Foorum
2011-03-08 06:37
Nii väga tahaks seksida aga keegi siin ei võta ju vedu.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-08 06:46
kuulutuste rubriigis on võimalus suurem omi unistusi täita.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-10 19:11
Kas vanus on siis nii suur asi?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-18 06:54
mõnele naisele loeb vanus palju
˅ näita rohkem ˅
2011-03-18 15:34
no olgu, mul oli plaanis praegu kohe seksima hakata. kas minu või sinu pool?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 12:38
tead, naised on sellised imelikud. nad ise ka ei tea mida nad täpselt tahavad. usu mind. jälgi neid, suhtle nendega. õpi neid tundma, ära karda neid. ja ära austa neid kogu aeg. liiga palju head neile lõppkokkuvõttes teeb ainult halba sulle. Väga harva kohtub naist kes hindab vähe kogenuid mehi (vähe seksinud ja vähe suhetes olnud). suurem osa naistest otsivad kogenuid mehi- ehk neid kes on hooranud ringi ja igasuguseid haiguseid saanud külge. hahahahha
Jää iseendaks, tegele iseednaga, tee neid asju mis ulle meeldivad, ära muutu Nende pärast. naine peab anduma, mitte mees. ja kui kohtad naist mille huvid sinu huvidega ühtivad. siis olete õnnelikud. tahad seksi. tead delfis just lugesin kuidas naised ennast õllesummeril täis jõid ja ärkasid voodis tundmatu mehega. soovitus, tahad keppi, mine peole ja otsi siis neid haletsusväärseid olendeid kes annavad vaid kui maani täis. ise tarbi väga mõõdukalt, pead liikuma kaine peaga koguaeg. ja pea meeles, alkohol ei ole lahendus, nagu ka muud mõnuained. kokkuvõttes minu soovitused siin võivad olla ebatäpsed, lihtsalt arvesta neid. ahjaa ja veel. jäta meelde- mõnede inimeste jaoks eilne tõde, täna juba ei kehti. kui hetkel ei saa aru, siis vb paari aasta pärast saad =))
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 14:38
Pussu, aga kummad persoonid Sind rohkem sümpatiseerivad? eluvennad, kui niisugused või kogenematud köidavad ka mingil määral?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 21:03
PushUp, ma arvan et vastus sinu küsimusele oleks taoline- mehed tahavad saada kogenumaks, et olla naistele meelepärane, kuna noored naised ei taha ju kogenematuid. nooremaid naisi kõidavad ka vanemad mehed, eks? see kõik tundub üks suletud ring, millest pääsevad välja vaid need kes jäävad iseendale kindlaks. aga ühte ütlen kindlasti, seksi on elus vaja.
on veel üks faktor- kasvatus. vahest on vale seltskond milles ringi liigud, kuna ei suudeta end teiste "konkurentide" kõrval n.ö kütkestav välja paista ja tõmbutakse iseendasse. ja kasvatus vahest ei luba olla nagu teised aga jube tahaks- kuid kui järele mõelda, siis see ringi hooramine ei anna midagi erilist, vaid tekkitab kadedust teiste omasooliste juures, mitte küll kõikide aga ikkagist. väljendan oma arvamust.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 21:19
ma olen hoos.
Miks mõned normaalsed mehed ei taha suhtes olla. mina ja ka paar mu sõpra oleme ühel meelel et suhe eeldab, et mehel on olemas elamispind, töökoht ja iseseisvus, et mitte väreleda vaesuses. seega otsitakse endale sekspartnerit. aga see jällegi ei kehti igaühe jaoks, kõigil on omad tagamõtted. mõned mehed näitlevad suhtes olemist ja kui sünnibki laps siis kohe tõmmatakse lesta ja purustatakse noore ema nii südant kui ka mõistust, siis kirutakse et noored üksikemad on imelikud! vihkan taolisi mehi!!! jah taolised üksikemad on kiiksuga, aga ise te mehed olete selles süüdi. ja naised ega te ka puhtad pole. kuulsin taolist väljendit naise käest- "miks ma temaga suhtesse läksin, oleks pidanud teda lihtsalt vahest toikaga toksima et liiga ära ei sureks..." e. te olete ärakasutajad ja ei anna midagi vastu- vihkan ka taolisi naisi- nõuate aga midagi ei tee et kaasa aidata või midagi vastu anna!!!
pattune pigistab silmi pattu ees ja vabandab pattujad välja. hahahahahaha
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 22:06
Siin on igasugu kutte küll kes sinuga seksida tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-07-09 22:53
Tänan vastamast, Push
˅ näita rohkem ˅