Foorum
2009-07-10 09:17
Mida ja kuidas ,et esimene anaalsex naisega ei jääks viimaseks
˅ näita rohkem ˅
2009-07-12 13:43
Kõvasti eelmängu selleks vaja, naine korralikult pöördesse ajada ja vaikselt märkamatult sisse
˅ näita rohkem ˅
2009-07-20 21:20
Libesti,,,,,ja VÄGA HEA libesti,,,siis õrnalt,,,kõigepealt sõrmega eelmäng,,,ja siis edasi,,,tasa ja targu,,,
˅ näita rohkem ˅
2009-09-14 19:07
Kõik eelnev vägagi õige!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-10-17 01:20
Palju libestit, seda pole kunagi liiast, sõrmedega või plug´iga ettevalmistus ja mitte mingil juhul kiirustada, anusel tuleb esimese sisenemise järel lasta pisut rahuneda ja harjuda sellega, mis seal sees.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-02 23:34
TUBLI JA ÕIGE.ESIMEST KORDA MÄRG JA AINULT MÄRG NING SIIS TASAKESI.KUI JUBA SEES EI TASU KA KOHE PÖÖRDESSE MINNA-NAISEL HARJUMATU JA VALUS NING MÕNUS KORRAGA.Aga harjutamine teeb meistriks.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 10:57
see laenatud jutt, aga maru naljakas - lugege kaDDD
olen hea välimusega ja töötan ühes tuntud eesti pangas nõustajana ja mind on kah korduvalt persse kepitud. seal on käinud suuri ja väikseid, peenikesi ja jämedaid... mulle väga meeldib, eriti see sitasperma segu lõhn.

Peale anaalseksi ei käi ma jupp aega sital, hoian spermat kinni kuni see on parajalt käärinud. Iga puuksuga tunnetan vananeva sperma aroome. Hoian aknaid ja uksi kinni, et lõhn püsiks võimalikult kaua toas.

Aga siis hakkas kõik allamäge minema. Nagu tavaliselt peale anaalseksi, ma öö läbi peeretan, et aroome tekitada. Samal päeval tööl olles läksin vetsu, koristaja taidles seal oma harja ja lapiga jalus. Lõin vihaselt kabiini ukse kinni ja laksuga poti kaane ülesse aga too ei teinud väljagi minu märguannetest. Ikka oli kuulda lapi nühkimist. Lasin siis kärtsu rohekollast sitta. Olin natuke kauem spermat perses hoidnud ja nüüd see lõhnas nii, et silmist võttis pisarad välja. Koristaja jooksis hetkega välja mis meenutas mulle kangesti Ben Johnsoni ülikiiret spurti. Aga hari jäi tal niivõrd halvasti uksevahele, et vaeseke murdis enda kaela.
Koju minnes avastasin, et naabrid olid politsei kutsunud ja lasknud ukse maha murda, kahtlustati roiskuma läinud laipa. Olin endast väga väljas. Ka kahtlustav mundrimees oli veel kohal ja jälgis mind altkulmu. Enda rahustamiseks läksin magamistuppa ja võtsin tikutoosi kus hoidsin üleeilset sitasperma tükikest. Avasin selle, et aroomi saada. Sinakas hallitus oli katnud kogu tükikese ning see oli vaieldamatult kaunis, erinevate nurkade alt muutis see värvi, sinisest roheliseks, kollakaks, punakaks nagu vikerkaar. Järgmisel hetkel aga mundrimees krabas selle käest. Ahhaaa "Narkootikumid" ja nuusutas seda. Ta silmad klaasistusid ning kogukas mees prantsatas maha. Allkorruse naabrid kisasid selle mürtsu peale ja klopsisid vastu. Kiirabi oli hetkega kohal. Prooviti teda elustada kuid see ei õnnestunud. Ajuinfarkt.

Kogu asja halvem külg on see, et perse auk on väljas nagu õitsev roosinupp ja eritab spetsiifilisi kehaeritiste aroome. Ei julge enam ühissauna minna kuna vaadatakse imelikult. Istudes toetan alati ühe kannika peale, siis pole nii ebameeldiv. Ükskord üks noormees hakkas mulle panema ja kui tahtis tagant panna siis ehmatas ära, küsis, et mis asi see on. Ma ütlesin, et pista sisse siis saad teada aga tema haaras riided ja jooksis ära.

Igal juhul olge persenussiga ettevaatlikud, pärak võib kergelt välja langeda, moodustades kapsalehe taolisi volte perseaugu ümber.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 12:34
Ou, mai gaad! Kust sa sellise üllitise küll võtsid?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 14:42
Njah. Nii mõnigi upitab enda sära idioodiks olemisega.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-04 15:54
to apelsin: vist ,,maajast,,.....
to Euforia: idioodist on asi kaugel.....
˅ näita rohkem ˅
2009-12-07 13:26
Keegi võiks midagi korraliku ka veel rääkida! Meid just huvitab(rohkem naist) ,et kuidas oleks kõige puhtam jne,et poleks vastikuid õllatusi mis võiks rikkuda selle ürituse ja räägitakse ka palju haigustest mis tekib kui kondoomi ei kasuta aga samas kõik räägivad ,et teha ikka ilma ja kasutada ainult libestit jne!?
Ja mis jutt see on et pärak võib naisel välja langeda?Kui rahilikult asja juures siis ei tohiks ju midagi juhtuda!?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 16:54
mu endine tüdruk aegajalt soovis anaalseksi ning tegi sellele eelnevalt endale klistiiri ja kõik oli väga puhas. samas paljud räägivad et kui normaalselt enne ära toimetada oma hädad ning siis dushi all käia ja korralikult libestit kasutada siis pole probleeme samuti.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-20 22:13
Ja proktoloogidel( arst) ei saa ka töö otsa.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-14 20:47
Einoh, Mareelia - palju õnne!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-24 18:10
mareelia---irw
tegija mutt
˅ näita rohkem ˅
2010-01-25 21:06
Mhh. Meie Ave ja Rein Weber kirjutavad oma raamatus "Õnne Feng Shui" järgmist: Paljudes maades on anaalseks täielik tabu, mida seostatakse väga räpase toiminguga, tegelikult pääseb anuse kaudu ligi inimese sabakondi piirkonnas asuvale juurtÅ›akrale, kus magab kundalini seksuaalenergia maduuss. Anust tuleb lihtsalt enne anaalühet korralikult tühjendada, puhastada ja pesta. Kuna tegemist on üliõrna piirkonnaga, tuleb seda masseerida, õlitada ja harjutada anust ümbritsevaid ringlihaseid lõdvestuma. Mõtet anaalseksist ei tohi kunagi ette hukka mõista ja seda keelduda proovimast. Armastuses on kõik lubatud! Anaalseks võimaldab paaril tunnetada täiesti erilist, võrreldamatut naudingut, mis erineb tavapärasest, äratades kundalini - magava seksuaalenergia mao. (Lk52)
Ise arvan et võiksid oma partneriga "läbi lillede" arutada, kas ta seda soovib või siis "mõte ette sööta", niisama rammima pole vast mõtet minna.
˅ näita rohkem ˅