Foorum
2010-09-23 15:33
Selline asi lihtsalt huvitabki Muid kaaslasi võib siit vist iga kell leida aga kedagi püsivat?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 10:42
Elukaaslast ei saa leida, ta tekib ise ajajooksul. Alguses leiad tutvuse, siis midagi enamat. Aga mina ei tea isiklikult kedagi siin kes oleks püsivama suhte leidnud. Mõned on sellest kilganud, aga mõned kuud hiljem on suhe siiski purunenud.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 12:52
seda ma ei tea ütelda, kas siit on midagi leitud, aga ma ei välistaks ka mitte midagi. ei ole vahet, kus sa inimestega suhtled. inimene on inimene ja arengud käivad inimestega kaasas.
milline oleks püsiv? kui püsiv ta peaks olema ja milles? seda püsivust ei saa nii ennustada. oleneb inimestest ja nende suhtest.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 15:14
suhtlemisel ja elukaaslase leidmisel on ränk vahe. mõned põhjused miks ihas ei leia elukaaslast:

1. suur osa on tegelikult suhtes
2. viidab niisama aega
3. meeldib ainult tähelepanu
4. täiesti imelikud inimesed, kes reaalis ei suudagi suhelda
5. seksuaalvähemused
6. kaugsuhted millest tegelikuses head suhet ei tule
7. iha aura. siin on olulisem seks kui tunded. seksi peale kooselu ei ehita
8. otsitakse keda ära kasutada kas rahaliselt...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 15:28
Lisaks juurde 9nda punkti. Inimesed suhtlevad liiga kaua netis. Tuleb kohe kokku saada, sest jututeelinimesed avavad vbl liiga palju end ja kohtudes on hoopis piinlik vms.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 15:29
mis vahe nendel siis on? kas vahe ei ole mitte nendes inimestes, kellega sa suhtema hakkad. sellel ei ole vahet, kas sa hakkad selle vastava (sind huvitava) inimesega suhtlema siin või kusagil mujal. kas teine muutub sellest teises inimeseks, kui ta nt iha.ee-sse tuleb? kunagi ei tea, mis sellest suhtlemisest tuleb. midagi ei ole tegelikult välistatud, kui inimene seda ei välista.
tõenäosus siit enda huvidele vastavat inimest (nt elukaaslaseks) leida on midagi muud ja sa rääksisid natuka ka lahti selle, miks see nii on.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 15:52
Mina tean siit mitmeid kes kooselu kasuks otsustanud, hea sõbranna parim sõbrannagi leidis Ihast praeguse elukaaslase seega, kunagi ei saa öelda et ei iial.
umani tähelepanekud vastavad tõele, näit. kasvõi seegi punkt et enamus on tegelikkuses suhtes - kes siis avalikustab seda otse ankeedis või kes jätab salalikult enda teada, lootes nii vastaspoolt ära petta, mis on nõme!
Aega viidame siin kõik, kes millisel eesmärgil muidugi. Minu eesmärgiks pole enam ammugit midagi leida, kui midagi väga head ette lükkub siis vaatame...
Paraku jah, tuleb tõdeda et on hästi palju tsikke ja muid tegelasi kes jäärapäiselt kuulutavad et nemad ei otsi siit miskit, nad ei vaja kedagit ega midagit, vaid tähelepanu. Vahest paneb mõtlema, eriti kui selliseks säutsujaks on üle keskmise atraktiivne tibi, kel vaevalt päriselus tähelepanuvaeguses vaevleb.
Mina selliste reaalelus suhtlushälvetega inimestega, vähemalt siit kokku pole puutunud, kõik kellega kohtumise kasuks olen otsustanud, on olnud meeldivad inimesed, igaüks omamoodi, tore ja lõbus on olnud. Ehk oskan intuatiivselt parimad neist välja selekteerida ja üldjoontes intuatsioon alt pole vedanud.
Seksuaalvähemused seksuaalvähemusteks, kaugsuhetest ei pruugi, kuid võib täiesti asja saada. Isiklikult olen eelistanud kohtumisi, tutvusi enda kandi inimestega kuid olen kohtunud ka nendega kes pole pealinnast. Pealinna poisiga on hea asi see et vajadusel saab kiirelt kohtumise kokku leppida, praegune hea suhtlus näit. elab minust 5 min. tee kaugusel ning väga mõnus on sellise suhtluse juures see et kohtumised leiavad aset spontaanselt, hops msni, hops kohe kokku.
Punkti 7e kohta oleks mul pikem arutelu kuid vaevalt kedagit või siis enamikku minu isiklikud suhteprobleemid huvitaksid sestap lühidalt: oli kiindumus siitleitu vastu, suhtlesime pikalt jne. Hiljem ilmnes et kuigi olid tõsisemad tundmused, kiindumused siis ei lastud nendel tõsisemaks areneda sest toodi väiteks et tutvuti ju siiski seksiportaalis ning loodud oli illusioon et siit ei saakski muud kui lihtsalt hea seksisuhe areneda. Vaat kui loll mõtlemine , et seksiportaalist ei leiakski tundeid jm, pelgalt seks ja kõik.
Ärakasutamist on tõesti palju, kes kasutab keda rahaliselt, kes lollitab niisama, antakse katteta lubadusi, valetamist ja vassimist on massiliselt...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-24 17:12
Uman,poolt väljaöeldud 9 põhjust tunduvad õiged olema..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 09:12
selle peale ma ütleks nii nagu ennegi, kuigi ma peaksin ennast natuke parandama. ja nimelt: ei ole vahet, kus sa inimesega suhtled, kui tingimused jm on tegelikult samad. kui nüüd natuke analüüsida neid tingimusi (1-9 p), siis kas teistes oludes (kui vahetada see, mis siin on, millegi muu vastu) oleksid need tingimused teised? kas midagi muutuks? kas suhtumine ja valikute tegemine muutuksid?
mina ei näeks nendes mingit vahet. nii et siin ei saa teha süüdlaseks internetti või midagi muud, "süüdi" on need inimesed, kellega te suhtlete ja kellel on teised huvid
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 09:40
juuksur,reaalis tutvumisel jääks lihtsalt osa neid punkte ära,mida uman siin välja käis.Internet pole otseselt muidugi süüdi.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 09:56
elmar - millised punktid siis sinu meelest ära jääksid? minu meelest olid kõik väga hästi kohandatavad
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 10:03
reaalis tutvumisel jääksid need punktid enamus ära...need olid ju välja toodud ihas tutvumise puhul
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 10:10
no nimeta, millised jääksid. mind huvitab mul on teine arvamus. ma tean, et see on ka tegelikult olemas ja et see avaldub ka muudes suhetes mujal. ma kuulaks enne, mida sina arvad
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 10:16
selleks et kedagi leida, tuleb minna sinna, kus rahvas liigub ja iha on täpselt samasugune koht nagu iga teinegi, kui ise selekteerimisega hakkama saad. Mõni oskabki seda paremini internetis kui reaalis, mõni mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 10:30
mikhan, see on ka minu arvamus olnud. suhtled seal ja nendega, kellega tahad ja millal tahad. ja see, kas midagi muud ka tuleb, selle saab suhtlemise peal teada
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 13:06
Reaalis ja reaalis Mida seal siis paremat on st nende reaalelus tutvumistega? Mul on sõbranna kes on netitutvuste vastu, öeldes et need on mõttetud, siin otsitakse vaid ühte ja kõik siinsed mehed on tropid. Ta ei pea otseselt Ihat silmas vaid üleüldises mõttes on netitutvuste vastu. Tal on olnud kontosi ja kasutajaid mitmetes portaalides, ala DelfiDate jne. Korra lisas oma tutvumise ka NightChati, mida hiljem pidas täiesti mõttetuks, liialt palju raha ( kuulutuse enda lisamine, hilisemad smsid jne ) ning lõpptulemuseks oli ikka 0 - mõttetud inimesed, mõttetute soovidega. Tema on arvamusel et õigeid tutvusi luuakse väljaspool virtuaalmaailma, klubides, toitlustusasutustes ( baarid jne ), selliste tutvuste puhul olevat parim see et inimesed näevad üksteist kohe ära, kui keegi juurde astub, tantsule palub, tutvuda soovib jne siis on see ikka tema enda pärast st ta on muljet avaldanud või teises huvi tekitanud. Ka tema ise eelistavat reaaltutvusi sest siis nägevat kohe ära milline inimene välja näeb, mitte et minnakse kohtuma mingi nägemuse ( neti pildid ) pärast, mis reaalelus ei pruugi klappuda või on siis huvi nii üleskruvitud ja pärast, kokkusaades valdab pettumus. Ka mulle käib too sõbranna peale et liiguks rohkem ringi, mida ma sebin ja raiskan oma aega netitutvustega. Õige ta ju on, st väljas liikumine paha ei tee kuid sellega on omad kõrvalnüansid. Kasvõi näitena tuues liikumise sõbrannaga ( või ka varasema kogemuse ühe teise sõbrannaga, kellega sai hullult väljas käidud ). Olen täheldanud et kui tekib inimene kelles on minu vastu huvi, astub ligi, meil tekkib omavaheline hea klapp ning kui ka minus pälvib too isik huvi ( näit. kena, atraktiivne noormees ) siis hakkab äkitsi mu sõbrannal kiire: tule nüüd, lähme siit minema või tuuakse absurdseid põhjusi, jäta ta, nii noor ju jne, jne. Viimati läksingi sõbrannaga riidu, lihtsal põhjusel: noormees kes tundis enne sõbranna vastu huvi, pööras äkitsi suhtluse minu poole, meil tekkis arutelu ja tundsin et ta isegi meeldib mulle. Oleks tahtnud inimesega pikemalt olla ja mine tea kuhu see tutvus areneda oleks võinud kui ... sõbrannal poleks korraga nii kiire hakanud. Järgmisel korral kui ta mind uuesti kodunt välja meelitada üritas, ala lähme teeme reede õhtuse tripi, sebime miskit, ütlesin konkreetselt ära, milleks kui sa eos tapad juba kõik mu suhtlused. Muidugi peaks ka ise vahest kiiremini reageerima, numbreid vahetama, mida iganes, jäänuks mingigi kontakt aga jah
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 13:44
Barb, vaheta sõbrannat
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 13:45
Ei saa, lapsepõlvesõbranna
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 13:47
Otsi siis väljas jahilkäimiseks uus.Mulle ka need netitutvused sugugi ei istu, aga reaalis tegutsemine on suht lõbus ja nauditav tegevus
˅ näita rohkem ˅
2010-09-25 14:00
Saan ka ise suurepäraselt hakkama, mulle pole turvamehi vaja Muide, ega nende välitingimustes loodud tutvustegagi rahul olda, mõtlen siis näitena kasvõi sõbrannasi. Liiga palju olevat kerge jahi peal abielu või muid hõivatuid tegelasi kes klubides labaselt öeldes kepi peale väljas. Inimene kes ise vaba, on otsimas siiski püsivamat suhtlust ja neid haiget saamisi ikka tuleb ette.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 09:39
Mina oma mehega tutvusin just delfi date kaudu.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 10:38
See on linnastumise protsessi loomulik käik,kui on koos suur hulk inimesi,siis pole võimalik kõiki tunda.Nii harjubki inimene olukorraga,et tema kõrval on võõrad inimesed,kes pole üldse huvitatud temaga tutvumisest.Nii asutaksegi suhteid otsima virtuaal maailmast.Siin on tähtis vaid osata terad sõkaldest eraldada
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 13:49
Sõbranna pealekäimisel sai ka mulle DelfiDate´ i konto loodud, siiamaani laekub mail - boxi kirjakesi aga ma isegi ei ava neid. Üks põhjus miks ma sealse vastu huvi ei tunne, on selle tasulisus st suhtlemiseks, kirjade lugemiseks pead maksma. Noh asi see 25.- siis maksta poleks kuid milleks mulle mingid dated kui kasvõi siingi on valikut, anna aga minna Sõbranna eksisteerimisest seal aga aru ei saa, juhul kui talle sobiv variant leitud on ja kasvõi isegi talle mõne norm. eksemplari sebinud ja näit. sõbranna kontaktid edastanud, hakkab hull kisa lahti, midaaa, mida sa jagad minu andmeid, ära anna kellegile mu msni, ma ei taha kedagi, kõik mehed on sead jne. Lõpuks ei saa sa ise ka aru, mida inimene tahab ja milleks ta neid kontosi siis hoiab, kui tegelikku tutvumise huvi pole
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 14:51
Netti võib ööpäeva jooksul kümneid kordi sisselogida ja samas toast välja minemata.Kes siis viitsib reaalis enam ühest pubist või baarist teise sörkida ja niimoodi kinge kulutada Omalajal kui netti polnud..sai käidud vahel terve nädalavahetuse ning seejuures mõned tunnid vahepeal magatud...vahel ka lihtsalt sportlikust huvist ja häda polnud midagi.....
˅ näita rohkem ˅
2010-09-26 15:12
Kusjuures baarisörkimiste ja klubituuride puhul tuleb ka arvestada muuga , nagu näit. rahaga. Joogid, sissepääsupiletid jne. Kui ikka üks õhtu sõbrannaga möllamist tähendab mitmesajakroonist kulu, paneb mõtlema.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-27 22:46
Eks need portaalid olegi kurja juureks. Mul on neid kontosid ka olnud ja ühtjagu on inimesed meelde jääma hakanud, eriti pildid. Inimestel on mingi komme oma õnnestunud pildiga terve maailm läbi vuristada. Aga kui sa näed üht inimest ühes portaalis tutvumas ja mõni aeg hiljem juba teises, siis tekib mingi eelarvamus küll temast. No krt, tõesti siis ei leia kedagi, mis sul siis viga on vms...
Ma pigem ise arvan sellistest inimestest pigem ebahuvi reaalse tutvumise vastu. Ma olen ise elukaaslase jutukast leidnud, peaaegu 10 aastaks. Aga me suhtlesime jutukas hästi põgusalt pool aastat, repliigi tasemel ja ükskord saime kokku, sealt kohe arenes suhe edasi.

Barb, su sõbrannal äkki hirm suhtlemise kui kohustuse ees. Elu on paigas ja mõte piinavast hilisemast suhtlusest panebki kõik eos lõpetama.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-27 23:31
Sõbranna on konservatiivne inimene, kuigi vahest tundub et see nii just pole Tema elus on viimastel aastatel nii mõndagit juhtunud ning mina, inimese ja sõbrannana üritan sellisest käitumisest aru saada. Ta on vaba ja vallaline seega igati avatud suhtlustele kuid ta leiab et virtuaalmaailm pole tema jaoks st ta ei otsi siitkaudu meestutvusi. Temale meeldib aeg - ajalt väljas käia, eelnevalt tuju sisse saada ( enne kluppi minekut kindlasti joogid sisse ), siis klubis hängida jne. Terve õhtupoolik ja öö varahommikuni kaasas kalpsata on väsitav, mina, vanainimene tõesti enam ei viitsi Ise olen rohkem rahulikum tüüp, meeldib vaikus, üksiolemine, kui siis armsa inimesega kuskil privaatses kohas, mitte jõlkuda mööda ilma. Samas see hootine väljaskäimine tõstab tuju ja tglt see ju tore kui leidub inimesi kes tunnevad muret et ma päris ära siin ( virtuaalmaailmas ) ei hänguks
˅ näita rohkem ˅
2010-09-27 23:40
Mis nüüd teistesse portaalidesse puutub siis mingi aeg tagasi lõin ühte teise, analoogsesse portaali konto. Üllatavalt palju ihalasi sai eest leitud ( st rohkem nemad leidsid mind ) ja nii mõnestki sai hoopis teine ettekujutus. Kaua seal olla ei viitsinud ja midagi erilist ei leidnud, st ei tahtnud nagu ka, niisama huvi pärast sai mujal katsetatud. No ühe virtuaalse sõbrakese leidsin kes ka siin. Üldiselt on häiriv see et ükskõik kuhu portaali ma kontot ei teeks, ikka leidub palju neid kes mind siit teavad ning mind kohe sõbrakatesse lisavad. Arvatakse et kui teatakse mujalt, siis ollakse kohe suured sõbrad Kunagi üks siinne kasutaja ütles mulle sõnad, et sul on rohkem fänne kui sa arvatagi oskad See tilluke kuid armas fakt on vahest ainus mis mind siin veel hoiab ( no ja muidugi foorumi seltskond )
˅ näita rohkem ˅
2010-10-08 19:55
aga vaadake asja halba külge, mõnel ongi iha elukaaslane, ainult rääkida ei saa, küll aga kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2010-10-08 21:48
Eks kirjutamisest ju kõik algagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-09 14:35
ertperv- mõnele see sobibki, et tal on mitterääkiv elukaaslane. ei ole oluline, mida ta teeb. peamine, et ei räägiks. muidu oleks natuke tülikas
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 11:03
Kuulnud olen mõnestki, kes siit suhte leidnud, aga need kestavad seni, kuni meea naisele raha heldelt jagab, ehk need püsivad materiaalse kasu peal, mitte seksi ega tunnete pärast.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-04 22:23
Seks on alati kuum teema
˅ näita rohkem ˅
2021-03-05 10:34
Suhted kestavad ka nii kaua kui naisel silmad avanevad kellega ta end sidunud on
˅ näita rohkem ˅
2021-03-09 08:56
Või vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2021-03-09 09:14
Aa noh vangla kukkedele on pohhui milline välimus ja teguviis peaasi naisel kasvõi grupiraha tiksub ja kõht täis
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 21:28
Siit elukaaslast leida on juba seetõttu keeruline, et väga paljud on juba hõivatud, õnneks nad ei näe selle varjamisega vaeva, nn. tavalises tutvusportaalis nii avameelsed enamasti ei olda
˅ näita rohkem ˅
2021-04-08 23:54
Leopold11 - siis on sul mitu kontot , sest see konto pole sul veel 3 aastat täis, et siit said leida kedagi koos millegagi
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 10:31
Never say never, but it's a slim change. Very slim.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 11:48
barbwire ikka leidis ju omale siit sellise poisi nagu 2jz
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 11:50
Oled ikka kindel oma ütluses?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 11:53
Nii kuuma armastust mis teil siin juba 4-5 aastat ei unusta küll keegi kommentaaregi tore lugeda , neid muide näevad kõik kes vaadata tahavad
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 11:55
4-5 aastat? Ma kardan et sa pead silmakontrolli minema, ikka väga valesti näed.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 12:04
no 2017 olite kuum paar kui koos spisegirli kontoga ühtesid ladumas käisite , oi pushup
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 12:13
Ära aja jama, mina pole kellegile siit ühtesid ladumas käinud
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 12:16
No siis pani pussu sinu kontoga ja samal ajal spicegirli kontoga igatahes sealt sa minu bloki said
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 12:19
Kahtlen, sa pidid selle siis väljateenima. Ma niisama ei lahmi.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 12:25
Ja muidugi sõbrustasime kuu kaks pushupi kontoga ja samal jal käis spiecirl ning 2jz ühtesid ladumas, parim oli muidugi see kuidas tagasi aeti et polegi tema kontod
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 12:27
pilleke99 ka veel siis salmeselma,puppylove oi oi , täitsa ühe inimese kontod
˅ näita rohkem ˅
2021-04-09 12:35
Minu konto ei ole tema konto ja arvatavasti olid sa selle ärateeninud
˅ näita rohkem ˅