Foorum
2010-09-04 14:42
Selline küsimus ongi, mida siis teha? Naine ei ole väga noor, alla 30. Ei ole just parimas vormis kehaliselt (mõned lisakilod, tselluliit, venitusarmid ja üks pikem arm kõhul). Peale lahkuminekut ja kahe lühiajalist halvasti lõppenud suhet enam seksida ei julge. Näeb ennast koledana, paksuna, mittetahetuna. Seega otsustas- tema enam ei seksi.
Minu mõistus otsas, mida teha? Tegelikult on tegemist väga armsa ja kena naisega:S
Nõu? Soovitusi?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 15:20
nõustamisele minema.olemas naistenõuandlad,kuhu julgelt oma murega astuda sisse.Vastumeelselt kedagi seksima panna ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 16:47
Eks ta ikka tahab. Aga häbeneb. Vaat kui selja keerad, siis põrutatakse igale poole. Sinule üeldakse ainult, et häbenen. Too see naine siia IHAsse. Küll me ta seksima paneme.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 17:45
Kõigepealt peaks ta ikka leidma,kellega tahaks s.eksida
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 19:56
parma,on siin IHA-s kõik seksima pandud ikka
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 20:08
No aitame alati. Võtan oma kohvrikese välja ja vaatame mis teha annab. Kus ta pääseb. Nutab ja seksib.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 22:20
parma- pigem naerab?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 22:35
siilikeurr - tundub, et sa tahad teada, mis on sellele naisele probleemiks. kui tahad teada, siis peaksid ka temalt seda uurima. muidu teada ei saagi. st räägi temaga. paistab, et ta ei hinda ennast sellisena nagu ta on ja ennast tunneb... see, mis temaga on olnud ja mida ta tunneb, on pannud teda ka mitte tahtma ja sellest distantseeruma. ole temaga kannatlik. tuleb panna ta ennast hindama.
räägi temaga
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 22:48
siilikeurr: Endast räägid we?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 22:51
tundub, et ma pean suurendusega prillid hankima endale. on teine jah naine
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 23:47
Frigiidsus ja võimalik et foobia, siin ma väidan et pole kedagi, kellel oleks piisavalt teadmisi ja kogemust selliste asjadega, et vähegi adekvaatset nõu anda. mina eelistaksin antud juhul päris spetsialisti.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 00:47
No kui tegelikult on tegemist väga armsa ja kena naisega siis äkki see naine ise näeb endas probleemi? Äkki vaid tema märkab lisakilosi, tselluliiti, venitusarme jne? Mehed üldjoontes nii kriitilised pole, vähemalt mitte sutsu vanemaid silmas pidades. Mismõttes enam seksida ei julge? Enne julges ja äkki mitte? Kas need lõppenud suhted on pannud seksi eirama st kas suhted said lõpu mingilmääral seksiga seoses või?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 10:54
BarbWire- ei ole tegemist minuga.
No mina ütleks, et tegemist on täiesti tavalise armsa naisega. Ei midagi väga ilusat ega väga koledat. Siin on enamjaolt palju minevikust pärit probleeme. Olen üritanud teda saata spetsialisti juurde, aga ta ei lähe. Kõik on ju korras, vastatakse. Kuidas on kõik korras, kui inimene isoleerib ennast elust???? Oleks, et asi läheks kuidagi kergemaks või paremaks, aga vastupidi, asi läheb kogu aeg hullemaks. Kõik meestepoolsed tutvumiskatsed lükatakse juba tagasi põhjendusega, et tal pole midagi anda.
Kuna ise proovinud rääkida nii halva kui heaga, aga tulemus pigem hullem, siis mõtlesin tulla siia küsima, et äkki on veel ideid. Ise kõige peale ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 11:21
siilikeurr- tahte vastaselt ei saa panna inimest seksima
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 11:23
Ega neid paganama liblikaid ei saa keegi sunniviisiliselt ülesäratada.Aga kui nad ärkavad,küll siis ka julgus tagasi tuleb.Igasugune kõrvaline abi võib siin asja isegi hullemaks teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 11:24
siilikeurr- siis sellest tema minevikust tulekski alustada. et miks ta spestialisti juurde minna ei taha... millise spetsialisti juurde sa teda siis saata tahtsid? võib-olla vajab ta natuke teistsugust lähenemist ja ennekõike mõistmist. suhetega jms kiirustamine ja spetsialistide soovitame ei paranda siin midagi, kui ei ole selge, milles asi on. võib-olla tema ei tunne, et tal mingi probleem sellega on, vahest on midagi muud.. on võimalik, et ta tunneb ka, et temaga on midagi teisiti, kuid nt pelgab sellest rääkida, tunneb ebamugavalt jne ning selle pärast väldib spetsialiste jm. kui hästi sa seda inimest tunned/tead? võib-olla on talle lihtsalt vaja veidi aega selleks, et ennast uuesti leida.
enesehinnang tundub tal madal olevat. mine tea, kuidas temaga eelmistes suhetes käitutud on jne.
ja mul on selline tunne, et siit sa sellele mingit vastust ei saa. tahtmisel saad teistega arvamusi vahetada, kuid tegelikult ei saa teised seda tema vs sinu eest lahendada.
mh ma ei tunnusta seda, kui selliseid isiklikke asju kuskil internetis tundmatute inimestega arutatakse. sellega sa just teist inimest ei austa
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 11:53
Juuksur, meil on veidi erinevad arusaamised asjadest nagu näha. Tegemist on anonüümse foorumiga ja ma pole pannud siia mitte mingit infot antud isiku kohta. Küsisin vaid nõu.
Tean, et teist inimest ei saa sundida elama, aga minul, kui tema sõbrannal on valus vaadata, kuidas ta oma elu minema viskab. Mis puutub tema tundmisesse, siis tean teda lapsest saati. Tahaks ju inimest aidata, ta ei vääri sellist elu nagu ta endale loob. Ja see teeb haiget. Vaadata, kuidas noor kena naine lihtsalt enam mingist hetkest elada ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 11:58
ma pean silmas seda, et võib-olla teeks see temale haiget, kui tema selja taga siin tema küsimusi arutatakse. nõu võib küsida, kuid ma arvan, et see sait siin ei ole õige koht selle jaoks (kogemused ütlevad). soovitan pöörduda natuke asjalikumate foorumite poole, nt spetsialistidega arvamusi vahetada vms, kui see naine sulle ise ei vasta. kui sa teda tunned, siis peaksid ju ka paremini teadma, milles asi olla võib. ta võib olla sügavas depressioonis. kui kaua ta sellises seisundis on, miks ta seal on jne. ma arvan, et siin ei leidu selliseid inimesi, kes sind selles aidata saavad. see on lihtsalt minu arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 12:03
siilikeurr - muidugi võib sinu küsimust vaadata ka antud isikust ja tema probleemist lahus. st võib rääkida lihtsalt hirmust vahekorra eest ja nendest teguritest, mis seda põhjustavad. sinu küsimuse püstitus jättis mulje, et sa püüad lahendada siin kellegi teise probleemi. see on midagi muud ja see vajab tõesti natuke personaalsemat lähenemist. ehk siis - seksuaalse suunitlusega foorumis seda sa ei lahenda (kui see oli sinu eesmärk). seda ma tahtsin ütelda
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 14:15
Enamik naistel on tselluliit ja lisakilod ja venitusarmid....madal enesehinnang on tuntud probleem...ega muud, kui anna aega..ja soovita enda eest hoolitseda ....ja end hellitada.. natuke trenni teha ja tegeleda meeldivate asjadega vahepeal ei tee paha ..kõigepealt vaja õppida end armastama...küll muud asjad tulevad, siis kui ta selleks valmis on
˅ näita rohkem ˅
2010-09-05 16:20
Naistel ja naistel, tundub et meestel nagu polekski neid õllekaid ja treenimata kehasi
Tuleb üle olla või siis endaga tegeleda, niisama ei tule miskit, vaja vaeva näha. Tsellut olematuks jah ei tee, midagi võib jääda kuid naha olukorda on võimalik parandada, korralik pesu, koorimine, kreemitamine, õlitamine jne, väike soll ei teeks ka paha. Niisama halada et oi, tsellu siin, tsellu seal, see ei aita. Laisad, lohakad naised. Ka laste kõrvalt on võimalik piisava tahtmise korral oma välimuse eest hoolt kanda, kui sa ise ennast ei hinda, endast ei hooli siis ei tee seda ka teised.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 21:28
Tuleks piisavalt kole (aga muidu väga armas) partner leida, et naisterahvas end iludusena tunneks ja oma alastust ei häbeneks:-)) Võib muidugi ka alustuseks pimedas ja teki all proovida, et midagi näha poleks.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-07 22:27
Misjaoks just kole partner? Ka väga ilus ning seksikas võib kompleksidest üle saada aidata
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 16:01
mees ei saa siin nagunii midagi teha. teemaalgataja võib ju punnitada mingi aeg, aga kui teine ei taha seksida (sinuga vbl just), ei saa sina teda muuta. mingi hetk tasub olla endaga aus ja tegutseda nii nagu TEGELIKULT õige on ja mitte loota loota loota muutuseid mida ei tule ega hakkagi tulema. näiteks ma alati arvanud kui naine ei taha seksida siis on see suhteliselt personaalsusega seotud ja sinul pole seal midagi teha. kui pekid või kehaveidrused segavad siis võib ju kottpimedas seksida. aga otsitud ettekäänded on need kõige tugevamad. usu, varsti leiab mõne teise mehe ja siis on kõik super, ei sega teda tema pekid, ei arm kõhul jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 16:41
sa uman nüüd näitasid ennast jälle.
kui tegemist oleks lesbiliste suhetega, siis saaks siin jah mingi teema sellest tuletada. siin ei punnitatud millegagi ja tahtmine ei ole ka siin peamine teema. probleemid on milleski muus
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 17:25
ahh kurat jah, ma vaatasin nagu teemaalgataja oleks nagu mees olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-08 19:51
probleem peitub inimeses. kes ikka ei taha seksi,seda ei saa kuidagi sundida vastumeelselt. olgu tegemist sõbranna või sõbraga? inimene vajab individuaalset lähenemist,erialase nõustaja poolt. Sinna peaks minema, kus sõbranna saab olla igati toeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-07 22:46
See on siin vana teema, aga mina üsna uus. Ma saan vägagi aru sellest naisest, olen olnud samas olukorras. Ja siis tuli lihtsalt üks mees. Kõik juhtus nii ootamatult ja samas loogiliselt. Igatahes tõstis see tunduvalt minu enesehinnangut. Ja kui sa kohtad kedagi sellist, ära unusta talle iga kord rõhutamast, et ennast peab armastama, just sellisena, nagu oled, siis armastavad sind ka teised. Tilkuv vesi uuristab kivissegi augu...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-10 22:04
probleemid selleks,et neid lahendada.
PushUp- tubli,et ei oma komplekse ning positiivselt meelestatud.
Kuid vaata nüüd ja mõtiskle veidi oma sõbranna tegemiste,mittetahtmiste suhtes.Näed isegi,et Utha on pikemat aega nagu kana takus?
Elult tuleb võtta mis võimalik ja anda mis vajalik.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 08:32
PushUp-tubli oled.väga hea vastus.vastus ,mis annab ka optimismi teistele.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 09:44
te olete nunnud üks kiidab teist ja teine kiidab ennast
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 09:57
Kui nüüd teema algusesse tagasi minna, siis minu arvates ei karda see naine mitte seksimist, vaid tal on hirm seoses suhte loomisega. Ta kardab, et alustatu jääbki vaid ühekordseks seksisündmuseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 11:45
See ei pruugi kompleks olla. Iga mees pole see mees.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 12:31
nõustun Leedileaga, et iga mees seda pole. kui naine on enda jaoks juba n-ö tee sulgenud (ei taha meestega tegemist teha nt), siis
võib selle avada veel ainult see mees, keda ta ise õigeks peab. õiget on vaja. sellist, kellega koos olles oma kompleksidest jagu saaks.
ja enda enesehinnanguga peab ka tegelema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 14:36
Pushup- ei, miks peaks tundma? aga sa ise?
ma vaatan, et keegi teine on vist minust tugevalt sees ja tahab mingit teavet mulle edastada, aga mitte ei saa aru, mis see on.
no kuidas saakski selline asi mind puudutada? selgrootu tegevus. naerma ajab ju. ristole meeldib sinult ja teistelt tuge otsida ja seda ta praegu tegigi. seda siis ristost.

ja kui arvad, et asi on sinus (kuigi tegelikult pole), siis olgu - räägime sinust ka.
jah, nii ta on, et olen mingites oma kirjutistes vist sinu nime kasutanud ja seda mitte heaga seoses (vabandan, see oli natuke inetu), aga osadel kordadel, kus ma seda tegin, sa polnud oma nimega seeski.
nii et ma natuke vaidleks selles osas, et ma seda pidevalt teinud olen. paar korda ongi olnud ainult. piltidega seoses oli see vist.
ma võin lõpetada ja tegelikult olengi enda arvates sinuga lõpetanud, aga ehk sa teed siis ise sama ja ei ela enam varjus?
või on nii minu kasutajat parem sul uurida?
minul pole sinult midagi enam vaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-12 01:26
Teemast.. Ju pole viitsinud need mehed piisavalt tegeleda selle lähenemis katsega..teinekord pead kuid,ja kuid, kõvasti selleks vaeva nägema..aga miski pole v6imatu,kasuta õigeid samme,veenmist,usaldust jne
˅ näita rohkem ˅
2011-06-14 20:37
Kingi talle Peep Pree juures krediiti....paari kuu möödudes julgeb ta oma keha näidata....probleem lahendatud..
kui sul selleks võimalusi ei ole...siis ära anna talle süüa....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-15 08:41
õigesti öeldud, romaa. ei taheta naisega tegeleda.
ja eriti puudub selleks aeg suhtes olevatel meestel. neist ratsionaalsemad peavad ka graafikut selle kohta, mis kell millise naisega kohtutakse ja kus. kui naine on sama ratsionaalne, siis ta saab selle mehe graafiku enda omaga vastavusse viia ja on ok, aga neid, kes ka ise aega vajavad ja tahavad, et nendega rohkem kui tund või kaks tegeletaks, see ei rahulda.
kiirustamine, surve avaldamine, huvi puudumine edasise suhtlemise vastu või hoolimatus võivad naise panna pettumusest veel rohkem endasse sulguma. selline naine tahab kedagi usaldada, aga see tekitab stressi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-15 08:47
caribian - korrigeerivad operatsioonid võivad muidugi mingiks ajaks enesetunnet parandada, aga sisemiselt jääb selline naine ikkagi ebakindlaks ja pole endaga rahul. see on ainult üks pool asjast
˅ näita rohkem ˅