Foorum
2012-10-14 15:56
kellel igav siis suhelge temaga , uskuge mind igav ei hakka selle killuvennaga !
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 12:31
väljavõte sinu profiililt:
väike killu nurk kasutaja egopunn poolt
[email protected] says:
lol ise nii kiimas
Ellu . says:
hahahah ,
saab naerdagi veits
[email protected] says:
oled jah
nibud nii kikkis
kui mind n2kesid tahaksid kohe mu noksi imeda


Selline imal tekst on meelelahutuslik? Mind ei kutsu küll kuidagi suhtlema!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 13:53
jällegi tõlgendamise küsimus. äkki mõtles noor kasutaja igavuse all midagi muud ja teema oli hoopis iroonilise alatooniga?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 19:48
võimalik
˅ näita rohkem ˅
2012-10-17 18:25
see oligi irooniaga , see tekst oli veel pikem mis see geniaalne isik välja suutis mõela , aga no see ikkagi IHA.EE
˅ näita rohkem ˅
2012-10-17 18:39
nii et esialgsest rõõmust, nagu ennist arvati, sai mure ja mure oli nii suur, et pidi eraldi teema temast tegema?
kuidas see siis juhtus, et sa talle oma msn-i aadressi andsid?suvalisele mehele. sa ju ei pea isegi mitte igavusest nendega pikalt lobisema, mittekellegagi ei pea.
tegelikult ei saagi praegu aru, mida see mees valesti tegi. segas sind oma jutuga msn-is? loll ja igav oli?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-21 12:49
esiteks see pole minu jaoks mure lihtsalt postitasin kui geniaalseid inimesi siis leidub , kas ma esitasin kuidagi seda murena või abipalvena ah ? et noh ,igaüks saab omamoodi aru .
lihtsalt , kui haiget teksti suudavad siinsed suust välja ajada ! said pihta nüüd v ?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 09:33
kui see ei olnud mure, ka mitte rõõm... siis mis see oli?
Tegelikult tahtsid lihtsalt oma elevust jagada, sest see (tagantjärele tunduv)nn. haige tekst mõjus sulle erutavalt
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 11:34
ma julgen arvata, et sinu arusaam haigest, laps, on alles roosades kingades.
kui sinuga lõpuni aus olla, siis ma isegi loodan tegelikult selle peale, et need roosad paelakesed, mis praegu sinu kingi kaunistavad, jäävadki sellest p....st siin puutumatuks, puhtaks ja läikivaks.oleks hea, kui sa ei saaks kunagi selle maailma haigemat poolt täiel määral tundma ning jääksidki edasi sama süütuks ja usaldavaks neiuks nagu praegu, kui ainult need protsessid, mis sinus aset leidma hakkavad, vältimatud poleks.
you´re in too deep shit to pull out now. kes korra selle sisse astunud, see vajub aina allapoole.
ja üldse mulle tundub, et sa oled vale asjaga siin tegelemas.
sa oled 18 ja otsimas siit üheaegselt nii sponsorlust kui ka kooselu ning seda meestelt vanuses 18-45. kuidas peaks sellest aru saama? kuidas sa tahad, et mehed sinust aru saaksid? sa loodad siit leida endale rahaka mehe, kes sulle eluaseme annab ja su eluasemekulud katab? seda tahad? kas su vanemad üldse teavad, et sa siin tuntmatute meestega msn-is tutvusi sobitad?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 14:17
kulla kallis utha , mis sinu probleemiks või mis sind nagu minu juures häirib? kas ma halan siin kuidagi ,et issand kui halb see maailm on ? ma lihtsalt panin ühe geniaalse teksti siia ,et kui geniaalseid inimesi siin mail leidub , see ei tähenda et ma nüüd kiruks et issand kui hull maailm on jne . ESITEKS MA EI OTSI SPONSORIT ,TEISEKS SEE EI OLE SINU ASI SIIN TARGUTADA ,ELA OMA ELU JA ÄRA VAEVA OMA PEAKEST TEISTE ELUGA ,MA ARVAN ET KA MINA OLEKS ANONÜÜMSELT KÕVA SELETAJA . ja kullake eluase mul endal olemas , maiotsi siit printsi valgel hobusel kes mulle kingitusi jagaks jne . ma võin olla noorem kui saa ,ja loomulik et meie maailmavaated erinevad ,aga ei tasu nokkida . AITÄH!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 14:24
kosmosetutt:väljendaksid end paremini äkki?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-28 16:27
huvitav, kas ma lugesin siis enne valesti, et otsid sponsorit.
praegu sul seda kirjas ei ole. kas kustutasid või lugesin valesti. kas ma tõesti võisin seda teha? võib-olla tõesti. kui viga oli minupoolne, siis loomulikult vabandan. ei tahtnud solvata.
miks sa arvad, et ma sellesse, mida sina siin teed või ei tee, isiklikult suhtun või et mul sinu vastu isiklikult midagi on? keegi ei süüdista sind mittemilleski.
kui saad endaga hakkama, oled tubli, aga ma tundsin natuke muret.
sa ei ole ainuke kaheksateistaastane, kes siin ennast ja maailma avastab (ju ma eeldasin, et sarnaseid teemasid tekib veel juurde) ning teiseks ma leian, et siit portaalist kooselu otsida on nii noorele neiule „natuke“ vale otsus, kas sulle ei tundu?
jah, sa oled alles noor, et seda teada, aga see siin pole see koht, kus neiud elukaaslasi otsivad ja isegi mehed (enamuses) ei tee seda. seega?....
kas sa tead, mis portaaliga tegu on?
kindlasti on sinus potensiaali keegi endale leida ja ka temaga kooselu elama hakata, aga saa aru, et need 30ndates või 40ndates mehed, kellega sa siin suhelda tahad, sinus seda potensiaali ei hinda. nad ei taha sind endale ega plaani sinuga kooselu, nad tahavad sinuga seksida.
ma ei räägi sulle sellest, mida mina sinust tahan, vaid kirjeldan sulle seda, mida teised (k.a mina) sinu andmetest leiavad ja milliseid järeldusi nad teevad, kui sinuga suhtlevad.
sa oled siin saidil ja annad sellist teavet enda kohta ja siis loodad, et msn-is keegi sulle „haiget teksti“ ajama ei hakka.
mina ei ole siin oluline. sina oled see, kes lõpuks valima peab. ma loodan, et teed õige valiku
˅ näita rohkem ˅
2012-10-29 09:39
Kallis Sekspesu.
Ka sina võiksid end veidi paremini väljendada ning oma profiili kujundada vastavalt sellele, mida leida soovid! Milliseid kirjatükke sa vastassoolt küll ootad, kui pildil oma kehavõlusi eksponeerid ?


˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 20:43
kulla kosmosetutt , mis see sinusse puutub ?kas ma ole virisenud kuidagi? ma lic kirjutasin , ühe ns inimese geniaalse eneseväljenduse . aga mis ise siit saidilt otsid?
˅ näita rohkem ˅
2012-10-31 20:56
Tutt, ära pahanda, kui teine tahab ennast ka nähtavaks teha. Kui endal pikkust napib, tuleb kellelegi pähe astuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-01 21:37
ega jah ,ma vist kuum ja kuulus nüüd siin saidil ja kujutatte ette et minu tähelend sai just siit IHA.EE foorumist alguse.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-02 09:20
Kiire langus võib ka tunduda lendamisena.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-02 11:06
Jah, kindlast sinu"kuulsusrikkusele" aitas kaasa see foorumis sõnavõtt. Kõik võisid aimu saada, et tegu ühe süütuvõitu naiivitariga.
Tekitasid huntides isu lamba järele
˅ näita rohkem ˅
2012-11-02 18:54
see mis ma selle enda kuulsuse kohta panin oli irooniaga , kindlasti ma võtsin selle teema sp ülesse , et nüüd siin kuulsaks saada ?
see kuulsuse värk oli vastuseks ühele ,kes arvas nii targalt et ma siin kuulsaks tahan saada , ei muidgi ,
KULLA KOSMOSETUTT , KÜLL VÕIB ÜKS VÄIKE PEANUPP GENIAALSEID ASJU VÄLJA MÕELDA , OFC ET SEE EGOPUNNI JUTT MIND ERUTAS JA SA EI OLE IKKA VIST VEEL ARU SAANUD MIKS MA SELLE TEKSTI SIIA PANIN , AGA OK ! EKS IGAÜKS SAAB OMAMOODI ARU , MUL TÄIESTI ÜKSKÕIK , ARVA MIDA TAHAD , ARVA SIIS ET MA SIIS HULLULT KUULSUST KOGUN
˅ näita rohkem ˅
2012-11-12 17:59
Tee endale pai...
˅ näita rohkem ˅