Foorum
2014-07-08 15:57
Üksik, karskete eluviisidega, klubides ei käi, töötab naiste kollektiivis ja "ihas" kontot ei oma.
Aga seksida tahaks.
Mehed ja nende vajadused on igas teemas arutluse all. Aga mida naine peaks tegema?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-08 16:09
meestesse minema. või siia ja analoogsetesse kohtadesse konto tegema. parem, kui teeks mõlemat.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-08 16:11
vaba, mida tähendab "meestesse minema"?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-08 16:26
Lehmaranna pillirootihnikus mõni ehk ikka ringi luusib
˅ näita rohkem ˅
2014-07-08 16:50
Jott, kurat, Pärnus või?...
Ühte näkki eile kohtasin
˅ näita rohkem ˅
2014-07-08 17:09
Ennevanasti, kui klubisid ega internetti polnud, töötati lüpsjatena ja oldi ka karsked, leiti ikka siga kuskilt porist
˅ näita rohkem ˅
2014-07-08 17:34
Printsid valgetel hobustel oli juba teine teema
˅ näita rohkem ˅
2014-07-08 19:00
Kui ikka väga väga väga tahab, siis leiab selle seksi automaagiliselt.


Praegu alles räägib sellest, natuke peab veel ootama, kuni küpse on. Siis ühel ilusal päeval näeme tedaa ka siinmail ringi luusimas.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-08 20:48
Sõltub naise välimusest. Ilus naine ei pea midagi tegema ega kuhugi minema, talle tullakse kasvõi kirikus või poejärjekorras ettepanekuid tegema. Vähem ilus naine, eriti selline halli hiirekese tüüpi, peab kuidagi silma paistma. Aga üldiselt tutvuda võib sõna otseses mõttes kõikjal.
Kui latt liiga kõrgele ajada, siis on ka suur oht kuivale jääda. Neid printse Eestis eriti ei ole. Isegi rüütlitega on keeruline. Aga nii mõnigi tubli käsitööline või koolmeister on kindlasti saadaval, taluperemeestest ja töökatest sulaspoistest rääkimata.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 00:54
oleneb naise iseloomust.
mulle meeldib latti kõrgele ajada, sest minu latt ongi kõrgel ja mulle meeldib arvata, et neid on veel, kes seda pole kahetsenud, kui nende lati kõrgus meestele (vahel ka naistele) meeldinud pole. mina ei kahetse.
ning mulle meeldivad mehed, kes oma latti kõrgel hoiavad.
võrdlemisi nõme on näha mehi arvamas, nagu peaks siis naisega midagi halba juhtuma - ei saa meest ja teda tabab palju needusi, üksi jäämine, lastetus jms BS. ja siis need muud meetmed, mida kasutatakse surve avaldamiseks. mitte midagi ei juhtu. naisel, kes endast hästi arvab, läheb alati hästi.
nii et latt võiks olla kõrgemale seatud alati ja ebasobivate meeste jaoks nii see jääma peakski. isiklikult ma ei kujuta ette, et võiksin mulle mittesobiva mehega lähestikku suhtlema hakata. kui madalale peaks selline mees mu siis trampima, et ma ta endale vastuvõetavaks tunnistaks? sest ega mees ei tõuse endast kõrgemale, kui ta tõusta ei saa, ta trambib sinu maha. ma ei tea kedagi, kes peale esimest ebameeldivat korda iseloomult meeldivamaks muutuksid.
mina näen probleemi mitte selles, et naiste latt liiga kõrgel oleks, vaid pigem pean probleemiks seda, et meestel on oma latt liiga madalal. ja see on juba halb.
mehe järgi naine oma latti madaldada kunagi ei tohi. kahjuks tehakse seda ikkagi.
seega, siinset olukorda teades, ma loodan ja arvan, et see karske naine siia omale kontot ei teegi. või kui teeb, siis peab ta väga tugev olema.
pealegi ma olen seisukohal, et neid kohti, kus käia ja meestega tutvuda, on peale klubide ja iha lehe veel. need ei ole veel ilmast kadunud.

p.s - see peab ikka liiga julge mees olema, kes mulle juba poejärjekorras ettepaneku teeb.
mulle ei ole kunagi avalikus kohas ettepanekuid saada meeldinud, ükskõik kui hästi mees endast ei arvaks. selle mehe päev hästi ei lõppeks.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 01:30
No kui kahe karvase teemaalgatusele lisada ka kõrgeksaetud latt, siis läheb eesmärgi (seks) saavutamine kaunis keerukaks lihtsalt. Tean üht väga ilusat 30-aastast blondiini, kes sõbranna sõnul on siiamaani süütu, sest alla printsi ta ei vaata ja keskendunud on vaid õpingutele ning karjäärile. Tõsi, teda vist seks lihtsalt ei huvita eriti.

Poejärjekorras ei peagi otsesõnu keppi küsima. Piisab suhtlemise alustamisest, mis kunagi hiljem viib seksini ka ilma küsimata.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 06:54
Kui on valida prints või kuningas siis mina võtan kuninga
Klubidest pole mõtet mehi eriti vaadata sest enamus on selleks hetkeks juba liialt täis kui üldse julgevad suhtlema hakata.
Praegusel aastaajal on tänu ootamatult tekkinud suvele muidugi võimalus ka rannas tutvuda.
Elus peab ise avatud olema, endal olemas kogemus, et ka leheputka sabas võib vapustavalt laheda tutvuse leida
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 08:30
bri, kunagi hiljem??? no ma oma blondi peaga siin arvasin, et sa pidasid ettepaneku tegemise all silmas midagi konkreetsemat - seksi. ja ikka midagi sellist rough guy mitte sweet guy stiilis: valik ja kiire otsus, suuri sõnu ei tehta, tõmmatakse kättpidi poejärjekorrast välja ja minnakse koos ostukeskusesse seksimiskohta otsima ma ei osanud sinu postitusi lugenuna kohe selle peale tulla, et sa ettepanekute tegijana esinedes nii tagasihoidlik oled kõigepealt alustab suhtlemist naise valmisolek seksiks on juba 100%, aga tema ikka veel suhtleb

mis puutub keerukusse, siis klubide vahet mitteaelemine (sest kui minna klubisse seksi eesmärgil, siis peale aelemise seal muud vaja naisel teha pole) ja naiste kollektiiv (jube koht pikalt töötamiseks) ei võrdu veel elust ja meestest äralõigatu olekuga. mõni valikuvõimalus ainult vähem. kõik teised võimalused - alles. sellega pole veel midagi lõppenud. jama. bri ärgu hirmutagu võtku või spordiklubi kaart omale ja hakaku sportimas käima, leidku mingi hobi omale. kui oled ise huvitav, siis tuntakse ka huvi.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 08:40
Utha, häda ajab härja kaevu. Naine pole härg. Seega jääb kuivale(süütuks). Juhtub. Tõesti, mehed lohistavad enda latti järel, üks päev sai küsitud. Pidavat ikka nii olema, et kui juba silmanägemine ää kaob, puudusest, läheb pea iga naine loosi.

brill, kolmekümpisel on juba mugavustsoon välja kujunenud. Ilma seksita. Või ollakse haiget saanud ning valitakse asketism(ego kaitsemehhanism).

ano, rannas...võiks korraldada huvitava eksperimendi. Kui kiimas peaks olema, et liivalt mõne jorsi üles korjaks? Aastate eest olime sõbrannaga rannas, ikka seal kus praegugi käime. Kaks paljast poolkõva päikesest kõrbenud noksmanniga meest tulid sättisid end juttu ajama. Paraku tundsime meie pigem tülgastust. Aga polnud ka ilusad mehed Me olime siis ise veel suhteliselt siledad ja noored

Ise võib juttu teha, loomulikult, kui sümpaatse mehe otsa komistad. Teemas mainitud naine ütleb, et tema meelest ei sobi naisel ise juttu alustada.
Äkki siis pisut pikem pilk, selline kelmikas?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 09:38
Ega seda naise 100% valmisolekut nii paugupealt ikka ära ütle. Eriti tagasihoidlikuma neiu puhul, kellele sirgjoones peale lendamine võib neiu põgenemisega lõppeda. Ma ise ei ole kunagi otsesõnu kelleltki küsinud, alati on pilkude ja kehakeelega õiges suunas liigutud. Aga ega ma ole ka eriline üheöösuhete mees.

Spordiklubis on raske saada, kui oled näiteks silmatorkavalt ülekaaluline. Füüsiline ilu on seal liiga tähtis ja alkoholi liiga vähe. Kui eesmärgiks on lihtsalt seks, siis tasuks rõhku panna kohtadele, kus mehed julgemad ning konkurents väiksem.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 10:57
karvased, kas ma loen su mõttest õigesti välja, et see naine on süütu sellele lisaks veel? kas võib (kui tohib avaldada) küsida, kui vana sinu tuttav on? eakaaslane? ma jäin mõtlema vanuse teeema üle peale seda, kui sa ütlesid, et tema meelest naisel ei sobi suhtlemist alustada. kas tema mõte liigub selles suunas, et seksi teemal tal ei sobi või ta ei taha üldse ise alustada? on ta suheldes muidu ka teistest tagasihoidlikum ja hoiab pigem omaette või meeldib talle ikkagi teha, osaleda ja vahel algataja milleski olla? meestega seotud tegevustes siis ilmselt ta algataja olla ei taha.
kui tal on mingid tugevad eelarvamused all ja see segab otseselt tal suhteid luua, siis ma alustaks hoopis tööga sellel alal mehe otsimine tuleb pärast ja siis, kui eelarvamustega tegeletud on.
bri´ga olen ma selles osas nõus, mis puudutab meeste julgust. kui naine hoiab tagasi, siis on vaja aktiivsemat huvitatud meest, aga kuidas neid talle leida... kui ma tahan, siis ma saan - enda puhul tean. teiste eest ma ei saa rääkida
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 19:27
Seks on hea.
Seksi saab teistpool latti.
Lati kõrguse paneb igaüke endale ise.
Mehed, noored tehnikahuvilised, monteerivad selle lahti lihtsalt maha ja saavadki seksi. Pärast panevad lati jälle tagasi.
Naised, seisavad õnnetu näoga ja vahivad pea kuklas silmikissitades lati poole. Latt on kõrgel ja sinna ronida ei saa. Keegi piilub veel selliku alla niiviisi.

Mis teha?
Naistele tuleb seks naabri kõrge plangu taha peita. Uudishimust ronitakse üle plangu ja saabki seksi....

Aga teisele seksi otsimine ei olegi nii lihtne, on ju karvased.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 19:42
Just, parma, endalgi vähe, jõuad sa siin teiste eest hoolitseda
Aga jah, vähem mõelda, rohkem...hüpata? Või kuidas see vene klassika ongi?

Too daam on tagasihoidlik igas eluvaldkonnas. Vanal ajal oleks ta lihtsalt selga vinnatud ja ää lohistatud ehtröövellikul kombel...
Tänapäeval. Naised ei anna kätte. Ja mehed ei viitsi murda(heas mõttes).
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 19:45
Ega magavale kassile hiir suhu ei jookse.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 19:53
Viimane katse näitas, et rannas saab poolteise tunniga kaks pkkumist
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 20:03
daam esimese küsimise peale ei anna, härrasmees kaht korda ei küsi.
seega, kui daam matsi otsa ja härrasmees litsi otsa ei koperda, on pees.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-09 21:20
ano, täna ve?

Minu käest said nad korvi
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 00:06
Millised need pakkumised on? Mees astub ligi ja teeb ettepaneku seksida?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 00:44
ano ei tule enam siia...ta võttis mõlemad pakkumised vastu. Kui tuleb , siis vastab sulle
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 07:19
Esialgu tuldi ikka abivalmist kreemitamiseks abi pakkuma, et üksik naisterahvas ära ei kõrbeks
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 07:28
ehh, ja selle ümber kujuti selline salapäravõrk
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 07:35
Huvitav osa tuleb alati peale sissejuhatust ja viisakat küsimist ning kõike tähtsamat sõnedega välja ei öeldagi Siira samariitluse ja muude tagamõtetega jutu alustajate toon on ikka väga erinev
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 07:43
küllap on. kas sa võtsid vähemalt pakkumise vastu?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 07:46
Kuna polnud vajadust siis ei võtnud ega ma mingi ahnepäits pole- teistele tuleb ka midagi jätta
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 08:00
mõõdukalt ahne olla - kui see on su enda huvides - ei ole halb kui sulle pakkumine ei meeldinud, siis nii ilma keerutamata ütlegi
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 08:23
Ei paku meh(ed!) keemitamisabi. Mitte Pärnu rannas.
Kuhu vajaduse pistsid, ano?
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 08:33
alasti päevitamas käimine tõmbab adrenaliini veel rohkem verre. nüüd ma ainult alasti päevitangi. ohte leidub - jalgratturitest, koertest ja puukidest kuni tulekahjuni. vahel eksivad mehed ka ära.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 09:00
Utha, see võib meeliülendav vaatepilt olla.

Norm mehed on rannas reeglina koos kaaslanna või kaaslasega.
Üksik kobe mees ei luusi mööda randa ega otsi meeleheitel jalad laiali ootel naisi. Kui tuleb, ujub ära ja lahkub.

p.s.
Mehed aastate tagant on nüüdseks koos enda mammidega rannas.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 09:00
Alasti päevitamise seos tulekahjuga on täpsustust eeldav väide.

Aga põnev, et alasti päeviitavad naised ikka natuke mehi lähedusest mööda käima ootavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 09:03
Mehed võivad randa ka sõpradega sattuda, karvased.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 09:28
Brill, loomulikult, ma ju kirjutasin, et kellegiga koos. Sõpradega tullakse ujuma, päevitama vaevalt. Homopaari nägin eilegi, nemad olid teineteisega hõivatud.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 13:06
puhkeva tulekahju äärealale jäin, bri. ca alla 100 m raadiusse, tulega samale joonele.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 13:08
nii adrenaliinirikast kogemust muidugi korrata soovi enam pole
˅ näita rohkem ˅
2014-07-10 17:36
No ütleme siis "kreemitamisabi" ja pakutakse küll. Mu omad vajadused on õnneks heades kätes
˅ näita rohkem ˅
2014-07-11 09:14
Vaata aga, Sa Utha oled nii kuum tükk, et kui end paljaks võtad, siis löövad 100 meetri raadiuses majad põlema.

Heteromeestele vist päevitamine suurt ei istu jah. Ma ei tea enda tutvusringkonnast ühtegi meest, kes ilma naiseta päevitamas käiks. Ma ise ei saa ka aru sellest tuimalt päikese käes lesimise mõnust.
Vaat supelda või palli mängida on rannas mõnus!
˅ näita rohkem ˅
2014-07-11 11:15
ei tea. kas põlema läinud majadest ka leitakse midagi? mõni kuum mees maybe?
mõned mehed võiksid isesüttivad küll olla ja seda ilma petrooleumi abita.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-12 10:56
„tagasihoidlik igas eluvaldkonnas“.
tagasihoid tuleb ülesehitamata enesekindlusest.
suhteline väide, aga üldine seisukoht kipub vedama ratta juba sissesõidetud raja sisse ja paneb arvama, et see nii on. kui rohkem inimeste sisse vaadata, siis võib sealt eest eest leida hoopis tagasihoidlikkuse huvitavama poole, selle suurema väärtuse - oskuse elada heas tasakaalus ja lugupidamises ümbritseva ning iseendaga. see võib väga ilus leid olla.

tagasihoidja võib tegelikkuses olla endas kahtleja ja ebakindel.
võib-olla veab suhtlemise otsustavamas faasis enesekindlus alt, pettutakse endas. võib isegi tekkida pikaajaline tõrge suhtlemise ees ja vastumeelsus, kartus korrata (hirm tekkiva arvamuse ees, ei taheta näidata ebakindlust). ja vead hirmutavad, aga eriti hirmutav võib olla vale vigade käsitlemine ja ebaõige hukkamõistmine. ebaõige enesehinnang.
võidakse tunda ebakindlust ebamäärasuse ees, ka ettemääratuse ees ( kui tead, kuidas kindlalt peaks olema, aga pole). häbenetakse oma väheseid oskusi, vähest kogemust. võib-olla ei nähtagi endas midagi head. ei arvata ennast väärivat paremat, kui ta saab ja on.
pole olukorda, mida ei annaks veel parandada.

kui minu käest keegi küsiks, kuidas seda naist aidata, siis selleks on vaja rohkem teavet tema suhete kohta iseenda ja oma kehaga.
mina tunneks esmalt huvi selle vastu, millises läbisaamises naine endaga on - kas see on hea ja aktsepteeriv. või pole nii hea. huvi enda vastu võib olla vähene. suhe endaga veel võib-olla kuidagi rahuldab, kuid pigem vajab parandamist, rahuloluks pole seda piisavalt. või puudub suhe endaga täielikult, ei ole läbisaamist ka oma kehaga ega samuti mitte huvi sellega tegelemise vastu. kehahoid on oluline.
kas ta tunneks lahti riietudes ennast enesekindlalt või mitte väga? kuidas ta suhtub enda vaatamisse, oma keha puudutamisse, eneserahuldamisse.
kas sa tead, karvased, mida ma sirrukesega tegin? midagi sarnast võtaks ma selle naisega ka ette.
˅ näita rohkem ˅
2014-07-12 20:58
Ah sellepärast siis Sirurke konto blokeeriski. njaa...
˅ näita rohkem ˅
2014-07-13 12:47
ma jätsingi järelduste tegemise sinu hoolde teadsin, et sinu peale võib loota.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-26 23:14
Teema on vägagi aktuaalne. Kui 15 min sexi sireli põõsas on eesmärgiks, siis ikka saab , kui tahta peale sexi ka hommikukohvi koos juua, siis sellist luksust üksikud naised naljalt ei leia
˅ näita rohkem ˅
2014-08-26 23:29
Siis on latt liiga madal või käiakse vales kohas ringi vaatamas.
˅ näita rohkem ˅
2014-09-13 00:23
Hmm,olles 4 viimast suve paljalt päevitamas käinud ja muide ÜKSINDA enamasti,siis vaid esimesel aastal ei käinud keegi kreemitamise abi pakkumas.Ja päris vahvaid tutvusi/suhtlusi on rannas tekkinud...ise ka ei usuks kui seda keegi teine räägiks mitte minu endaga poleks juhtunud
˅ näita rohkem ˅