Foorum
2009-04-15 23:32
ei tea kas on olnud selline teema kuid kui on olemas palun vabandust

Seega mehed mis teid seksis siiski erutabOlen kuulnud paljudelt paljudelt meestelt eri arvamusi kes on keeleka vastu kes jälle et ohh teen hea meelegaolen kuulnud ka sedapidi et ma naisele võin teha naine mulle ei või või et mina naisele võin teha kui endale teha ei lase(suuseksi kohta käis see viimane lause siis).Ja üldse mis poosid jne....
˅ näita rohkem ˅
2009-04-16 01:13
Mind isiklikult (ja siiski arvan, et väga paljusid mehi samuti) erutab tohutult naisele suu- ja keeleseksi tegemine ja kõik sellega seonduv.See erutab ikka VÄGA, ajab tõsiselt pöördesse ja hulluks! See on asi, ilma milleta minu jaoks seksi pole ja mis kuulub kindlasti nn. kohustuslikku kavva (juhul muidugi, kui naisele ka see meeldib). Ise suuseksi saada meeldib muidugi samuti.Kui peaks valima ühe, siis enne valiksin iga kell teineteise suuga rahuldamise, kui tavalise seksi.Poosidest (suuseksi puhul) ehk kõige erutavamad on 69 ja naine peal (facesitting). Ja kindlasti peaks naine ise seda ka väga kaifima. Rääkisin nüüd puhtalt endast, aga miskipärast on tunne, et minuga ühesuguste eelistustega mehi on väga palju (lugedes kasvõi piltide all olevaid kommentaare).
˅ näita rohkem ˅
2009-04-16 17:04
Jutt jumalast õige
˅ näita rohkem ˅
2009-04-17 12:25
jfjm-jah ma hakkan juba naili uskuma lausa
˅ näita rohkem ˅
2009-04-17 14:16
Usu!
Ja ta pole ainuke omataoline
˅ näita rohkem ˅
2009-06-20 19:56
Neid komponente on nii palju, aga taanduvad minupuhil vähemalt ühte kohta ja see on pea, ehk asi algab peast, kas teatud asi või tegevus pakub konkreetse inimesega midagi või ei. Võib olla sedasi, et ei ole seotud ka teise oiile väljanägemisega seotud. Üks on aga kindel, olgu või välimuselt miss maailm aga kui ajumahu ja mõtlemisevõime poolest tekkib kahtlus algkooli lõpetamisest, siis ei suuda ükski vägi temaga mind seksima panna.
Muusosas leian, et kõik on ok mis mõlemile meeldin. Muide nail , sa oled õigel teel
˅ näita rohkem ˅
2009-06-28 00:45
Aix võin sulle lohutuseks öelda,et ilmselt leiab too väikese ajumahu ning piiratud mõtlemisvõimega miss maailm sinu endale sobimatu olevat.Tema vaatab ikka omataolisi.
˅ näita rohkem ˅