10:51
Ma pole veel naisuroloogidega kokku põrganud. Kõik on mehed olnud, nii noorte nõustamiskeskuses kui ka meestekliinikus. Võimalik, et Tartus on võimalik ka naisterahva nõustamisele saada. Arvan, et mehed mõistavad meeste värke paremini kui naised.
Kuna keegi ei soovi oma kogemusi jagada ja targutatakse niisama, siis teen ise otsa lahti.
Meedias on palju räägitud, et vähe on mehi, kes meestearsti juures käivad. Kui naised saavad ilma saatekirjata günekoloogile aja kirja panna, siis mehed peavad perearstilt saatekirja välja kauplema ja põhjendama, miks ma pean kindlasti meestearsti juurde minema ja miks mulle ei piisa sellest, kui nad ise PSA testi ära teevad. Kujutan ette, et naiste seas väheneks ka günekoloogi külastatavus, kui nad peaks iga kord omale saatekirja kauplema hakkama ja delikaatseid probleeme perearstiga jagama. See selleks, ma paar korda olen siiski käinud ja võin jagada oma kogemusi.
Esimesel korral käisin täitsa põhjusega - vahel urineerimisel oli viimane tilk verine, millest tingituna ei tekkinud ka perearstil kõhklusi, kas väljastada saatekiri või mitte. Perearst kahtlustas, et see võib suguhaigus olla ja kirjutas kohe saatekirja välja. Meestekliinikus tehti täisuuring: PSA ja testosteroon vereproovina, spermaproov, eesnäärme sekreedi uuring ja munandite ultraheliuuring. Eesnäärme sekreedi uuring ja ultraheli määrati järjestikuliselt ühele päevale ja täitsa arusaadaval põhjusel - mõlemas kabinetis taotleti ligipääsu "tagauksele" ja siis sain aru, kust need meestearsti naljad on tulnud. Olin üllatunund, et isegi munandeid päraku kaudu uuritakse. Ühe sõnaga mehed, kes pole varem seal käinud, pangu vaim valmis ja harjutage sulgurlihaste lõdvestamist
Ja siis imestavad, miks mehed sinna ei kipu minema
Paraku suguhaiguste test oli tasuline ja päris kirve hinnaga. Pakuti ka haigekassa poolt hüvitatavat varianti - Hiiu nakkushaiguste kliinik. Haarasin sellest võimalusest kinni, kuid Hiiul olid mingid kibestunud vanamutid, kes tegid proovi võtmisel meelega haiget - lükkas varda peenise otsast liiga sügavale sisse, nii et mul pärast riist nädal aega veritses. Analüüsi käigus tuvastati klamüüdia, mis pidavat olema Eestis kõige levinuim suguhaigus ja loomulikult sain kergelt aasida ka, kuna mul oli partnereid olnud rohkem kui 1 ja ei teadnud, kellelt neist ma võisin saada ning nad vaatasid mind seetõttu kui räpast litsmeest. Küsitlesin pärast kõik eksid läbi ja selgus, et ikkagi kõige viimane oli see must lammas. Määrati antibiootikumidekuur ja pärast kuuri tuli uuesti külviproov üle elada, et veenduda, kas haigus allus ravile. Jälle tegi haiget, mille peale ma võpatasin ja tõmbasin instinktiivselt tagasi ning õde pahandas ja ütles, et peabki valus olema. Tundus nagu olekski tahtnud mind patuelu eest karistada. Pärast seda taas nädal aega riist veritses. See oli nii hirmus kogemus, et pärast seda olen valmis olnud ükskõik kui palju maksma, et ei peaks sellist õudust enam läbi elama. Edaspidi olengi teinud tasulise proovi, kui olen partnerit vahetanud.
Meestearsti juures soovitati profülaktika mõttes mingi aja pärast uuesti tulla, kuid kiire elutempo juures ei jõudnud kuidagi selleni. Lõpuks võtsin asja ette. Tehti taas täispakett. Aja broneerimisel vaatasin, et oh üllatust, eesnäärme sekreediproovi võtab naine, mis ajas elevile. Koha peal selgus, et lausa väga noor naine (ca 10a noorem), aga peagi kahetsesin. Väga jõuliselt muljus eesnääret ja tegi lausa haiget ja oli hädas, et ei saa hästi sekreeti kätte. Selline tunne oli nagu mind vägistatakse. Lihtsalt kannatasin ja ootasin, millal see läbi saab. Mõne tilga vägistas lõpuks ikka välja. Pärast eesnäärme sekreedi proovi tuleb kohe uriiniproovi teine osa ka otsa teha, kuid poiss, kes enne mind käis, oli nii traumeeritud, et ta ei suutnud pärast seda kuseda. Punastas, jõi vett ja kogus end. Pärast seda oli tõesti raske kusta, aga sai läbi raskuste ikkagi anum vajaliku piirini täis tilgutatud. Eelmine kord võttis eesnäärme sekreediproovi mees ja tegi seda palju paremini, mis tõestab asjaolu, et mehed teavad meeste asju paremini. Tal oli mingi parem meetod ka. Kui naine tegi toorelt sõrmega, siis mehel oli mingi spets varras, millega tegi ringikujulisi liigutusi, mis ei olnud valus ega ebameeldiv ja pani sekreedi väga hästi voolama. Ultraheli tegi mõlemal korral naine ja viimasel korral naersingi pärast, et sain järjest kahelt naiselt peppu
Spermaproovi kabinetis on hea ports pornoajakirju, aga natuke rõve tundus see, et mitmed leheküljed olid kokkukleepunud
˅ näita rohkem ˅
2022-04-29 12:26

Üks kuulsaim uroloog on kõigis hädades on kunagine Tartu kliinikumi peaarsti asetäitja , nüüd Tallinnas Perh-is
˅ näita rohkem ˅
2022-06-03 16:37
Halvad kogemused. ANtibiootikumid pani peale. Õnneks mitte kauaks
˅ näita rohkem ˅
2022-10-20 14:59
olen seal ühte naisarsti nikkunud
˅ näita rohkem ˅
2022-11-08 21:30
Umbes analoogsed kogemused Wetdream kirjeldustele.

Koroona tagajärjel tekkis põletik eesnäärmes. Esiti pidasin seda ühe pruudi süüks, kes ka vabameelsemat elu on elanud, aga tuli välja, et ta oli siiski patust prii. Ollus nimelt värvus järsku punaseks ja peale seda pruuniks peale ühte meeldivalt veedetud nädalavahetust. Lõpuks omandas taas normaalsed parameetrid.

Võtsin ühendust arstiga, kes suunas Tartusse meestekliinikusse. Seal võtsid mind esiti vastu üks meesõde ja pani paika plaani, et tuleb teha ultraheli ning peale seda uriin, sperma ja sekreet.

Ultraheli oli tore, seda teostasid kaks naisterahvast, üks neist oli praktikant. Soliidselt visati nalja selle üle, et mu kaadervärk on keskmisest tagasihoidlikum, aga seda nii maitsekalt, et naersin ise täitsa häälekalt. Peale seda siseneti tagaukse kaudu, et uurida sealset olukorda ning see ei tundunud ebamugav, sest väga korralikult määriti enne sisse. Veidi mureliku häälega kommenteeriti, et on toimunud eesnäärme suurenemine, aga see ei olnud veel midagi halvaendelist. Peale seda tõmbasin püksid üles ja soovisin head päeva.

Tagasi läksin nädal hiljem, siis pidin tulema täis põiega. Autoga sõites ei kannatanud välja ja pidin ikka tee ääres veidi kergendama enda koormat, aga ilmselt närvid tegid oma töö ja Tartusse jõudsin, siis käisin veel enne õe visiiti wc-s ning lasin poole jagu survet vähemaks. Hoolimata sellest, et mult paluti kokku 3 annust uriini, ei tekkinud mingit probleemi sellega toime tulemine. Sekreedi võtmine muidugi ütleksin, et oli pigem ebamugav. Meesõde, aga siiski muljus seal niimoodi, nagu üritaks õhupalli kõigest väest pudelisse ajada. Õnneks kestis lühikest aega ning sain ka selle proovi antud. Taaskord püksid üles ja punuma. Õigemini enne seda loomulikult vaadati kaadervärk üle, kommenteeriti, et ornamendid on natuke väikesed, aga sinna parata pole.

Lõpuks võttis doktor vastu, kes nägi välja nagu oleks just nädalase jooma pealt tulnud, ja vaatas ühtesid ning teisi näite ja ütles, et kõige suurema tõenäosusega oli tegemist koroona järgse põletikuga. Põletikunäitaja oli juba madal suhteliselt, sest kogu see uuringud ja traalivaali kestis umbes 2 kuud ning tunnistati terveks ja sooviti kõike paremat. Muidugi testo kohta öeldi, et täpselt piiri peal madal. Aga soovitati poole aasta pärast kontrolli tulla ja siis vaadatakse uuesti üle. Varsti ongi aeg.

Mis ei meeldi on see, et haigekassa kaudu võtavad asjad pööraselt aega. Doktorid vahetuvad ning telefonikõne ajal tihtipeale toimub esimesed mõni minut juhtumiga tutvumine. Üldiselt väga positiivne, aga tõesti sooviks vastuvõtule lihtsamini pääseda, sest nii mõnelgi mehel on vaja ületada üpris mitu barjääri enne, kui ta reaalselt julgeb abi paluda. Eriti kui sõpruskond vb on ka selline, kus vastavate asjade üle pigem halvustavat nalja visatakse. Oled oma murega üksi, perearstile ei julge tülitada, raha pole, et otse ühendust võtta ... ja nii see eesti mees välja surigi.

No õnneks mitte, ka siit kuulutustest lugedes anna ainult kätte ning iive kasvab nagu inflatsioon nüüdisajal.
˅ näita rohkem ˅
2022-11-11 00:34
mis puhuks see teema on ?
iga normaalne mees käib ajuti meestearstil. muud juhud mis siin kajastatud - selleks on vereproovid -geenivaramus või perearstil vahel või veredoonorina ... Mõni käib Synlab , kui on saatekiri- saad tasuta
˅ näita rohkem ˅
2022-11-12 12:35
ellips, kas sul on probleeme funktsionaalse lugemisoskusega? Teema mõte on kogemuste jagamine meestearsti juures käimisest.
Meestekliinikus käimine on midagi enamat kui vereproovi andmine. Mõni perearst ei pruugigi küsimise peale saatekirja välja kirjutada, vaid ütleb, et ta võib ise ka PSA testi ära teha ning siis vaja kaubelda ja põhjendada, mis diskreetsed hädad sul on, et veenda teda saatekirja välja kirjutama.
Tundub, et meesarstid oskavad paremini eesnäärme sekreeti võtta. Kunagi olin hullult elevil, kui nägin, et noor neiu võtab vastu, aga pärast seda, kui ta pidi mu eesnäärme ära nikastama, üritan küll võimalusel edaspidi vältida naisarste eesnäärme sekreediproovi võtmisel.
˅ näita rohkem ˅
2022-11-13 03:25
Genitarius - aga mida sealt jagada on ? Et kas enne värised uksetaga ? või mida ja kuhu pisteti - tänasel päeval tehakse kõige jaoks vereproovid algselt , siis uuring vajadusel. Meestearst on uroloog ja seksuoloog , nakkushaiguste jaoks on Merimetsa . Saatekirjade võtmine on vabatahtlik, osa on nagunii tasuta ja osa võid maksta, digiloos on nad pärast kirjas nagunii.
Sinu loost sai teada, et meestearst oli naisarst ja nikastas sul . Nii, mida nüüd sellega pealehakata ? mida see annab teisele - hirmu , teadmisi, või mida ?
Või hindad sa minu asemel kuidas - kehtna - kirjutas mõni lõimeke tagasi.... Saan aru, see oli teemas ja minu oma mitte. Olgu.
Või kiidad sa Jututoa , novelli - furious5 - kus saab teada, et tal on auto ja alasti ei käi tänaval ja arstil pidi riideid ... Ainuke huvitav teave on selles - et Koroona tüsistus võib olla eesnäärmepõletikuna . See oli kogu sõnum ja hea teada.
˅ näita rohkem ˅
2022-11-15 16:48
Mulle on alati profülaktika mõttes täisuuring tehtud (nagu meestearst armastab öelda). Nagu näha, siis kogemused on erinevad ja kui on mõni värvikam lugu varuks, miks mitte jagada, kui teema on üleval. Kui teema ei huvita, siis sõnavõtt ei ole kohustuslik.
˅ näita rohkem ˅
2022-11-16 02:42
kas see oli vastuseks ka axmen´ile ? ma olen need uuringud teinud ja midagi eriskummalist ses olnud.
˅ näita rohkem ˅
2022-11-29 06:32
Tunnen kaasa arstile kes pingviinimees ellipsile läbivaatuse teeb
˅ näita rohkem ˅
2022-11-29 21:04
wetdreams - kirjutas pika loo ja lahkus saidilt? tekkis furious5 - kes kirjutas samasuguse loo ja ütles, wetdreamsil õigus - kes oma õiguse järel kiitust saanud kirjutise järgselt - ei teagi ja lahkus siit?
Järgmisena saabus Tainapeake, kes on juba kahe eelneva ja algatatud teema puhul nii sillas, avaldab kaastunnet teistele aga ise peaks kindlasti kontrolli läbima erinevate arstide juures - vaevalt arstid siit loevad, et Tainapeake on oma eas targa otsuse juures(teemas) möödavaatav oma tervisest.
˅ näita rohkem ˅
2022-12-04 06:13
Mis sa pingviin situd jälle avalikus kohas.Mine pese ennast,sa haised lausa läbi interneti oma mäda täis urruauguga.
˅ näita rohkem ˅