Foorum
2013-02-03 00:30
Ühesõnaga, ma olen müügijuht igati arvestatavas firmas. Nagu tavaliselt, teen ma iha-s oma ringkäigu enne lõunat, aga seekord, unustasin end välja logimata.
Me käime tavaliselt lõunat söömas tavaliselt järve selveris, kuna see on meie kontori lähedal. Tulin siis lõunalt tagasi, tuju hea, kõht täis - astun oma tuppa ja näen, ÜLEMUS istub minu laua taga, kõlgutab jalgu, ja vahib minu arvutiekraani.
Ok, proovisin jääda esmapilgul täiesti ükskõikseks, aga sisemas hing värises nagu jänese sabatutt.
Ülemus vaatas kordamööda tükk aega ekraani, ja siis minu vööst allpool olevat piirkonda. Punastasin teades, et olin vahele jäänud... Peale mõningat piinlikku hetke ja vaikust ütles ta: "Ma poleks elu sees uskunud, et see sina oled?!"
Ja peale seda antakse mulle koguaeg tööülesandeid, mida ma tegelikult üldse tegema ei peaks. Kui on koosolek, ja mingi asi jääb lahtiseks, siis ülemus vaatab mulle otsa, muigab, ja ütleb: "Ega mul ju nagunii pole midagi selle vastu, et ma selle ja selle asja ära teeks, sest mulle ju istub töö arvutiga".
Ja kogu see jama algas sellest, kui ma puhtjuhuslikult siia lehele tulin, oma riista pildi siia panin ja siis tööl selle kuradi iha akna lahti unustasin oma arvutis...

Kuidas leida sellele "ärakasutamisele" lahendust, äkki on ta ka teinud konto siia mingite ebasündsate piltidega? Lihtsalt ma kardan, et ta lobiseb selle välja, kui ma ei täida tema käske enam... Mul on naine ka, olen 4 aastat abielus.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 10:54
Räägi oma ülemusega asjad selgeks , sinu kartust ja põdemist ta ära kasutabki. Midagi keerulist selles loos ei ole. Tee ainult suu lahti ja selgita ning vannu jumala keeli, et edaspidi sa töö ajal ihas molutamisega ja muudel pornuhhade saitidel seiklemisega ei tegele.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 18:47
Mina kutsuks appi Cain&Abeli ja vaataks, kes veel tööjuurest ihas käib (koos paroolidega muidugi). Ehk käib ülemus ise kaa
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 15:51
Küll tal see varsti üle läheb! Loomulikult on see korralikele ja reeglina mitteseksivatele inimestele õudne paik! Tean omas käest!
Aga oleme ikka seksikad edasi!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-06 17:53
Mina ei võta seda asja üldse nii. Kelle perset see torgib, kui keegi on IHAs või kus iganes aga töö peab olema õigel ajal tehtud. Ülemusena ütlen, et kui tööülesanded sellest kannatavad, siis on välistatud töö juures misiganes inimese erasuhtlusportaal!!!! Kaasa arvatud Fakkpukk!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 12:13
Teemaalgatajale niipalju et, alati ei pea istuma alluva arvutisse,et näha, mis ta seal teeb või kus käib, paljud ülemused lasevad oma IT lahendused nii seda,et nad saavad igal ajahetkel vaadata alluva kuvari pilti. Seda läheb tihtilugu siis vaja kui on tulemuspalkade maksmise aeg
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 13:13
lähed ülemuse kabinetti, võtad vembla välja, surud talle pihku, teed pilti ja süüdistad seksuaalses ahistamises hiljem pressid mida iganes välja
˅ näita rohkem ˅
2013-02-20 18:15
Ma küll ei häbeneks oma iha-portaalis suhtlemist :=)ei oma laste eest ega ka kellegii teise eest ammugi mitte
˅ näita rohkem ˅
2013-07-17 12:46
no andke andeks ma pole tükk aega nii kõvasti naernud
2013-02-08 13:13:34

lähed ülemuse kabinetti, võtad vembla välja, surud talle pihku, teed pilti ja süüdistad seksuaalses ahistamises hiljem pressid mida iganes välja
˅ näita rohkem ˅
2013-07-19 12:23
parma jutul on iva sees... tuleks
kasutada MITM (man-in-the-middle) rünnakut ja ARP-
poisoningi (Cain&Abel).
Tõenäoliselt on
juhatajalgi siin ihas konto, kui ta
juba viskas sellise lause: "Ma poleks elu
sees uskunud, et see sina oled?!"
˅ näita rohkem ˅
2013-07-25 17:47
no paras ka sulle põrsale! kõik siinsed riistapiltidega mehed on kiiksuga. ilmselt saavad rahulduse, kui mingi mees nende vemmalt tshekkab. ühelegi naisele ei meeldi neid kortsus väntasid vaadata.
ja kui lugeda arvamusi iha kohta normaalsetelt lehtedelt, siis arvamus on ühiselt selline: pervode leht!
sellepärast ainult üksikud julgevadki avalikult tunnistada, et siin urkas oma kontot omavad
teemaalgatajale täiega paras!!!
ülemus oleks võinud sulle veel klavitauuriga perse ka nussida karistuseks
˅ näita rohkem ˅
2013-07-26 00:33
neiu, ja sinu probleem on?
teenistus sitt? mis teha, konkurents kõva
˅ näita rohkem ˅
2013-07-26 18:32
ma teenin oma tööga piisavalt ja konkurente on igal tööalal. vähemalt käin tööl erinevalt siin passivatest vanamenässakatest kellel elu kõik ihasse veetud D
˅ näita rohkem ˅
2013-07-26 19:00
Dream aga juhtkond on reeglina teises võrgus. Seega jääb asi katki..... Kui just võrguadminni seksiga ära ei osta
˅ näita rohkem ˅