Foorum
2011-11-08 22:50
Vaata kulla Orgasmuz. Need sexuaalsuse kõrghetked on naisel ja mehel veidi erinevad. Teatud vanuses noormees on jah võimeline ka 20 ringi öö jooksul tegema. Isiklikult tean inimest, kes joonistas 21 välja. Aga see on puhas füüsiline võimekus. Üldjuhul 30 naine on jah sexuaalselt aktiivsem. Ehk, et paljud tunnevad nn oluliselt suuremat vajadust.
Kindlasti ei ole see reegel. On inimesi, kes on alla 30 väga passiivsed ja mingi hetk n.ö ärkavad alles. ON ka neid, kes kunagi ei muutu väga aktiivseks. On naisi, kes kunagi ei vaja rohkem kui korra kuus ja mehi, kellel enne 30 eluaastat kaob sexi vajadus suht olematuks. See kõik on vaid füüsiline aktiivsus ja labaselt väljendades nälg.
Kogemustega pole füüsilisel aktiivsusel mingit pistmist. Sa võid vabalt sattuda mõne 30+ naie otsa, kes n.ö eile avastas oma sexaalsuse. Ega see ei taga mingeid kogemusi, oskust enda keha tunnetada, ja palju muud, mida tihti peale nn "küpse" partneri juures otsitakse.

"Küpsus" ja aktiivsus ei pruugi kunagi käia käsikäes. Väga tihti ei käigi. Mõnel inimesel võib olla ka 500 partnerit ja ta võib olla superaktiivne, aga küpsust ei tulegi. Ma usun, et noorena otsid sa küpset inimest, kes tunnetab hästi oma keha ehk siis oskab maakeeli sexi tõeliselt nautida. Ma olen nõus, et 18 aastane tütarlaps ei ole veel nn "küps" aga seda ei pruugi ka 40 aastane olla.
"Küpsus" tekib siis, kui inimene õpib ennast lugema. Millal see juhtub ja kas üldse juhtub on individuaalne.

Edu otsingul
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 13:22
No seda vist Orgasmuz mõtleski, et 30+ naise puhul saab ta tõenäolisemalt küpsust kui 20-aastase puhul. Oma loogika on siin olemas. Iseasi, et miks peaks 30-aastane naine tahtma 20-aastast meest. 30-aastane mees ei ole oluliselt kehvema seismisega, aga märksa elukogenum ja küpsem kui enamus 20-aastaseid.

Mulle meeldivad ka minust vanemad naised. Aga samas ei ütle ma ka 18-aastasest ära. Igas eas on omad voorused.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 13:34
Minu sõnum oli, et see mida vanem seda kogenum on linnalegend! Sexuaalne küpsus ei olene vanusest.

Minu jaoks on sex partnerlus, mis eeldab teatavaid ühiseid jooni. Vanus, sugu, oirentatsioon ei oma siin mingit tähtsust! Mina olen nõus andma palju, vastu nõuan ka palju. Mis tähendab, et eeldan kindlasti teatavat küpsust.
See on minu arvamus, mitte lugeda seda kui püha tõde.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 13:47
Absoluutmõistes linnalegend, aga ÜLDJUHUL on vanem siiski küpsem. Eks erandeid ole alati. Iseloomust sõltub palju ka. Aga küpsus kui selline, kogemus kui selline, ei ole kaasasündinud. See on ajaga omandatav.

Seks kui omavaheline sobivus on teine asi. See on iseloomust ja ühistest maailmavaadetest tulenev. Orgasmuz ei otsi mitte sobivust, vaid otsib kogemust. Teismeline ei ole samasuguse kogemusega kui 40-aastane, ükskõik, milline ta iseloom ka on.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 14:24
Ok. Nõus.
Minul tekib küsimus. Kui palju on naisi, kes sõna otseses mõttes ananvad endast kõik, kogu paketi koos kõige oskuste, teadmiste tunnetuste jne. vastutasuks tuleb sealt noorse uljust jne.
Einoh. Altruismist võib seda teha. Aga tõesti vaid altruismist. Võis siis tulevad mängu need mitmes teemas räägitud egotõstmised jne. Kui naise ego on nii madal, et ta vajab selle upitamiseks sexi 20 aastat noorema mehega, siis mina siiralt kahtlen ka tema sexuaalses küpsuses ja ka selels, et mida ta sellele noormehele siis pakub.
Minu isiklikud tähelepanekud on näidanud järgmist. Mida madalam on inimese ego, seda kehvem on ta voodis. Ebakindlus, ka muidugi liigne enesekindlus ei tõota head sexi kunagi. Elukogemused on näidanud, et mees, kes täpselt teab mida ta väärt on, mida ta suudab, on voodis vailedamatult parim partner. Oskab nautid, oskab ka naudingut pakkuda.

Siit küsimus, miks ma peaks pakkuma sexi noorele poisile, kui ma pole üldse kindel, mis tulemuse ma sealt saan, samal ajal valides küpsema mehe tean, et 90% tõenäoliselt ootab ees fantastiline öö. Seda mõlemale.
Hunt nagu ma olen. Annan vaid niipalju kui vast antakse.
Kahtluste korral parem loobun.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 14:54
eile: Minu sõnum oli, et see mida vanem seda kogenum on linnalegend! Sexuaalne küpsus ei olene vanusest. Minu jaoks on sex partnerlus, mis eeldab teatavaid ühiseid jooni. Vanus, sugu, oirentatsioon ei oma siin mingit tähtsust!

täna: Siit küsimus, miks ma peaks pakkuma sexi noorele poisile, kui ma pole üldse kindel, mis tulemuse ma sealt saan, samal ajal valides küpsema mehe tean, et 90% tõenäoliselt ootab ees fantastiline öö.


nagu mitu inimest oleks ühe konto taga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 14:58
õudne kuidas inimene suudab lausa igapäev iseeendale vasturääkida. bipolaarne häire?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 15:50
Mõlemad väited on õiged ju, milleks selline kisa jälle?
Me juba naiivselt arvasime, et saime mishast lahti, aga seda tüüpi tegelasi ei hävita vist tuumasõda ka
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 17:44
foxy, see eelmine on ilmne näide ebaküpsusest. Vanus ei määra midagi.
Vot ja mis teeb siis 18 aastane tips heas usus usub, et saab kogeda midagi ... aga tegelikult
Kas keegi vaidleb veel vastu, et vanus ei anna mingit garantiid. Kindlasti vaidleb. Aga vaidleb see, kes ise sama ebaküps on.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 18:07
issand kus ma tahaks seda töllmokka näha, kes end nsm nime taha peidab ma tahaks seda kepikeenjust oma silmaga näha
˅ näita rohkem ˅
2011-11-09 19:47
nsm, kas sa loomadega oled ka seksinud, äkki pajatad mõne õpetliku loo meile. kas noored loomad on paremad kui vanad loomad, kas kogemused loevad vms
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 14:42
mishake, tunnista parem ausalt, et oled lihtsalt kade näe teised siin seksivad võibolla isegi loomadega, aga sina vaeseke ikka permanentselt kuival soovitus: lõpeta kiibitsemine, mine tööle, hangi endale reaalne elu ja sa näed, et maailm on palju parem paik
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 15:32
John, ma tsiteerin sind: „Mulle meeldivad ka minust vanemad naised. Aga samas ei ütle ma ka 18-aastasest ära. Igas eas on omad voorused.“

sa oled 44 praegu ja tunnistad, et sul poleks midagi ka endast 26 aastat nooremate koolilastega (mina pean neid siiski lasteks) seksimise vastu.
mind huvitab, kas sul endal on lapsi, John? on nad ka kooliealised? kui on, siis kuidas sa ise neile oma eelistusi selgitaksid?
esimesel korral, kui ma sinu arvamust lugesin, ma tundsin viha. ma oleks raevukalt sinu eelistuse maha teha tahtnud ja tea, et ma suhtun siiani sellesse 0-tolerantsiga, aga ma otsustasin enda tunded esialgu ohjes hoida ning sind kuulata. ma lasen sul endal leida mingi loogilise seletus sellele, miks on koolilastega seksimine sulle sama erutav kogemus kui nt seks omavanuse või endast vanem naisega.
ma saan aru, et minu sisenemine sellesse teemasse on veidi agressiivne, aga ma lubangi endal olla teadlikult emotsionaalne. ma ei saa sundida siin ennast leplikuks. andestust, kuid ma ei saa niisugustesse avaldustesse kriitikavabalt suhtuda.
tehku 40-aastased mehed (teie, kes te olete ka kellelegi isad) mulle selgeks, miks ta valite seksparteriteks endale lapsi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 15:44
foxy, kade inimese peale kes käigupealt mõtleb kõik välja ja isegi seda ei mäleta enam mida ta eile väitis? annab ikka olla kade. miks keegi peaks teie tädide peale üldse kade olema. hommikul kell 9 oled sa juba siin ihas mürki pritsimas, kas see ongi ühe õnneliku prole õnn mida ma peaksin kadestama? hankige parem ise endale elu
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:09
misha, sina oled ju ööpäevaringselt siin ihas tatistamas ja oma ajupuudulikust demonstreerimas, mitte ainult hommikul kell 9
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 16:16
hangi parem endale elu eks, siis sa ei pea minu järgi ihas nuhkima
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 17:36
18 ei ole laps, Utha.
Hea küll, mõni veel võibolla on. Enamus ei ole. Tegemist on väljaarenenud keha ja esimesi kogemusi omava mõistusega, mis tahab areneda. See väide, et minust 26 aastat noorem ... kas järgmisena hakkad siin ka propageerima, et üle 40-aastased tuleks siin ihas üldse ära keelata?

Üsna nõme ju liigitada inimest vanuse järgi aktsepteeritavaks või mitteaktsepteeritavaks. Kelleks Sa ennast pead, et tuled ütlema, kellega Sinu jaoks võõrad inimesed võivad või ei või seksida?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 23:21
Öelge veel, et maailmas puudub tasakaal. Noored poisid tahavad vanemaid naisi. Vanad mehed noori plikasid. Kõik on rahul.
Murkinid. ärge kakelge. Kõigile jagub. ihas on tuhandeid kasutajaid!!!
Ka need, kes ei taha üldse sexi leiavad siit partnerid.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-10 23:40
masendav
˅ näita rohkem ˅
2011-11-11 03:33
tundub, et mingi sugudevolinik ka ihas tegutsemas ikka ettekirjutused, kes keda ja millal võib
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 13:13
aga kui võtab mingi 18 aastane jalad nõrgaks, siis teooriast pole enam suurt kasu jutustada on lihtne, aga kui pea juba segi aetud, siis nii enam ei mõtle, siis mõtled sellele millest sa ilma võid jääda ja ilma ei taha keegi jääda. muidugi kui antakse aega selginemiseks, sellisel juhul võib kaine mõistus võitu saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 15:38
njaaa, ka sinul oma nõrkus olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-11-12 17:46
Isegi Caribianil on oma nõrkus Kevin Costner ja ta saab juba 57....
Vanus pole määrav.Eelistus pigem vanematel,kui noorematel.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 06:34
Kui vanus loeb, siis sobin mina sulle ju ideaalselt Hakkame käima
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 11:04
John - ei, miks peaks 40-aastased kuhugi kaduma?
ma ei kehtesta siin mingeid keeldusid, ma ainult olen seksis laste poolel. ma ei taha, et keegi neid seksis kurjasti kasutab. lapsed on usaldavamad, tundlikumad suhtlejad, avatumad. ka alandlikumad ollakse ja seda eriti endast vanemate isikute suhtes ja see teeb nad teistest partneritest kaitsetumaks. kerge saak. saad aru?

jah, teatud vanuse alampiir on seadusega ette antud ja sellest alates ei loeta neid enam lasteks, aga seadus ei kaota minu meelest kohustust suhtuda neisse vastutustundega. kuni vanematest eraldumiseni on minu arust siiski veel tegu areneva lapsega (ja isiksusega), kes on endiselt teiste vastutusel ja sellele saab sul olema raske vastu vaielda. vaevalt nt mingi erakust mees, kes huvitub seksist erinevate partneritega ja tahab elada oma elu, sellist vastustust endale kaela tahab või siis partneri vanemate surveavaldusi.
siinkohal olekski sellest mehest arukas teadvustaks endale, kelle ta kuhu endale kutsub ja miks, kui vana partneriga ta suhtlemist alustab jne.
kui tegu ei ole pedofiiliaga, mis vajab eraldi ravimist, siis saab iga isik tahtmisel endale lastega seksimise keelata. mis takistab?
koolilaste vaimne areng ja elukogemuste omandamine ei pea minu arust algama seksist vanemate meestega. ja ok, kui seda tehtaks, siis kes need mehed neile oleksid? oleks ainult buddy? boyfriend? partner? eksperiment? turvaline isa aseaine? tavaline usaldusisik? vahend vastuhakuks (nt vanematele, tahetakse iseseisvuda)?

ja veel. kui kõrvutada vanem mees kooliealise neiuga, siis kas sellises vanusevahe korral saab üldse rääkida partnerlusest ja vastastikusest rahuldavast suhtest/seksist? kas tegu on võrdsetega? ja kui eelistatakse nii endast mitmeid aastaid nooremaid, vanemad kui ka nende kahe vanusegurpi vahepeale jäävad partnereid, siis tekib mul teine küsimus: kas nendel isikutel üldse on välja kujunenud kindlat eelistust seksi osas või sobivad kõik, kes seksida oskavad?

sinul, John, kes sa oled (vist?) praegu 40ndates, on arvatavasti ennegi erinevaid partnereid ette tulnud ja sulle on see tee tuttav - sina tead, mida ja miks sa vajad. st et sa peaksid ka suutma seletada, miks on koolilastega seksimine sulle sama erutav kogemus kui nt seks omavanuse või endast vanem naisega.
uurin seda sinult, sest sa teadvustasid siin, et igal eal on omad voorused. räägi mulle siis nendest voorustest?
milliseid omadusi sa teismelistes partneris taga otsid?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 11:15
kui sa endiselt tahad väita mulle, et tegu ei ole nn lastega ja et see vanusevahe ei ole seksis oluline tegur, mida arutada, siis .... tee endale enne selgeks, kas tegu on veendumusega või eitad sa veidi tegelikkust? kas see, et sa nii arvad, tuleneb sellest, et sa ei kujuta praegu ennast 40ndates oleva mehena ette (see sait on sulle ju ainult rollikatsetus, mitte tegelik elu) või tekkis sul ikkagi selge ettekujutus ja see pani sind nii ägedalt mulle reageerima? kas partneri vanuse mainimine puudutas sinu eneseteadvust? süütunne?

ja teiseks - kui sa alustad kunagi suhet endast nooremate naistega, siis on selge, et sa puutud kunagi kokku selliste tegelastega nagu mina - häiritud tundmatute isikutega, kes su vihale ajavad, kes seavad su eelistused seksis kahtluse alla ja siis asuvad neid arvustama jne, sunnivad sind endale vastama jms, aga see pole veel midagi. tegelik katsumus tuleb siis, kui sa hakkad 40ndates olles seksima. siis saad sa tundma ka nende neidude sugulaste viha ja veel raevukamat kaitset. iga veidigi hooliv vanem tahab tagada oma lapsele turvalisuse. kas sina tagaks selle? kas sa huvituks?
jah, on olemas ka see varinat, et sa ei saagi kunagi tundma kellegi vanemaid (tegu on orvuga, tema vastu ei tunta huvi vms), aga siis usaldatakse ka seksis ennast 100%-liselt sinu alla ja st et sul tuleb ikkagi vastutada jne.
kas tundub veel kerge teema?

mina olen suht talutav veel. mind ainult huvitab see, miks asjad nii on.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 22:37
Kui vana Sa oled, Utha?
Mu "ägedus" tuleneb ilmselt piggem asjaolust, et Sa oled vähemalt praeguses punktis täiesti eluvõõras ja samas räägid nagu vastava valdkonna spetsialist. Ma tunnen väga paljusid 18-19-aastaseid. Ma tean millest ma räägin. Nad ei ole lapsed.

PushUp jt eelpool sõnavõtnud kodanikud, teile veel niipalju, et jutt ei käi elukaaslastest (olen nõud, et alla 25-aastased üldjuhul elukaaslaseks ei sobi) ja täiesti võimalik ka, et üle 25-aastased naised on voodis paremad (see küll sõltub konkreetsest naisest). See ei ole teema. Teema on, et mitte ainult 18-aastane, vaid ka 16-aastane neiu võib omada maailmavaadet ja mõistvust, mida ma siin foorumis sõnavõtvate küpsemas eas naiste kirjutistes harva näen. Ja ärge tulge mulle patrama mingit pliiatsist imetud teooriat, sest ma räägin praegu isiklikest kogemustest reaalses elus.
Kogu see eelnev jutt ei tähenda, et ma nüüd ainult või üldse hilisteismelistega seksin. Ma lihtsalt proovin täiesti jaburat ja eluvõõrast müüti ümber lükata, mida siin looma on hakatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 23:15
John, ja kui vanaks sa ise ennast pead? sa ei ole ju tegelikult 44
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 23:26
john: mida vanemaks saadakse seda rohkem ära lubjastutakse, see on paratamatus. ei saagi iha vanemast kaadrist väga palju oodata.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 23:34
John, ma tunnistasin, et olin enne sinu suhtes hukkamõistev, aga kui ma küsiks sinult praegu eelarvamustevabalt ja ilma igasuguse hukkamõistuta (jätame kõrvale praegu partnerite vanuse, sest me võimegi sel teemal vaidlema jääda), mis sind nooremates köidab? kuidas sa seletad enda huvi? tegu on konkreetse küsimusega, millele peaks saama ka konkreetselt vastata. seni ei ole ma seda sinult saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-11-14 00:12
Ma ei tõmba piiri vanuse osas, sest ma tunnen lihtsalt minu maailmamõistmisele vastavaid naisi nii 18-aastaste kui 40-aastaste seas, sinna vahele jäävate hulgas muidugi ka. Seega ei saa rääkida mingist konkreetsest huvist just nooremate vastu. Mind huvitavad ka vanemad. Sina noppisid mu varasemast tekstist välja teatud vanusegrupi ja asusid seda materdama. Mina seda eriliselt esile ei tõstnud.

Ma jään oma väitele kindlaks - nii 18-aastane kui 25-aastane kui 35-aastane kui 45-aastane (veel vanematega kogemused puuduvad) võivad olla ühtviisi head kaaslased. Üht teiseks halvemaks või lapsemaks pidamine ei ole minu jaoks aktsepteeritav sel lihtsal põhjusel, et mu enda elukogemus kinnintab vastupidist.
Äärmiselt meeldivaid ja suhteliselt küpseid inimesi võib leida ka nooremate kui 18-aastaste seast, aga need kipuvad olema juba harvemad nähtused.
Mis puutub sekspartneritesse, siis ka 15-aastane võib olla juba vägagi naise kehaga, sealjuures veatu särava naha ning paindlike liigestega. Võib, ei pruugi (ehk siis ei maksa jälle kohe absoluudiks tembeldada). Alla 15-aastaste puhul on asi juba märksa kahtlasem ja Eestis lubatud 14 kui täiskasvanuga seksimise alampiir on ka minu meelest aastakese võrra liiga madal.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-16 08:09
JohnOfGaunt. Kõik jumala õige. Kui vaadata mehe silmade läbi.
Mina naisena 16 aastast tõesti ei taha. Maailmavaated, prink nahk jne on kõik väga ok. Kahjuks ma pole mees ja mulle jääb pringist nahast väheks. Oskus voodis käituda on minul esikohal. Noor, ilus, värske jne. See on meeste teema siiski. Huvitav on noort naist avastada jne.
Noort meest koolitada ja õpetada. Parem ootan, kuni ta saab sexuaalselt küpsemaks ja tal on juba kogemusi ja oskuseid mida jagada.

PS. Räägin ka omadest kogemustest, mis on elu jooksul kogetud. Paraku alla teatud vanuse on kogemused suht ühte lahtrisse võimalik panna. Potents, julgus. Kõik. Minule on sellest alati väheks jäänud. Ma olen naine, mitte mees.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 02:52
Vanemad naised on paremad muidugi. Kukub voodisse ja ega ta niipea end püsti ei jaksa ajada, ainult küta
Nooremad jälle on siledad ja painduvad kenasti Väga bro.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-18 18:27
Värk selles ongi, et noored naised on rahul, kui sa neid kepid, vanemad aga tahavad väga head seksi saada. Noored muidugi tahaksid ka, aga nad ei tea veel, mida see endast kujutab. Mõni ei saagi teada. No ja üldse hakkavad selle vägaheaseksi kohapealt arvamused lahku minema ja eks see olegi väga individuaalne. Aga valikute tegemisel kindlasti määrav.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 20:24
Alateadlikult leidsin minagi ligi 24a. vanema, kes hoidis saladust vanusekohta viimse hetkeni. Kõik see mõttemaailm oli vastuvõetav huvitav ja esimesel ööl keppi ei andnudki. Rääkis vaid, et mehel peab olema üla ja allpool ühepalju. Oma lastest ei räägitud sõnagi. Välimus kui 40a. ja nende säärte pärastki ma ütlesin algul, et panen teda. Oli töötanud 40s riigis ja mitte vaene. Ma ei rääkind midagigi tõsiselt, aga tahtis mind päriseks. Otsustasin loobuda ja saada vandumised kraesse. Huvitav kas põetajat oli tulevikus vaja.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-24 23:36
tean ühte inimest kes on 28kutt aga naine on ise 56aastane
˅ näita rohkem ˅
2012-11-24 23:57
aaron üllatab vahel aaron, kui vana sa ise siis olid, kui naine + 24 oli?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-25 00:22
Töötanud 40s riigis? See on võimalik vaid ajakirjanikel. Prostituutidel vist ka, aga rohkem elukutseid küll ei oska praegu nimetada.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-28 23:47
mulle isiklikult meeldib ka vanemate naiste olla nad on kuidagi teistsugused kui noored ja isegi vahel seksin 50+ aastase naisega ise olen 28
˅ näita rohkem ˅
2019-08-29 21:00
Teistsugused on nad kohe kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-30 16:44
Mis asi neil muidu teistmoodi on?
˅ näita rohkem ˅
2020-02-04 20:47
ma olin 15 kui 35ne kasuema mind endaga seksima julgustas.
˅ näita rohkem ˅
2020-02-05 00:42
Tänapäevane 50 on ennemuistne 30
˅ näita rohkem ˅
2023-06-10 02:21
Lihtsalt vanemad naised erutavad rohkem )
˅ näita rohkem ˅