Foorum
2013-05-30 02:22
Terekest!

Küsimus nagu pealkiri viitab, kuidas kui tekib silmside kõnetada naisterahvast siis ühissõidukis. Samuti hiljuti oli juhus, kus naine hakkas ennast vastu mind hööruma, kuidas peaksin reageerima, kui on olemas seksuaalne tõmme. Kuna olen pooleldi juura ning finants haridusega ei kaldu käsi neid alatuid liigutusi tegema ning töölt tulles ei taha ka, et mõni klient nääks pealt..
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 09:47
Lugu ühistranspordist.
Saatuse tahtel (mudelauto on katki) olin/olen sunnitud ka lihtrahhvaga ühist sõidukit jagama natuke aega.
No istun siis ja minu kõrvale istub üks naine. Istub ja ohkab sügavalt. Võtab telefoni uurib sealt mdiagi ja jälle ohkab. Paneb telefoni ära ja jälle ohkab.
Mina siis ka ohates talle, oh tead mul ka auto katki ja selline jama lugu nüüd.
Tema vaatas mind jube veidra näoga, raputas pead ja läks ning istus mujale.

Aga mis seal häbeneda. Muudkui aga tuleb käsi külge panna ja kohe krattipidi tutist kinni haarata. Tulgu mis tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-02 02:36
Huvitav on see, et kui naisterahvas meeldib ja seda ka välendad, vaatad tema suunas (aknast välja) ja naine seda ka märkab. Proovi vaadata teisele poole, andes naisele julguse vaadata sind ning kui seda märkad, arvan, et võiks alustada suhtlust.. aga kuidas ning mil viisil oleks see kõige produktiivsem.

Parmaleikin, huvitav juhus, äkki oleks pidanud sosistama, tean, et enamus naised kardavad väga ühistranspordis liigse tähelepanu pärast, ei tea küll miks.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-01 18:32
Huvitav, kui teema-algataja juura ja finantsharidusega on, siis kuidas ta sotsiaalselt niivõrd ebaküps suudab olla?!
Aga teemast niipalju, et kui naine otsib kontakti, siis võiks tere öelda ja vaadata, mis edasi saama hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-07 10:31
Jah olen kasutajate manObot ja mariannk samal nõul. Kui sa ise ta kõrvale istud, siis saab ju küsida, et vabandage .. kas kõrval koht on vaba jne... ja jää niiviisi murda. Või siis kui naine istub sinu kõrvale, siis naeratada ja tere öelda "pigem ükskõikse viisakusega" ning seejärel aknast välja vahtida ning vaadates, kas naine üritab sind jälgida või mitte.

Mis puudutab hõõrumisse, siis ma sellele küll reageerida ei soovitaks. Hõõrutakse ka siis kui sügeleb, ma seda 50% riski "et ta on nümfomaan" küll võtma ei hakkaks.
Äkki naine üritaks pigem kätt puudutada või nuusutada ?

Igatahes jäävad sellised kasutamata võimalused alati painama, seega tasub alati reageerida esimesele mõttele... ja ongi kogemus millest õppida ja siin foorumis teistega jagada.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 10:03
ühistransport on ka minusse oma jälje jätnud. sellega seoses meenub oma elust üks lugu. oli mul kunagi kummaline love affair keskkoolis endast aasta vanema noormehega. oh boy, kui kena ta oli ja pikk nagu korvpallurid olema peavad. oli kooli korvpallimeeskonna kapten. ja see affair kestis meil kokku vaata et kümme pikka aastat ja nende kümne aasta sees ei tahtnud kumbki teineteise silma alla sattuda, sest kui sattusime, me ainult vaikisime ja vaatasime eemale. aga meil oli kummalisi kohtumisi kooliteel, raamatukogu laenutuses, koduteede ristumiskohas ja mis eriti kummaline - mingi juhuse või saatuse käe läbi sõitsime me ka ühe ja sama liini ühistransprodis kodust tööle ja töölt koju, ja alati vaikides. ainus mida me tegime - vaatasime teineteise otsa. me tegime seda ühistranspordis ka siis, kui kooli polnud ja oma teed käisime. vahepeal see kummaline side katkes, kuni hakkasime temaga uuesti kohtuma, teed ristusid uuesti. selle kümne aastas sees, mil me kohtusime, me ainult teretasime ja vahetasime paar ujedat repliiki, aga enamasti suhtlesime silmsidet hoides vaikides. ei puutunud teineteisesse, ei rääkinud, ainult vaatasime. aga olustikust oli tunda, et kehad kuumasid, kui kokku saime. meie vahel oli elektrit.
nii meie teed siis ristusid teineteisega pidevalt, kuni ühel päeval need enam ei ristunud. ma ei tea, mis oleks saanud, kui poleks olnud seda bussiliini.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 10:05
man0bot, juura-ja finantsharidusega, aga kirjutad "nääks"? Oioioioi...
Isiklikult üritan ühistransporti vältida
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 11:50
aga kui mõni sind endaga sinna seksima meelitaks
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 15:45
kuhu? ühissõidukisse?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 16:23
Pipett, soovitan soojalt
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 17:38
ei tea, ühistransas nüüd küll seksimõtteid tekkida ei anna. see on siiski vahend saamaks punktist A pukti B. ja kogu muusika. a noh, mõni kepiks isegi peldikus potil istudes,seega - go, ninja, go!
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 17:52
pipett - tegemist oleks ühissõidukiga.
teemaalgataja alustas ju teemat sellest rääkimisega. selgitas, et tema ja kaasreisija vahel leidis aset seksuaalse iseloomuga kontakt ja ta ei teadnud, kuidas ta pidanuks sellises olukorras käituma.
mida sina teeks?
ütleme, et oled saanud bussi kätte viimasel hetkel ja kiirustad sellega trenni või sõidad trennist koju. buss läheb täis, vabu istekohti pole. sõidad püsti seistes. liikumisruum on peaaegu olematu. seisad kuskil vahekäigus teiste vahele kinni kiilutult, pitsitab. ainult natuke saadki edasi-tagasi ennast nihutada. ja siis mõtle, sõidad seal, mõtled suuri mõtteid sellest, mitu kilo täna rinnalt üles surud ja kui kadedad teised poisid trennis siis selle peale on, või ei mõtle üldse millelegi ja ainult tahaks koju. suur spordikott trenniriietega on sul rihmapidi üle õla ja sinu kõrval liikumatult seisnud, sulle naeratanud mees, kellele sa hajameelselt vastugi naeratasid, teeb äkki sinu suhtes ühe liigutuse - lükkab käe sulle koti alla ja hakkab sõidu ajal su selga silitama. siis tahab liikuda käega alla... samal ajal jälgitakse sinu nägu ja näoilmet.
kuidas sa sellises olukorras käituksid? kas tõmbuksid krampi ja tõukaksid mehe sõimuga endast eemale või .....?
kui variant silitavast mehest ei meeldi, asenda ta naisega.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-31 17:57
lükkaks eemale. või liiguks ise võmalusel eemale. ma JÄLESTAN ühissõidukis otsaronijaid. küll kohatud mammisi, kes oma "piimariiuli" sulle õlale topivad ja meeldivalt küüslauku näkkuhingavad.
˅ näita rohkem ˅