Foorum
2021-02-08 15:24
Hei.
Olen mõelnud ,et kohtuda paariga. Ise olen M, paar peaks olema siis N+N või M+N.
Esimesi variante ausaltöelda vägapalju ei leia.
Teine variant minna kolmandaks paarile, Mina+Paari Meespool ja paari Naispool on reaalsem.
Samas mõtlen kas see on seda väärt või ei? Kuidas paari meespool on.. kas ta naudib seda,et võõras mees temaga koos ta naist rahuldab.. vms.. Ehk kellel seda kogemust, kirjutage mälestusest.
Jäite rahule, mis meeldis, mis mitte..
Sama võivad ka paarid kirjutada, kes endale kellegi kolmanda seltsi kutsunud ..
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 11:30
Lubatus ja piirid tuleb enne kokku leppida.
Kohtuge kõigepealt kindlasti silmast-silma mõnes neutraalses kohas, - kohvik vms - mitte veebis. Kirjalikult, fotodel, veebis jätab inimene ikkagi teistsuguse mulje kui reaalis. Seksis on välimus alati oluline ja kui enne kohtutud pole, siis võib juhtuda, et kellegi jaoks ikkagi atraktiivsus puudub.
˅ näita rohkem ˅
2021-02-10 20:48
Samas tundub põnev ka miskit taolist,et minna paarile kolmandaks, ennast kasida ja vb ka natuke lauataga vms veini võtta ja tuttavamaks saada, ning siis paari meespool siduda paljalt kuskile kinni toas , toolile, või uksekülge vms.. ja siis tema nähes hakata naispoolega tegelema ja kõike head koos tegema. Kui sedasi on naine oma orgasmi saanud võiks mehe lahti siduda ja naist kahekesi veel rahuldada. aga ei tea, kas see oleks liiga julm mehele või mitte..
˅ näita rohkem ˅
2021-03-05 12:04
põnev oleks.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-19 13:21
On kogemusi nii NN paariga kui ka MN paariga. Eks iga inimene on erinev aga üldiselt kui soovitakse ikka meest lisaks siis naudivad seda mõlemad nii mees kui ka naine. Paljudele meestele meeldib ja on erutav vaadata kuidas tema naist kepitakse
˅ näita rohkem ˅
2021-03-19 22:59
Sa ei tea seda
˅ näita rohkem ˅