100% @Kiisuke75!
Üheöösuhted pole vist kunagi eesmärk. Alkohol, või mis meelemürk kellelegi, teevad oma töö ja asjad juhtuvad. Ma juba kümmekond aastat kõikidest pattudest, va iha, prii . Juhtumeid, et tegu on tehtud ja otsus jätta asi ühekordseks, on olnud, sest kaks inimest võivad peale jah-ütlemist ka meelt muuta ja normaalsetel inimestel jääb mõistus pähe. Haavujaid on igas leeris ja jumal nendega..siis oleks see foorum ka väga igav koht, kui neid kategoorilisi ei eitajaid poleks 😜
Kuna ma siin pirtsutan, suhtlen JA saan päriselt inimesega, enne edasisi plaane, niisama kokku, siis on mõlemal aega mõelda, kas on mõtet edasi minna asjadega. Kuna mul on ka nö oma inimene, kellega rutiin on võimust võtnud ja mu ettepanekud on läinud kurtidele kõrvadele, siis..naudin tavaelu kõrvale aktsente. Ja ka suhtlen niisama. Pole eriti kunagi naistega seltsinud ja kuigi kaldudes feminismi, on mõlemad sood lollakad oma eelarvamustega 😀 igal juhul on ju oluline see, et sa oled täitsa rahul asjadega, eks? Olgu sul siis see üks eluarmastus või jagugu armastust kümnetele.
Aa, üks mu sõber..teate, ma lihtsalt südamest usun, et ta armastabki kõiki naisi! Tohutu romantik, millised žestid, nädalas kolm uut unistuste naist. Tegemist ka loomeinimesega, kelle loomingut kuuleme ja näeme raadiost/telest, loeme luulekogudest, arvamuslugudest ja nii need suured, hinge puudutavad, asjad sünnivad. Olles ta kõrval olnud, sõbrana, läbi kahe abielu, siis müts maha nende naiste ees. Nad olid armastatud, aga raske oli vaadata, kui härra jälle mõnd vastuseta armumist läbi elas, kogu hingevalu sõnadesse valas ja siis peaks tegema head nägu teades, et see tunne ei tulnud sinust.
Huh. Kvaliteet ja kvantiteet on nii mitmetahuline teema, et õiget vastust ei ole. Mina ei näe põhjust panna pahaks inimestele oma tee leidmist ja sellel kõndimist.. ainus - ära tee haiget!