Foorum
2013-10-28 12:38
Tere. Et selline probleem siis olen 22 aastane mees ja väga tihti on nii et seksi ajal väikemees vajub ära. Pole vahet kas hommikul või õhtul ikka sama lugu. Olen proovinud erinevate partneritega erinevaid mänge aga ei midagi. Asi ei ole liikses alkoholis kuna joon kuus võibolla 2-3 korda suitsetan aga küll kuskil pakki päevas aga kõige lahjemat mida eestis tehakse (kui see mängib mingit rolli). Igaljuhul ootan tagasisidet ja loodan abi peale.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-28 13:36
Suitsetamine kahjustab nii närvilõpmeid, kui ka hävitab kapillaare. kui verevarustus on niigi halb, siis sealt võid oma järeldused ise teha.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-28 13:45
http://www.kliinik.ee/margus-punab/id-20/arst/vastused
˅ näita rohkem ˅
2013-10-28 13:45
Saan aru mida mõtled. Olen juba pikka aega tahtnud maha jätta ja nagu näha siis on nüüd tõsine põhjus selleks. Aga on mingeid soovitusi kuidas assja parandada nipid trikid? Olen kindel et pole ainuke sellise probleemiga.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-28 16:37
Kõigepealt võiksid siiski arstiga konsulteerida.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-28 18:57
kuradile. 22 aastat suitsetand. pigem probleem ikka muus.ja enamasti on need probleemid kõrvade vahel.soovitaks jah, arsti.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-28 19:19
Kõrvade vahel võib küll olla. Probleem hakkas suve algul kui lõpetasin enda naisega 5 a. suhte.(kus olin muuseas terve aeg truu) Kuna ta oli minu esimene siis otsustasin natuke sarvi maha joosta. Praeguseks aga sellest juba külaltki palju aega möödas ju kuid ikka sama jama. Mitte kül alati aga suhteliselt tihti. Arsti juurde veel väga minna ei taha kuna olen suht tagasihoidlik selliste asjadega (sellepärast siin olengi) ehk siis kui asi on kõrvade vahel mida sellega ette võtta? Ja loomulikult kui ma siit abi ei saa ja muud üle ei jää siis külastan ka punapit.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-28 19:27
samas võisid suure sarvede mahajooksmistuhinaga midagi mitte just lõbusat külgesaada
˅ näita rohkem ˅
2013-10-28 19:39
Kasutan alati kaitsevahendeid.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 09:39
Aga see on normaalne. Iga naise peale ei peagi seisma!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 10:21
see probleem on jah peas pigem. Stress?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 10:26
see on kõige rumalam vabandus meestel üldse. normaalse potentsiga mees nii ei arutle. ja abivajavale mehele sellest mingit abi juurde ei tule
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 10:27
see puudutas üle-eelmist kommentaari
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 10:31
Ma ei usu, et normaalse potentsiga mehel, näiteks baltijaama parmutüdruku peale iga kell seisab!

Siis tuleb selle tüdruku juurde tagasi minna ja jäädagi, kelle juures viimati seisis hästi.


ps. Ma siiski ei usu, et normaalse tervisega naisel, läheb iga mehe peale märjaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 11:32
ma ei saa sinu mõttekäigust aru. kas sa mõtlesid seda nii, et võib-olla olid need tüdrukud mehel leitud mingi roostetanud raudteedepoo tagant või arvad, et äkki võeti otse raudtee äärest? ma ei tea, kas tal võiks sellest teadmisest mingit kasu olla. teiseks võid/võisid nende mõtetega teda kui meest solvata.
minu arvates on see ainult hea, et süüd ainult naises ei nähta. meeldiv on näha, et sellises vanuses meeste teadlikkus oma tervisest ja terviseriskidest paraneb.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 12:11
Utha sinu pahameel ja postitused tervisest on põhjendatud. Sest:

Me kõik arvame, et oleme kõige ilusamad, targemad ja ihaldusväärseimad jne jne...
Seega:
Naine arvab, et kõik mehed peaks teda metsikult ihaldama ja till on kohe töökorras.
Mees arvab, et kõik naised peaks teda metsikult ihaldama ja tuss on kohe töökorras.

Aga tegelikkuses käib see asi nii: Igal mehel/naisel on oma "tingimuste list", et kunas tõuseb ja kunas märjaks läheb. Kui need tingimused on täidetud, siis asjad toimivad.
Sa võid väga väga tahta selle naisega seksida aga vot üks mingi pisiasi sellest "tingimuste listist" ei sobi kokku ja till keeldub töötamast. (ma julgen väita, et ka naistel on see nii aga tilli asemel loe tuss).

Kuna tegelane ei ole täpseid "ära vajumise" tingimuste olukorda ära kirjeldanud, siis ei saa mingit täpsemat soovitust ka anda.
Nii arsti juurde saatmine, kui ka preili/porua "ahvatleva" otsingute, soovitused on õiged.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 14:24
Selle asjatult ripneva tilu-lilu võiks lasta ära kaksata
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 15:12
parma, minu milline pahameel? ma ei näe su vastuses seda, millel oleks sellega/minuga/minu pahameelega mingit otsest seost olnud ja mis aitaks selgitada, miks ma sellisel arvamusel olen. minu jaoks polnud seal ühtegi põhjendust.

rahulolematust tekitas arutluskäik kui selline, selle eksitav suund. või tahtlik suunamine teisele/valele teele. rahulolematus üldse mittemingisuguse arvestatava sisulise arutluskäigu üle, mida see, millega jajah alustas, eeldanuks, oli siin puuduseks. komfort, pealiskaudsus. lihtviisil tehtud otsused, pidades silmas enda, mitte teis(t)e huve.
olukorras, kus fakte ei teata või on need teada ainult osaliselt ja kus küsimus on alles arutlusjärgus ja väga alguses, väita, et see on normaalne(?), kui varem normaalse erektsiooniga mehel esineb erektsioonihäireid ja tal ei peagi(?) seisma, sest et jne... ?
mina sellele teooriale ei toetuks. alati leidub sellest mõjuvamaid põhjuseid.

see arvamus, et iga naise peale ei peagi seisma, on üks neist uskumistest, millest omale tuge otsitakse (kui 40ndates-50ndates oled, siis saad aru) ning milles samas (nagu usus ikka)on kaheldud sama palju kui sellesse usutakse.
kahjuks hoiavad just sellised, usu baasil tekkinud veendumused mehi arstidest eemal ja kui sinna ükskord jõutakse, võib mehe jaoks juba liiga hilja olla. sellepärast ma neid ei pooldagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 15:19
kui täpsemate soovituste andmine on keeruliseks muudetud, siis tasub olla oma soovitustes tagasihoidlikum. tähelepanu
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 15:47
Normaalsel tervel meel seisab vajadusel iga normaalse naise peale. Mees on loodud külvajaks mitte valijaks. Kui see nii pole, siis pesb kõrvade vahel mingi pidur olema. Enamasti on need tingitud mingitest ebameeldivatest kogemustest. Antud olukorras võib tegemist olla ka süütundega.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 16:02
Utha. Palun vaata tähelepanelikult, kas sul on peenis. Kui on siis palun räägi, kuidas see seisab või ripub. Kui peenist ei ole, siis ära eksita teisi valele mõtteteele.
ps. Ja kui sul igakord mehepeale kohe märjaks ei lähe, palun pöördu arsti poole.


Aga väike dilemma.
Kui iga naisepeale kõvaks ei lähe, siis pead arstipoole pöörduma.
Kui iga naisepeale kõvaks läheb, siis oled kiimas loll mees.

Mida teha?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 16:14
Parma, mees on isane ja looduse poolt on isasel ülesanne igasse võimaliko auku enda seeme idanema panna. Kui ta seda ei tee, siis sellepärast, et talle ei anta selleks võimalust, aga mitte sellepäast, et ta pole suuteline. Kõik see meeldivus ja mittemeeldivus on hiljem inimese kõrvade vahele tekkinud. Püütakse küll parimaid, aga parema puudumisel kõlbavad kõik, keda kätte saadakse.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 16:58
kas erektsioonihäiretega mehe meestearsti juurde ülevaatusele suunamine/selle soovitamine mehele on meest solvav?
igat probleemi tuleb kompleksselt vaadelda.
minu vastuväited olid üles ehitatud teistele väidetele, millele ma omistaks praegu ja omistasin siis lähteandmetest tulenevalt siiski marginaalse kaalu. meditsiini seisukohalt vaadatuna. ma arvan, et üks endine meedik oleks minuga selles samal arvamusel.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 17:53
Tore. Tegid oma esimeses postituses selle soovituse ära. Aga kuidas ülejäänud sinu postitused seda meest aitavad? Milleks postitada, kui neist ei ole kasu?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 18:42
Asi pole kohe kindlasti selles et need naised kellega ma olin ei oleks erutavad või et nad oleks mingid suvalised. kui aus olla on nüüdseks mul 1 kindel olnud üle 2 nädala. (pole just pikk aega ja otsest suhet pole aga mujal ka ei käi) Kõik on ilus kena aga probleemi see ikka ei lahenda. Tänan arutelu eest aga tundub et siit ma mingit abi ega assju parandavaid soovitusi hetkel ei saa. Peab ikka arsti jutul ära käima ja vaatan mis edasi. Eelarvamus selliste lehtede kohta oli algul küllaltki halb ja selle kasutaja tegingi siia selleks et oma probleemile abi saada , aga tundub et siin on palju abivalmis ja normaalseid inimesi ka. Nii et jätan selle kasutaja alles ning annan hiljem siia teemasse teada kas sain abi. Igaljuhul tänud teile kes viitsisid süveneda.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 18:46
tegid targa otsuse. minu arvamus jäi ka meedikute poolele
˅ näita rohkem ˅
2013-10-29 18:56
Muidugi jäta kasutaja alles. Seda läheb tulevikus tarvis.
˅ näita rohkem ˅