Foorum
1
2
2013-08-15 08:28
Hey!

Olen siin natuke aega olnud ja aktiivselt otsingumootorit kasutanud ja märganud, et üksikemade arv on väga suur. Isegi suurem kui kuskil ametlikus ja mitte seksuaalse alatooniga kohtingusaitidel. Ma ise olen alati arvanud, et üksikemad soovivad leida endale püsikaaslast, kuid siit pigem tundub, et jaguneb nendeks, kes tahavad lihtsalt keppi saada ja nendeks kes tahavad seda raha eest.

Igaljuhul, kui üksikemade seda näevad siin, siis võiksid rääkida oma versiooni, ehk a-la vastake küsimusele: Mida üksikemad vanuses 18 - 30 tahavad. Kas püsisuhet ja head isatüüpi oma lapsele või aktiivset seksielu?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 11:17
Elu on keeruline ja kõige keerulisemaks osaks selles on naine. Iga naist tuleb käsitleda eraldi ja suurim lollus on hakata neid mingi matemaatilise keskmise alla suruma. Mis üksikemadesse puutub, siis nemad on korra juba ühe keskmise otsa sattunud ja teavad, et seksi või raha võib siit leida, enamat paraku on raske loota.
Aga lootus sureb ju viimasena.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 11:30
Arusaadav et igat naist tuleb käsitleda erinevalt, kuid nendel naistel on siiski teatav ühisosa (varasemalt tehtud vale valik ja nüüd armuviljana laps). Seetõttu algatasingi selle teema, et näha mida naised ise arvavad.

Elu ei ole keeruline, ise me teeme selle keeruliseks illusioonide ja enesepettuse läbi. Inimesed on siiski loomsed olendid ja teatava erandiga ikkagi loomad. Kas looma elu on siis keeruline ? Ei ole, kõik käib kindlate reeglite ja instinktide najal. Inimestel on olnud aga suurepärane oskus oma instinktid ja looduslik vaist välja lülitada, mis tõttu teeme valesid otsuseid ja mõtleme oma elu mõttetult keeruliseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 12:26
Inimene on loodusest irdunud osa ja üheks esimestest sammudest sellel irdumise teel oli see, kui naised avastasid, et seksi saab nautida kogu aeg. Mõistus hakkas valitsema instinktide üle ja heideti kõrvale loodusliku valiku printsiip. Kuna põhiline areng toimub laiskuse tõttu, siis ongi edasi arenenud vaid mõtlemisvõime, muu on aga taandarenenud. Inimene ei ole enam suuteline elama loomana. Seega peab ta elama keerulist elu, selles keerulises ühiskonnas.
Noorte üksikemade arvamusi ei tasu siin eriti oodata, nad pole just sagedad foorumis kirjutajad.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 12:41
Kindlasti on Teil suurem elukogemus ja ma ei ürita siin musta valgeks rääkida.
Nüüd see ära öeldud, vaataksin asja teise külje pealt. Üldiselt olen taandarengu osas nõus. Lääneinimesed, kes on spirituaalsuse ja tunnetusliku maailma asendanud täielikult materiaalses maailmas leiduvate hüvedega, on hävingu äärel ja taandarenevad jõudsasti - nii mehed kui naised. Kuid on ka kultuure, kus see nii ei ole.. võtame nii öelda paljuski vähearenenud riigid, nii Aasias, Lähis-Idas, Aafrikas ja Lõuna-Ameerikas,kus sündivus on suur ja (vaatamata üldlevinud arvamusele) on inimesed siiski õnnelikud. Neid ei tee õnnelikuks see, et mul on kaubanduskeskus 200 m kaugusel kodust või et värsedes oodatakse uute mobiiltelefonide mudelite saabumist või muud sarnased väljundid, mis läänes nii levinud. Justkui siin oleks materiaalsus tõstetud ebajumala staatusesse. Seal nii öelda arengumaades elatakse ikkagi veel loodusega kooskõlas ja on säilinud see inimese loomalik pool kogu oma headuses ja võlus. Lisaks sellele kindlasti on nendes riikides ka mingisugune üldine religioon, mis kehtestab elementaarsed käitumisreeglid ... ja kõik usuvad sellesse ja seetõttu ollakse õnnelikud ja tehakse ikkagi õigeid valikuid. Ehk siis naine valib mehe selle järgi, kes talle sünnitaks terved lapsed.. mitte selle järgi, kas ta astub välja S-klassi mersust või tuli ühistranspordiga esimesele kohtingule.

Ühesõnaga see reaalne maailm on siin läänes ära unustatud ja asendatud butafooriaga... mistõttu tehakse järjest valesid valikuid. Mida rohkem see läänelik heaolu ka mööda maailma laiali valgub seda vähemaks jääb neid reaalseid oaase... praegu veel õnneks on mõned.

Segane jutt aga midagi sai öeldud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 13:08
Ja mina ei saa aru, et mida kuradit need rätipead ja muud murjamid, sealt õnnelikult looduse maalt, hordide kaupa valgeid naisi mujalt maalt himustavad ja ära kipuvad.

Teemasse.
Kõik inimesed tahavad keppi saada. Ka üksikema tahab keppi saada. Uskumatu aga nii see on. Nad ise küll väidavad, et suudavad ilma kepita oi kui kaua elada ja pole meest vaja aga ometi on nad siin lehel kohe naksti valmis ja muudkui aga tinista.
Ega seksis ei olda pettunud. Meeste suhtumises neisse ja või kogu maailma peale ollakse pettunud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 13:25
Paraku on nii, et just madalalt arenenud ja sügavalt religioossetes maades panevad vanemad lapsi kohe peale nende sündi kellegagi paari ning määrav on just varanduslik seis. Sealt pärineb ka maakera rahvastiku põhiline juurdekasv.
Ühegi loomaliigi populatsioon pole kasvanud nii suureks, et looduslik keskkond teda enam toita ei jõua.Inimene aga ei pane tähele, ta ei tahagi tähele panna looduse märguandeid.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 14:03
vaata üksikemad lihtsalt torkavad siin silma, seepärast tundubki et neid on palju. loomulikult ka seepärast et reaalselt on neid ka palju. võta kasvõi oma tutvusringkond ja mõtle palju on neid naisi kellel lapsi pole, enamusel on juba olemas.

iha on lihtsalt parim virtuaalne keskkond kust ka üksikema võib omale kaaslase leida, kas siis seksiks, sõpruseks või kooseluks. sest milline muu virtuaalne keskkond seda nii suure valikuga pakuks? tänapäeva inimene lihtsalt on nii mugav et paljud asjad peavad toimuma virtuaalselt.
lisaks mis imeloom see üksikema siis on, ka tema vajab vahel hellust ja vahel seksi või kedagi kes vahel oleks toeks.

lisaks on muidugi ka need kes siit ainult rahalist abistajat või lapsehoidjat klubitamise ajaks otsivad
aga inimesed ongi erinevad ja eelkõige vaatad ikkagi naist ja tema olemust, loomust, jne. ning alles siis lapsi.

võibolla olen julm, aga naised võiks arusaada, et eelkõige tahan ma tutvuda temaga, mitte tema lastega. mind ei huvita kui nunnu ta laps on või kui tore ja tubli. kui naine mulle ikka oma olemuselt ei meeldi, siis võib see laps kasvõi ingel olla, aga ikka midagi ei juhtu, samas kui naine mulle tõesti väga meeldib ja sobib, siis aksepteerin ma kasvõi 5 marakratti
tahan lihtsalt öelda seda, et siinsed üksikemad võiks vähem oma lastele rõhuda, sest mehed ei ole nende laste saamise eesmärgil, vaid nad tahavad eelkõige naist ja sobivusel lepivad lastega
last mõjutusargumendina võib kasuta tema bioloogilise issi peal
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 14:06
Kahjuks on jah see nii, sest inimene on ikkagi toiduahela tipus ja on loonud olukorra, kus toodetud toiduaineid visatakse ületootmise tõttu rohkem minema kui ära tarbitakse... seega maakera mahutaks veel küll inimesi kui toodetaks mõistlikult ja toimiks selline variant, kus iga riik toidab end ise ära (va riigid kus see tõesti looduse poolt võimalik pole).
Mis puudutab vanemate poolt laste mehele/naisele panekut, siis on ju ka mõneti arusaadav, et vanemad (eeldatavalt elukogenumad) teevad targemaid otsuseid aga no jäägu see sinna paika. Eks kuninglikud perekondades abiellutakse ka kindlate ja kontrollitud vereliine mööda. Igatahes jah.. elagem rohkem looduse järgi, mitte sundige loodust enda järgi elama.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 17:39
nature, nõus.
kui ma lapsi tahan, teen ise. ja kui juba teen, siis ka hoolitsen niivõrd-kuivõrd. muul juhul ma siiski eelistaks suhelda laste emaga eksole. ja see, et ta lapsed on, mind nüüd küll ei häiri.
laste nunnudusest. olgem ausad, nunnud on nad enamasti vaid vanematele, kõrvaltvaatajatele on nad lihtsalt ühed tüütused. nii on, kuigi seda väljaöelda ei julgeta. eriti kisendavad eksemplarid poodides, bussides, tänavatel, kontserditel, kinodes, teatrites. lööge või maha, ei ole nunnud. emda lapsele annaks vastu kõrvu, võõrale ei saa anda. tuleb kannatada. ja kui siis mõnele sellisele mammale öelda midagi julged, oled inimkonna suurim vaenlane, Å¡ovinist ja muidu siga. hmm...muuseas, ma olengi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 17:47
aga üksikema on samasugune inimene nagu Sina ja mina. no juhtus, et sai lollist peast või siis kellegi hülgemöla uskumajäädes lapse. ega's siis noore naise elu sellepärast seisma veel pea jääma. kui on jah, lapsi nii kümme ja erinevate isadega, siis....kasutage kaitsevahendeid, naised. ka siis, kui mehed sellepeale ei tule ja kõiksugu maid-taevaid kokkulubavad. see eristabki inimest loomast, et inimene ei seksi vaid lastesaamise, vaid naudingu pärast. iga üürikese naudinguhetke "preemiaks" vääksuv ajaraiskur kaelasaada, ei tea, kas see mäng neid küünlaid ikka väärib.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 21:11
Mehed on teema siin tegelikult kenasti juba ära suutnud seletada.
Mina näiteks suhtlen siin üsnagi palju ning eelkõige huvitavate tutvuste leidmise eesmärgil. Siin on seda lihtsam teha sest pole vaja muretseda lapsehoidja muretsemise pärast.
Mingil põhjusel on levinud arvamus, et lapsega naine on ebaseksuaalne ega tohiks sellistest asjadest enam mõeldagi. Selle koolkonna esindajatele soovitan sügavalt elu üle järgi mõelda ning suhelda naistega pisut enam kui enda rahuldamise eesmärgil
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 21:36
jestas, misajast seksiisu lapsesaamisega piirdub
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 21:38
Sa ei usu kui paljud mehed arvavad, et naised peale sünnitust enam ei seksi muul põhjusel kui raha või partnerile teene osutamine
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 22:20
tead, siin samal saidil mulle üks naisterahvas üritas selgeks teha, et ega naisel seksist muud saada ei olegi kui ainult raha kas ta sünnitand oli või ei, ma ei hakanud uurimagi, avaldasin kaastunnet ja lõpetasin suhtluse
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 22:26
Ehk oli ta senini sattunud vaid eneserahuldajate otsa
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 22:27
Ju ma siis asjadest valesti aru olen saanud
Ma eelistan ikka hea seltskonna ja meeldivalt veedetud aja pärast kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 22:34
Ihas on meeldivalt veedetud ajal vaid üks kindel tähendus.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 22:37
On jah- palju kähkuka pakkumisi ja keeldumisel sõimukirjad, kus sind väga huvitavate arvamustega kostitatakse
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 22:49
Meil ju arvamuste vabadus ja arvamus seegi
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 23:32
Ma ütlen mõnele, et olen frigiidne vanatüdruk
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 23:43
Aga see on täiesti loogiline, et on ainult üks hea aja veetmise viis.
Tahate seletan?

Asi selles, et siin on vägapalju erinevaid inimesi koos. Kõigil on oma minevik, tulevik, olevik huumorisoon, haridus, haritus, harimatus.
Me ei saagi mittekunagi kõik koos korraga tavalist suhtlust aretada ega teineteisest aru saama. Mis ühe jaoks on nali, on teise jaoks tavaline elu.
Seks on ainukene tegevus, mida saab suht üheselt võtta ja millest kõik enamvähe ühtemoodi aru saavad. No saab ka mitmeti võtta aga üldjuhul on seesamune seks ikkagi läbivaks ühtseks seoseks, millest me kõik teame ju hästi palju ja teeme seda igapäev hästi palju ja oi kui osavalt veel teeme.
Ja kui te juhtumisi ei tea mis seks on, siis on teil kahjuks sitt päev. Ja hakkabki see jura ja lalisemine pihta.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 23:50
Parma, ei saa seda seksi sugugi nii üheselt võtta. Erinev on juba see, mida keegi seksiks peab ja mis siis veel heast seksist rääkida.
Mis ühele nauding, võib teisele piin olla.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-15 23:54
No ma väga paksult arvestasin, et kõik ikka teavad mis seks on.
Hest seksist muidugi "teavad" kõik iha tädid filigraanselt kõike. Ja selle üle ma ei hakkagi kunagi vaidelma.
Täitsa tavaliset seksi "meritäht öös" teavad ju kõik. Nii, et annabki seda üheselt võtta ja sellest ühtemoodi aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 00:05
Oled sina ikka tädide otsa sattunud
Esimesel korral vaid meritäht, on samasugune traditsioon, nagu et esimesel kohtingul ei seksita
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 00:17
Ma räägin, et esimene kepp läheb alati aiataha.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 00:40
Üks meremees rääkis, et dokis võid jäädagi meritähti laeva küljest lahti kraapima. Kui aga vajutad meritähele keskele on kohe kõik harud laeva küljest lahti
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 00:49
Naismeritähtedega on asjad nii. Vajutad selle kangiga keskele, siis lööb koha plaksti harud seljaümbert kinni.
Aga seda jah, et voodiküljest saab nii lahti.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 15:29
üksikemana on lastetoetused suuremad, alimendid jõuab siis ka külge keevitada, kui suhe mehega läbi. nii lihtne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 15:40
nojaa, on ka selliseid, kes teadlikult endast "titetehased" on teinud. enamusel on see üksikemadus siiski "tööõnnetuse" tagajärg. uskusid ilusat juttu, andusid ja... keda pole, on titeteo teine pool.
on ka vähemus, kes lapse teadlikult lapsesaamise eesmärgil on teinud, tahtsid last aga meest kui niisugust mitte. sellised siin ka sponsornust kerjama ei hakka mähkmeteks ja milleks iganes. need reeglina enesega toimetulevad, teadlikud naised.
maailm on keeruline paik, ja krt, kui ikka eneses ja partneris kindel ei ole, kasutage kaitsevahendeid. hunnik jamasi jääb üürikese naudingu järgi olemata. ja "gaasimaskis lillenuusutamisloba" ajavad ainult idioodid, andke andeks. naisena mina selliseid ennastäis mehepoegasi suisa pelgaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 15:42
Maarika, sinu postitus tundub väitena, et üksikemad on ka ihas vaid raha teenimas.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 15:50
olla mingi mehe peale 100% kindel, lollus. vaevalt siin neid üksikemasid murdu on, enamus teeb aega parajaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 16:04
Ise üksikema ei ole, ka abielus mitte, seega ma ei märgi ennast abielu inimeseks, lapsi mul on, elan koos ja panen ka tärni kirja. Nüüd profiili lugenule võibki mulje jääda, et olen vallasema... Ei ole kõik nii must ja valge
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 16:32
Tutil õigus, ankeedis võiks olla ka vabaabielu variant.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 16:38
see sellise staatuse järgi lahterdamine on nii nõme kohe algusest saadik, eriti kui sellele staatusele veel kuidagi nagu hinnangut püütakse anda. Kes kurat sa tropp ise oled selline, mingi jobu, kelle lapsi juba keegi teine kasvatab, või selline, kelle veel sündimata lapsi kunagi üks üksikema kasvatama hakkab või selline kelle lapsi kunagi ükski üksikema kasvatama ei hakka, sest keegi ei teegi neid sinuga?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 16:54
Miks keegi ei uuri, palju siin on mehi, kes oma lapsed mahasalgavad?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 17:02
veel üks märgiline nõme suhtumine. Mitte et käige perse ja lõpetage see haige näpuga näitamine, vaid ikka näe, nendele näidatakse näpuga, aga miks nendele ei näidata.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 17:43
Mitte nõme suhtumine, vaid võrdse kohtlemise printsiip. Lapse tegemiseks on ju vaja kahte.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 18:00
jep. osad siin on nõmedad, et asi võrdne oleks, olgem siis kõik nõmedad. hea printsiip.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 18:09
Alati leidub rahulolematuid. Nähakse probleemi, aga keeldutakse nägemast seda, et see on millegi tagajärg. Keegi ei taha mõtelda põhjustele, veelvähem sellele, et just ise võib olla üks neist põhjustest.
"Tahad parandada maailma, siis alusta iseendast!"
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 18:17
Nähakse, ehk siis need kes näevad, on need teised, rumalad, pimedad, mitte sina, sina võid kõll tolerantselt tunnistada, et jah teoreetiliselt oled ehk sinagi millegi põhjus, aga maailma parandada ei taha, aga kui ,siis alustaks ikka teistest. Ma ei saa kuidagi segada, sind su enesega rahuloleval positsioonil, aga see demagoogia, noh, ei tööta, või vähemalt ei tööta hästi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 18:43
Miku, meie erinevus ongi vaid selles, et sina ütled teisele, et ta on mölakas, mina aga üritan ka seletada, miks ma teda mölakaks pean. Ma tean, et see on võitlus tuuleveskitega, aga ju ma siis olen see loll kurvakuju rüütel.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 19:35
noh, don Quihotte sai ju kuulsaks ja puha
mina ei viitsi kellegile öelda, et ta mölakas on. ma lihtsalt proovin aru saada, miks ta seda on. õige mölakas nii kui nii aru ei saa, et ta mölakas on ja talle selle teadvustamine on asjatu energiaraiskamine.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 21:23
Sel tuuleveskitega jamajal oli ju mingi matsakas sõber ja segane naisenimega eesel ka
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 21:40
Ei mäleta eesli nime, aga hobuse nime mõtles õilis rüütel neli päeva ja jäi lõpuks Rosinante juurde
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 21:54
Pean piinlikusega tunnistama, et selle raamatu lugemisest õnnestus mul koolis viilida, mis on mõneti kummaline kuna muidu ikka naudin seda tegevust
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 22:17
Aga seda sa ju ikka tead, miks rüütel oma vägitegusid sooritas
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 22:27
Midagi nagu oleks kuulnud Ilmselgelt köitis mind juba tol ajal ühe teise härrasmehe tegevus, kelle sõbra järgi ma plaanin tulevikus mõne kodustatus kassi Peemotiks ristida
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 22:44
Ah et Bulgakovi fänn
˅ näita rohkem ˅
2013-08-16 22:49
Kusjuures tema muid raamatuid lugenud pole aga seda ühte tarbin ikka ja jälle
˅ näita rohkem ˅
1
2