Foorum
2011-08-08 22:20
"Üks tüdruk istus terve õhtu mu süles ja lömastas mu meheau. Millega me
kõik teda elustada ei proovinud-piiritusega proovisime, sinepiga, äädika kontsentraadiga ja isegi bensiiniga
nühkisime. Ei midagi – rippus ikka nagu kalts, valge, nagu väike laip,
polnud millegagi isegi vetsu minna, rääkimata siis armastusest. Kuid
kuumavee kompressidega õnnestus meil ta hommikuks siiski ellu äratada "
˅ näita rohkem ˅
2011-08-08 23:02
Täienduseks,et olemasolev ja tulevad lood on pärit Venemaalt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 07:40
"Töötan lukksepana naiste vabrikus. Terve päeva naiste sees aga õnne ei ole
- ainult erektsioon."
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 07:58
"Kohtingule ilmus krokodilli näo ja ingli hingega naine. Silmad rohelised,hambad kollased, huuled sinised. Ma jõin ära kaks klaasi viina. Magasime kõrvuti. Nii,nad raisad,paljunevadki."
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 07:59
"Hiljuti sain teada, et minu 70. aastane vanaisa seksib vanaemaga ikka veel. Armastuseks seda nimetada ei saa, kuid sahmimist oli kõvasti- justkui Vinni Puhh oleks keelitanud Notsukest õhupalli järgi minema. Aru ma ei saa,milleks neil preservatiivi vaja oli? Ehk panevad hammaste vahele, et proteesid ei koliseks?"
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 08:01
"Ma ei unusta iial oma esimest armastust, tänu millele sain teada, kus asub meie linna suguhaiguste dispanser."
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 08:02
"Traumatoloogina tahaksin ma hoiatada mehi, et oraalse seksi harrastamine tasakaalutu psüühikaga naisega on ohtlik. Igasuguseid asju võib juhtuda. Vähe sellest – juhtubki. Ma pole küll kirurg, kuid teen suurepäraselt vahet sellel, mida annab külge tagasi õmmelda ja mis on puhta p***s."
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 08:14
"Sukkpüksid “Levante” ei pidanud vastu minu kohtingule 30. aastase mehega,kes hindas naises kõige enam tema hinge."
"Ta naases isegi Sotsist süütuna."
"Kuidas ma saan kirjeldada oma armuseiklust- seal oli pime, ma ei näinud mitte midagi."
"Mina armastasin üht kutti, aga tema katsus mind kätega – nagu tõbras."
"Romantilisi õhtuid ei ole mul veel olnud, sellepärast tahangi saada tuttavaks kutiga, kellel oleks raha."
"No te ju teate millega lõppeb romantiline õhtusöök küünlavalgel- hommikul sulavad kaks magamata keha üheks kramplikuks ja lühikeseks suguaktiks."
"Igal suvel sõidavad meie külla linnatüdrukud ja toovad kaasa tripperi, aga meie siis ravime end terve talve."
"Tra – tahaks olla tüdrukutega kultuurne, aga käed haaravad ise tisside järele."
˅ näita rohkem ˅
2011-08-09 09:59
"Kuidas rääkida tüdruk ära sedasi, et ta ootaks sind sõjaväest ära. Väga lihtne. Minu sõber tegi nii, et lubas, et kui pruut teda petab, siis põletab maha pruudi korteri ja laseb automaadist maha kogu pruudi pere. Pruut kirjutas talle sõjaväkke iga päev."
"Tänapäeva mehed on kõik impotendid. Tuled neile vastu, oled intiimse lähedusega nõus, aga neil jama jama otsa. Ja kõik väidavad, et siiani oli neil selle asjaga kõik korras, aga vat täna küll ma liigutasin end valesti, küll ütlesin midagi, küll hakkas koer õues haukuma."
"Iseenda pulmast ma osa ei võtnud. Kukkusin ära. Mis ja kuidas, ei mäleta."
"Ma sain aru, et ma ei saa realiseerida oma seksuaalfantaasiaid, sest elan kauges külas. Kohalikud tüdrukud ei suuda mõista, mida ma vajan. Seks kahe naisega külas ei õnnestu- nad tapavad teineteist ära. Meil on küll üks pede, kuid see peidab ennast kõigi eest. Ma olen jõudnud proovida vaid seksi kahe mehe ja ühe naisega. Naine oli meist 30 aastat vanem ja väga purjus, hiljuti suri ta vanadussurma."
"Tutvusin jube süütuga. Ta tuli minuga kohtama ja tõmbas juba kodus kondoomi otsa. Me saime kokku esimene kord ja ma tegin talle ettepaneku minna linna peale kõndima. Külma oli 20 kraadi. Ta kannatas nagu loll ja hiljem tunnistas mulle nagu loll üles, et tal on vaja kondoom ära võtta. Läksime suvalisse trepikotta. Ta läks kõrgemale, mina aga jäin alla valvesse. Oli jube külm – ootasin 20 min ja siis läksin ära trammi peale. Mina ei tea , mis edasi sai."
"Oma esimese mehega elasin üks aasta. Lahutuse ajal esitas ta mulle arve kõigest, mille eest ta maksis. Neli shokolaadi, kaks kimpu lilli, kontserdipilet, sussid “8-ks märtsiks” – ta oli kogu meie kooselu jooksul kõik, mis ta minule kulutas, kirja pannud. Ma nutsin end tühjaks ja siis koostasin täieliku arve kordadest, kui temaga magasin – 1 kord 100 rubla. Sellega katsin tema poolt minule tehtud kulutused ja üleüldse jäi ta mulle veel võlgu."
˅ näita rohkem ˅