Foorum
2009-05-18 05:22
Hea suudluse, amelemise ja seksi juurde käivad ilmtingimata käed. Kas osavad sõrmed võivad vahel „päris“ seksi asendada?

Oskuslik sõrmitsemine võib armsama seitsmendasse taevasse viia. Isegi (või just sel?) juhul, kui te armastate iseend. Selleks tuleb aga katsetamise käigus teada saada, mis kallimale meeldib, kui kiires tempos ja mis kehapunktil. Enne näppude kehaõnarustesse ajamist või õrna koha mudimist tuleks sõrmitsetav ihu aga korralikult üles kütta.

Kuidas sõrmitseda naist?

Rõhutagem ka käesolevas artiklis, et kõdisti on õrnema sugupoole kõrgpunktini viimiseks parim koht hellitamiseks. Kui ta on juba eelnenud hellituste abil alt piisavalt märjaks tehtud, saab sõrmedega seksuaalseks stimuleerimiseks kasutada loomuliku libiainet, kui mitte, võtta appi kunstlik libesti ja kanda see oma sõrmeotstele.

Järgmine samm on libedate sõrmedega kliitorit õrnade ringjate liigutustega masseerima hakata. Hea libestumise korral saab libistada sõrmi kõdistist tupeni ja tagasi. Naise reaktsioonist saab välja lugeda, mis piirkond kõdisti lähialas talle enim meeldib, kui kiiresti ja kui tugevasti ta eelistab.

Pisitasa peaks käsitöö tempo hoogu koguma, kuid liiga kiireks ei tasu siiski minna, sest nõnda kaob õige koht sõrme alt ära ning naise orgasmivõimalus on sama kauge kui tegutsemist alustades. Pealegi väsib käsi lihtsalt ära...

Seksuaalne erutus jõuab alati ka kliitorini, olenemata sellest, kas orgasm on vaginaalne või klitoriaalne. Kõdisti orgasm võib olla väga intensiivne, kuigi mitte nii kõikehõlmav kui G-punkti orgasm. G-punkti orgasmid levivad üle terve keha. Selle saavutamine nõuab veidi suuremat erutatust ja kauem aega. Kui kõdistile meeldib silitav hõõrumine, siis G-punktile sobib rütmiline surve. NB! Orgasmijärgselt muutub kõdisti edasise puudutuse suhtes ülitundlikuks ning see võib suisa valus olla.

Alljärgnevalt mõned näpukatehnikad naise rahuldamiseks:

Kliitorimassaaž

See, et naised ennast samuti ise rahuldavad, on meeste onaneerimisvõimaluste rohkuse juures loomulikult kahvatu tähelepanek. Ilma vibraatorite ja dildodeta saab seda teha vaid enese osavaid sõrmekesi kasutades. Ning kõige efektiivsem on loomulikult (mainime veel kord!!!) kõdisti hellitamine.

Eneserahuldamine on seksuaalsuse loomulik osa. Ometi kipuvad eevatütred enesesõrmitsemist veidi häbenema. Mõni avastab võime ennast ise orgasmini viia alles pärast kuldsete kätega mehe kogemist. Võibolla seetõttu on ka keskpärasema välimusega ning ilma igasuguse erilise karismata pillimehed daamide hulgas nii hinnas, et neil käib näpuosavus ametiga kaasas?

Kui naine annab mõista, et mingil juhul ei tohiks tegevust katkestada, siis ärge katkestage – ta on orgasmile väga lähedal, kuid niipea kui stimulatsioon peatub, on rong selleks korraks läinud. Kui mehed muutuvad pärast „ejakuleerimise vältimatuseni“ jõudmist eriti tundlikuks ning kogevad orgasmi isegi siis kui nad juhtuvad tipphetkel külma vette prantsatama, siis enamus naisi vajab läbi kogu orgasmi jätkuvat stimuleerimist. Peatub stimulatsioon, peatub ka orgasm.

Välenäpp

Kui tegemist on naisega, kes naudib mehe otsas kiiresti üles alla õõtsutamist, võib jäljendada tema lemmikrütmi oma sõrme kiiresti sisse ja välja liigutades. Selle tegemiseks peab mees asetama end naise laiali asetatud jalge vahele nii, et tal oleks võimalik kätt otsesuunas takistamatult ja piisavalt sügavale tõugata.

Seda tehnikat on võimalik „tuunida“ lisasõrme kasutusele võtmisega ning kruvilaadse liikumisega – sisestades on peopesa allapoole suunas ja väljudes ülespoole suunas. Kui sisestada püütakse tervet kätt, siis on tegemist juba fistinguga ning see on juba eraldi teema.

Lisavunki annab juurde osavusnipp, mis seisneb selles, et hetk enne sõrmede väljatõmbamist riivatakse naise kõdistit pöidlaga.

G-punkti otsinguil

Igal naisel on G-punkt olemas, kuid selle suurus ja asukoht varieerub. Seksuaalselt erutudes see paisub. Uurimisretkel olevat meest võib ehk veidi aidata teadmine, et G-punkt meenutab veidi merepõhja - selline kergelt krobeline nagu merepõhi madalas vees. Peenisega ongi seda veidi keerulisem üles leida kui sõrmedega.

Naise G-punkti leidmiseks peaks temake lamama selili, kutt pistab oma sõrme sisse, kas esi-, keskmise või siis mõlemad ning teeb siis selliseid liigutusi nagu ta kutsuks kedagi. Seda peaks tegema alguses õrnalt ning kui naise reaktsioonist võib välja lugeda, et talle meeldib, katsetama erinevate tempodega.

Kui soovid oma G-punkti ise üles otsida, siis heida pikali, loo endale meeldiv atmosfäär. Kui vaja, kasuta libestusainet, mine sõrmega tupest umbes 5 cm sissepoole ja hakka aeglaselt masseerima tupe eesseina. Kui tunned, et oled justkui õige koha üles leidnud (see peaks olema tunnetatav ka väikese muhuna), jätka masseerimist ringjate liigutustega.

Topeltstimulatsioon

Parim on selline näpukameister, kes suudab kumbagi kätt eri rütmis liigutada, nõnda, et ühe käega mudib kõdistit ja teisega liigub parajas tempos tuppe. Topeltstimulatsioon paisutab temakese orgasmivõimalusi.

Teine võimalus haarata näpukamängu nii kliitor kui G-punkt, on lasta naisel tagumikuga mehe suunas põlvili laskuda. Mees siseneb temasse pöidlaga nii, et sõrm jõuab daamikese tupesisese mõnupunktini ning kliitor jääb nimetissõrme ja keskmise näpu vahele. Selle võtte puhul piisab rütmilisest sisse-välja liikumisest, et stimuleerida üheaegselt nii temakese G-punkti, kui ka kliitorit.

Urrupiilur

Ekstreemsemat hellitust armastavad paarid võivad tavalist näpu sisse-välja jõnksutamist põnevamaks muuta väikest sõrme samal ajal naise anusesse suunates. Pärak ehk anus ja selle ümbrus, on puudutustundlik ja seksuaalselt erutav piirkond.

NB! Tagumikutuuril olnud Väike-Ats tuleks enne kätepesu kliitorist ja tupest eemal hoida, kuna vastasel korral võivad sinna kolida soovimatud bakterid ja tekitada põiepõletiku või midagi hullematki.


Kuidas teiega selles suhtes on?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-02 15:51
Kas ma võin sinu peal neid asju eksperimenteerida?
˅ näita rohkem ˅
2009-09-02 16:10
tubli !

Oh oleks keegi sellist koolitust teinud 20 aastat tagasi.

ja peaks toda kõike ikka kogenud ja julge õpetaja(nna) juuresolekul praktiseerima. muidu võib selle omandamiseks minna ikka mitu ead aastat...
˅ näita rohkem ˅
2009-09-02 17:13
tubli tüdruk. suurepärane ja õpetlik artikkel. koolialguseks täiesti omal kohal. Jätka samas vaimus
˅ näita rohkem ˅
2009-09-02 19:08
kümme põhjust miks taarapunkt on parem kui g-punkt
1. keegi ei kahtle selle olemasolus
2. sa leiad selle ilma suurema vaevata üles
3. selle läheduses ei asu reeglina pärakut
4. sisenemiseks ei pea käsi pesema
5. käed võivad väriseda
6. sind teenindatakse, mitte vastupidi
7. sa ei pea tugevalt suruma vastu seina
8. seal ei oiga ega ähi keegi inetult
9. anatoomilised erinevused ei mängi rolli
10. pärast ei ejakuleeri sulle keegi näkku
ps. naiste g-punkt pidi asuma sõna shoppinG lõpus
˅ näita rohkem ˅