Foorum
2025-07-01 16:52
Tere kõik!

Tahtsin arutellu tuua ühe teema, mis on ilmselt paljudele läbi elu mõtteainet pakkunud – seks ja selle kvaliteet. On inimesi, kes hindavad rohkem kvantiteeti – tihti, palju, erinevate partneritega. Ja on neid, kes väärtustavad kvaliteeti – sügavat ühendust, keemiat, pinget ja rahuldust, mis tuleb üksteise tundmaõppimisest ja arvestamisest.

Minu küsimus teile olekski:

Kuidas teie tajute vahet kvaliteetsel seksil ja lihtsalt “kähkukal”?

Kas teie jaoks on partneri tundmaõppimine oluline või pigem naudite hetki, kus ei pea siduma?

Mis teeb ühe vahekorra teie jaoks meeldejäävaks ja rahuldavaks?

Jagage julgelt oma kogemusi ja mõtteid, ausalt ja avatult, aga muidugi lugupidavalt. Äkki leiame siin mõttekaaslasi, või saame hoopis uusi vaatenurki. 😉

Ootan huviga teie arvamusi!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 17:37
kähkukas ongi vahekord ehk juhuslik . ülejäänud on lihtsalt partnerlus ja sobilikkus.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-01 17:45
Aga miks teemaalgataja ei räägi kuidas tal endal on?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 11:27
... habemikel ongi sellised imelikud lood, kuna nad on imelikud enamuses . EV praegu on uulitsail vastutulijad juba alates 15 aastastest nagu moslemid , jõletised näevad välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-02 15:14
See on ikka ka olukorras kinni. On olnud üle mõistuse kogemus hommikul tutvutud välismaalasega, kellega jõudsime öösel Labori leti äärde ja mul oli sügav silmside baarmaniga, kes sai aru küll, mis toimub. See, kui sa õpid partnerit tundma ja te juba teate, mis on kindla peale minekud.. no see on ülimõnus ja ometi on oht, et minnakse mugavaks. Mina ei tea, kuidas hoida kirge igapäevaselt ja lõputult. See rutiin tuleb. Naised elavad seda, üldiselt, rahulikumalt üle.
Kvantiteet on ka suhteline. Oma sõpruskonnas olen kindlasti täiesti lubamatu body count'iga, siinsetele tüüpidele jään tuhandetes alla 😜 nüüdseks on mul vaja midagi enamat, kui keha. Noorena sai kindlasti seksitud seksi pärast..Nüüd tahan ka enne väikest värinat, seda lolli kohmetust.. esimesed korrad on toredad 😊
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 08:06
Kähkuka võid ka oma abikaasaga teha, kui aega vähe. Sa mõtlesid üheöösuhet?
Mingist hetkest hakkab seks tavaliseks muutuma nii ühel kui teisel juhul. Kui iga nädal kahe erineva naisega seksida, siis aastaga on 100 naist ära proovitud. Tõenäoliselt rohkem väga ei viitsi, v.a kottide tühjendamiseks. Põnev ei ole.
Intiimses armastavas suhtes säilib see läheduse emotsioon. Oma inimene ei kao. See on väärtuslikum kui paugu lahtisaamine.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 08:56
Mõne inimesega on lihtsalt hea ja tahad teda just selleks ,et seksida korduvalt . Muus osas ei sobigi kokku.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 10:25
See ära tüdinemine ja tavaliseks muutumine on inimese enda peas kinni. Teise jaoks on see nagu söömine, ilma elada ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 11:43
100% @Kiisuke75!
Üheöösuhted pole vist kunagi eesmärk. Alkohol, või mis meelemürk kellelegi, teevad oma töö ja asjad juhtuvad. Ma juba kümmekond aastat kõikidest pattudest, va iha, prii . Juhtumeid, et tegu on tehtud ja otsus jätta asi ühekordseks, on olnud, sest kaks inimest võivad peale jah-ütlemist ka meelt muuta ja normaalsetel inimestel jääb mõistus pähe. Haavujaid on igas leeris ja jumal nendega..siis oleks see foorum ka väga igav koht, kui neid kategoorilisi ei eitajaid poleks 😜
Kuna ma siin pirtsutan, suhtlen JA saan päriselt inimesega, enne edasisi plaane, niisama kokku, siis on mõlemal aega mõelda, kas on mõtet edasi minna asjadega. Kuna mul on ka nö oma inimene, kellega rutiin on võimust võtnud ja mu ettepanekud on läinud kurtidele kõrvadele, siis..naudin tavaelu kõrvale aktsente. Ja ka suhtlen niisama. Pole eriti kunagi naistega seltsinud ja kuigi kaldudes feminismi, on mõlemad sood lollakad oma eelarvamustega 😀 igal juhul on ju oluline see, et sa oled täitsa rahul asjadega, eks? Olgu sul siis see üks eluarmastus või jagugu armastust kümnetele.
Aa, üks mu sõber..teate, ma lihtsalt südamest usun, et ta armastabki kõiki naisi! Tohutu romantik, millised žestid, nädalas kolm uut unistuste naist. Tegemist ka loomeinimesega, kelle loomingut kuuleme ja näeme raadiost/telest, loeme luulekogudest, arvamuslugudest ja nii need suured, hinge puudutavad, asjad sünnivad. Olles ta kõrval olnud, sõbrana, läbi kahe abielu, siis müts maha nende naiste ees. Nad olid armastatud, aga raske oli vaadata, kui härra jälle mõnd vastuseta armumist läbi elas, kogu hingevalu sõnadesse valas ja siis peaks tegema head nägu teades, et see tunne ei tulnud sinust.
Huh. Kvaliteet ja kvantiteet on nii mitmetahuline teema, et õiget vastust ei ole. Mina ei näe põhjust panna pahaks inimestele oma tee leidmist ja sellel kõndimist.. ainus - ära tee haiget!
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 11:55
Kuna töötan avalikus valdkonnas olen iha inimestega ennem reaalsele kohtingule minekut juba ennem kohtunud.lehelgi kirjas kohtuma saavad vähesed kellega mul oleks ka muu huvide kokkulangevust kui ainult seks.seksi saan ma naabrimehelt ka kui mul isu tuleb🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 13:25
Täpselt!!
Mulle teatas üks, et ega me Tinderis ei ole ja ta armastust ei otsi, et peaks kohvitassi taga, teineteisele, otsa vaatama ! Niisiis, naised, kui mees teid juba kohvile viib, hakake sipukaid ja kardinaid vaatama - armastus on koju jõudnud 😝
Ja vabandan, et teema ei haakunud OP küsimusega. See oli lihtsalt nii naljakas avaldus 40+ mehelt( kellega olete jõudnud arusaamani, et otsite sama asja),et kuidas käituda naisega, kes soovib lihtsalt lõbuks regulaarset inimest ja kuidas naisega, kes otsib armastust! Kohv! Siis adud, mis on mehe plaanid sinuga. Ja naised ei tohi kirel lasta manduda, sest mäletad, ta viis su kunagi kohvile!!😉
˅ näita rohkem ˅
2025-07-03 14:08
kuskohas sul see seks on?
˅ näita rohkem ˅