Foorum
2011-09-04 12:32
Siin osad naised kirjutavad et mis käib jutt ainult sex raha vastu.
Lihtne. Kuidas muidu saab mees 120kg mees kontakti näiteks modellimõõtu neiuga? Ega selline sale ja kena neiu ei vaata vanemat ja paksemat meest muidu kui ainult raha eest. Olen ise 192cm 125kg (jah ma olen paks) ja ega minu kontot ei külasta ega mulle eikirjuta naised kes on saledad ja super nägusad.
Tekitame arutelu.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 13:15
Loomuikult tutvun ma endasugustega aga vahel tahaks suhelda ka saledamatega ja ka voodis nendega olla.
Teema tekkis kuna olen täheldanud et kritiseeritakse raha pakkumist sexi eest et nagu muidu ei saa. Minusugune suurem mees ei saagi saledat neidu muidu. Või väidab mõni sale neiu vastupidist???
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 13:48
Loodus on nii teinud, et naistel see visuaalne filter nii jäigalt ei toimi, kui meestel, kui sul on piisavalt tapvat charmi, siis saad ilma rahata modellimõõtudes naise ka, ole kasvõi kole nagu ron jeremy. Väidan nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 16:33
Muinasjutt, kaunitar ja koletis, pole päris õhust võetud, peletis võlub kaunitari ära, tal läheb selleks lihtsalt rohkem aega kui kaunil kuningapojal, üheski muinasjutus pole vastupidi, et kena prints armuks koledasse naisesse, ta võib küll kaltsudes tuhkatriinu tegelikku ilu märgata, aga selleks peab olema midagi märgata, ja miks, sellepärast et nii on loodus asjad seadnud. Seega, ole kui kole tahes, kui tahad kaunitari ära võluda, siis lihtsalt vaata, et sul oleks millega oma välimust kompenseerida, sedapidi õnnestub see kindlasti, pigem vastupidi mitte, ehket välimusega sa muid puudujääke ei kompenseeri. Lihtsalt võta asju realistlikult, kui sa tõesti oled kole, siis ära ürita pildiga muljet avaldada, seebita naine juba natuke sisse, ja siis maini oma välimust, et vältida shokki, kui ta sind näeb. üldse parem saa kohe kokku, ole tore ja varsti on ta su välimuse suhtes pime.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 16:39
Näiteks prints Charles, no nii kole mees, et pole olemas, oma suurte kõrvade ja hobusenäoga, aga nääd ära võlus kaunitar Diana. Ju tas siis ikka midagi oli, muidu ei hakkaks ju üks kena lasteaiakasvataja, kel oleks kohalike ehitajate ja jalkahullude seaski ühte printsirajakat ju vaatamagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 17:14
ma arvan et siin tuleb mängu kuulsus võim ja RAHA.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:32
No shit, Sherlock...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 21:43
kindlasti oleks. mis sa arvad et lisadega meestel, olgu nad muidu kuitahes haritud ja intelligentsed ja lahedad, polegi lootust muudele kui demidele ainult ve. Ma pigem pakuks, et neid demisi tiirles ta ümber hordidena, ja diana valitigi just sellepärast, et ta pole demi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 11:02
Inimene on selline nagu teda on loodud ja mehed või siis naised peavad võtma enda vastas poolt sellisena nagu ta on. Olgu ta siis paks, volüümikas või mida iganes. Tähtis on see mis sees pool on, mitte välimus.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 12:31
bimbut, kas see jutt, et (sinust)saledamad ja(sinust)ilusamad naised on sinusuguse mehe jaoks raha eest korraks ostetavad/kasutatavad, on siiani ainult oletus või on sul ka kogemused olemas? tunned sa ka reaalselt naistest kedagi, kes muidu sind ei tahtnud ja kes poleks kunagi su poolegi vaadanudki, aga raha eest oli alati valmis ja siis te tegite seda igas sinu poolt pakutud poosis?

ma saan kuidagimoodi aru naistest, kes raha eest meestega seksivad, aga ma pole veel aru saanud sellest, mida tunneb oma sisimas see mees, kes ise raha eest enda keha naisele kasutada annab ja kes ise usub sellesse teooriatesse, et temasugustele on „teistsugustega“ seks keelatud ja nii peabki olema, et raha on neile ainuke viis saada seda, mida nad tahavad jne.
kas te pole mitte ise langenud oma suhtumises prostituudi tasemele?
asi pole ju rahas ja selles, et te naisi ei saaks (kui te tahaksite), vaid teie enesehinnang on madalast madalam. tehke see endal korda enne. rahaga seda ei kompenseeri.
raha eest saadav on ajutine nauding. edasi hakkate veel rohkem seksi eest maksma. nii kaua teete seda, kuni te suhtumine ei muutu.
prostituudid, webcam maailm, erinevad perverssused jne muutuvad teie elu sisuks, sest te peate oma vajadustega kuidagi kohenama ja endale naudingut pakkuma.

olgu, tean, et osade kaalukate meeste (ka naiste) jaoks ongi seks probleem ja sina bimbut olid praegu aus, aga osade meeste puhul ma ei saa endiselt aru, kust korraga see moraal siis endale taha hangitakse. miks kirjutatakse ainult naiste ahnusest ja rahast, aga mitte sellest, milles tegelikult probleem seisneb. lodevus ja enesest mitte hoolimine viibki teid sinna, kus te praegu omadega olete - bordelli ukse taha, webcam´i ette jne.
pole vaja ajada seda juttu, et naised on rahast ja ajudest lagedad prostituudid ja meie mehed oleme moraalsed ja meie kohus on seda teile meelde tuletada, kui te ise paremad olla ei suuda.

voh teile arutlusteema
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 14:51
kui rääkida prostitutsioonist ja seksi teenuseks muutmisest, siis ma tegelikult laiendaks selle teema ka nn buddy´dele (olen saanud aru, et neile meeldib ennast kutsuda).
mille poolest on budd´id teistsugused kui tavalised naisprostituudid, kes raha eest oma keha meestel kasutada lasevad? kas nad naiste puhul ise mitte sama ei tee?
kuidas siis nemad moraalsemad või etemad on.
on siis sellel mingit vahet, kas sinuga seksitakse raha eest või ilma, kui mehe suhtumine endasse ja oma kehasse on pea sama. neil endil poleks nagu oma keha üle enam kontrolli.
lasevad erinevatel naistel ennast kohale kutsuda, kasutada, teenindavad neid jne.
ei taha solvata kedagi, aga mina vaatan neid nagu meesprostituute.
ja millest see tuleb, et mehest saab prostituut? on see seotud soovidega olla kellegi seksiobjektiks ja samastuda nende naistega pornos, olla ise objektiks alandatud, tehes seda, mida teine sinult tahab, kogeda kogu alandust ja tunnet, et sind tahetakse ja mida rohkem naisi selleks soovi avaldab, seda parem? on see kinnituse otsimine oma seesmisele ebakindlusele või mis?
oskab keegi seletada?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-03 15:00
Utha, ma arvan, et see on see, mis Sa viimases lauses kirja panid.
Aga räägitakse, et kõige tavalisem prostituut on abielunaine, kes seksiga manipuleerib, st. laseb mehel läheneda vaid siis, kui see midagi head teinud on, või naisele midagi meelepäast ostnud jne.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-04 09:01
foxy, ebakindlust pidasid silmas?
jah, aga selle taga on kindlasti veel muudki. ma pakun, et kontrolli puudumine/kadumine oma tungide üle tingib osade puhul ebastabiilsema seksuaalelu ja suhted (kui kooseludest rääkida) ning rohke, pidevalt muutuva partnerite arvu.
seksimise sagedus on kui katalüsaator. nii tead, kui palju on mehel elus seksi ja pingeid. kui teatud aja seksita olla, siis ollakse rohkem pinges ja tuntakse ennast ebamugavalt.
ise nad seletavad oma valikuid ilmselt libiidoga, enda erilisuse või oma eriliste soovidega jms, aga ma arvan, et see on ainult enese meelitamiseks. tegelikkus on vast palju kurvem. osad on asjaga leppinud, aga sisimas pole keegi neist oma olukorraga rahul. kui, siis ainult teatud aja. vastupidine seis ei tunduks lihtsalt loogiline.
tegelikult naispartnerite hulk polegi primaarne selle teema juures. mind huvitab just rohkem see asjaolu, mis viib tavalise mehe selleni, et temast saab naiste buddy (käest-kätte mees) ja mis eristab teda nt tavalisest prostituudist. kui midagi on erinevat, siis see, et buddy´d tahavad ja oskavad seksi rohkem nautida.

foxy, ma arvan, et iga naine on korra elus meestega samamoodi manipuleerinud. see pole ainult abielunaiste teema ega nad selle pärast veel prostituudid ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-01-06 10:34
Bimbut, sa ole kaval ja täida oma profiil selliselt nagu mõned siinsed naiskasutajad teevad: jätavad kasvu lihtsalt kirjutamata. Ka fotosid saab teha sellise nurga alt, kus see jääb arusaamatuks
˅ näita rohkem ˅
2012-01-06 11:00
terasmees,sul mingi eriline kasvukompleks. vaatan et oled ise suht kääbikukasvu 1.74, selline jupp läheb siin vist kehvasti peale et pidevalt undad
˅ näita rohkem ˅
2012-01-06 11:36
Parem jupp kui selline kanarind nagu sina Sportlik?? hahahaaaa
˅ näita rohkem ˅
2012-01-06 11:43
my ass
˅ näita rohkem ˅
2012-01-06 12:05
nii muuseas...1.74 ??
˅ näita rohkem ˅
2012-01-09 14:50
sa lohv pole 1.74,mida sa siin jahvatadja miks mind terasmehe kontolt blokeerisid,astusin kanna peale? õige,varsti hakkab pidu peale
˅ näita rohkem ˅
2012-01-09 15:19
blokkisin, et sa mu piltide peale ei ilastaks, va pede
˅ näita rohkem ˅
2012-01-09 15:33
piider,mine tee trenni,arene,äkki saad mõne naiska ka kätte aga noh,see lootusetu,kes sellist rasvunud tõuku ikka tahab
˅ näita rohkem ˅
2012-01-09 16:09
lähme koos trenni? Saad oma kanarinnale natuke lihaseid peale ja ehk hakkab sindki keegi tahtma. Lisaks ei puhu tuul kah teelt ära
˅ näita rohkem ˅